Kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kızlar yine ben Sorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?

Çok güzel bir konu, ve soru olmuş.
Mutluluğumuz her zaman dış etkenlere bağlı olmamalı.
Benim yaptıklarım sabah erken kalkmak sahilde yürümek. İnsanı öyle zinde ve mutlu hissettiriyor ki anlatamam
Bir de tek başına bir şeyler yapmak. Mesela alışveriş. Ve ya tek başına sinemaya gitmek, kendine bir tatlı ısmarlamak.
İnsan tek başına bir şeyler yapınca kendi kendine yettiğini anlıyor bir özgüven geliyor.
Eğer dışarı çıkmak istemiyorsam ve evdeysem de önce bir duş sonra saç ve cilt bakımı vee sonra da film günü. Sırayla güzel filmler bulup izlerim.
Benim yaptıklarım bunlar. Diğer önerileri de okuyacağım. Herkese mutlu günler :))

merhaba bunu çoğu zaman bende istiyorum ama bazı zamanlarda başarabiliyorum güzel yönlerimi düşünerek ve geleceğe yönelik hayaller kurarak bunu yapıyorum hayal kurmak gerçekten insanı çok mutlu eden bir eylem. bazen güzel ve farklı bir makyaj yapıp bir kaç resim çekinerekte mutlu olabiliyorum mesela :) önemli olan küçük büyük her şeyden kendine güzel şeyler çıkarabilmek ve bunu görebilmektir bence

Depresyona girecek gibi olduğum zamanlarda kendime iyi gelecek şeyler yapmaya başlarım. Eski Türk filmlerini izlemek gibi mesela, ama dram türündekileri değil hani şu Adile Naşit Kemal Sunal'lı olanları. Playlist yaparım sevdiğim şarkıları dinlerim yol boyunca, ya da bana enerji veren bir şarkıya takarım. Diyeti boşverip sevdiğim yemekleri yerim, maddi imkanım varsa alışverişe çıkarım. Kendimi olumlamaya çalışırım sürekli ve şükrederim bugünüme.

Ne güzel yazmışsınız, her şeyden güzel bir şeyler çıkarabilmek çok önemli gerçekten:)

Depresyona girecek gibi olduğum zamanlarda kendime iyi gelecek şeyler yapmaya başlarım. Eski Türk filmlerini izlemek gibi mesela, ama dram türündekileri değil hani şu Adile Naşit Kemal Sunal'lı olanları. Playlist yaparım sevdiğim şarkıları dinlerim yol boyunca, ya da bana enerji veren bir şarkıya takarım. Diyeti boşverip sevdiğim yemekleri yerim, maddi imkanım varsa alışverişe çıkarım. Kendimi olumlamaya çalışırım sürekli ve şükrederim bugünüme.

Ohh pek güzel lilyen, okuyunca bile içim huzurla doldu sabah yürüyüşlerini:) Sana da mutlu günler:)

mutlu bir evlilik ..
herşey yolunda ..
aktiviteler ..
organizasyonlar..
arkadaşlar ..
piknikler..

İnsan huzuru kendi içinde bulamayınca ne eş iyi geliyor ne iş. Bunu bazen başarabiliyorum bazense hayır :2:

Benim için en önemlisi en büyük mutluluk sağlıklı olmak.....
elbette beni mutlu eden başka şeylerde var ama
şuan en çok buna ihtiyacım var

Para harcayacaksam, güzelce giyinip, makyajımı yapıp dışarı çıkarım. Sevdiğim bir kafe ya da restoranda sevdiğim şeyleri yerim.
Yemek, içmek, gezmek çok iyi gelir.
Sevdiğim insanlarla muhabbet etmek de öyle.
Ama bunları yapamayacaksam, müzik, kitap, film, dizi, evde yemek- pasta yapmak, spor yapmak iyi gelir.
Bir de her şeye "zaman" ilaçtır; bunu bilerek yaşamak önemli.
Hayatı akışa bırakıp endişe duymamak adına da inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.
İnsanlar çok ama çok güçlü. Sadece bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Ben de kendi gücümün farkına varıp moralimi üst seviyede tutarım.
Ve tabii ki sürprizlere, mucizelere, duaların gücüne inanınca da huzur ve mutlulukla doluyor insan.

kodese girmeyerek valla cowcuğum ben birine kızdıysam, üzüldüysem, sinirlendiysem hemen kendime oyalanacak birşeyler bulurum ki bu genelde ip atlama olur hıncımı kinimi ipten alırım hem rahatlarım hem zayıflarım bir de eğer birine kızmışsam onunla ilgili güzel şeyler düşünmeye çalışırım öyle olunca da üzüntüm falan kalmaz .mutlu olmaya gelince bence en büyük mutluluk insanın manevi duygularıdır.aileme yada sevgilime birşeyler yaparak mutlu olurum ne biliyim hediye olsun yemek olsun bu gibi şeyler onlarla yapacağım bir sohbet bile en büyük mutluluk sebebidir benim için

Evde kimse olmayınca uzanıp, abur cubur yiyip TV izlemek (Çocuk olunca yiyemiyorum )
Kahve içmek,
Sabah erken kalkıp camları açmak,
Eşimin bana yazdığı şiirleri okumak,
Gezmek (En çok eşim çocuğum, sonra kız kardeşimle başbaşa, sonra da arkadaşlarımla)
Tatiller

Bu aralar en çok ilk yazdığıma mutlu oluyorum, aslında küçücük şeylere bile mutlu oluyorum ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…