Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

yeterli özgüveninizin olması size nasıl engel oluyor? öğrenemem diye mi düşünüyorsunuz? yoksa sosyal fobi gibi bir şey yani kurs ortamı mı korkutuyor sizi?
yeterli özgüvenim yok işte.
yani okul hayatım boyunca da aktif bir öğrenci değildim. derslerde cevabı bilsem de pek parmak kaldırmazdım. topluluk önünde heyecanlanıyorum vs. çok iyi bildiğim bir şeyi bile heyecan geldiği zaman düzgünce karşı tarafa aktaramıyorum. yani kursa gittim diyelim, bildiğim kadarını bile gösteremem, çekinirim :)

Insanları olduğu gibi kabullenip hafiflemek, üstüne kafa yorup yorulmamak..
Hayallerimden vazgecmeden kararlılıkla öğretmenlik icin çabalamak, az esya cok huzur diyerek yaşamak

Ama yazarak ifade konusunda gayet iyisiniz

Ama yazarak ifade konusunda gayet iyisiniz
kompozisyonlardan hep çok iyi notlar alırdım yazarak iyiyim. burada değil başka platformlarda da yazıyorum. ya da samimi ortamlarda çok konuşurum, kendimi dinletirim. birebir muhabbetlerde de iyiyimdir. ama tanımadığım 20 kişi karşısında ingilizce konuşamam

Ooooo çok var hangi birini saysam ki?
Boşanmak.
Sağlıktan sevgiden daha önemli hiç bir şey yoktur mottosuyla yaşamak,
Artık sigara içmemek.
Eski okuduğum okulu beğenmeyip açıktan da olsa yeniden okumak.
İşyerimdeki tüm zorluklara katlanıp iyi bir yere gelebilmek için mücadele etmek.
Hayatta Allahımdan başka hiç kimse (gerçekten kimse yoktu hem fiziksel hem ruhsal anlamda 0 kişi vardı yanımda) kalmadığında yine de dayanıp çabalayıp sabredip isyan etmemek. Düşüp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak!!!
Öldürmeyen gerçekten güçlendiriyor,denendi.
....................................................................................................
Veee tabii ki hepsi bir yana, hayatımın anlamı ile evliliğime sonsuz şükür.

Son düzenleme:
Kendim için yaptığım en iyi şeyler :
1-çalışmak (ekonomik özgürlük kadın İçin büyük avataj )
2-koşmak ( yarışlar sayesinde ehlileşiyorum galiba )
3-kilo vermek (96-57 arası )
4-sigarayı bırakmak (13-14 yıl boyu günde ortalama 2 paket içerdim 8 sene oldu )
5- meditasyon.
6- göğüs büyütme ameliyatım
Daha bir sürü hedeflerim ve hayallerim var .

Eşimle tanismak
Ehliyet alıp araba kullanmak.
Dil öğrenmeye çalışıyorum. Kendi çabamla.
Disardan lise eğitimimi tamamlayacağım.
Ve kimseyi eskisi kadar onamseyip takmıyorum. Yaşadığım ülkede süresiz oturum almak hedeflerim arasında.

Bursla Amerika'ya gidip bir sure orada yasamak ve omumak. Bana cok sey katti. Cok insan tanidim, arkadas oldum. Hala gorustugum, ziyaret ettigim insanlar var. Kimisi aile gibi oldu.

- Dirseklerim çürüyene kadar ders calissam da mezun olur olmaz atanmak ve hemen araba almak.

- Sevgiliyken yollarımızı ayırmistik eşimle hem de uzun bir süre, onunla tekrar başlayıp evlenmek.

- Lise arkadaşlarımın yaptıklarına uzulmeyi bırakmak, hatta bazılarıyla hiç muhatap olmamak.

- Oluruna bırakmak, küçük şeylerden mutsuz olmayı bırakmak. ( biraz takıntılı ve stresli bir yapım vardı. Artık eskisi kadar değilim.)

Şimdi ise yapmak istediğim birkaç hayalim var. Onları da gerçeklestirirsem süper olacak. Inşallah yapabiliriz.

Merhaba ;

Öncelikle işiniz ve işyeriniz hayırlı ve bol kazançlı olsun :)

Merak ettiğim bir şey sormak istiyotum.
İlişkinizde ne gibi kurallar vardır?

Sevgilerimle

Ben de kelimeleri yuta yuta konuşuyorum, küçükken çok kitap okurdum ama baya boşladım tekrar başlıyım inşallah etkir bana da
sigarayı bırakmak
benim de sanırım hiç başlamamak çünkü ciddi manada bağımlı olma potansiyeli gösteriyorum bişeylere
Ne şanslısınız Allah bağışlasın
beni üzen insanları hayatımdan çıkarmak.

Kendimize en iyi gelecek şeyi aslında biz biliyoruz bana da böyle başkalarının kötü durum sandığı ama beni çok iyi hissettiren durumlar olmuştu
Son dönem de yaptıgım kendim için ehliyet almak oldu
Bende ehliyet var da aldıktan sonra kullanmadığım için kullanmayı unuttum araba cidden rahatlık.
Kabullenebilmek özellikle en önemlisi bana kalırsa
Kimseyi dinlemeyip tup bebek tedavisine başlamak ve yıllar sonra iki küçük mucizemi içimde büyütmeye başlamak hayatımda aldığım en büyük en riskli en muhteşem karar sonuç çok mutluyuz
Allah size bağışlasın yavrularınızı maşallah
çalışmak insana cidden iyi hissettiriyor O çocuk ne oldu?
Sağlıklı beslenmek ve meditasyon yapmak♥
meditasyonu kendi kendinize mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?
bu üçünü ben de yapma aşamasındayım
bakış açısı çok önemli Her olayda mutlaka bize kattığı bişeyler var bakınca
Kendim için en iyi yaptığım şey ; hayatımdan gereksiz insanları çıkarmak oldu.Bana negatif enerji veren en önemlisi kötü günümde bir alo demeyen insanları bir bir silmek.
Son bir senedir ben de bunları yapmaya çalışıyorum ama bazen hayatımdan çıkarmak istediğim kişiler ekstra kibarlaşıp iyileşmeye başlıyor
kursa mı gidiyorsunuz nası başladınız?
dişlerinizi nasıl yaptırdınız? Bu aralar benim de aklımda var ama ailem yaptırma diyip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…