Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

tam da seni anlamışım merak etmee
bende diyorum kii bu tür planlar kaygılar içinde hiç bi zaman olmam olanlardan
ben hep uzak dururum arkadaşım olamaz
yok kendni saklıyorsa içinden içinden yaşıyorsa
ozaman çatlasın yapacak bişey yok :1closedeyes:

Lirik güzel katılıyorum sanada...En yakın arkadaşım sandığım bir arkadaşım neden senin bacak boyun daha uzun offffff bile dedi bana ya...Benimde değişik türleri başıma geldi maalesef.Böyle cahil cühela zihniyetli arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi...Ama bu tarz olaylar kıskançlıklar maalesef yaşanıyor...Dediğim gibi başıma gelmemiş olsa pes diyeceğim ama bende yaşadım bunu maalesef....

çoluk çocuk lafı bunlar
ergenlik dönemi geçsin düzelir o da merak etmeyin
ya o değilde düşünsenize arkadaşınız soruyo benim en çok hangi yönümü seviyossun
cevap:senle arkadaş olmamın tek nedeni sıfatında meymenet yoksengözlerimebaksanab

Herzaman böyle insanlar var..

Başıma gelmişti..Bir arkadaşım, sen benim kısmetimi kapıyorsun senle gezmek istemiyorum, erkekler hep sana bakıyor demişti birgün. bekarken tabii..

Ama o zaman üzülmüştüm:))) ay arkadaşımın kısmetini mi kapıyorum(((( diye..hehehe

Demek ki kalplerden bu tarz şeyler geçebiliyor ama kimisi söylüyor kimisi söylemiyor..

Bence üzerinde durmayn..

anaa öyle şeymi olur.
benden bin kat güzel olsunn iyi kalpli olsun tutarım kolundan hiç bırakmam valla kaydirigubbakcemile
senin arkadaşın demek birazcık tuhaf galiba :bbo:
aman ha estetik ameliyat yaptırıp ondan daha güzel olma -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
yolar saçını başını kıskançlığından seni yoluk yapar.laelaelaelaelae

tanımadığım birine,hatta şöyle örnekliyim,mağzada satış yapan ve gözleri çok güzel olan bi kız görsem direk derimki allah nazardan saklasın tüütütüüt falan filan:smiley-cool:kaldıki yakın arkadaşlarım güzelse bunu yüzüne defalarca söyler ve memnun olurum arkadaşımın güzelliğindensüprizzzzz
hee tabiki bu benim düşüncem,etrafımızda böyle pskopatlar yokmu?var...hasetinden çatlayıp ne yapacağını bilmeyen ruh hali bozuk insanlar var tabi,onlarada allah yardım etsin ne diyim:1closedeyes:

vereliniortak vereliniortak

Benden daha güzel olmadigi icin herkezle arkadaslik ederim ben.
zemuszemus-tatlicadiarzu-

Vallahi arkadaş bildiklerim benimle şimdilik arkadaşlık yapıyorlar.Ama insan bu herşey olabilir.ıyi görünür ama seni kıskanabilir,belli etmeyebilir.:hulya:

takıntısı olan kişiler kendinden uzunla zayıfla güzelle arkadas olmaz.

mesela bende asla hayvan sevmeyen biriyle arkadaşlık kurmam.

tam tersi yanımda kim olursa olsun son derece bakımlı ve güzel olmasını tercih ederim

asla bu zihniyette değilim ....
ama bu zihniyeti bizzat yaşatanlar var ne yazık ki!!
onun adı da kompeks ve özgüven eksikliği....

hiç tipine göre arkadaş secmedim
üniverstedeki ev arkadaşım benden cok daha güzel bi kızdı gayet iyi anlaştık 4 yıl boyunca
komplexli insanların işi kıskanmak bence

Benimde yanımdakinin benden güzel olması beni etkilemez herkesin güzelliği farklıdır. Bu arada ben burdan neden aynı anda kimseyle konuşamıyorum yada neden kimse bana mesaj atmıyorum. aynı anda konuşma var mı? ben mi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Herkesin kendine göre bi güzelliği vardır elbet.. benim için sorun olmaz arkadaşımın benden güzel ya da çirkin olması. ama şu var. sevgilimle tanıştırırken falan rahatsız olurum yinede. böyle düşünmeme neden olan şey belkide eski sevgilimin sıra arkadşımla çıkmaya başlaması olabilir..2syle de konşmuorm şu an..gerçi kız güzel deildi de..yinede bende böyle bi etki yaratmış demek. bide güzel olsa kız kimbilir nolur diye böyle düşünüyorum sanırım. ya da belki şimdi düşündüm de tam tersine çok güzel bi arkadaşınızla tanışıtıp tepkiye bakmak lazım. gerçek yüzü çıkar her 2 tarafında. aman sizi bakmayın bana ya iyice saçmaladım ben konu nerden nereye geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…