Kendini yalnız hisseden var mı?

Bu durumda olan ne kadar çok kişi varmış nasıl zaman geciriyorsun uz peki arkadaşlar?

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
hayat iniş ve çıkışlarla geçiyor. bazen yalnız kalıp kendimi dinlemek, iç dünyama dönmek hoşuma gidiyor.

Muhakak hepimiz bazı zamanlar kendimizi çok yanlız hissediyoruz...Önemli olan bu depresyon halini atlatabilmek..

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Çoğu zaman bende böyleyim fakat bazen yalnızlık ilac gibi geliyor nedense...yasanmisliklarin payı cok tabi...kendi kendime yetebilmek hoşuma gitmiyor degil her türlü aktiviteyi yalniz da yapiyorum (sinema vs)ama bazen bu yalnızlıktan bende yorulmuyor degilim tekrar tekrar yikilmaktansa yalnız fakat huzurlu olmak en iyisi ben kendimi böyle avutuyorum:)

Ya
Yalniz tadı cikmiyo bazı şeylerin ama sevmediğin insanlarla takilacagina tek takılma daha iyi kurslara gittinjz mi hic

Etrafı da onca insan varken yanlız hissetmeyi iyi bilirim.

Muhakak hepimiz bazı zamanlar kendimizi çok yanlız hissediyoruz...Önemli olan bu depresyon halini atlatabilmek..
Ben kendimi bildim bileli depeesyondayim o zaman ama hiç hap kullanmadim:) çok mu kuruyorum bilmiyorum yasanmisliklar beni güvensizlige ve yalnızlığa itti

Eşim tek başıma bi yere birakmiyo malesef bide şimdi havalar da soguk
Anladım (( eğer aksamları vaktiniz varsa show radyoda matrax programı var onu dinleye bilirsiniz bol gülmeli eglenceli bi program emin ol depresyon diye borsey kalmıyor

Anladım (( eğer aksamları vaktiniz varsa show radyoda matrax programı var onu dinleye bilirsiniz bol gülmeli eglenceli bi program emin ol depresyon diye borsey kalmıyor
Eskiden çok dinlerim ama şimdi bütün vaktimi oğlum alıyo oğlum uyuyunca da iş yapıyorum ne ders çalışıyorum ne kitap okuyoum malesef ist bazen boşluğa giriyorum birilerini arıyorum derdimi anlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…