- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi little bird
-
yeterli özgüvenim yok işte.yeterli özgüveninizin olması size nasıl engel oluyor? öğrenemem diye mi düşünüyorsunuz? yoksa sosyal fobi gibi bir şey yani kurs ortamı mı korkutuyor sizi?
Ama yazarak ifade konusunda gayet iyisinizyeterli özgüvenim yok işte.
yani okul hayatım boyunca da aktif bir öğrenci değildim. derslerde cevabı bilsem de pek parmak kaldırmazdım. topluluk önünde heyecanlanıyorum vs. çok iyi bildiğim bir şeyi bile heyecan geldiği zaman düzgünce karşı tarafa aktaramıyorum. yani kursa gittim diyelim, bildiğim kadarını bile gösteremem, çekinirim :)
kompozisyonlardan hep çok iyi notlar alırdımAma yazarak ifade konusunda gayet iyisiniz
Kv ve gorumcelerle kusmek
Abi daha iyi ne olabilir ki
Merhaba ;Düşündüm de ne kadar da bencilim
Kendim için çok şey yaptım.
Ama şu sıralar kendimi en takdir ettiklerim;
Konuşmak ve açık sözlü olmak. Bu karşımdakini kırmak anlaminda degil. Yol yordama dikat ederim. Susup susup patlayanlardan degilim. (Eskiden öyleydim) Neyse derdim o an halletmeye bakarim. Bu konudaki degisimim hayatta yolumu acti diyebilirim.
Evi ve dolabımı eşyaya boğmamak.
Bana minimalist denmez ama sade seviyorum. Tıkış tıkış yaşamıyorum
3 küçük çocuğum olmasına rağmen kendi işimi kurmak için çabalamak.
Ki bugün itibari ile iş yerimi kiraladım. Ve önümüzdeki ay deli gibi yoğun bir süreç beni bekliyor.
Kendimden daha sakin, sabirli ve aklı basında biri ile evlenmek.
Eşimle 7 yıl sevgiliydik. Ne istediği konusunda çok net biri. Kimine garip gelir ama ilişkimizin kuralları oldu. 13 yildir birlikteyiz.
Ama sanırım daha çok onun sayesinde.
Bunlarin yanında öğrenmeye ve kendime katmaya çalıştığım sabir, biraz içime dönük ve çözüp yaşamak var. Hayatım boyunca içimde olan o eksiklik hissini tamamlamaya çalışmak, tamam olmak ama oldum demeden :) bakalim
kesinlikle katılıyorumeltilerle küsmekasdadasd
bunu yapmayı kendi kendime başaramasaydım, antidepresana bağımlı kalabilirdim.boşverebilmeyi öğrenmek!
Ben de kelimeleri yuta yuta konuşuyorum, küçükken çok kitap okurdum ama baya boşladım tekrar başlıyım inşallah etkir bana daBen hiçbir zaman kitap okumayı seven bir çocuk olmadım. Bunun bir eksik olduğunu da düşünmemiştim.
Ben genelde hızlı konuşan bir insanım harfleri yutarım ve çoğu zaman insanlar beni anlamakta zorlanırdı. Benden 10 yaş büyük kadınların tane tane konuşup daha temiz cümleler kurduğunu fark ettim ve açıkçası kıskandım.
Kitap okumaya başladım mart ayından beri tabiki kitap okumak en sevdiğim aktivite olmadı ama kitap okumayı sevmesem de kitap okumam gerektiğini anladım. Konuşmamda şimdiden belli bir düzelme var inşallah daha da düzelecek okuya okuya. Ayrıca okumak insanı sosyal medyadan uzaklaştırıyor.
sigarayı bırakmak
Ne şanslısınız Allah bağışlasınHe deyip gecmeyi öğrendiğim günden beri daha az kafaya takıyorum herşeyi.
Bir de o he he denilecek insanları tümden cikarabilsem hayatımdan en güzeli o olacak.
Ve tabiki, evladımı kendim büyütmek..
Onu büyütürken kendimi buldum, kendime döndüm, aydinlandim, ondan başka kimseden ogrenemeyecegim şeyleri öğrendim
beni üzen insanları hayatımdan çıkarmak.
