kendinizi benim yerime koyun lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi keci3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keci3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
447
2
46
Ankara
arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum eğer fikirlerinizi benimle paylaşırsanız da inanın çok sevindireceksiniz beni çünkü kafam çok karışmış durumda..
hemen olayı anlatmaya başlıyorum..
benim bir 2 senedir beraber olduğum 3 senedir de tanıdığım bir sevgilim var şu an işsiz iş bulmasını bekliyoruz ve iş bulduğu zaman da söz yapmayı düşünüyoruz..
olay şu: bu arkadaşı bir derneğe üye yapmak istediler ben üye olma dedim işine gücüne bak sen böyle şeylerle uğraşma dedim ama o boşver yazsınlar ismimi gitmem çok çok dedi ama sonra ya beni sıkıştırıyorlar dedi ve sürekli toplantılara katılmaya başladı en son da buna görev vermişler sakın görev alma dediğim halde ki oda yine aynı şekilde görev almak istemiyordu.. işte bu sefer de kabul etti görevi çok ısrar ettiler diye.. neyse cuma gününden pazartesi gününe kadardı bu görev alacağı standın zamanı.. bu cuma standa bir gitti mesaj atıyorum yok arıyorum yok bana mesaj attı burda çekmiyo ama her fırsatta yazıcam sana diye.. biz 2-3 mesajla akşamı ettik ama sonra akşam ben sevgilimin facebookuna girdiğimde eskiden onu çok seven (ama sevgili durumları yok) bir kızla beraber 4 kişilik bir fotoğrafta gördüm.. fotoğrafta bir tanımadığım kız- bir sevgilim -bir o sevgilimi seven kız- birde bu fotoğrafı çektirip face e koyan ve birde üstüne etiketleyen kişi vardı.. ve ben deliye döndüm bütün gün bu kızlaydı o zaman sevgilim diye.. ve sert bir tepki verdim bundan sonra beni arama senle işim yok diye o da noldu dedi söyledim ya kız 10 dk merhaba dedi gitti dedi.. ama o fotoyu koyan arkadaşına ne fotoyu kaldır dedi ne de kendi sayfasından kaldırdı o fotoyu.. ben bundan sonra sadece olayları izledim baktım foto kalkmadığı gibi gün geçtikçe o kızla yanyana bu sefer, yeni fotolar eklenmeye başladı.. bir de horon oynanıyo bugünlerde o standın yapıldığı yerde ve video eklemiş yine bu foto ekleyen şahıs yine herkesi etiketlemiş vidoya videoda baştan sona o kızla sevgilim yanyana ya düşünebiliyomusunuz?? ben yabancı birinin bile eli eline değmesin isterken onlar kaç saat elele horon oynamışlar :14: biz bu arada konuşmuyoruz tabii bugün sevgilime sadece merak ettiğim için neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi 10 dk demiştin beraber başka fotolarda var ve videoda var dedim.. o da bana ben şimdiye kadar senden birşey saklamadım belkide onadan başıma bunlar geldi dedi.. ve ilk gün 10 dk oturmuştu ama diğer günler sabahtan akşama ordaydı bende bilerek onla horon oynadım hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun istedim dedi ben de tabii bu zamana kadar saklamaman hataydı ne kadar mantıklı konuşuyosun dedim oda ben seni aldatsam ruhun bile duymaz dedi ya :14: ama ben ona sen beni aldattın demedim hiç.. :50:
ya hata üstüne hata yaptı ve kendinde bir gram suç görmüyo hala beni suçlu buluyo..
bilmiyorum belki ufak bir olay bu ama ben ona geri dönemiyorum sanki 2 senedir beraber olduğum adam bu değil tanıyamıyorum onu..
ve nedense kendimi aldatılmış gibi hissediyorum bu olayda aldatma yok ama nedense böyle hissediyorum..
şimdi size soruyorum siz olsanız ne yapardınız durumda??
eksik yanlış yazmış olabilirim şu an gözüm imla hatası görecek durumda değil boğazımda birşey düğüm oldu kaldı sanki :14:

