- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Ne güzel yazmışsınız..:128:Mutluluğun ilk şartı kişinin kendisiyle ve geçmişiyle hesaplaşmasını bitirmesidir. Öncelik sadece sıradan bir insan olduğumuzu, hata yapmanın da insani bir durum olduğunu kabul edip, yaşanan her olumsuzluk da suçlu aramaktan vazgeçmemiz gerekiyor. Ya da daha net bir ifadeyle kaderi kabullenmek..Böyle bakınca diğer insanları affetmek de kolaylaşıyor. Keşkeler soluklaşıyor, siliniyor. Öfke anlamsız, üzüntü gereksiz geliyor. Gözün önündeki perde kalkınca geleceğe yönelmek daha kolay oluyor. Hayaller, ümitler, hedeflerve bunlara ulaşmak için katedilmesi gereken yollar görünür hale geliyor. Ve huzur : ))
Bundan sonra ister kitaplarla filmlerle, ister bir sigara ve kahveyle deniz kenarında, ister dostlarınızla güzel bir restoranda, çocuklarınızla oyun parkında ..Mutluluk elinizin altında.
Mutluluğun ilk şartı kişinin kendisiyle ve geçmişiyle hesaplaşmasını bitirmesidir. Öncelik sadece sıradan bir insan olduğumuzu, hata yapmanın da insani bir durum olduğunu kabul edip, yaşanan her olumsuzluk da suçlu aramaktan vazgeçmemiz gerekiyor. Ya da daha net bir ifadeyle kaderi kabullenmek..Böyle bakınca diğer insanları affetmek de kolaylaşıyor. Keşkeler soluklaşıyor, siliniyor. Öfke anlamsız, üzüntü gereksiz geliyor. Gözün önündeki perde kalkınca geleceğe yönelmek daha kolay oluyor. Hayaller, ümitler, hedeflerve bunlara ulaşmak için katedilmesi gereken yollar görünür hale geliyor. Ve huzur : ))
Bundan sonra ister kitaplarla filmlerle, ister bir sigara ve kahveyle deniz kenarında, ister dostlarınızla güzel bir restoranda, çocuklarınızla oyun parkında ..Mutluluk elinizin altında.
İnsan huzuru kendi içinde bulamayınca ne eş iyi geliyor ne iş. Bunu bazen başarabiliyorum bazense hayır :2:
Para harcayacaksam, güzelce giyinip, makyajımı yapıp dışarı çıkarım. Sevdiğim bir kafe ya da restoranda sevdiğim şeyleri yerim.
Yemek, içmek, gezmek çok iyi gelir.
Sevdiğim insanlarla muhabbet etmek de öyle.
Ama bunları yapamayacaksam, müzik, kitap, film, dizi, evde yemek- pasta yapmak, spor yapmak iyi gelir.
Bir de her şeye "zaman" ilaçtır; bunu bilerek yaşamak önemli.
Hayatı akışa bırakıp endişe duymamak adına da inancımı güçlendirmeye çalışıyorum.
İnsanlar çok ama çok güçlü. Sadece bakış açımızı değiştirmemiz lazım. Ben de kendi gücümün farkına varıp moralimi üst seviyede tutarım.
Ve tabii ki sürprizlere, mucizelere, duaların gücüne inanınca da huzur ve mutlulukla doluyor insan.
kodese girmeyerekvalla cowcuğum ben birine kızdıysam, üzüldüysem, sinirlendiysem hemen kendime oyalanacak birşeyler bulurum ki bu genelde ip atlama olur hıncımı kinimi ipten alırım hem rahatlarım hem zayıflarım bir de eğer birine kızmışsam onunla ilgili güzel şeyler düşünmeye çalışırım öyle olunca da üzüntüm falan kalmaz .mutlu olmaya gelince bence en büyük mutluluk insanın manevi duygularıdır.aileme yada sevgilime birşeyler yaparak mutlu olurum ne biliyim hediye olsun yemek olsun bu gibi şeyler onlarla yapacağım bir sohbet bile en büyük mutluluk sebebidir benim için
ben mutsuzsam kendimi daha çok mutsuz ederim. açarım acıklı bi şarkı hüngür hüngür ağlarım:78: bunalımda takılırım bir kaç gün bu konuyu takip etcem.
İki tane dünya tatlısı evladım var uyandıgımda onların gülen gözlerini görünce bütün kederimi unutuyorum tabi bekarsınız sanırım ama etrafınızda cocuk varsa yiğeniniz fılan çok iyi geliyorlar terabi gibi
Sonra annemi ararım konusmak iyi geliyor
Yemek yemegi çok severim
Komedi filmi izlerim
Alışveriste de çok mutlu olurum
Dua ederim
Yemek yaparkende mutlu olurum(oructan herhalde hep yemekte aklım)
Piknik çok severim çimlerde akşama kadar pineklemek acayıp mutlu eder beni
evet aynen, kendimi mutlu edecek pek bir şey yapmıyorum desem yeridir. en ufak şeyde mutsuz oluyorum zaten. hemen havluyu atıyorum. nadir mutlu olduğum şeyler ise giyinp süslenip makyaj yapıp arkadaşlarla buluşmak, sevgilimin yanında olmak, alışveriş...edemiyorum.. en ufak mutsuzluk kirintisinda ben kendimi iyice sürüklüyorum. kendini nasil mutsuz edersiniz diye bir sorunuz varsa buyrun beklerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mutluluğun ilk şartı kişinin kendisiyle ve geçmişiyle hesaplaşmasını bitirmesidir. Öncelik sadece sıradan bir insan olduğumuzu, hata yapmanın da insani bir durum olduğunu kabul edip, yaşanan her olumsuzluk da suçlu aramaktan vazgeçmemiz gerekiyor. Ya da daha net bir ifadeyle kaderi kabullenmek..Böyle bakınca diğer insanları affetmek de kolaylaşıyor. Keşkeler soluklaşıyor, siliniyor. Öfke anlamsız, üzüntü gereksiz geliyor. Gözün önündeki perde kalkınca geleceğe yönelmek daha kolay oluyor. Hayaller, ümitler, hedeflerve bunlara ulaşmak için katedilmesi gereken yollar görünür hale geliyor. Ve huzur : ))
Çiçeklerime baktıkça mutlu oluyorum..
Meyve ağaçlarımda ki meyveleri gördükçe mutlu oluyorum..
Hayvanları besledikçe mutlu oluyorum..
Kelebekleri izlerken mutlu oluyorum..
Birilerine yardım ederken mutlu oluyorum..
Kitap okurken mutlu oluyorum..
Alışveriş yaparken mutlu oluyorum..
Tatile çıkarken mutlu oluyorum..
Eşimi görünce mutlu oluyorum..
Annemi görünce mutlu oluyorum..
Rüzgarın sesini duyunca mutlu oluyorum..
Aynaya her baktığım da şükür edip mutlu oluyorum çünkü sağlığım yerim de Rabbim e bin şükür..
Yazmakla bitmez..
İnsan yeter ki mutlu olmak istesin,mutlu olmak için o kadar fazla neden var ki..
Ben sevdiğim yemekleri yerken mutlu hissederim
Tek başıma kolay kolay mutlu olamıyorum maalesef..
En mutlu olduğum zamanlar arkadaşlarımla geçirdiğim zamanlar, yanımda olmasalar bile
konuşarak iyi hissederim..
Tek başına mutlu olabilen insanlara hayranım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?