Başıma gelmeseydi ben de şaşırdım inan,ama yaşayınca bu durumu hiç şaşırmadım.
Bir yere mi gidilecek beni saf dışı bırakmaya çalışıyordu.Ortak arkadaşlarımız aracılığı ile haber alıp ben de gidiyordum.Kaç defa aynı şeyi yaptı.Ben ve diğer arakadaşlarım umursamadık.Başta abuk subuk konuşmaları oluyordu zaten.Senin yanında yürümek istemiyorum,ben şu tarafa geçeyim...Kısmetimi kapıyorsun .. falan diyordu.kaydirigubbakcemile3Gülüyorum şimdi kendisine.
Biri benimle ilgili güzel sözler söylediğinde hemen konuyu değiştirip ,kendini odak noktası yapmaya çalışıyordu.
Yanımda daha fazla kasılmaması için bilinçli yaptığı tüm numaraları ile onu baş başa bırakarak bir psikopattan kurtuldum nitekim.
extreme 'in dediği gibi her iki cins de benden de uzak olsun.Aman ...Aman...
kısmetimi kapıyosun mukaydirigubbakcemile3 derdi buymuş anlaşılankaydirigubbakcemile3
Başıma gelmeseydi ben de şaşırdım inan,ama yaşayınca bu durumu hiç şaşırmadım.
Bir yere mi gidilecek beni saf dışı bırakmaya çalışıyordu.Ortak arkadaşlarımız aracılığı ile haber alıp ben de gidiyordum.Kaç defa aynı şeyi yaptı.Ben ve diğer arakadaşlarım umursamadık.Başta abuk subuk konuşmaları oluyordu zaten.Senin yanında yürümek istemiyorum,ben şu tarafa geçeyim...Kısmetimi kapıyorsun .. falan diyordu.kaydirigubbakcemile3Gülüyorum şimdi kendisine.
Biri benimle ilgili güzel sözler söylediğinde hemen konuyu değiştirip ,kendini odak noktası yapmaya çalışıyordu.
Yanımda daha fazla kasılmaması için bilinçli yaptığı tüm numaraları ile onu baş başa bırakarak bir psikopattan kurtuldum nitekim.
extreme 'in dediği gibi her iki cins de benden de uzak olsun.Aman ...Aman...
Bence gayet anlaşılır bir dert. Çok haksız sayılmaz. Kompleksle filan da alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Anlamaya çalışın bence biraz diğer tarafı da. İstediği kadar akıllı vs, üstün özellikli olsun, erkekleri etkileyen ilk şey dış görüntü olacağı için, ve siz güzel olsanız da yanınızdaki daha güzelse şansınız başlamadan biteceği için ben de olsam biraz çekinceli olurdum açıkçası. Tabii ki afet arkadaşımla arkadaşlığımı bitirmem, sen bi git, kısmetim açılsın tarzında da takılmam, ama kısmet aradığım ortamlarda da o arkadaşımla çok fazla bulunmamaya dikkat ederim açıkçası kaydirigubbakcemile3
kısmetimi kapıyosun mukaydirigubbakcemile3 derdi buymuş anlaşılankaydirigubbakcemile3
Bence gayet anlaşılır bir dert. Çok haksız sayılmaz. Kompleksle filan da alakası olduğunu düşünmüyorum ben. Anlamaya çalışın bence biraz diğer tarafı da. İstediği kadar akıllı vs, üstün özellikli olsun, erkekleri etkileyen ilk şey dış görüntü olacağı için, ve siz güzel olsanız da yanınızdaki daha güzelse şansınız başlamadan biteceği için ben de olsam biraz çekinceli olurdum açıkçası. Tabii ki afet arkadaşımla arkadaşlığımı bitirmem, sen bi git, kısmetim açılsın tarzında da takılmam, ama kısmet aradığım ortamlarda da o arkadaşımla çok fazla bulunmamaya dikkat ederim açıkçası kaydirigubbakcemile3
ben senin gibi düşünmüyorum açıkcası, zaten böyle düşünüyorsa bi kadın, o arkadaşını gerçekten arkadaşı gibi değilde, öylesine vakit geçirdiği bir insan gibi görüyordur
zaten, sosyal ortamlarda kadınlarda erkeklerde bol, arkadaşı kısmetini kapamasa yan masada oturan tanımadığı bi kadın kapayabilir, bu düşünce tarzının sonu yok yani bence, benim düşüncem yine söylüyorum komplexli olmakla alakalı ama seni tenzih ederim yanlış anlama yani genel geçer olarak düşüncem bu