keçi3 kendimi senin yeine koyarak ama 3.bir göz olarak yazıyorum.üzlmekte,kırılmakta haklısın.bu durumlarda insan kötü olur.hele ki neler neler duyuyoruz.inan anlıyorum.yalnız gene erkek tarafı gibi yorum yapacağım ve forumda yavaştan bu bir erkek galiba diyecekler.:1: canım benim erkek arkadaşının dediği çokda yanlış değil.gerçekten iş çevirmek isteyen çevirir.zaten gittiği bu dernekte bildiğin bir dernek.çok rahatsız olursan bir süre sende göstermelik üye ol.bak bakalım ne yapıyorlar.şimdi birisi benim böyle bir fotoğrafımı çekse ve face koysa.sevgilimin kızması dışında bir şeyden rahatsız olmam.zaten face sayfamı görsen hep geyik yazılarla dolu.arı fotoğrafı tarfi etmenden dolayı anladığım kadarıyla etiketliyen bir erkek birazda bundan çekinmiş olamaz mı.serde erkeklik var ya.hem 2 yıldır beraberiz.3 yıldır tanıyor.birde benle evlenmeyi düşünüyor hala bana güvenmiyor diyede kırılmış olabilir.suçlanmak insanı üzer.ayrıca bence gerçekten bir şey olsa duyardın kesin.duymasan bike arkdaşalrının sana tavırları böyle kaçarcasına olurdu falan gibime geliyor.

neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi 10 dk demiştin beraber başka fotolarda var ve videoda var dedim.. o da bana ben şimdiye kadar senden birşey saklamadım belkide onadan başıma bunlar geldi dedi.. ve ilk gün 10 dk oturmuştu ama diğer günler sabahtan akşama ordaydı bende bilerek onla horon oynadım hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun istedim dedi ben de tabii bu zamana kadar saklamaman hataydı ne kadar mantıklı konuşuyosun dedim oda ben seni aldatsam ruhun bile duymaz dedi ya ama ben ona sen beni aldattın demedim hiç..

Yazının bu kısmında zaten erkek arkadaşınızın cümleleri çok güven kırıcı.Üstelik rahatsızlıınızı bildiiği halde durumu tekrarlamıi.Foto dan rahatsız olmuşsunuz.Bir sonraki gün horon oynamış.vs. vs. Bir de arkadaşlar ısrar etti üye oldum.Arkadaş ısrar etti görev aldım vs. demesi inandırıcı gelmedi bana bir insan istemesse kimse ona birşey yaptıramaz.Şekil a siz.O kızla görüşmesini istememişsiniz ama bir sonraki gün horon oynamış.burdan da sonucu siz çıkarın artık:ssz:.

keçi3 kendimi senin yeine koyarak ama 3.bir göz olarak yazıyorum.üzlmekte,kırılmakta haklısın.bu durumlarda insan kötü olur.hele ki neler neler duyuyoruz.inan anlıyorum.yalnız gene erkek tarafı gibi yorum yapacağım ve forumda yavaştan bu bir erkek galiba diyecekler. canım benim erkek arkadaşının dediği çokda yanlış değil.gerçekten iş çevirmek isteyen çevirir.zaten gittiği bu dernekte bildiğin bir dernek.çok rahatsız olursan bir süre sende göstermelik üye ol.bak bakalım ne yapıyorlar.şimdi birisi benim böyle bir fotoğrafımı çekse ve face koysa.sevgilimin kızması dışında bir şeyden rahatsız olmam.zaten face sayfamı görsen hep geyik yazılarla dolu.arı fotoğrafı tarfi etmenden dolayı anladığım kadarıyla etiketliyen bir erkek birazda bundan çekinmiş olamaz mı.serde erkeklik var ya.hem 2 yıldır beraberiz.3 yıldır tanıyor.birde benle evlenmeyi düşünüyor hala bana güvenmiyor diyede kırılmış olabilir.suçlanmak insanı üzer.ayrıca bence gerçekten bir şey olsa duyardın kesin.duymasan bike arkdaşalrının sana tavırları böyle kaçarcasına olurdu falan gibime geliyor.

neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi 10 dk demiştin beraber başka fotolarda var ve videoda var dedim.. o da bana ben şimdiye kadar senden birşey saklamadım belkide onadan başıma bunlar geldi dedi.. ve ilk gün 10 dk oturmuştu ama diğer günler sabahtan akşama ordaydı bende bilerek onla horon oynadım hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun istedim dedi ben de tabii bu zamana kadar saklamaman hataydı ne kadar mantıklı konuşuyosun dedim oda ben seni aldatsam ruhun bile duymaz dedi ya ama ben ona sen beni aldattın demedim hiç..

