Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok cok iyi anlıyorum seni.Aslinda cocugun kendi evinde ozgur hissetmesini saglamak lazim. Alakali degil ama,
Anneme koltuklari degistirelim cok eskidi dedigimde," burasi benim evim. Evlenince kendi evine alirsin istediğini. " derdi. Her konuda böyleydi. Peki benim evim degil mi orasi? Belki evlenmiycem?
Hah evet mesela bu. Beni boğuyor fazla eşya. Allahım odamda resmen boğuluyorum. Atalım şu kanepeyi diyorum yok bi gelen olur yatak yaparız falan diye odamın yarısını koca bir kanepe kaplıyor. Kendi yaşam alanımda bile değişiklik yapamıyorum. Bu da önemli bir nokta
Biz üç kiz kardeş meslegimiz oldugu halde kurtuluşu biraz da evlilikte gördük. Sonra basimiza gelmeyen kalmadi :)) Coooook uzun ve derin mevzular..
Hasılı su minnak kizim 'evim olursa soyle yapicam, ozgur olursam buralara gidicem' demesin. Ne istiyosa evimizde yapsin.
Cok da ucmasin ama![]()
Benim babam da Allah rahmet eylesin cok sinirliydi, evi bize zindan ederdi. Hep kurtulmak istiyordum o cehennemden.
Bir de ustune 7 kardestik ozel alan sifir yani. Sefalet içinde degildik ama, ümitvar bir durum da yoktu.
Şimdi bir kizim var ve evi ona sevdirmek tek cabam. Bizim hissettiklerimizi yasamasin istiyorum.
Senden ve konu sahibi genc arkadastan evden nefret etmenizin sebeplerini ogrenmek isterim aslında.
Eksisozluk'te "gerizekali ebeveyn hatalari" diye bir baslik var.
Ben ne yapmak gerektiginden cok, ne yapmamak gerektigini arastiriyorum. Sonucta ebeveyn hep haklıdır diye bir kural asla yok. Genclere kulak vermek lazim.
Bizim kadinlarimiz mubarek kendilerini hep mukemmel anne zannediyor ilginç. .
Kızlar yine benSorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?
Kendi evimde mutlu olurdum.Benim evim derdim.O an dert tasa yoksa mutlu olurdum..şİmdi ailemin yanına taşındım.Mutluluğum eksik sanki..Ben çok alışmışım kendi evimin olmasınaSanki onların gerginliği beni de geriyor..
Bu arada yalnız mutlu olmak genelde zor galiba..Sevdiğim biiryle kendi evimde çok mutlu olurdum..Ya sevdiğin biriyle birlikte olmak yada sıkıntı veren insanlardan uzak olmak..İnsanın yaşam kalitesi mutluluğunu etkiliyor..Evimi özlüyorum mesela..
Kendi evimde mutlu olurdum.Benim evim derdim.O an dert tasa yoksa mutlu olurdum..şİmdi ailemin yanına taşındım.Mutluluğum eksik sanki..Ben çok alışmışım kendi evimin olmasınaSanki onların gerginliği beni de geriyor..
Bu arada yalnız mutlu olmak genelde zor galiba..Sevdiğim biiryle kendi evimde çok mutlu olurdum..Ya sevdiğin biriyle birlikte olmak yada sıkıntı veren insanlardan uzak olmak..İnsanın yaşam kalitesi mutluluğunu etkiliyor..Evimi özlüyorum mesela..
Genelde mutlu bir insanım, ufak şeylerle mutlu olabiliyorum. Suratımı astığım çok nadirdir, o da anlık olur zaten.
Güzel, beni mutlu eden şeyleri kendi içimde büyüterek, mutsuz eden şeyleri de içinde olumlu şeyler arayarak başarıyorum bunu. Bir nevi polyannacılık aslında benimki. Örnek vererek anlatayım. Mesela eşim işten çıkmasına yakın arayıp hazırlan bir yere gidelim derse benden mutlusu olmaz. 80 kere teşekkür ederim, ne kadar mutlu olduğumu anlatırım. O da mutlu olur böylece mutluluk katlanarak çoğalır. Ya da yalnız başıma kahve içmek bile mutlu eder beni. Keyif zepevengi hatunum der eğlenirim kendimle.
