Kızlar yine benSorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?
merhaba bunu çoğu zaman bende istiyorum ama bazı zamanlarda başarabiliyorum güzel yönlerimi düşünerek ve geleceğe yönelik hayaller kurarak bunu yapıyorum hayal kurmak gerçekten insanı çok mutlu eden bir eylem. bazen güzel ve farklı bir makyaj yapıp bir kaç resim çekinerekte mutlu olabiliyorum mesela :) önemli olan küçük büyük her şeyden kendine güzel şeyler çıkarabilmek ve bunu görebilmektir bence
ne güzel bir soru
cevap veriyorum: edemiyorum
Çok güzel bir konu, ve soru olmuş.
Mutluluğumuz her zaman dış etkenlere bağlı olmamalı.
Benim yaptıklarım sabah erken kalkmak sahilde yürümek. İnsanı öyle zinde ve mutlu hissettiriyor ki anlatamam
Bir de tek başına bir şeyler yapmak. Mesela alışveriş. Ve ya tek başına sinemaya gitmek, kendine bir tatlı ısmarlamak.
İnsan tek başına bir şeyler yapınca kendi kendine yettiğini anlıyor bir özgüven geliyor.
Eğer dışarı çıkmak istemiyorsam ve evdeysem de önce bir duş sonra saç ve cilt bakımı vee sonra da film günü. Sırayla güzel filmler bulup izlerim.
Benim yaptıklarım bunlar. Diğer önerileri de okuyacağım. Herkese mutlu günler :))
O zaman konuyu takipte kalınEminim buradaki yorumlardan bir şeyler çıkarabiliriiiiz
Kızlar yine benSorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?