• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

18 yaşındayken acaba 28 yaşında nerde olurum ki derdim

Öyle büyük bir değişiklik olmadı valla

Yani ne köşkte yaşadım ne jipim oldu

Ne tatil köyleri ayak yolu oldu

Bildiğin hayatıma sadece lisans diploması eklendi

5 yıl sonra köşkte,jiple oturcam :27: :18::55:

üniversiteden yeni mezun olmuş yüksek lisans için hazırlanan biri olarak görüyorum (: tabiki sevgilimle nişanlanmış evliliğe emin adımlarla yürürken (: :69::69::69::69: allahımmm hayırlısını nasip etsinn :97:

yani 31 yasımda hımm...
bikere devlet memurlugunda goruyorum kendımı :))))
sonra yenı anniş adayı olarak bide (ancak kendımı hazır hissederim sanırım anneliğe)

üniversiteyi kazanmıs bitirmiş olurum inşş.nişanlı yada yeni evli olabilirm.güzel bi işte calısıyo olarak görmek istiyorum kendimi.inşşş öğretmen olurum tbi

çok iyi bi işim,dolgun maaşım,güzel ve huzurlu bi evim,yakışıklı bi kocam olsun istiyorum.belki çocukda olabilir,ya da hamile olabilirm:97::97::97:

5 yıl sonra kendimi bebeği olmuş aşkımla birlikte onu büyütürken görüyorum inşallah:49::49::49:

25 yaşına yeni girmiş okulu yeni bitirmiş (inş) :1: işinide çoktan bulmuş,evlilik arefesinde görüyorum...:60: Allah ömür verirse!

kendi iş yerimi açmış olmayı diliyorumm

5 yıl sonra 3 yaşlarında falan bi yiğenimin olduğu benimde henüz 1 yaşında falan bi çocuğumun olduğu ablam la çocuklarımız hakkında konuşup arada çocukları anneme koyup kafa dağıtmaya çıktığımızı hayal ediyorum hep,, düşündüğümüz, istediğimiz, hayal ettiğimiz her şey olur inşallah

HAYAT NOLURR ÇOOKK GÜZEL OLL

5 yıl sonra 3 yaşlarında falan bi yiğenimin olduğu benimde henüz 1 yaşında falan bi çocuğumun olduğu ablam la çocuklarımız hakkında konuşup arada çocukları anneme koyup kafa dağıtmaya çıktığımızı hayal ediyorum hep,, düşündüğümüz, istediğimiz, hayal ettiğimiz her şey olur inşallah

HAYAT NOLURR ÇOOKK GÜZEL OLL

aminnnn inşallah:nazar:

5 yıl sonra..
işimde zirve yapmışım,maddi problemim kalmamış,oğlum okulunda çok mutlu,yeni ve güzel bir evim olmuş,hayalimdeki gibi döşemişim,arabam altımda, güçlü bir kadın olmuşum sonunda:65:
ah ah ne mutlu bir hayal,umarım gerçekleşir:62:

ay durun unuttum
bir de büyük bir aşkla bana bağlı olan beraber yaşlanacağım ruh eşimi bulmuş olarak görmek istiyorum kendimi ne olur ne olur ne olur:16::16::16:

Back
X