Yazının bu kısmında zaten erkek arkadaşınızın cümleleri çok güven kırıcı.Üstelik rahatsızlıınızı bildiiği halde durumu tekrarlamıi.foto dan rahatsız olmuşsunuz.Bir sonraki gün horon oynamış.vs. vs. Bir de arkadaşlar ısrar etti üye oldum.Arkadaş ısrar etti görev aldım vs. demesi inandırıcı gelmedi bana bir insan istemesse kimse ona birşey yaptıramaz.Şekil a siz.O kızla görüşmesini istememişsiniz ama bir sonraki gün horon oynamış.burdan da sonucu siz çıkarın artık.

ilkbahar1982 evet senin dediğin benimde aklıma geldi, bana hiç mi güveni yok deyip üzülmüş olabilir belki ama gidip o kızlar geri kalan 3 günde de vakit geçirmesine ve bana inat olsun diye canımın yanacağını bile bile horon oynamasına gerek yoktu.. fotoğrafları videoları bir görsen o kadar mutlu ki sevgilim.. onu öyle kendinden geçmiş olarak eğlenirken görünce kendimi tutamadım ve hıçkırıklarla ağladım :14:
benim ona kızdığım konu zaten sen beni aldattın değil bi çabası olmadı ya fotoğrafı kaldırmak için..

prettywitch evet güvenimi çok zedeledi halbuki ben ondan hiç şüphe duymadım taaki bu olaya kadar.. :50:
ben olsam ne yapar eder o fotodan çıkardım çıkamadıysam bile arkadaşıma face e koydurmazdım eğer tüm ısrarlarıma rağmen koyarsa fotoyu o kişi zaten benim sevgilimle aramı bilerek bozmaya çalışıyor diye düşünür ve arkadaşlığımı keserdim.. ama o bunların hiçbirini yapmadı hala bi özür dilemişliği bile yok bu olayla ilgili.. :43:

kızlar ikiniz de nokta atışı yapmışsınız yazdıklarınız çok doğru.. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..:16:

Sana bisi diyim mi, sevgilinin poposu kalkmis iyice! O kizla gorusmesini istemedigin halde, gidip horon tepmis onunla!!
Bu iliskiyi sanki ikiniz degil sen tutuyorsun ayakta!
Senin yerinde olsam, bi ara boslardim onu, kendi hayatima bakardim, keyfime bakardim, tipki onun yaptigi gibi! Sonradan bakardim tinliyor mu tinlamiyor mu, ona gore hareket ederdim.

fazla iyilik meleği gibi olduğumun farkındayım.bunu bu konuyla ilgili söylemiyorum.genel olarak ilkbahar böyle diye söylüyorum.kendi babamla ,kuzenlerimle ve arkadaşlarımla konuşmalarım artı erkek olsun kadın olsun dikkatimi çekenlere göre yorumluyorum her konuyu.benim gördüklerimde insanlar hayatın tadını çıkarmaya bakıyorlar.üniversite ya da üniversiteyi yeni bitirmiş çağlarda olan erkekler daha gençtir.genç olan adamda eğlenmek ister.orada sadece bir eğlence olduğu için mutludur.o kızla ya da kızlarla olduğundan değil.ayrıca dans etmek mutlu eder insanı.horonda bir dans.erkek arkadaşının başka şansı yok mu kendini o seven kızla görüşebileceği.niye senle vakit kaybetsin.o kızda seni biliyordur.senleyken onla çıkıyorsa ya da yakınlaşıyorsa zaten ya senle olmayacakdır (söz kesiyorsunuz.bu demek ki senle olacak.bu da arkadaş çevresinde duyulmuştur.o kızında kulağına gitmiştir.)ya da kızında bilgisi olarak ikinizide idare ediyordur.bu son dediğimdense durum zaten boşver.zararın neresinden dönülürse kardır.evet sevgilinin yaptığı üzüldüğünü göre göre çok yanlış.horon oynanacaksa bir hamle yapıp başkasının yanında girmeliydi.gereçkten fazla rahat davranmış.tamam denk gelir.boşverirsin de bu kadar boş verirmez.duygu sömürüsü yapardım yerinde ollsam.ne yapağım dayanamıyorum falan derdim.sonuçta vicdanına oynamak en iyi ceza erkeklerin.göz yaşı.:1: kaşınmış.hemde baya kaşınmış.haklılığını kaybetti bu kadar rahat davranarak.gerçekten bir yerleri kalkmış..

