Ya hayır işteee :hulya: Birbirimizi gerçek hayatta tanımadığımız için ne demek isteyebilecek tarzda insanlar olduğumuzu anlatamıyoruz birbirimize, ya da şu durumda ben anlatamadım diyim. Yani o kızcağızın kendi üstünlüklerini anlatacak vakti bile olmuyor ki, yanındaki fıstığa dikkatler kayınca. Belki de kahramanımız çok akıllı, iyi niyetli, etkileyici vs. birisi ama kendisini tanımayan bi insanın gözünde bunun ilk bakışta anlaşılması imkansız. Böyle olunca da daha kendini anlatmasına, tanıtmasına, sevdirmesine ffırsat olmadan, yandaki hatun tarafından istemeden de olsa ikinci plana atılıyor. Senin dediğine bi sonraki aşamada katılırım. Ben hoşlandığım kişiye derdimi anlatmışımdır, kafamın içini gösterebilmişimdir, tüm bunlardan sonra adam tutup benim afet arkadaşı benden daha çok beğeniyordur, o zaman zaten ne hali varsa görsündür.Ben de demek ki yeterince etkileyememişimdir de,ya da bu adamın benden vazgeçesi vardır da, yanımdaki güzellik, benim sıfatlarımın önüne geçmiştir, o kabülüm zaten. Sevgilisini arkadaşından kıskanmak görüştürtmemek başka, daha karşıdaki seni tanımadan , sen ona kendini anlatamadan fırsatın uçması ayrı ve makus talih kafamçokkarıştı
Arkadaşlar, bu konuyu açmak için en uygun yerin burası olduğunu düşünüp açıyorum.
Konu şu: Bir arkadaşımın kız arkadaşı arkadaşıma şöyle demiş zamanında; ''Aylin, seni kıskanmıyorum. Çünkü seninle eşdeğer güzellikteyiz. Benden daha güzel olsaydın, seni kıskanırdım ve arkadaş olamazdık:''
Bu sözler benim kafama zaman zaman takılır. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sözleri söyleyen arkadaşa katılıyor musunuz? Buyrun söz sizin...
tanımadığım birine,hatta şöyle örnekliyim,mağzada satış yapan ve gözleri çok güzel olan bi kız görsem direk derimki allah nazardan saklasın tüütütüüt falan filan:smiley-cool:kaldıki yakın arkadaşlarım güzelse bunu yüzüne defalarca söyler ve memnun olurum arkadaşımın güzelliğindensüprizzzzz
hee tabiki bu benim düşüncem,etrafımızda böyle pskopatlar yokmu?var...hasetinden çatlayıp ne yapacağını bilmeyen ruh hali bozuk insanlar var tabi,onlarada allah yardım etsin ne diyim:1closedeyes:
Arkadaşlar, bu konuyu açmak için en uygun yerin burası olduğunu düşünüp açıyorum.
Konu şu: Bir arkadaşımın kız arkadaşı arkadaşıma şöyle demiş zamanında; ''Aylin, seni kıskanmıyorum. Çünkü seninle eşdeğer güzellikteyiz. Benden daha güzel olsaydın, seni kıskanırdım ve arkadaş olamazdık:''
Bu sözler benim kafama zaman zaman takılır. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu sözleri söyleyen arkadaşa katılıyor musunuz? Buyrun söz sizin...
tam tersi yanımda kim olursa olsun son derece bakımlı ve güzel olmasını tercih ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?