- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Dün değişti benim kızda dün sabah ne olduysa olduBol bol su verin benim kızım 9 aylık her ay bir huy değiştirdi ama yigenim den biliyorum bir yaşda çocuklar çok huysuz oluyorlar inşallah canım
İnşallah ya inşallah en çok istediğim o doğru şekilde atlatmak ona psikolojik olarak bir sorun olsun istemiyorum ama ne yapsam da bilemiyorumBu da bi süreç inşallah doğru şekilde atlatirsiniz
Ay iyi bir değişim olur inşallahDün değişti benim kızda dün sabah ne olduysa olduinşallah olumlu yönde değişse daha iyi ama bakalım bir sonraki değişim ne olacak
Açıkçası abimin eşi de özel bişey yapmadı bundan sonra ki süreç biraz sabır işi Allah kolaylık versin sabır versin .İnşallah ya inşallah en çok istediğim o doğru şekilde atlatmak ona psikolojik olarak bir sorun olsun istemiyorum ama ne yapsam da bilemiyorum
Mucize çocuklar vesselam :) bizimki 39 aylık ta zirvede biraktiKardeşimle aramda 10 yaş var kendim biliyorum.9 aylık da yürüdü.gorumcem de köyde büyümüş altını açıp bahçeye salmış yani. Şaka değil
Diyorum ya o nesilde bişey var ya bu nesil de ...benim sıpa 39 aylik ancak biraktı ..sevdi herhal bağ falan kurdu diyorum :)Kayınvalidem de kaynimin yaşına girmeden önce tuvaletini söylediğini ...kapicilarina da ismiyle seslendigini söylüyor.Demek sonradan kafa üstü bisikletten düştü diyorum...yoksa su an NASA da filan çalışıyor olması lazımdı
Eline bir şey almıyor bile yani o derece g. Zğ görmüyor oan beni elindekini ne yapacağız öyle bilmemBenim de 13 aylık kızım. Aynı durumdayız. Altını değiştirirken cinnet geçiriyorum artık. Eline oyuncak veriyorum ama nafile
Amin sağolunAçıkçası abimin eşi de özel bişey yapmadı bundan sonra ki süreç biraz sabır işi Allah kolaylık versin sabır versin .
Birkaç kez enfeksiyon oldu böyle olmadı cidden çiş yaparken ağlıyordu şuan farklı geldi bana da ondan şaşırdım. O an gözü bir şey görmüyor sanırım Biz çok zor atlatacağız bu dönemiEnfeksiyon olsa cisini yaparken aglar bez degisirken degil. Poposu acik gezmek istiyor belki. 1 yasindan sonra alt degistirmek epey zor oluyor. Eline bir seyler verin oyle deneyin
Benim kızım da 1 yaşında herşeyi konuşuyordu.her çocuğun doğası farklı.Kayınvalidem de kaynimin yaşına girmeden önce tuvaletini söylediğini ...kapicilarina da ismiyle seslendigini söylüyor.Demek sonradan kafa üstü bisikletten düştü diyorum...yoksa su an NASA da filan çalışıyor olması lazımdı
Bilgi için teşekkürler. Ben şuan hazır olduğunu sanmıyorum çünkü sanki eğitim için anlayacak yaşta değilDönemsel oluyor bu durumlar, bezi birakmaya hazir olmasi icin sabah kuru kalkmasi lazim.
Ya dimi ama yani bir dönem nu geçecek ve belkide erkenden öğrenmek istiyorCanım ne yine Dr a götür tabi ama benim oğlum da öyleydi korkma, hele kaka da kafayı yiyordum resmen.
Sonuçta 1,5 yaşını az geçti tuvaleti öğrendi, cümleten rahatladik :)
Her şeyi konuşuyordu derken mesela. Geçen arkadaş dedi ay seninki konuşmuyor benimki şarkı söylerdi dedi ama doğası farklı işte durum o. Ama yine de merak ettimBenim kızım da 1 yaşında herşeyi konuşuyordu.her çocuğun doğası farklı.
Kayınvalidem de kaynimin yaşına girmeden önce tuvaletini söylediğini ...kapicilarina da ismiyle seslendigini söylüyor.Demek sonradan kafa üstü bisikletten düştü diyorum...yoksa su an NASA da filan çalışıyor olması lazımdı
3 yaşında çocuk ne konuşuyorsa aynısını konuşuyordu.cocuk türkçesiyle tabi.ama erken aslında.normal olan sizin ki yaniHer şeyi konuşuyordu derken mesela. Geçen arkadaş dedi ay seninki konuşmuyor benimki şarkı söylerdi dedi ama doğası farklı işte durum o. Ama yine de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?