Yazının bu kısmında zaten erkek arkadaşınızın cümleleri çok güven kırıcı.Üstelik rahatsızlıınızı bildiiği halde durumu tekrarlamıi.Foto dan rahatsız olmuşsunuz.Bir sonraki gün horon oynamış.vs. vs. Bir de arkadaşlar ısrar etti üye oldum.Arkadaş ısrar etti görev aldım vs. demesi inandırıcı gelmedi bana bir insan istemesse kimse ona birşey yaptıramaz.Şekil a siz.O kızla görüşmesini istememişsiniz ama bir sonraki gün horon oynamış.burdan da sonucu siz çıkarın artık:ssz:.
aynen katılıyorum. bu durum seni ne kadar rahatsız edince karşı tarafta o kadar rahat oluyor.hangi erkek" arkadaşlar ısrar etti "der. inanma ya kendi istemezse hangi arkadaş zorla götürür ki? seni bu kadar rahat es geçmesine izin verme ve inanma. hemde bir kız sanki horonda erkek yok:) var o halde neden o kız? inandırıcı değil canım.

Sana bisi diyim mi, sevgilinin poposu kalkmis iyice! O kizla gorusmesini istemedigin halde, gidip horon tepmis onunla!!
Senin yerinde olsam, bi ara boslardim onu, kendi hayatima bakardim, keyfime bakardim, tipki onun yaptigi gibi! Sonradan bakardim tinliyor mu tinlamiyor mu, ona gore hareket ederdim.
aynen. ilişki ikinizin bunu anlaması gerekiyor. bu kadar üzme bencede bırak napıcaksa yapsın. keyfi bilir. sen zaten güzelsin. hayat zaten güzel. lütfen şu erkeklere bu kadar yüz vermeyelim.

Son düzenleme:
Ben de seni aldattığını düşünmüyorum ama senin rahatsız olduğunu bile bile bunu yapması bir de madem bir şey yapayım da öyle kız düşüncesi çok ama çok yanlış.
Ne demek benim sevgilim bir de önceden onu seven bir kızla o kadar yakın olacak benim düşüncelerimi önemsemeyecek.
Yerinde olmuş olsam aramaz sormazdım, hem suçlu hem güçlü olmasına izin vermezdim.
Baktım buna rağmen aynı şekilde devam ediyor gerekirse ayrılırdım ne kadar sevsem de.
Ama eğer hatasını anlarsa iyi bir süründürür bir daha böyle bir şey yapmayacağından emin olurdum.

aynen öyle her kavgada küsen de ben barışan da ben olduğum için beyfendi kendini bişey sandı.. zaten kaç gündür konuşmuyoruz arada bir mesajlaşıyoduk şimdi hiç konuşmicam çünkü hala suçunu kabul etmiyo yaa :53: sen abarttın diyo bana.. şimdi aynen dediğin gibi yapıcam bakalım nasıl oluyomuş.. :47:

fazla iyilik meleği gibi olduğumun farkındayım.bunu bu konuyla ilgili söylemiyorum.genel olarak ilkbahar böyle diye söylüyorum.kendi babamla ,kuzenlerimle ve arkadaşlarımla konuşmalarım artı erkek olsun kadın olsun dikkatimi çekenlere göre yorumluyorum her konuyu.benim gördüklerimde insanlar hayatın tadını çıkarmaya bakıyorlar.üniversite ya da üniversiteyi yeni bitirmiş çağlarda olan erkekler daha gençtir.genç olan adamda eğlenmek ister.orada sadece bir eğlence olduğu için mutludur.o kızla ya da kızlarla olduğundan değil.ayrıca dans etmek mutlu eder insanı.horonda bir dans.erkek arkadaşının başka şansı yok mu kendini o seven kızla görüşebileceği.niye senle vakit kaybetsin.o kızda seni biliyordur.senleyken onla çıkıyorsa ya da yakınlaşıyorsa zaten ya senle olmayacakdır (söz kesiyorsunuz.bu demek ki senle olacak.bu da arkadaş çevresinde duyulmuştur.o kızında kulağına gitmiştir.)ya da kızında bilgisi olarak ikinizide idare ediyordur.bu son dediğimdense durum zaten boşver.zararın neresinden dönülürse kardır.evet sevgilinin yaptığı üzüldüğünü göre göre çok yanlış.horon oynanacaksa bir hamle yapıp başkasının yanında girmeliydi.gereçkten fazla rahat davranmış.tamam denk gelir.boşverirsin de bu kadar boş verirmez.duygu sömürüsü yapardım yerinde ollsam.ne yapağım dayanamıyorum falan derdim.sonuçta vicdanına oynamak en iyi ceza erkeklerin.göz yaşı. kaşınmış.hemde baya kaşınmış.haklılığını kaybetti bu kadar rahat davranarak.gerçekten bir yerleri kalkmış..

