• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

1. yi bu sene başarabilirsem inşallah 5 yıl sonra 2. çocuğuma kucağıma almaya hazırlanırken görmek istiyorum.

2 çocuklu ve hala aşık mutlu, sağlıklı amaçlarına hemen hemen ulaşmış bir kadın görüyorum 5 yıl sonrasında :66:

Okulum bitmiş iş hayatına tekrar atıldığım ve sevdiğim adamla mutlu bir yuva kurmuş olarak görüyorum

huzur dolu evimde eşim ve çocuklarımla şükürler olsun Ya Rabbim diyo olmak istiyorum bundan tam 5 yıl sonra...yıl 2016 Mart'ın 31'i saat:22:22...

kendimi o zamana kadar evlenmiş, evlenemediysem de evde kalmış biri olarak görüyorum :9::9:
onun dışında eğitimime yurtdışında devam etmiş belki de amerikaya yerleşmiş olurum inşallah ama bu gerçekleşmese de olur bn istanbulumu çok seviyorum :16::16::16:

Boyum 1.80 olmuş ve ben New York Film Academy'de oyunculuk okuyorum :65: Etrafımda böle yakışıklı çocuklar fink atıyo :D 2 milyon dolara Manhattan'da villa almışım. Hollywood, Paris, Milano arası mekik dokurken, aynı zamanda Jude law gibi bir sevgilim var. :66:

5 Yıl sonra; KPSS kazandığımı, evlendiğimi, babamın bize geldiğini, mutlu kocaman bir soframız olduğunu ve bugünlerde döktüğüm gözyaşının ne kadar önemsiz olduğunu hatırlamayı umut ediyor um.. :61:

kendi yazlığımın bahçesinde deniz doğru şezlongumu çevirip şemsiyemi açmış güneş gözlüklü ve elimde bir bardak limonatayla görüyom kendimi...ya da ööle görmek istiyom.güneş gözlüğüm var ve limonata hazırlarım hemen ama diğer hiç bişey henüz olmadığı gibi mümkünatı da pek bi zor görünüyo....:25:

Üniversiteyi çoktaan bitirmiş, işe başlamış sevdiceğiyle nişanlanmış gelecek yıla evlenecekmiş

Hayal kurmak güzel

kendi yazlığımın bahçesinde deniz doğru şezlongumu çevirip şemsiyemi açmış güneş gözlüklü ve elimde bir bardak limonatayla görüyom kendimi...ya da ööle görmek istiyom.güneş gözlüğüm var ve limonata hazırlarım hemen ama diğer hiç bişey henüz olmadığı gibi mümkünatı da pek bi zor görünüyo....:25:

flockemm olcak olcak inşallah:66: :54:

okulu bitirmiş kpssyi kazanmışım ve artk öğretmenim öğrencilerim var kendi paramı kazanıorum sevgilim de kendi parasını kazanıo beni istemeye gelio nişanlanıoruz ve nikaha aylar kalmış :))kendi paramla kendime güzel kıyafetler alıorum kardeşime hediye alıorum::DD

Back
X