Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

kısmetimi kapıyosun mukaydirigubbakcemile3 derdi buymuş anlaşılankaydirigubbakcemile3

kısmetimi kapıyosun mukaydirigubbakcemile3 derdi buymuş anlaşılankaydirigubbakcemile3

Bence gayet anlaşılır bir dert. Çok haksız sayılmaz. Kompleksle filan da alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Anlamaya çalışın bence biraz diğer tarafı da. ıstediği kadar akıllı vs, üstün özellikli olsun, erkekleri etkileyen ilk şey dış görüntü olacağı için, ve siz güzel olsanız da yanınızdaki daha güzelse şansınız başlamadan biteceği için ben de olsam biraz çekinceli olurdum açıkçası. Tabii ki afet arkadaşımla arkadaşlığımı bitirmem, sen bi git, kısmetim açılsın tarzında da takılmam, ama kısmet aradığım ortamlarda da o arkadaşımla çok fazla bulunmamaya dikkat ederim açıkçası kaydirigubbakcemile3

,
hey Allah ım ya öyle bir arkadaşım lisede vardı beniim
ilk başlar anlamamıştım ama sonraları davranışları aşikar olmaya başladı
hatta beni suçladı daa akannehir
anladım ki öyle belirtiler aldıım an bile uzak durmalıyım
çok sinir bozucu oluyor çünküü gerçekten
evet chees in dedii gibi maddi anlamda eşya vs. kıskananlar olabiliyor
ama genelleme yanlış ben öyle biri olmadım hiç bi zaman
başkalarının eşyası takısı evi güzelliğinden ziyade
benim kendi hayatım beni ilgilendirir onlarında Rabbim daha fazlasını versin
arkadaşlarımın sadece karekterleri ve kişilikleriyle ilgileniyorum

ben senin gibi düşünmüyorum açıkcası, zaten böyle düşünüyorsa bi kadın, o arkadaşını gerçekten arkadaşı gibi değilde, öylesine vakit geçirdiği bir insan gibi görüyordur
zaten, sosyal ortamlarda kadınlarda erkeklerde bol, arkadaşı kısmetini kapamasa yan masada oturan tanımadığı bi kadın kapayabilir, bu düşünce tarzının sonu yok yani bence, benim düşüncem yine söylüyorum komplexli olmakla alakalı ama seni tenzih ederim yanlış anlama yani genel geçer olarak düşüncem bu

İnsan yolda yürürken kısmet mi bulur ? :uhm: Yanyana yürümeyelim mümkünse diyordu.şutarafagitti Hadi kısmetini kapıyordum da bu yolda yan yana yürüme işini anlamamıştım.Yoldan kısmet bulacaktı ,demek..
Açıkçası derdinin ne olduğunu anlayamadım.O kısmet buldu da biz mi engel olduk?:sm_confused: Tuhaf bakışları ,baştan aşağı süzmeleri de cabası.Rahatsız edici bir tipti.Neyse geçmişte kaldı ,ama gerçekten böyle tipler mevcut.Dikkatli olun ,derim.Çok üzgünüm çoook

chees e katılıyorum
ozaman dışarda yada sokakda yada bir garson hatun da
potansiyel kısmet kapayıcı olabilir şakkıdı

aklıma komşumun kzı geldi baştan aşşağa süzmeleri okuyunca
kıs kendini sürekli benle kıyaslar dururdu her fırsattada bir kulp bulurdu giydiklerime
amaa nedensee kulp bulduu kıyafeti bi akçgün geçince isterdi benden giymek için
sözlndik ay farkıyla sözde olanları yapılanları bile kıyasladı kaydirigubbakcemile3
komik yaa gerçekten çoook komiikkk
kıskançlık kötü bi illet hem kendini küçük düşürüyorlar
hemde içlerini yiyip bitiriyorlar akannehir

chees e katılıyorum
ozaman dışarda yada sokakda yada bir garson hatun da
potansiyel kısmet kapayıcı olabilir şakkıdı

Aynı şey değğiiilll kaydirigubbakcemile3 Bi vazoyu bi mağazada görürsünüz, beğenir alırsınız. Başka mağazadaki vazoyu görmediğiniz sürece o gördüğünüz güzeldir. Ama o beğendiğiniz vazonun hemen dibinde daha güzel bi vazo olsa , o beğendiğiniz vazo diğerinin gölgesinde kalır, farketmezsiniz bile. Kişileştirmemin anlaşılacağını düşünüyorum, bazen karışık gelecek şekilde ifade ediyorum düşüncelerimi, bu sefer öyle olmadı umarım kaydirigubbakcemile3
Ben bu bahsedilen , yolda bile kısmet arayan "sıradışı kişi"yi haklı bulmuyorum ama bu konuda bi miktar çekinceli düşünen ve kendince tedbir almak isteyen insanları da anlarım.kaydirigubbakcemile5

valla gençkenekaydirigubbakcemile3 evet, komşu kızları arasında o koca buldu ben bulamadığım kıskançlıklarına rastladımkaydirigubbakcemile3
ama her komşu kızıda arkadaş değildir, hatta geneli değildirkaydirigubbakcemile5
zaten kıskançlıkta kıskananı ilgilendiren bi durum, kıskanılanı değil, ne yaparlarsa kendilerine yaparlar:hulya:

ılgilenip fikirlerinizi belirtmişsiniz. Ben konuyu açmama sebep olan o bayanlardan etrafta olduğunu düşünmemdir.