canım bu arkadaş 28 yaşında çocuk değil ki küçük olsa büyümesini beklerdim ama yok adamın kendi çocuk kalmış yaşı büyümüş..
dediğin gibi haklı da olsa yaptıklarıyla haksız duruma düştü.. hala bir çabası yok.. ama arada mesajlarda evdekiler öğrendi durumumuzu annem seni aricak konuşmak için belki anlarsın durumumu ne kadar üzüldüğümü diyo ama bana bi adım attığı yok ben yanlış yaptım özür dilerim bile demez mi insan?? kendi kendine ben üzülüyorum demesi benim bi işime yaramıyor malesef :50:

aynen katılıyorum. bu durum seni ne kadar rahatsız edince karşı tarafta o kadar rahat oluyor.hangi erkek" arkadaşlar ısrar etti "der. inanma ya kendi istemezse hangi arkadaş zorla götürür ki? seni bu kadar rahat es geçmesine izin verme ve inanma. hemde bir kız sanki horonda erkek yok:) var o halde neden o kız? inandırıcı değil canım.
aynen. ilişki ikinizin bunu anlaması gerekiyor. bu kadar üzme bencede bırak napıcaksa yapsın. keyfi bilir. sen zaten güzelsin. hayat zaten güzel. lütfen şu erkeklere bu kadar yüz vermeyelim.

öyle yapmaya başladım bakalım neler olacak merakla bekliyorum :34:

Ben de seni aldattığını düşünmüyorum ama senin rahatsız olduğunu bile bile bunu yapması bir de madem bir şey yapayım da öyle kız düşüncesi çok ama çok yanlış.
Ne demek benim sevgilim bir de önceden onu seven bir kızla o kadar yakın olacak benim düşüncelerimi önemsemeyecek.
Yerinde olmuş olsam aramaz sormazdım, hem suçlu hem güçlü olmasına izin vermezdim.
Baktım buna rağmen aynı şekilde devam ediyor gerekirse ayrılırdım ne kadar sevsem de.
Ama eğer hatasını anlarsa iyi bir süründürür bir daha böyle bir şey yapmayacağından emin olurdum.

o değilde yaptığını kabullenemiyorum işte acaba ben onun bana yaptıklarını ona yapsam neler olurdu? tabiiki kıyamet kopardı ama kendi yapınca niyeyse ben suçlu oluyorum onun gözünde.. ayrılmayı da ciddi ciddi düşünüyorum bakalım yola gelmezse öyle olacak ona muhtaç değilim sonuçta ama o beni kaybettiği için eminim çok pişman olacak inşallahta olur :47:

canım bence öncelikle aynı şeyi sen yapmış olsan sana tepkisi ne olurdu ne yapardı onu bi düşün ve sende ona aynen onun sana davranacağı şekilde davran derim ben

ya yarım saat önce mesaj attım "tamam madem senin suçun yok ve bir çaban da yok benden de bu kadar senle uğraşamam kısmetim açık çok şükür niye senle uğraşim kendimi harap edim" dedim ve az önce gelen mesaj "özledim herşey için çok geç değil inat etme de barışalım" :53:

canım bence öncelikle aynı şeyi sen yapmış olsan sana tepkisi ne olurdu ne yapardı onu bi düşün ve sende ona aynen onun sana davranacağı şekilde davran derim ben