Kötü durumlarda da tam tersi işte. Mesela 2 gün sonra kpss var. Dershaneye gitmedim, kendim çalıştım. Yapabildiğimin en iyisini yaptım. Bazı densizler dershaneye gidenlerle, aylardır çalışanlarla kıyaslıyorlar bazen. Umursamıyorum. Onların çoğu benim kadar zeki değildir belki diyorum, ya da benim kadar üstüne düşmemişlerdir. Ben çalıştım ve biliyorum ki istediğim zaman başaramayacağım şey yoktur.
Mutluluk biraz kişilikle alakalı sanırım. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. İçinde bulunduğum her durumdan keyif almaya çalışırım. Kafaya çok takmam, keşke demem, niye öyle oldu, neden böyle yaptım diye üzülmem. Bazı insan da vardır enerjisi düşüktür, memnuniyetsizdir. Onlara çözüm var mı bilmiyorum. İşte en önemlisi ben böyle insanları yakınımda tutmuyorum, benim de enerjimi düşürmelerine izin vermiyorum. Hayatımdan çıkarabiliyorsam postalıyorum, çıkaramıyorsam minimum düzeyde görüşmeye çalışıyorum.
Kızlar yine benSorum aynı konumun başlığındaki gibi. Kendinizi mutlu etmek için neler yapıyorsunuz? Buradaki önerileri okuyup ben de deneyeceğim. Normalde mutluluğu hep başka olaylara bağlarım, ilişkim beni mutlu eder veya ne bileyim derslerde başarılıysam mutluyum vs vs. Ama önemli olan insanın kendi içinde mutlu ve huzurlu olması. Sizler kendinizi nasıl mutlu ediyorsunuz? Yaptığınız aktiviteler neler mutlu ve huzurlu bir hayat için?
ben kitap okurken mutlu oluyorum. dönüyorum hayatıma bakıyorum bir avuç çöp.sonra oraya ait olamadığım için üzülüyorum. evin yansın edebiyat.
Mezdeke acip oynuyorum valla mutlu oluyorum
Dunyada halen iyi insanlarin iyiliklerin oldugu videolar buluyorum youtube de onlari izliyorum nutlu oluyorum
Genellikle muzik dinleyerek mutlu oluyorum
Guzel seylere bakiyorum mutlu oluyorum guzel fotograflara filan boyle manzara, dunyanin harika yerleri filan:)
benimle hiiiiççççç görüşmezdiniz demek ki!!!
Ben cow kadar şanslı değilim maalesef. Hiç kardeşim olmasaydı biraz mutlu olabilirdim. Her şeyimi kıskanır, zehir eder. En ufak bir şey alsam, hemen tartışma çıkarır.
Sürekli bana daha çok ilgi gösterildiğinden dem vurur. Ama durum hiç öyle değil.
Başarılarımı hiç çekemez, sürekli küçümser. Dersine çalışmaz, kalır ve beni suçlar. Benim alakam olmadığı halde.
Evde yaşam alanımı kısıtlar, bazı şeyleri kafasına göre kullandırtmaz. Bundan da zevk alır.
Babam da beni hiç anlamamış, hiç ilgilenmemiş bir adamdır. Sorsanız yaşımı doğru söyleyemez.
Ayrıca geçmişte bazı şeyleri zorla, şiddete dayalı olarak yaptırmaya, kısacası kendine göre terbiye vermeye çalışmıştır.
Evden gittiğim gün kardeşimle ikisi pasta kesip kutlama yapacaklardır. İşte böyle![]()
Benim de evde huzurum hiç yok neredeyse. Elbette daha kötüleri de vardır ama ben de huzursuzum tahammülüm yok. Üniversite bitince iş bulur bulmaz kendi evime çıkacağım ben de
öyle deme. İlla mutsuz olucam diye kıvranmıyorsan, enerjisi yüksek insanların yanında sen de mutlu olursun eminim.
ben kitap okurken mutlu oluyorum. dönüyorum hayatıma bakıyorum bir avuç çöp.sonra oraya ait olamadığım için üzülüyorum. evin yansın edebiyat.