Kendinş yerlere atıp dönüp ağlıyor

Yani ben bakıyorum sürekli çok şükür normal mesela arkadaşımın oğlu baya değişik ciddi konuşuyordu şuan 3 yaşında mesela beni şok ediyor sözleriyle

benim oğlum da sevmiyo, su an 16 aylik bi yasindayken kiyameti kopariyodu. su an yine sorun cikariyo. cisli bezle dursa da olur ona göre sıkıntı yok. ama kaka yaptiysa gelir yanima. ben anlamazsam bağırır kızar odaya doğru koşar anlayim diye. ama altini acinca da kalkip kacma istiyo. tekrar bez yaptirmak istemiyo. eskisi kadar sorunlu degil ama hala sevmiyo bez degistirmeyi. kafaniza takmayın bence. altini acip temizleyince özgür birakin biraz öyle dolassin rahatlasin.

Canim inan bana o nun imkanlarını,aile yapısını,ailenin sosyal cevresini dikkate alarak söylüyorum. Kesin bizim çocuk futbol oynarken topu kafa ile karsiladi

Islak mendil kullanıyorsanız ondan olabilir. Islak mendil yakıyordur. Ben pamuk kullanırım kızımın altına, suyla ıslatıp. Bi deneyin isterseniz. Özellikle kız bebeklerde bu konu çok hassas. Oğluma da kızıma da hiç ıslak mendil kulanmadim unibaby bile

Denemeden erken olduğunu anlayamazsınız. Bence bez bağlatmak istemezken tam zamanı bi deneyin.

Bu arada ben 10 aylıkken öğrenmişim. Yürümeye başladığım andan beri tuvalet eğitimi vermiş annem 2 haftada başarmış.

Kayınvalidem 5 çocuk büyütmüş hepsi 11 12 aylıkken öğrenmiş.

Enfeksiyon geçirmiyordur inşallah allah yar ve yardımcısı olsun yavrunuzun.

Bi de ıslak mendil kullanıyor musunuz?Eğer kullanıyorsanız ıslak mendil yerine pamuk kullanın genelde içindeki kimyasallardan da enfeksiyon kapıyor olabilir hassas ciltleri ne de olsa. Ben 5.5 aylık oğluma doğduğundan beri ıslak mendil kullanmadım çok şükür pişik bile olmadı. Inşallah sadece bez istemediğinden huy değiştirdiğinden yapıyordur.

Benimki 2 yaşında hala altını alırken ağlayıp kaçıyor.
İdrar yolunda bir problem olsaydı , sürekli ağlayıp huzursuz olurdu ateşe kadar giden durum olurdu.
Sadece alt değiştirirkense sorun yapmayın sevmiyordur.

kızılcık şerbeti içirin birde sarımsak bal yapın. enfeksıyonda yüksek ateş olmuyor mu_?

Doğduğundan beri ılık su pamuk kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım aslında ama sürekli enfeksiyon oldu

Amin çok sağolun. İnşallah geçirmiyordur. Baktım cişini yaparken hiç bağırma yok. Yok sanırım biraz huy ediniyor

Doğduğundan beri ılık su pamuk kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım aslında ama sürekli enfeksiyon oldu
Kız bebekse poposunu silerken önden arkaya doğru silmek gerekiyor. Arkadanöne doğru silersen mikrop kapma ihtimali var. Bir de bol su içirmeye çalış.

Bizde hep pamuk ılık su kullanıyoruz aslında bazen dışarıda belki ama normalde hiç kullanmadım diyebilirim ıslak mendil inşallah hemen düzelir mesela sabah eline krem kutusu verdim yattı aldırdı altını

Bi zaman sonra mizaci bu böyle demeye başlıyorsun çünkü yapacak başka birşey yok kafana huni de takip gezsen yine yapacağından geri kalmıyorlar bende iki adet var ikincisi daha fenaaa
Ya Allah hepimize yardım etsin. Çalışan bir anneyim ve annem bakıyor kızıma bugün diyor ki bununki muzurluk valla uyuturken de yatmıyor diyor bugün sanırım sorunu yatmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…