Kendimize en iyi gelecek şeyi aslında biz biliyoruz bana da böyle başkalarının kötü durum sandığı ama beni çok iyi hissettiren durumlar olmuştuuzak şehre atanmak herşeyi degistirdi :)
en karanlık noktadan sonra şafak olmasi gibiydi benim için.
hayatimda herşeyi temelli degistirdi diyebilirim. artık herseye daha farkli bi acidan bakıyorum. mutluyum huzurluyum, hayallerim isteklerim var.
uzakta olmak kimse olmamasi kötü gibi görünüyo dışardan bakinca ama benim için en elzem seymis. başıma gelen en iyi şey diyebilirim :)
Bende ehliyet var da aldıktan sonra kullanmadığım için kullanmayı unuttumSon dönem de yaptıgım kendim için ehliyet almak oldu
Kabullenebilmek özellikle en önemlisi bana kalırsa-üni okurken dört yıl yurtta kalmak -herkesin gitme demesini takmayıp ilk tayin olduğum yere gitmek. - ehliyet almak. -kitap okuma alışkanlığı edinmek. -yeri geldiğinde herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmek - hayattan ve insanlardan yana beklentilerimi minimumda tutmak. -elimden gelen her şeyi yapıp sonrası için teslim olmayı kabullenmek
Allah size bağışlasın yavrularınızı maşallahKimseyi dinlemeyip tup bebek tedavisine başlamak ve yıllar sonra iki küçük mucizemi içimde büyütmeye başlamak hayatımda aldığım en büyük en riskli en muhteşem karar sonuççok mutluyuz
çalışmak insana cidden iyi hissettiriyorKendim için yaptığım en büyük iyilik, Asgari ücret ile olsa da çalışmak.
Lisedeyken cahillik yapıp bıraktım. Bi çocuğa platonik aşık oldum. Mesleği yerinde yakışıklı Bi çocuktu. Ne yapsın beni dedim. Sonra bi aydınlama yaşadım. Liseyi dışardan bitirip iki yıllık kazandım sonra 4 e tamamladım. Sonra üçüncüye kayıt yaptırdım. (onu henüz bitiremedim) ehliyetimi aldım. Kitap okudum bol bol. O zamanlar çok büyük şeyler gibi görüyordum ama şuan bir hiç olduğumu düşünüyorum.
Güç bulabilsem yüksek lisansa hazırlanırım
meditasyonu kendi kendinize mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?Sağlıklı beslenmek ve meditasyon yapmak♥
bu üçünü ben de yapma aşamasındayımSpora başlayıp 15-20 kilo vermek.bu sayede acayip fit görünmek.
Beni huzursuz eden insanları hayatımdan çıkarmak.
Tabiki okuyup çalışmak kendi paramı kazanmak.
Genelde kendim için pek birsey yapmıyorum çocuklar oldugundan beriama yukarıdakiler de fena sayılmaz
bakış açısı çok önemliKendim için yaptığım en iyi şey pozitif yaşamakinadına yine yeniden demek.. bide rahmetli anacığım bir kadınının kendine yapacağı en büyük iyilik SGK li birniste çalışıp emekli olmak derdi aynen öyle yapıyorum
Son bir senedir ben de bunları yapmaya çalışıyorum ama bazen hayatımdan çıkarmak istediğim kişiler ekstra kibarlaşıp iyileşmeye başlıyorKendim için en iyi yaptığım şey ; hayatımdan gereksiz insanları çıkarmak oldu.Bana negatif enerji veren en önemlisi kötü günümde bir alo demeyen insanları bir bir silmek.
kursa mı gidiyorsunuz nası başladınız?Şu aralar hayatım için en iyi yaptığım şey; negatif enerji verenleri çıkarmak olduyok böyle rahatlık diyorum.
Bir de piyano öğrenmek. Hep merak etmiştim, o tuşlara nasıl konsantre oluyorlar diye.. Deneyip öğreniyorum
dişlerinizi nasıl yaptırdınız? Bu aralar benim de aklımda var ama ailem yaptırma diyip duruyor.Kilo vermem oldu daha rahatım fiziksel olarak ama hala fazlam var
Dişlerimi yaptırmak (aşırı uzun sancılı bir süreç hala devam ediyor)
Cilt bakımına başladım
Şu an elimde olan kitapları bitirmeye çalışıyorum
Yüksek Lisans hedefim var nereden başlayacağım bilmiyorum ama
Öğrenmek istediklerim ise gereksiz insanları kafaya takmamayı öğrenmek onları umursamamak her yerde ve her koşulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?