• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizi 5 yıl sonra nerede görüyorsunuz..

Kendimi 5 yil sonra nerede goruyorum?
Nerde goruyorum len ben kendimi sahi 5 yil sonra? hmm. Ay ne bileyim ben yahu! 3 ay once sorsaydin soruyu new yorkta bi hastanede calisan, sevgilisiyle evlenmis bir kadindim. 1 ay once yine new yorkta hastanede calisan ama bekar olan bir kadindim. 3 hafta kadar once istanbulda ozel bir sirkette calisan bir ekonomisttim. Simdi yine ekonomi ve isletme bitirmis biriyim ama ben nerdeyim? bilmiyorum. Ve sozumu serdar ortacin bir sarkisiyla bitiriyorum. "hayat beni neden yoruyorsun???"

yılda 20 bin tl biriktiren biri olarak 5 yıl sonra bi ev almak için ciddi bir peşinat biriktiren biri olarak görüyorum inşallah :nazar: bu arada 5 yıl sonra 29,5 yaşında olacam, evlilik için geç değil değil mi ? evlenmeden önce evim olmasını istiyorum :86:

Kendimi 5 yil sonra nerede goruyorum?
Nerde goruyorum len ben kendimi sahi 5 yil sonra? hmm. Ay ne bileyim ben yahu! 3 ay once sorsaydin soruyu new yorkta bi hastanede calisan, sevgilisiyle evlenmis bir kadindim. 1 ay once yine new yorkta hastanede calisan ama bekar olan bir kadindim. 3 hafta kadar once istanbulda ozel bir sirkette calisan bir ekonomisttim. Simdi yine ekonomi ve isletme bitirmis biriyim ama ben nerdeyim? bilmiyorum. Ve sozumu serdar ortacin bir sarkisiyla bitiriyorum. "hayat beni neden yoruyorsun???"
bayıldım vala anlatımına :9:
yılda 20 bin tl biriktiren biri olarak 5 yıl sonra bi ev almak için ciddi bir peşinat biriktiren biri olarak görüyorum inşallah :nazar: bu arada 5 yıl sonra 29,5 yaşında olacam, evlilik için geç değil değil mi ? evlenmeden önce evim olmasını istiyorum :86:

amin bir an önce olur inşallah canım:70:

25 yaşında oluyorum kesin motosikletle kaza yapmış bi kaç kırık hastanede yatıyo olurum ölmezsem tabi

çocuklarını satranç kursuna getirip götürürken onlarla şakalaşıp gülüşen mutlu bir anne olarak görüyorum kendimi..

5 yil sonra bugün üniversteyi bitirmis, evli, mutlu, calisan bir bayan olmayi isterim. Ama bugün bakinca oku oku bitmeyecek gibi geliyor. Ve diger konudada daha ne sevgili var, ne bisey.

Göremiyorum..

Nasip mi Acaba, 5 Yıl Sonraya Çıkabilecek miyim ?
Garantim Yok Nasıl Olsa..

Hayal Kurmayı da Sevmediğim İçin..
Ama Ama Ama Ama Göremiyorum ki...:14::14::14::14:

Hayatımın aşkını bulup evlenmiş ve hamile olduğumu hayal ediyorum. Çok mutluyum, harika bir kocam ve param var. :27: Oldukça dünyevi şeyler işte... :97::97: İnşallah hepsi gerçekleşir. :31:

Yine bu masada olacağım kesin :) ve büyük bi ihtimalle; "ayyy cocuğumun yemeğini yedirdi mi bakıcı, yaz kursuna göndersem mi, neden herseyle ben ilgileniyorum ki sanki, tatile ihtiyacım var" gibi sacma sapan teorilerle, düşünceleri ailesinin etrafında dolaşan paranoyak bi anne olacağım inş :1:

5 yıL sonraa Yaş 31 tehlikeli yaşlarr :1:

3lere geçmesekkk ben oraya daha çalışamdım böyle iyi

5 yıl önce neysem şimdi oyum 5 yıl sonrada bişi değişmez bende..

hayat bu hiç belli olmaz. :))))) (eskiden böyle düşünmüyprdum ama :) )

