o arkadaşın anaokulunamı gidiyor? çocuklar böyle şeyler konuşur! kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Ne yazık ki böyle kızlar var .Açık açık yüzüne söyleyenler mevcut ,ben hiç şaşırmadım.Başıma geldi çünkü .
En azından dürüstmüş ,dedim.Dostun gibi görünüp içten içe fesatlanan tiplerdense itiraf edeni tercih ederim doğrusu.:hulya:
Ne yazık ki böyle kızlar var .Açık açık yüzüne söyleyenler mevcut ,ben hiç şaşırmadım.Başıma geldi çünkü .
En azından dürüstmüş ,dedim.Dostun gibi görünüp içten içe fesatlanan tiplerdense itiraf edeni tercih ederim doğrusu.:hulya:
Bence her kadının içinde biraz olan dürtüyü açık açık ifade etmiş. Hiçbirimiz tabii ki kendimizden güzel diye bir insanla arkadaşlık etmemezlik etmeyiz ama insanın özünde, özellikle de kadının özünde kıskançlık vardır. Sizden çok daha güzel olan o kişi aynı zamanda sizden çok daha akıllı, daha zengin, daha iyi okullarda okumuş, daha çok para kazanıyor olsa eminim hepimizin içinde ara ara da olsa kıskançlık hissi olur. Bazılarımız nefsini köreltmiştir, bu hislerinin farkında olur ve hemen aklından kovar, bazılarımız da nefsinde kaybolur gider, karşısındakini düşman beller. Bunu anlatan kişi nefsinin etkisinde kalmaması gerektiğini farkedemeyen biridir, açıklamasındaki gizli anlam bence budur. Yoksa esasında özünde yok hiçbirimizin birbirinden farkı.
ay ciddi misinakannehirakannehir
valla daha neler duycam KK daakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?