Ameliyat olanlara bir sorum olacak?Ben de oldum fakat ikinci kez olmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
Bende ikinci ameliyati oldum sorun nedir belki yardimci olabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ameliyat olanlara bir sorum olacak?Ben de oldum fakat ikinci kez olmam gerek yardımcı olabilir misiniz?
İlk ameliyatı ne zaman oldunuz? Kusura bakmayın daha önce yazmış olabilirsiniz belki tekrar soruyorum. Doktorunuzun ismi nedir nerede ameliyat oldunuz ikinci ameliyatınızı da aynı doktora mı oldunuz? İkinci ameliyatınız için ücret ödediniz mi? Geçmiş olsun.
Fiyat olarak indirim yapilir mutlaka bence de fiyat ikinci planda olmali arkadasim tabiki herkesin butcesi farklidir.ama guzel olsun tam olsun.ayrica ercan cihandide hakkinda arastirma yaptigim icin sadece o konu hakkinda net bilgi paylasimi yapabiliyorum.arkadaslar yanlis anlamasin reklamcilik yapmiyorum.sonucta daha olmadim.google a ercan cihandide yazarsaniz medicalparktv de 4 videoya ulasabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar bugün birinci ay kontrolüm vardı gittim doktorumla görüştüm kulaklarımın gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söyledi biraz daha açılacakmış bu normalmiş öyle dedi cansuturkuaz1453 için bir kaç soru sordum kdndisine biliyorsunuz cansuturkuaz1453 sürekli açılcak açılcak diye başımıza kalkıyor bende doktoruma sordum kıkırdak hafızalı bana anlatın dedim ben kıkırdağı plastik kabloya benzetirim dedi sen onu elinle sıkıştırırsın katılarsın ama plastik kablo eski halini alır yavaş yavaş kıkırdakta aynı böyledir dedi bunun olmaması için ben kıkırdağa iyi şekilde zararlar veriyorum karşısına çizikler atıyorum ki halini koruyamasın bozulsun eski halini almasın dedi ve ekledi benim yaptığım yöntemle açılma olması çok zor dedi olursada ben zaten ücretsiz düzeltirim dedi umarım bu cevap cansuturkuaz1453 ü tatmin eder bu arada happytreefriend in kulağındaki buruşuk izlerini söyledim dediki doktor özen göstermemiş baştan savma yapmış ve el beceresi pek iyi değilmiş dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bişey dediğim yok canım durup durup bana gelip sataşıyor güzellikle konusuyorum hala bildiğimi anlatıyorum benim yakın arkadasımda oldu izmirde 1 tane tanıstıgım ankarada oldu bu 2 sininde acıldı sokakta ve dokorlarla konustum ve topicde bi ton acılan sayısızca var ben sadece yaşadığım başından gecen bildiğim gördüğüm şeyleri anlatmamda ne sakıncası var ? bildiğim şeyi anlatmazsam bir insan ayıbı bir insanlık sucudur ben bu anlayısa karsıyım böyle bir hata yapıyosam da kabul etmiyorum ki hatamda yok bildiklerimi anlatmamı ayıp yanlıs olarak görüyo sanki ben kimseye olma demiyorum demedimde dememde beni ne ilgilendirir olup olmaması beni alakadar bile etmez o insanın kendi hür hali durup durup bana yazıyor anlamadım güzellikle konussun canımı yesin sürekli agresif survivordaki aynı sahra gibi saka gibi ya
Neden 2. kez oluyorsunuz ? ilk ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti ?
7 ay olması lazım açıldı çünkü.
arkadaşım bana da cevap yazabilir mısın rica etsem? Burdan yazarsanız herkes bilgilenmis olur "devlet hastanesinde 6-7 ay önce ameliyat oldum" yazmışsınız hangi hastane ve doktorunuz kimdi hangi şehirde oldunuz ne kadar ödediniz bu bilgileri verirseniz ameliyat olucak olan arkadaşlar da seçimini ona göre yapar. Lütfen daha açıklayıcı bilgiler verin. Sadece 6-7 ay önce ameliyat oldum yazmışsınız.
Devlette oldum tanıdık değil benim olduğum yerde olmalarını istemem ben de yeni bir yer bulmaya çalışıyorum zaten.
Bende ikinci ameliyati oldum sorun nedir belki yardimci olabilirim
cnm sende 2 kere ameliyat olmussun. birsey soracakdim ikinci ameliyat ilk ameliyat gibimi yoksa kücük bir mudahale mi ediyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?