- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bebeğim daha önce geçirdi. Şuan merkezde değiliz doktorumuz merkezde yarın gideceğiz tabiki. Sadece şuan sormak istedim belki psikolojiktir yaşatan vardır diye. Bebeğim daha önce 2 kez geçirdi hep antibiyotik kullandık korkuyorum tekrar kullanmaktan daDoktora mesaj atmak yerine götürseniz ya. İdrar yolu enfeksiyonunun ne kadar tehlikeli olduğunun farkında mısınız?
Bir yaş sonrası bende de varmış aynı sorun, altımı bağlatmak istemediğim için yapıyormuşum. Birkaç ay içinde de tuvalet eğitimini kazanmışım.
Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedimBez istemiyor olabilir.yani tuvalet eğitimini kendi başlatmış olabilir.bağlamayın söyletmeye çalışın bakalım ne tepki verecek.
Ya bu da mantıklı aslındaBenimki gülerek kaçıyordu...arkadaşın ki ağlıyordu.Cocuklari çubuk kraker bağımlısı yaptıkAltını değiştirirken eline krakeri veriyor...onla kemirirken alt degistiriyirduk
Benimki gülerek kaçıyordu...arkadaşın ki ağlıyordu.Cocuklari çubuk kraker bağımlısı yaptıkAltını değiştirirken eline krakeri veriyor...onla kemirirken alt degistiriyirduk
Bazı bebekler kendileri atıyor bezi.benim kardeşim 8 aylık artı kendisi.gorumcem 6 aylık atmış.deneyin derim ben.Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedim
Aslında onun için çok erken değil mi 12 ay düşündüm ama fazla erken geldi. Şuan birçok şeyden anlamazken tuvaleti nasıl anlatırım bilemedim
Yaa baya erken o zaman beklemek lazım olabilir belki erken bırakacak hiç düşünmemiştimBazı bebekler kendileri atıyor bezi.benim kardeşim 8 aylık artı kendisi.gorumcem 6 aylık atmış.deneyin derim ben.
İşin sihri tuzda bence ...bebeklik dönemi yemeklerinde filan çok kullanmıyoruz yaa...tuz oranı yüksek şeyleri ayrı seviyorlar.Cips de öyle değil mi?...resmen tuzun kalıp halı ...ama çocuklar ona da bayiliyorAynı çubuk krakerle lazımlık kullanmayı öğrenmişim ben. Yıllar geçiyor çocuklar değişmiyor
Valla benim buyuk 33 aylık zor öğrendi ama o dönem o da kaciyorduYaa baya erken o zaman beklemek lazım olabilir belki erken bırakacak hiç düşünmemiştim
Sadece bez değiştirirken genel ağrı hali yok gece uykusuzluk var ağlayarak uyanma onu ara ara yapardı zaten. Daha önce enfeksiyon geçirdik hiç böyle yapmamıştı ondna şaşırdım o benzer durumlar yok şuanSadece bezini değiştirirken mi sorun yoksa genel bi enf0eksiyon ağrı hali de var mı sadece bez degistirirkense nur topu gibi iki yaş krizleriniz başlamıştır hayırlı olsun bol sabırlar diliyorum
Önce genelde izin isterim konuşurum anlatırım şimdi daha tuttuğum gibi beeeeaa anaa dedim ne oluyor. Bakalım eline farklı şeyler vermeyi deneyeyim belki değişir durum cidden korktum ben ya hep böyle olacaksa yandıkeline oyalanacagi bir sey verin bu aylarda yapiyorlar kizim 16 aylik oldu hala yapiyor ayni hareketi firlayip kaciyor elimin altindan altini actiginizda biraz ufleyip serinletin surekli bezli kaldiklari icin bunaliyorlarda birde ne yaptiginizi anlatin surekli aimdi bezini acicam altini degisecegim cit citlarini takiyorum gibi
Anneniz vw kayinvalideniz nacizane hayalperestmi acaba..6 aylık bebek nasıl bez atiýo ...şakamı yaBazı bebekler kendileri atıyor bezi.benim kardeşim 8 aylık artı kendisi.gorumcem 6 aylık atmış.deneyin derim ben.
Valla benim buyuk 33 aylık zor öğrendi ama o dönem o da kaciyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?