ortak duyguları paylaşan bireyler olarak sevin bence. benim de konuşmak istediğimde konuşacak, derdimi söyleyebileceğim biri yok hayatımda. yalnızım.Herkes böyle iyi bişey değil ama sevineyim mi üzüleyim. Mi:)
Kulaklık takarakta dinleye bilirsin ben öyle yapıyorum dünyanın isini yapyorum bu dirum türk kadınlarında cok oluyor cocuk olunca salıyorlar salmayın ya kendinizi kotabınızı okuyun filminizi izleyin çocuk hos sizi yemiyorEskiden çok dinlerim ama şimdi bütün vaktimi oğlum alıyo oğlum uyuyunca da iş yapıyorum ne ders çalışıyorum ne kitap okuyoum malesef ist bazen boşluğa giriyorum birilerini arıyorum derdimi anlayan
30 oldum vallaKaç yasindasin
Ben bol bol kitap okuyorum..muzik dinliyorum internetten merak ettigim ne kadar konu varsa hepsini araştırıyorum sinemayı ihmal etmem tekte olsa merak ettigim filmlere mutlaka giderim çalışıyorum zamanının cogu isyerinde geçiyor bos günlerimde tek basimada olsa sinemami yapar kahve mi icerim:)cafe dahil heryerde yalnızım ama coguzaman huzurluyum ben yaBu durumda olan ne kadar çok kişi varmış nasıl zaman geciriyorsun uz peki arkadaşlar?
Bizler burdayız seninde ne sıkıntın olursa paylaşabilirsinortak duyguları paylaşan bireyler olarak sevin bence. benim de konuşmak istediğimde konuşacak, derdimi söyleyebileceğim biri yok hayatımda. yalnızım.
Bende oldum olası aynıyim herkesi mutlu saniyorum ama değil herkesin türlü türlü derdi var ben mutlu aile akraba ilişkilerine ozeniyorumBende oyle. Tek kendimi boyle oluyo zannediyodum. Cevreme bakiyorum herkes cok mutlu. Bende disarida kimse neyin var diye sormasin diye cok gulerim ama hic icten degil. Allah'a siginiyorum hep, icim de bi bosluk var burukluk var. Derdim yok ama allahim daha buyuk sorunlar vermesin insallah
Çocuk olunca zor sosyallesiyosunBelediyelerin aile yaşam merkezleri kesinlikle hanımların sosyalleşmesi için mükemmel düşünülmüş donanımlı yerler. 4 5 ay önce şehir değiştirdim çok yalnız olduğumu filan düşünüyodum 2.gidişimde insanlarla merhabalaşmaya 3.gidişimde kafeteryasında kahve içmeye başladım. Herkes bizler gibi herkes birilerini arıyor.. denemeye değer :)
Senin var mı çocuğun canım valla hareketli olunca çok yorucu oluyoKulaklık takarakta dinleye bilirsin ben öyle yapıyorum dünyanın isini yapyorum bu dirum türk kadınlarında cok oluyor cocuk olunca salıyorlar salmayın ya kendinizi kotabınızı okuyun filminizi izleyin çocuk hos sizi yemiyor
Bu dediğiniz Ankara'da var mı?Belediyelerin aile yaşam merkezleri kesinlikle hanımların sosyalleşmesi için mükemmel düşünülmüş donanımlı yerler. 4 5 ay önce şehir değiştirdim çok yalnız olduğumu filan düşünüyodum 2.gidişimde insanlarla merhabalaşmaya 3.gidişimde kafeteryasında kahve içmeye başladım. Herkes bizler gibi herkes birilerini arıyor.. denemeye değer :)
Yok canım ben bekarım..S
Senin var mı çocuğun canım valla hareketli olunca çok yorucu oluyo
Buyrun benimBazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
https://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/aile-yasam-merkezleriBu dediğiniz Ankara'da var mı?
https://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/aile-yasam-merkezleriBu dediğiniz Ankara'da var mı?
https://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/aile-yasam-merkezleri
Burda hem nerde olduklarıyla ilgili hem de içeriğiyle ilgili bilgi alabilirsiniz.
Bende Ankara'da yaşıyorum listede olmayan bi çok yerde de mevcut hatta.
Aynen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarHerkes kendini düşünür olmuş anne sadece içten üzülen benim düşüncem samimiyet yok insanlarda artik
İzmirde var mı ben ilçedeyim sanmıyorum burada olacağını ama bide çocukları goturebilimiyizhttps://www.ankara.bel.tr/sosyal-hizmetler/aile-yasam-merkezleri
Burda hem nerde olduklarıyla ilgili hem de içeriğiyle ilgili bilgi alabilirsiniz.
Bende Ankara'da yaşıyorum listede olmayan bi çok yerde de mevcut hatta.
Bende öyle hissediyorum ve gerçekten de öyleyim sanırım. Ama yalnızlık bana iyi geliyor insanlarla uğraşmak çok zor.boşver bu durumu kendi yararına çevir.Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Öyle de her zaman da yalnız olmuyo isteBende öyle hissediyorum ve gerçekten de öyleyim sanırım. Ama yalnızlık bana iyi geliyor insanlarla uğraşmak çok zor.boşver bu durumu kendi yararına çevir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?