sen bence erkek arkadasını cok sevıyosun canım.. ve ona onsuz olamayacagını yapamayacagını hıssettırmıssın kı erkek arkadasının dusuncesı de ben aldatsam bıle nasıl olsa sevıyo gerı doner gıbı dusunceye hakım anladıgım kadarıyla.. sadece sucu erkek arkadasında arama o kız da da hata var dıcem ama kız bılıyo muı senınle beraber oldugunu yanı erkek arkadasın saklamış olabılır mı? erkeklerı anlamak gercekten cok zor cunku sevgılısı ne kadar ıyı olursa olsun daha ıyısını ısterler her zaman.. ılıskıler de bu tıp kıskanclık krızlerı yasanabılır cok abes karsılamamak lazım ama sen bıraz erkek arkadasınla ılgılenmeyı kes nasıl davranmak ıstıyosa oyle davransın yaptıgını anlayacaktır mutlaka ararsa ara mesaj atarasa at hatta sen de gıt toz eglen sende fotolarını yukle bakalım o ne tepkı verıcek kızarsa da bende sana kızmıstım zamanın da dersın.. erkeklerın burnunu surtmeyınce akıllanmazlar eli maşalı olucaksın tabırı caizse.. bende cok sorunlar yasadım eşimle flört donemım de ama gectı hepsı. ne çok sık boğ sevgılını ne de serbest bırak bence tatlım duzelmeyecek bı problem degıl evlılıge gıden yolda bunları bırer taş olarak gör..

ya ben çok karışmak istemem ama tutamadım kendimi yazacağım valla...kızların dediği gibi bencede erkek arkadaşın kendini birşey zannediyor.senide fazlasıyla kendine bağlı görüyor.sen nasıl olsa ceptesin başka limanlara yelken açıyor.bence barışma bak bakalım senin için uğraşıyormu,barışırsanda öyle fazla yüz verme haddini bilsin otursun aşağıya.bak yine nurhayatlaştım.:19:

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum eğer fikirlerinizi benimle paylaşırsanız da inanın çok sevindireceksiniz beni çünkü kafam çok karışmış durumda..
hemen olayı anlatmaya başlıyorum..
benim bir 2 senedir beraber olduğum 3 senedir de tanıdığım bir sevgilim var şu an işsiz iş bulmasını bekliyoruz ve iş bulduğu zaman da söz yapmayı düşünüyoruz..
olay şu: bu arkadaşı bir derneğe üye yapmak istediler ben üye olma dedim işine gücüne bak sen böyle şeylerle uğraşma dedim ama o boşver yazsınlar ismimi gitmem çok çok dedi ama sonra ya beni sıkıştırıyorlar dedi ve sürekli toplantılara katılmaya başladı en son da buna görev vermişler sakın görev alma dediğim halde ki oda yine aynı şekilde görev almak istemiyordu.. işte bu sefer de kabul etti görevi çok ısrar ettiler diye.. neyse cuma gününden pazartesi gününe kadardı bu görev alacağı standın zamanı.. bu cuma standa bir gitti mesaj atıyorum yok arıyorum yok bana mesaj attı burda çekmiyo ama her fırsatta yazıcam sana diye.. biz 2-3 mesajla akşamı ettik ama sonra akşam ben sevgilimin facebookuna girdiğimde eskiden onu çok seven (ama sevgili durumları yok) bir kızla beraber 4 kişilik bir fotoğrafta gördüm.. fotoğrafta bir tanımadığım kız- bir sevgilim -bir o sevgilimi seven kız- birde bu fotoğrafı çektirip face e koyan ve birde üstüne etiketleyen kişi vardı.. ve ben deliye döndüm bütün gün bu kızlaydı o zaman sevgilim diye.. ve sert bir tepki verdim bundan sonra beni arama senle işim yok diye o da noldu dedi söyledim ya kız 10 dk merhaba dedi gitti dedi.. ama o fotoyu koyan arkadaşına ne fotoyu kaldır dedi ne de kendi sayfasından kaldırdı o fotoyu.. ben bundan sonra sadece olayları izledim baktım foto kalkmadığı gibi gün geçtikçe o kızla yanyana bu sefer, yeni fotolar eklenmeye başladı.. bir de horon oynanıyo bugünlerde o standın yapıldığı yerde ve video eklemiş yine bu foto ekleyen şahıs yine herkesi etiketlemiş vidoya videoda baştan sona o kızla sevgilim yanyana ya düşünebiliyomusunuz?? ben yabancı birinin bile eli eline değmesin isterken onlar kaç saat elele horon oynamışlar :14: biz bu arada konuşmuyoruz tabii bugün sevgilime sadece merak ettiğim için neden yalan söyledin dedim ne konuda dedi 10 dk demiştin beraber başka fotolarda var ve videoda var dedim.. o da bana ben şimdiye kadar senden birşey saklamadım belkide onadan başıma bunlar geldi dedi.. ve ilk gün 10 dk oturmuştu ama diğer günler sabahtan akşama ordaydı bende bilerek onla horon oynadım hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun istedim dedi ben de tabii bu zamana kadar saklamaman hataydı ne kadar mantıklı konuşuyosun dedim oda ben seni aldatsam ruhun bile duymaz dedi ya :14: ama ben ona sen beni aldattın demedim hiç.. :50:
ya hata üstüne hata yaptı ve kendinde bir gram suç görmüyo hala beni suçlu buluyo..
bilmiyorum belki ufak bir olay bu ama ben ona geri dönemiyorum sanki 2 senedir beraber olduğum adam bu değil tanıyamıyorum onu..
ve nedense kendimi aldatılmış gibi hissediyorum bu olayda aldatma yok ama nedense böyle hissediyorum..
şimdi size soruyorum siz olsanız ne yapardınız durumda??
eksik yanlış yazmış olabilirim şu an gözüm imla hatası görecek durumda değil boğazımda birşey düğüm oldu kaldı sanki :14:

kendimi senin yerine koyuyorum da yıkılırdım galiba .Hemen gemileri yakıpta karalar bağlama. önce al karsına konuş. Konuşupta çözülemeyek birşey varsa zaten ilişki bitmiş demektir. Erkeklerin davranışları bazen bize çok saçma gelebilir çünkü onların empati yeteneği yok bizim gibi ince düşünmezler. Sen acaba böyle davranırsam birşey dermi acaba diye düşünürken o hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun diyor. Yani hata yapıyor. Ama yinede sen bi konuş derim.

sen bence erkek arkadasını cok sevıyosun canım.. ve ona onsuz olamayacagını yapamayacagını hıssettırmıssın kı erkek arkadasının dusuncesı de ben aldatsam bıle nasıl olsa sevıyo gerı doner gıbı dusunceye hakım anladıgım kadarıyla.. sadece sucu erkek arkadasında arama o kız da da hata var dıcem ama kız bılıyo muı senınle beraber oldugunu yanı erkek arkadasın saklamış olabılır mı? erkeklerı anlamak gercekten cok zor cunku sevgılısı ne kadar ıyı olursa olsun daha ıyısını ısterler her zaman.. ılıskıler de bu tıp kıskanclık krızlerı yasanabılır cok abes karsılamamak lazım ama sen bıraz erkek arkadasınla ılgılenmeyı kes nasıl davranmak ıstıyosa oyle davransın yaptıgını anlayacaktır mutlaka ararsa ara mesaj atarasa at hatta sen de gıt toz eglen sende fotolarını yukle bakalım o ne tepkı verıcek kızarsa da bende sana kızmıstım zamanın da dersın.. erkeklerın burnunu surtmeyınce akıllanmazlar eli maşalı olucaksın tabırı caizse.. bende cok sorunlar yasadım eşimle flört donemım de ama gectı hepsı. ne çok sık boğ sevgılını ne de serbest bırak bence tatlım duzelmeyecek bı problem degıl evlılıge gıden yolda bunları bırer taş olarak gör..

hislerime tercüman oldun :)

şok oldum o nasıl bir mantık öyle "bir şey yapayım da bari ona kızmış ol" falan :53:
yaptığını haklı çıkarıyor bir de. senin burda yapman gereken kısasa kısas canım. aynı şeyleri ona da hissettireceksin, eğer hissetmez anlayışla karşılarsa (ki sanmıyorum) o zaman seni umursamıyor demektir zaten. sen ilgini üzerinden çek, hatta daha az ilgi göstererek bi şok et onu önce... bu kız böyle miydi ya? falan olsun :53: çünkü seni çantada keklik olarak görmeye başlamış ve senin buna bir an önce dur demen lazım :20:

canım ben sandın galiba cevabı bana yazmıssın :)

kendi çok kızardı biliyo musun, ama bu durumda kendini suçsuz görüyor hala..