- ilkokuldan sonra okul hayatım bitti demişken ortaokula yazıldım. ve ortaokuldan sonrada aynı şekil yok bundan sonrası derken liseye yazıldım.
- liseyi okurken babm asla başka şehire üniversite ortamına göndermez derken öss ye girdim. (tabi hiç destek almadan) sınıf öğrt. tutacak puanımı boşa harcadım. seneye daha güzelini yaparım diyerek. (evet çoook daha güzelini yaptım. benden düşük alan arkadaş 9 eylülü kazandı. ama ben bir meslek liseliydim :( )
-en sonuda kıytırık bir önlisansa gittim. gittiğim gün bu ilçede yaşanırmı demiştim. neyseki bölüm güzeldi arkadaşlar güzeldi :)
- mezun olunca benden bu kadar artık bişey olmaz derken(sözel kafaydım. össye eşit ağırlıklı hazırlandım. ve önlisansı sayısal okudum :) ) kpss ye girdim. ama atanmam uzun zaman aldı.
- çoook feministim. evlilik düşünmüyorum derken bir defa görüştüğüm ve karşısında konuşmadığım teee 8 saatlik mesafe olan biriyle bir hafta içinde nişan yaptım 1 ay için de de düğün. (kuzenlerim ZYNPalp evlendiyse herkes evlenir artık dediler :) artı çok mutluyum Allah bozmasın )
-asla çocuk bakamam derdim. 3 aylıktan küçük çocuk kucağıma alamam derdim. (kendi çocuğumu ilk gün kucağımda tuttum hatta annelerim kızımı ilk banyosunda ya düşürürlerse diye içim gitti :) )
-ev hanımıyım mutluyum derken atandım .
-alakasız bir bölüm (işletme) bitirdim.(ikinci üniv olarak)
- 6 yıllık evliliğimde 6 ev ve 3 şehir değiştirdim. 4. şehire geçmek üzereyiz. tayin işlemleri devam ediyor. (sevdim bu hayatı ben :) )
- bakalım bundan sonrası ne olur. Rabbim kolay imtihanlar nasip eder inşallah... :)

Son düzenleme:
mülakat sorusu gibi olmuş :9:

5 yıl boyunca arkadaşımla para biriktirip sonunda da iş kurmayı planlıyoruz. Tabii evlenmeyi de planlıyorum ama önce birini bulmam lazım :73:

5 yıl sonra bugünlerimi düşünüp gülümsemek istiyorum,, bütün emellerime ulaşıp sevdiklerimle güzel bi hayat yaşamak istiyorum,,,

umarım herşey istediğim hayal ettiğim gibi olur,,, allahhım sen biliyosun içimi =))

5 yıl sonra........
yaş 30 :12:
2. çocuğuma hamileyim ya da bu aralar doğurmuş olabilirim.
bütün ücretli ücretsiz izinlerimi kullandıktan sonra nihayet 13 senelik iş hayatımı, bu iğrenç mesleği tamamen bırakıp, artık kendime, evime çocuklarıma ve eşime vakit ayırıyorum. zor olacak biraz ama ben her zorluğa alışmışım nasıl olsa 30 yaşımdan sonra 2 çocukla akademisyenlik için çalışmaya başlıyorum.
istediğimiz eve nihayet geçmişiz, borçlarımız bitmiş. maddi olarak kendimizi sağlama almışız. eee erken evlenmenin ve erken çalışmanın meyvelerini şimdi yeni yeni toplamaya başlayacağız.
bu ütopik bir hayal olacak ama; eşimin anne ve babasının hacca gidip gelmiş, kötülüklerinden arınmış artık insan olduklarını hatırlamış olmalarını ve aramızın düzelmiş olabilmesini diliyorum.
eşim artık istediği mevkiye gelmiş iyi bir baba ve iyi bir eş.her zamanki gibi....
sağlığımız, sıhatimiz herşey yolunda ve çok MUTLU BİR AİLEYİZ. :69:

5 yıl sonra yaş 27 olacak inş.:) okulumla birlikte sanırım yüksek lisansımda bitmiş olur belki evlenmiş olurum ama eminde değilim..zira ben istesemde sevgilim henüz erken diyecek eminim:( 5 yıl sonra hovarda hayatta biter büyük ihtimalle spor kıyafetlerin yerini biraz daha klasik iş hayatına uygun olanları alır..:)

beni hayal kurmaya itti bu soru:1: Allah nasip ederse sevdiğimle evlenmiş olucam belki çocuğumuz bile olur irkildim birden:82:

Back
X