Kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz?

Benim için mutluluğun tanımı her gün değişiyor.
Biraz önce bir kaç seksi iç çamaşırı satın aldım internetten. Kendim için bir şey yapmış oldum en azından. Gerçi bunu kocam için mi kendim için mi yaptım emin değilim.

Dediğim gibi gün gün değişir. Üç gün önce evlilik yıldönümümüzdü mutluluk sebebim mesela. Etkisi 2 gün sürdü zaten.

Yarın ne olur bilmem. Ama önemli olan insanın huzurlu olabilmesi. Yolunda giden şeyleri farkedebilmeli. Yeni güzel şeyler yapmaya istekli olmalı.

Kişi en ufak olayda kendini/çevresini/evliliğini strese sokabiliyorsa onun mutlu olması zaten çok zordur. O bana bu dedi bana böyle yaptı gibi..

Bazen günler zor geçiyor ama eve giderken yarı yolda inip yürürüm takarım kulaklığımı o gün şirkette ne olmuş hiç düşünmem.
Müzik ne büyük nimetmiş yahu.

çikolata ve kahve yiyerek
artık kafein yasak oldugundan kahve beni mutlu etmeye başladı

ben mutsuzsam kendimi daha çok mutsuz ederim. açarım acıklı bi şarkı hüngür hüngür ağlarım :78: bunalımda takılırım bir kaç gün bu konuyu takip etcem.

İki tane dünya tatlısı evladım var uyandıgımda onların gülen gözlerini görünce bütün kederimi unutuyorum tabi bekarsınız sanırım ama etrafınızda cocuk varsa yiğeniniz fılan çok iyi geliyorlar terabi gibi

Sonra annemi ararım konusmak iyi geliyor

Yemek yemegi çok severim

Komedi filmi izlerim

Alışveriste de çok mutlu olurum

Dua ederim

Yemek yaparkende mutlu olurum(oructan herhalde hep yemekte aklım)

Piknik çok severim çimlerde akşama kadar pineklemek acayıp mutlu eder beni

Ayy evet piknik harikaa
Böyle bütün gün çimenlerde yayılmak kitap okumak..
Canım istedi şimdi

Alışveriş yaparken böyle acaipp mutlu oluyorum..kredi kartı ekstresi gelene kadar tabii
Bide çocuklarımla vakit geçirirken çok mutlu oluyorum..Onları mutlu ettiğimde bende mutlu oluyorum..

mesela o an ne yapıyorsan keyfini çıkarırım ve mutlu olurum benbu herhangi bir şey olabilir yemek yapmak evi temizlemek hatta yatakta yatmakbazen dışım yorgun için kıpır kıpır olur tuttururum bir şarkı oh değmeyin keyfime ufacık şeylerden mutlu olmayı becerebilmeyi öğrendim galiba

edemiyorum, oglumla bi nebze rahatliyorum

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Çiçeklerime baktıkça mutlu oluyorum..
Meyve ağaçlarımda ki meyveleri gördükçe mutlu oluyorum..
Hayvanları besledikçe mutlu oluyorum..
Kelebekleri izlerken mutlu oluyorum..
Birilerine yardım ederken mutlu oluyorum..
Kitap okurken mutlu oluyorum..
Alışveriş yaparken mutlu oluyorum..
Tatile çıkarken mutlu oluyorum..
Eşimi görünce mutlu oluyorum..
Annemi görünce mutlu oluyorum..
Rüzgarın sesini duyunca mutlu oluyorum..
Aynaya her baktığım da şükür edip mutlu oluyorum çünkü sağlığım yerim de Rabbim e bin şükür..
Yazmakla bitmez..
İnsan yeter ki mutlu olmak istesin,mutlu olmak için o kadar fazla neden var ki..

tek başıma gidebiliceğim yere kadar yürümek beni rahatlatıyor
paraya pulada gerek yok çantama suyumu atıyorum bide sandiviç yapıp koyuyorum çantama ohhh...missss
rahatlamış olarak geri dönüyorum eve

yürüyüş yapınca,cildime maske yapınca ve kitap okuyup yeni şeyler öğrenince çok mutlu olurum.Güzel bir yemek yemek,alışveriş yapmak da beni mutlu eder.Yazmama gerek yok ,bir de herkes evli değil tabii ama çocuklarım da beni yeterince mutlu eder.

Ben sevdiğim yemekleri yerken mutlu hissederim

Tek başıma kolay kolay mutlu olamıyorum maalesef..
En mutlu olduğum zamanlar arkadaşlarımla geçirdiğim zamanlar, yanımda olmasalar bile
konuşarak iyi hissederim..
Tek başına mutlu olabilen insanlara hayranım..

Bu aralar hic bi yöntem Ise yaramasada genelde makyaj sac yapip arkadaslarla bulusmak.. Alisveris yapmak yeni kiyafetler cok iyi geliyo.. Sabah temiz havada kosmak Ya da yürüyüs yapmak, bisiklet sürmek, Spor salonuna gitmek.. Yoga Ya da pilates yapmak cok iyi geliyo.. Ya da aksam vakti yanliz güzel manzarali bi yerde oturup kahve icmek kitap okumak.. Ufak tefek seyler Hep buluyorum genelde.. Ama bu günlerde tatil yapmaya karar verdim kimseyi ikna edemiyorum benimle gelmeye onun icin bu Ara mutlu olmak istemiyorum :)

Ben bebeklerin gülerken çekildiği videoları ya da biraz daha büyüdüklerinde o tatlı konuşmalarını izleyince aşırı derecede mutlu oluyorum.

Ya da çocuk gibi baloncuk alıp şişirip şişirip patlatınca içimdeki öfke, sinir, durgunluk gidiyor.

Parka gidip o minnacık bebişleri sevince kendime geliyorum.

Mutsuzken bir bebek mağazasının önünden geçmek o ufacık ayakkabılara çoraplara bakıp onlara dokunmak beni mutlu ediyor.

Mutfağa girip daha önce hiç denemediğim bir tarifi yapınca kafam dağılıyor mutlu olduğumu hissediyorum.

Bir de imkan varsa bulutları seyretmek geceyse de yıldızları seyretmek beni mutlu ediyor.

Valla bunlar geldi şu an aklıma

Küçük şeyler dahi beni mutlu edebilirken bu aralar çok mutsuzum ama bu mutsuzluğumu hayal kurarak gideriyorum. gerçekleşmeyecek de olsa hayallerle mutlu oluyorum.

yemek yerken mutlu olurum özellikle magnum ve güzel çekilmiş sütlü filtre kahve ile pek mutlu olurum

Kahve , kitap, günübirlik geziler, güzel bir mekanda yapılan kahvaltı/yemek...
Duyduğum güzel bir iltifat...
Sevdiklerimden aldığım güzel bir haber.
ERIK, Even bildiğimiz papaz eriği. O varken üzüntü olmaz bende. O yüzden erik mevsiminde hep çoook mutluyumdur.
Sürükleyici bir dizinin bölümlerini arka arkaya izlemek.
Oğlumu mutlu etmek, o mutluysa ben de mutluyum.
Evimi temizledikten sonraki hissinde mutluluk diye tanımlayabilirm.
Akşam balkonumda bir arkadaşımla sohbet etmek...
Araba kullanmak, arabada müzik dinlemek :)
O kadar çok kiiii :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…