chees e katılıyorum
ozaman dışarda yada sokakda yada bir garson hatun da
potansiyel kısmet kapayıcı olabilir şakkıdı
aklıma komşumun kzı geldi baştan aşşağa süzmeleri okuyunca
kıs kendini sürekli benle kıyaslar dururdu her fırsattada bir kulp bulurdu giydiklerime
amaa nedensee kulp bulduu kıyafeti bi akçgün geçince isterdi benden giymek için
sözlndik ay farkıyla sözde olanları yapılanları bile kıyasladı kaydirigubbakcemile3
komik yaa gerçekten çoook komiikkk
kıskançlık kötü bi illet hem kendini küçük düşürüyorlar
hemde içlerini yiyip bitiriyorlar akannehir
aklıma komşumun kzı geldi baştan aşşağa süzmeleri okuyunca
kıs kendini sürekli benle kıyaslar dururdu her fırsattada bir kulp bulurdu giydiklerime
amaa nedensee kulp bulduu kıyafeti bi akçgün geçince isterdi benden giymek için
sözlndik ay farkıyla sözde olanları yapılanları bile kıyasladı kaydirigubbakcemile3
komik yaa gerçekten çoook komiikkk
kıskançlık kötü bi illet hem kendini küçük düşürüyorlar
hemde içlerini yiyip bitiriyorlar akannehir
ılgilenip fikirlerinizi belirtmişsiniz. Ben konuyu açmama sebep olan o bayanlardan etrafta olduğunu düşünmemdir.
Düğüne giderken ortak arkadaşınız aracılığıyla(direkt kendisi sormaz) nasıl giyineceğiniz, elbisenizin güzel olup olmayacağı öğrenilir. Bu kişi akrabanızdır. Güzel olabilirsini zama cazibeniz yoksa çevrenizdekileri pek rahatsız etmez sizin güzelliğiniz. Ama hem güzel hem de alımlıysanız tehlikeli görünürsünüz.
Arkadaslar belki siz böyle insanlarla tanışmış olmayabilirsiniz ama bu tarz insanlar var. Bu bayan yine dürüstmüş. Böyle bir şeyden şüphelenip sorduğunuzda size derki; ne münasebet ben seni neden kıskanayım falan.
Aynı şey değğiiilll kaydirigubbakcemile3 Bi vazoyu bi mağazada görürsünüz, beğenir alırsınız. Başka mağazadaki vazoyu görmediğiniz sürece o gördüğünüz güzeldir. Ama o beğendiğiniz vazonun hemen dibinde daha güzel bi vazo olsa , o beğendiğiniz vazo diğerinin gölgesinde kalır, farketmezsiniz bile. Kişileştirmemin anlaşılacağını düşünüyorum, bazen karışık gelecek şekilde ifade ediyorum düşüncelerimi, bu sefer öyle olmadı umarım kaydirigubbakcemile3
Ben bu bahsedilen , yolda bile kısmet arayan "sıradışı kişi"yi haklı bulmuyorum ama bu konuda bi miktar çekinceli düşünen ve kendince tedbir almak isteyen insanları da anlarım.kaydirigubbakcemile5
Yanlış bir düşünce belkide sizi önemsediği için ne giyip giymeyeceginiz soruyor
Yine dürüst birisiymiş demişsiniz ,durustlugu eksik olsun boyle bir arkadasım olacagına hiç olmasın daha iyi
ne demişsiniz başka güzel bir vazo görmediğiniz sürece
diyelimki dediniz gibi oldu dibindeki vazo dikkat çekti
o beyenildi ama ondan daha güzel bir vazo illaki olacaktır
çok gezmeyede de gerek yok her an çıkabilir insanın karşına
ozamnada diğer vazoo çöpeeee
saten bu çekilde o güzel ona bu güzel buna diye vazodan vazoya atlayan biriyi
kısmet olarak ekndi ellerimle yanımdakine bırakırım saten kaydirigubbakcemile3
yaaa arkadaşım ben böylee planlar içinde olan biri değlim
olan biride benm arkadaşım olamazz
bu tür kaygılar planlar bana göre kıskançlıktanda öteee akannehir
kesinliklee katılıyorum bu tür insanlar hiç bi zaman mutlu olmazlar
hep içlerinde için içini yiyen fesatlıklar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?