- 6 Mart 2019
- 409
- 788
- 53
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Farklıysa bu yaşlarda belli geçiş dönemleri huy farklılıkları oluyor ondandır insSadece bez değiştirirken genel ağrı hali yok gece uykusuzluk var ağlayarak uyanma onu ara ara yapardı zaten. Daha önce enfeksiyon geçirdik hiç böyle yapmamıştı ondna şaşırdım o benzer durumlar yok şuan
Birde ağlasa bir şekilde susuyor şuan onu göster bunu göster yok bir ağlamak bir ağlamak kıvrılıp kaçmalarBenim yeğenim de öyleydi. Altını değiştirirken dikkatini dağıtmaya calisiyorduk. Ama zor oluyor tabi her seferinde aglayinca.
Bez değiştirmeye dirençli bebekler bezsiz kalmaya ve tuvalete oturmaya da direnç gosterebiliyorlarYaa baya erken o zaman beklemek lazım olabilir belki erken bırakacak hiç düşünmemiştim
İdrar yolu enfeksiyonu çocuklarda ateş ve kusma yapıyo idrarda koku ve sarılık bunlara dikkat edin. Bir yaş çocukları genelde böyle oluyor herşeye ağlıyorlar inşallah kötü biseyi yoktur canım12 aylık kızım altını değiştirirken ağlıyor kendini oradan oraya atıyor kıvrılıp kaçıyor. Doktora mesaj attım idrar yolu enfeksiyonu vardır ondna yapar dedi ama çok mantığıma da uymadı. Yaşayan var mı bu durumu. Neden böyle yapıyır olabilir ki. Ciddi soruna dönüştü benim için sürekli ağla bağır kösülüyor ağlarken nasıl davranacağım bilmiyorum. Ben de bir problem mi var acaba? Nasıl davranmam gerektiğini ben cidden bilmiyorum şimdi mesela hasta mı ondna mı yoksa huy değiştirdi ondna mı bilemiyorum
Benim yeğenim de öyleydi her alt değiştirme işkence gibiydi onlara da hak vermek lazım mesela biz nasıl ped kullandığımızda hele ki havalar sicaksa istemiyoruz elimizde olsa durumu drgistirirdik bence onlar da hoşlanmıyo12 aylık kızım altını değiştirirken ağlıyor kendini oradan oraya atıyor kıvrılıp kaçıyor. Doktora mesaj attım idrar yolu enfeksiyonu vardır ondna yapar dedi ama çok mantığıma da uymadı. Yaşayan var mı bu durumu. Neden böyle yapıyır olabilir ki. Ciddi soruna dönüştü benim için sürekli ağla bağır kösülüyor ağlarken nasıl davranacağım bilmiyorum. Ben de bir problem mi var acaba? Nasıl davranmam gerektiğini ben cidden bilmiyorum şimdi mesela hasta mı ondna mı yoksa huy değiştirdi ondna mı bilemiyorum
Kardeşimle aramda 10 yaş var kendim biliyorum.9 aylık da yürüdü.gorumcem de köyde büyümüş altını açıp bahçeye salmış yani. Şaka değilAnneniz vw kayinvalideniz nacizane hayalperestmi acaba..6 aylık bebek nasıl bez atiýo ...şakamı ya
Ayy olsun yaa. Ne tatlıdır şimdi o minnoş:)Birde ağlasa bir şekilde susuyor şuan onu göster bunu göster yok bir ağlamak bir ağlamak kıvrılıp kaçmalar
Kayınvalidem de kaynimin yaşına girmeden önce tuvaletini söylediğini ...kapicilarina da ismiyle seslendigini söylüyor.Demek sonradan kafa üstü bisikletten düştü diyorum...yoksa su an NASA da filan çalışıyor olması lazımdıAnneniz vw kayinvalideniz nacizane hayalperestmi acaba..6 aylık bebek nasıl bez atiýo ...şakamı ya
Bizim bu halimiz ne olacak bilmem hep bir direnç anne olmak zormuş yaBez değiştirmeye dirençli bebekler bezsiz kalmaya ve tuvalete oturmaya da direnç gosterebiliyorlar
Yarın ilk işim bu olacak aslında. Mutlaka doktora gideceğiz. Yoksa içim içimi kemirir. Eğer yoksa ki inşallah yoktur aslında henüz birçok şeyi anlamıyor tuvalet durumu nasıl anlaşılır bilemiyorumLazimlik alın sık sık oturtun.bir kere yaptığında şaşırıp anlayacaktır.hemen olmaz tabi.kacirmalar olacaktır.bu yüzden halıları kaldırın bir süre.ama bütün bunlara başlamadan enfeksiyondan emin olun bence.
İnşallah bir şeyi yoktur ya. Daha önce 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu ama böyle tepki vermedi hiç. İdrarda koku yok mesela ama hafif sarı ve az miktarda yapmış oluyor. Dün belli etti huy değişikliğini değişik bir çocuk gld zaten deİdrar yolu enfeksiyonu çocuklarda ateş ve kusma yapıyo idrarda koku ve sarılık bunlara dikkat edin. Bir yaş çocukları genelde böyle oluyor herşeye ağlıyorlar inşallah kötü biseyi yoktur canım
Ah bu çocuklar insana neler yaşatıyorlarAnamnez in dediği gibi benim büyükte güle güle kaçıyor, oyun oynuyordu aklınca.
2.5 yaşında da altını açınca totuyoru (kokuyor) deyip burnunu kapatıyordu.
Ya aslında haklısınız. Sıkılıp bunalıyor ve istemiyor doğruBenim yeğenim de öyleydi her alt değiştirme işkence gibiydi onlara da hak vermek lazım mesela biz nasıl ped kullandığımızda hele ki havalar sicaksa istemiyoruz elimizde olsa durumu drgistirirdik bence onlar da hoşlanmıyo
Tatlı olmasa evlat olmasa insan çekemez sanırım zatenAyy olsun yaa. Ne tatlıdır şimdi o minnoş:)
Benim yeğenim aynen şu emojideki gibiydiÖzledim valla yeğenimi.
Bol bol su verin benim kızım 9 aylık her ay bir huy değiştirdi ama yigenim den biliyorum bir yaşda çocuklar çok huysuz oluyorlar inşallah canımİnşallah bir şeyi yoktur ya. Daha önce 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu ama böyle tepki vermedi hiç. İdrarda koku yok mesela ama hafif sarı ve az miktarda yapmış oluyor. Dün belli etti huy değişikliğini değişik bir çocuk gld zaten de ☺ hani dedim belki geçer
Bu da bi süreç inşallah doğru şekilde atlatirsinizYa aslında haklısınız. Sıkılıp bunalıyor ve istemiyor doğru
Ya benim kızımda sanırım sıkılıyor ya da o an başka bir şey yapmak istiyor olabilir ben engelliyorum mu acaba onu ondan kızıyor belki ağlıyor çokBenim kız yiğenimde aynı şekilde bezi asla istemiyordu.Ama idrar you enfeksiyonu değildi bariz bezden sıkılıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?