Kendini yalnız hisseden var mı?

Eskiden çok dinlerim ama şimdi bütün vaktimi oğlum alıyo oğlum uyuyunca da iş yapıyorum ne ders çalışıyorum ne kitap okuyoum malesef ist bazen boşluğa giriyorum birilerini arıyorum derdimi anlayan
Kulaklık takarakta dinleye bilirsin ben öyle yapıyorum dünyanın isini yapyorum bu dirum türk kadınlarında cok oluyor cocuk olunca salıyorlar salmayın ya kendinizi kotabınızı okuyun filminizi izleyin çocuk hos sizi yemiyor

Bu durumda olan ne kadar çok kişi varmış nasıl zaman geciriyorsun uz peki arkadaşlar?
Ben bol bol kitap okuyorum..muzik dinliyorum internetten merak ettigim ne kadar konu varsa hepsini araştırıyorum sinemayı ihmal etmem tekte olsa merak ettigim filmlere mutlaka giderim çalışıyorum zamanının cogu isyerinde geçiyor bos günlerimde tek basimada olsa sinemami yapar kahve mi icerim:)cafe dahil heryerde yalnızım ama coguzaman huzurluyum ben ya

Belediyelerin aile yaşam merkezleri kesinlikle hanımların sosyalleşmesi için mükemmel düşünülmüş donanımlı yerler. 4 5 ay önce şehir değiştirdim çok yalnız olduğumu filan düşünüyodum 2.gidişimde insanlarla merhabalaşmaya 3.gidişimde kafeteryasında kahve içmeye başladım. Herkes bizler gibi herkes birilerini arıyor.. denemeye değer :)

Bende oyle. Tek kendimi boyle oluyo zannediyodum. Cevreme bakiyorum herkes cok mutlu. Bende disarida kimse neyin var diye sormasin diye cok gulerim ama hic icten degil. Allah'a siginiyorum hep, icim de bi bosluk var burukluk var. Derdim yok ama allahim daha buyuk sorunlar vermesin insallah

B
Bende oldum olası aynıyim herkesi mutlu saniyorum ama değil herkesin türlü türlü derdi var ben mutlu aile akraba ilişkilerine ozeniyorum

Çocuk olunca zor sosyallesiyosun

S
Senin var mı çocuğun canım valla hareketli olunca çok yorucu oluyo

Bu dediğiniz Ankara'da var mı?

Bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. Kalabaliklar icinde yalniz. Niye boyle?kimseye guvenemiyorum. Psikolojim mi bozuk acaba bilmiyorum. Aslinda o kadar sey yasadim ve onca seye ragmen hala ayaktayim. Benim gibi olan var mı?
Bende öyle hissediyorum ve gerçekten de öyleyim sanırım. Ama yalnızlık bana iyi geliyor insanlarla uğraşmak çok zor.boşver bu durumu kendi yararına çevir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…