biliyo canım biliyo cümle alem biliyo bizim beraber olduğumuzu.. hatta benle çıkmaya başladığında ben rahatsız olurum diye o kızı faceinden silmişti ve kız da çok üzülmüştü bu fotoyu ekleyen arkadaşa "ben ona ne yaptımda beni sildi" demişti..
ya ben normalde çok üstüne düşmezdim onun ama o samimiyeti bana kendi verdi erkek arkadaşım açık oynadı gibi gösterdi kendini ama şimdi anlıyorum ki o bana çok bağlı olduğunu gösterip kendini geri çekti benim sevgimden emin olduğu için ve artık ne bi çabası ne bi korkusu var benden yana.. aynen öyle yapıyorum şimdi kendimi geri çektim kendi mesaj atmaya başladı.. soğuk cevap veriyorum "inat ediyosun beni delirteceksin" diyo :53:sanki öyle bir iki mesajla hallolacak bişey yaptı da :19:

ya ben çok karışmak istemem ama tutamadım kendimi yazacağım valla...kızların dediği gibi bencede erkek arkadaşın kendini birşey zannediyor.senide fazlasıyla kendine bağlı görüyor.sen nasıl olsa ceptesin başka limanlara yelken açıyor.bence barışma bak bakalım senin için uğraşıyormu,barışırsanda öyle fazla yüz verme haddini bilsin otursun aşağıya.bak yine nurhayatlaştım.

ya niye tutuyosun kendini ben fikir almak için yazdım derdimi buraya :1:
şu an çok mesafeliyim ne arıyorum ne mesaj atıyorum o atarsa cevap veriyorum ama o da soğuk bir şekilde bakalım nolcak bende beklemedeyim :10:

kendimi senin yerine koyuyorum da yıkılırdım galiba .Hemen gemileri yakıpta karalar bağlama. önce al karsına konuş. Konuşupta çözülemeyek birşey varsa zaten ilişki bitmiş demektir. Erkeklerin davranışları bazen bize çok saçma gelebilir çünkü onların empati yeteneği yok bizim gibi ince düşünmezler. Sen acaba böyle davranırsam birşey dermi acaba diye düşünürken o hiçbirşey yapmadığım halde bana tavır yaptın bari birşey yapim de tavır yapmanı haklı çıkartacak bir neden olsun diyor. Yani hata yapıyor. Ama yinede sen bi konuş derim.

malesef konuştum konuştum ama randıman alamadım şimdi sözle değil davranışlarla birşeyleri anlatmaya çalışıyorum bakalım aklı başına gelecek mi:31:

şok oldum o nasıl bir mantık öyle "bir şey yapayım da bari ona kızmış ol" falan
yaptığını haklı çıkarıyor bir de. senin burda yapman gereken kısasa kısas canım. aynı şeyleri ona da hissettireceksin, eğer hissetmez anlayışla karşılarsa (ki sanmıyorum) o zaman seni umursamıyor demektir zaten. sen ilgini üzerinden çek, hatta daha az ilgi göstererek bi şok et onu önce... bu kız böyle miydi ya? falan olsun çünkü seni çantada keklik olarak görmeye başlamış ve senin buna bir an önce dur demen lazım

aslında hep o der "ben neler çekiyorum senden" diye ben de şimdiye kadar hep ben çektiriyorum zannederdim şimdiye kadar ama bu olayla şöyle bir geriye baktım da ben hep susmuş sinmişim :53:
sadece bazı ufak olaylara birden çok tepki gösterir ama hemen de pişman olurum saman alevi misali hep bundan kaybetmişim artık gayet sakinim gardımı aldım bekliyorum bakalım :18:

canım belki psikopatça gelebilir ama ben sevgilim nereyse üyeyse oraya birlikte gidiyoruz onu yalnız bırakmamaya çalışıyorum böle şeyler yaşamamak için.
eğer aynı şehirdeyseniz sen de böyle yapsaydın keşke. inan ki bu yaşlarda kimseye güven olmaz. sonuçta sen orda olmayınca birileriyle arkadaş olarak konuşacak tanıyacak zamanla yakınlaşacaktır. sonra bu arkadaşlık başka şeylere dönüşebilir. o yüzden dikkatli ol yalnız bırakma.

Back
X