- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yani ben bakıyorum sürekli çok şükür normal mesela arkadaşımın oğlu baya değişik ciddi konuşuyordu şuan 3 yaşında mesela beni şok ediyor sözleriyle3 yaşında çocuk ne konuşuyorsa aynısını konuşuyordu.cocuk türkçesiyle tabi.ama erken aslında.normal olan sizin ki yaniçünkü hangi çocuğu görsem kendi yeğenlerim de dahil,2 yaşında tek tük cümleler kuruyordu.
Işte benim kız da o şaşırtan çocuklardan.çok da yaramaz amaYani ben bakıyorum sürekli çok şükür normal mesela arkadaşımın oğlu baya değişik ciddi konuşuyordu şuan 3 yaşında mesela beni şok ediyor sözleriyle
Canim inan bana o nun imkanlarını,aile yapısını,ailenin sosyal cevresini dikkate alarak söylüyorum. Kesin bizim çocuk futbol oynarken topu kafa ile karsiladiSonraki yasamlarindaki yolları , kazandıkları ile bebeklikleri arasında bağlantı var evet ama ikisi kıyaslanamaz.
Çünkü doğru yönlendirilmeyen , imkanlardan ya da cahillikten ilgilenilmeyen bebekler büyüdükçe körelir
Evet bir yaşına girmeden bezi bırakan, yürüyen , konuşabilen bebekler var. Hayali değil.
kızılcık şerbeti içirin birde sarımsak bal yapın. enfeksıyonda yüksek ateş olmuyor mu_?Bebeğim daha önce geçirdi. Şuan merkezde değiliz doktorumuz merkezde yarın gideceğiz tabiki. Sadece şuan sormak istedim belki psikolojiktir yaşatan vardır diye. Bebeğim daha önce 2 kez geçirdi hep antibiyotik kullandık korkuyorum tekrar kullanmaktan da
Doğduğundan beri ılık su pamuk kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım aslında ama sürekli enfeksiyon olduIslak mendil kullanıyorsanız ondan olabilir. Islak mendil yakıyordur. Ben pamuk kullanırım kızımın altına, suyla ıslatıp. Bi deneyin isterseniz. Özellikle kız bebeklerde bu konu çok hassas. Oğluma da kızıma da hiç ıslak mendil kulanmadim unibaby bile
Amin çok sağolun. İnşallah geçirmiyordur. Baktım cişini yaparken hiç bağırma yok. Yok sanırım biraz huy ediniyorDenemeden erken olduğunu anlayamazsınız. Bence bez bağlatmak istemezken tam zamanı bi deneyin.
Bu arada ben 10 aylıkken öğrenmişim. Yürümeye başladığım andan beri tuvalet eğitimi vermiş annem 2 haftada başarmış.
Kayınvalidem 5 çocuk büyütmüş hepsi 11 12 aylıkken öğrenmiş.
Enfeksiyon geçirmiyordur inşallah allah yar ve yardımcısı olsun yavrunuzun.
Kız bebekse poposunu silerken önden arkaya doğru silmek gerekiyor. Arkadanöne doğru silersen mikrop kapma ihtimali var. Bir de bol su içirmeye çalış.Doğduğundan beri ılık su pamuk kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım aslında ama sürekli enfeksiyon oldu
Bizde hep pamuk ılık su kullanıyoruz aslında bazen dışarıda belki ama normalde hiç kullanmadım diyebilirim ıslak mendil inşallah hemen düzelir mesela sabah eline krem kutusu verdim yattı aldırdı altınıBi de ıslak mendil kullanıyor musunuz?Eğer kullanıyorsanız ıslak mendil yerine pamuk kullanın genelde içindeki kimyasallardan da enfeksiyon kapıyor olabilir hassas ciltleri ne de olsa. Ben 5.5 aylık oğluma doğduğundan beri ıslak mendil kullanmadım çok şükür pişik bile olmadı. Inşallah sadece bez istemediğinden huy değiştirdiğinden yapıyordur.
Gerçekten uymadı. Çünkü daha önce birkaç kez geçirdik o belirtiler yok sadece bez değişimi istemiyor hatta uyumak için yatmakta istemiyorDoktora goturmemissiniz...mantiginiza uymamis dedigi sey
Normalde oluyır 2 kez yaşadık ama şükür öyle bir durum yokkızılcık şerbeti içirin birde sarımsak bal yapın. enfeksıyonda yüksek ateş olmuyor mu_?
Ya Allah hepimize yardım etsin. Çalışan bir anneyim ve annem bakıyor kızıma bugün diyor ki bununki muzurluk valla uyuturken de yatmıyor diyor bugün sanırım sorunu yatmaklaBi zaman sonra mizaci bu böyle demeye başlıyorsun çünkü yapacak başka birşey yok kafana huni de takip gezsen yine yapacağından geri kalmıyorlar bende iki adet var ikincisi daha fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?