Kendinş yerlere atıp dönüp ağlıyor

Farklıysa bu yaşlarda belli geçiş dönemleri huy farklılıkları oluyor ondandır ins

Lazimlik alın sık sık oturtun.bir kere yaptığında şaşırıp anlayacaktır.hemen olmaz tabi.kacirmalar olacaktır.bu yüzden halıları kaldırın bir süre.ama bütün bunlara başlamadan enfeksiyondan emin olun bence.

İdrar yolu enfeksiyonu çocuklarda ateş ve kusma yapıyo idrarda koku ve sarılık bunlara dikkat edin. Bir yaş çocukları genelde böyle oluyor herşeye ağlıyorlar inşallah kötü biseyi yoktur canım

Benim yeğenim de öyleydi her alt değiştirme işkence gibiydi onlara da hak vermek lazım mesela biz nasıl ped kullandığımızda hele ki havalar sicaksa istemiyoruz elimizde olsa durumu drgistirirdik bence onlar da hoşlanmıyo

Anneniz vw kayinvalideniz nacizane hayalperestmi acaba..6 aylık bebek nasıl bez atiýo ...şakamı ya
Kardeşimle aramda 10 yaş var kendim biliyorum.9 aylık da yürüdü.gorumcem de köyde büyümüş altını açıp bahçeye salmış yani. Şaka değil

Anneniz vw kayinvalideniz nacizane hayalperestmi acaba..6 aylık bebek nasıl bez atiýo ...şakamı ya
Kayınvalidem de kaynimin yaşına girmeden önce tuvaletini söylediğini ...kapicilarina da ismiyle seslendigini söylüyor.Demek sonradan kafa üstü bisikletten düştü diyorum...yoksa su an NASA da filan çalışıyor olması lazımdı

Benim kız yiğenimde aynı şekilde bezi asla istemiyordu.Ama idrar you enfeksiyonu değildi bariz bezden sıkılıyordu.

Yarın ilk işim bu olacak aslında. Mutlaka doktora gideceğiz. Yoksa içim içimi kemirir. Eğer yoksa ki inşallah yoktur aslında henüz birçok şeyi anlamıyor tuvalet durumu nasıl anlaşılır bilemiyorum

Anamnez in dediği gibi benim büyükte güle güle kaçıyor, oyun oynuyordu aklınca.

2.5 yaşında da altını açınca totuyoru (kokuyor) deyip burnunu kapatıyordu.

İdrar yolu enfeksiyonu çocuklarda ateş ve kusma yapıyo idrarda koku ve sarılık bunlara dikkat edin. Bir yaş çocukları genelde böyle oluyor herşeye ağlıyorlar inşallah kötü biseyi yoktur canım
İnşallah bir şeyi yoktur ya. Daha önce 2 kez idrar yolu enfeksiyonu oldu ama böyle tepki vermedi hiç. İdrarda koku yok mesela ama hafif sarı ve az miktarda yapmış oluyor. Dün belli etti huy değişikliğini değişik bir çocuk gld zaten de hani dedim belki geçer

Ya aslında haklısınız. Sıkılıp bunalıyor ve istemiyor doğru

Ayy olsun yaa. Ne tatlıdır şimdi o minnoş:)

Benim yeğenim aynen şu emojideki gibiydi Özledim valla yeğenimi.
Tatlı olmasa evlat olmasa insan çekemez sanırım zaten ağlayıp ağlayıp anne ama altını almam lazım hasta olursun diye anlattım gelip sarılıp ağlıyor yüzüme bakıp üüh ğh diyor bu bile ah be diyor ağzıma et

Bol bol su verin benim kızım 9 aylık her ay bir huy değiştirdi ama yigenim den biliyorum bir yaşda çocuklar çok huysuz oluyorlar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…