Kendinş yerlere atıp dönüp ağlıyor

Bol bol su verin benim kızım 9 aylık her ay bir huy değiştirdi ama yigenim den biliyorum bir yaşda çocuklar çok huysuz oluyorlar inşallah canım
Dün değişti benim kızda dün sabah ne olduysa oldu inşallah olumlu yönde değişse daha iyi ama bakalım bir sonraki değişim ne olacak

İnşallah ya inşallah en çok istediğim o doğru şekilde atlatmak ona psikolojik olarak bir sorun olsun istemiyorum ama ne yapsam da bilemiyorum
Açıkçası abimin eşi de özel bişey yapmadı bundan sonra ki süreç biraz sabır işi Allah kolaylık versin sabır versin .

Enfeksiyon olsa cisini yaparken aglar bez degisirken degil. Poposu acik gezmek istiyor belki. 1 yasindan sonra alt degistirmek epey zor oluyor. Eline bir seyler verin oyle deneyin

Dönemsel oluyor bu durumlar, bezi birakmaya hazir olmasi icin sabah kuru kalkmasi lazim.

Diyorum ya o nesilde bişey var ya bu nesil de ...benim sıpa 39 aylik ancak biraktı ..sevdi herhal bağ falan kurdu diyorum :)

Enfeksiyon olsa cisini yaparken aglar bez degisirken degil. Poposu acik gezmek istiyor belki. 1 yasindan sonra alt degistirmek epey zor oluyor. Eline bir seyler verin oyle deneyin
Birkaç kez enfeksiyon oldu böyle olmadı cidden çiş yaparken ağlıyordu şuan farklı geldi bana da ondan şaşırdım. O an gözü bir şey görmüyor sanırım Biz çok zor atlatacağız bu dönemi

Benim kızım da 1 yaşında herşeyi konuşuyordu.her çocuğun doğası farklı.

Sonraki yasamlarindaki yolları , kazandıkları ile bebeklikleri arasında bağlantı var evet ama ikisi kıyaslanamaz.

Çünkü doğru yönlendirilmeyen , imkanlardan ya da cahillikten ilgilenilmeyen bebekler büyüdükçe körelir

Evet bir yaşına girmeden bezi bırakan, yürüyen , konuşabilen bebekler var. Hayali değil.

Her şeyi konuşuyordu derken mesela. Geçen arkadaş dedi ay seninki konuşmuyor benimki şarkı söylerdi dedi ama doğası farklı işte durum o. Ama yine de merak ettim
3 yaşında çocuk ne konuşuyorsa aynısını konuşuyordu.cocuk türkçesiyle tabi.ama erken aslında.normal olan sizin ki yani çünkü hangi çocuğu görsem kendi yeğenlerim de dahil,2 yaşında tek tük cümleler kuruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…