Düğüne giderken ortak arkadaşınız aracılığıyla(direkt kendisi sormaz) nasıl giyineceğiniz, elbisenizin güzel olup olmayacağı öğrenilir. Bu kişi akrabanızdır. Güzel olabilirsini zama cazibeniz yoksa çevrenizdekileri pek rahatsız etmez sizin güzelliğiniz. Ama hem güzel hem de alımlıysanız tehlikeli görünürsünüz.

Arkadaslar belki siz böyle insanlarla tanışmış olmayabilirsiniz ama bu tarz insanlar var. Bu bayan yine dürüstmüş. Böyle bir şeyden şüphelenip sorduğunuzda size derki; ne münasebet ben seni neden kıskanayım falan.

Son düzenleme:

Evet arkadaşlarımı güzelliklerine göre seçerim ama karakter güzelliklerine bakarım..
Dış görünüş olarak benden dha güzelmiş çirkinmiş umrum olmaz..
Saçma asıl öyle insanlarla arkadaşlık edilmez..
Öyle bi insanla arkadaş olmak istemem.. lmaz: :umursamaz:

bu tarz düşünen bir insan zekası sıfır olan açıkçası biz onlara mal diyoruz.bunu kapatacak tek özelliği güzellik gören bir tiptir.çok saçma ve de aptalca buldum.ayrıca ben güzel insanı çok severim rahatsız olmak yerine mutlu olurum.baktıkça içim açılır fena mı.

Kıyas yapan insan hiçbir zaman mutlu olamaz.Kıyaslamada bulunacağına keşke örnek alsaymış.Örnek alınmak kadar güzel bir şey olmasa gerek.Fesat olan insanın da isteklerine kavuşacağına inanmıyorum ben.
İlahi adalet...opuyorumnanaktan

Yanlış bir düşünce belkide akrabanız sizi önemsediği için ne giyip giymeyeceginiz soruyor

Yine dürüst birisiymiş demişsiniz ,durustlugu eksik olsun boyle bir arkadasım olacagına hiç olmasın daha iyi

Son düzenleme:

ne demişsiniz başka güzel bir vazo görmediğiniz sürece
diyelimki dediniz gibi oldu dibindeki vazo dikkat çekti
o beyenildi ama ondan daha güzel bir vazo illaki olacaktır
çok gezmeyede de gerek yok her an çıkabilir insanın karşına
ozamnada diğer vazoo çöpeeee
saten bu çekilde o güzel ona bu güzel buna diye vazodan vazoya atlayan biriyi
kısmet olarak ekndi ellerimle yanımdakine bırakırım saten kaydirigubbakcemile3
yaaa arkadaşım ben böylee planlar içinde olan biri değlim
olan biride benm arkadaşım olamazz
bu tür kaygılar planlar bana göre kıskançlıktanda öteee akannehir

Yanlış bir düşünce belkide sizi önemsediği için ne giyip giymeyeceginiz soruyor

Yine dürüst birisiymiş demişsiniz ,durustlugu eksik olsun boyle bir arkadasım olacagına hiç olmasın daha iyi

kesinliklee katılıyorum bu tür insanlar hiç bi zaman mutlu olmazlar
hep içlerinde için içini yiyen fesatlıklar olur

Hiç düşünmediğim bişey bu yaa ne kadar saçmaa ilk defa duyuyorum akannehir

Anaokulundaki çocuk bile söylemez o lafları :hulya:

Herkes kendine göre güzeldir kaydirigubbakcemile2

Ya hayır işteee :hulya: Birbirimizi gerçek hayatta tanımadığımız için ne demek isteyebilecek tarzda insanlar olduğumuzu anlatamıyoruz birbirimize, ya da şu durumda ben anlatamadım diyim. Yani o kızcağızın kendi üstünlüklerini anlatacak vakti bile olmuyor ki, yanındaki fıstığa dikkatler kayınca. Belki de kahramanımız çok akıllı, iyi niyetli, etkileyici vs. birisi ama kendisini tanımayan bi insanın gözünde bunun ilk bakışta anlaşılması imkansız. Böyle olunca da daha kendini anlatmasına, tanıtmasına, sevdirmesine ffırsat olmadan, yandaki hatun tarafından istemeden de olsa ikinci plana atılıyor. Senin dediğine bi sonraki aşamada katılırım. Ben hoşlandığım kişiye derdimi anlatmışımdır, kafamın içini gösterebilmişimdir, tüm bunlardan sonra adam tutup benim afet arkadaşı benden daha çok beğeniyordur, o zaman zaten ne hali varsa görsündür.Ben de demek ki yeterince etkileyememişimdir de,ya da bu adamın benden vazgeçesi vardır da, yanımdaki güzellik, benim sıfatlarımın önüne geçmiştir, o kabülüm zaten. Sevgilisini arkadaşından kıskanmak görüştürtmemek başka, daha karşıdaki seni tanımadan , sen ona kendini anlatamadan fırsatın uçması ayrı ve makus talih kafamçokkarıştı

kesinliklee katılıyorum bu tür insanlar hiç bi zaman mutlu olmazlar
hep içlerinde için içini yiyen fesatlıklar olur

Kesinlikleee sana katılıyorumkaydirigubbakcemile5
ve böyle kişiler mutsuzluklarıyla o olumsuz tavırları ve fesatlıklarıyla hep zor durumda kalırlar kendilerini belli ederler..bende hiç anlamam böyle tipleri ama çok var maalesef hatta kimisinin yüzüne arada gülmek zorundayızdır yarım ağız hıııı ben senin içinden geçeni biliyorum ama muhatap olamıcam senle der gibi..

a ilk defa böyle bişey duydum ayol benimde çok güzel arkadaşlarım hiç kıskanmak aklımın ucundan gecmedi töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…