Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bende ikinci ameliyati oldum sorun nedir belki yardimci olabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İlk ameliyatı ne zaman oldunuz? Kusura bakmayın daha önce yazmış olabilirsiniz belki tekrar soruyorum. Doktorunuzun ismi nedir nerede ameliyat oldunuz ikinci ameliyatınızı da aynı doktora mı oldunuz? İkinci ameliyatınız için ücret ödediniz mi? Geçmiş olsun.

Ilk ameliyati ferruh bingule oldum yedi yil onceydi daha sonra acilma oldu nebil bozdogan a oldum ama ben baska doktor tercih ettim bazi doktorlar revizyonu ücretsiz yapiyorlar sanırım.

Merhaba arkadaşlar bugün birinci ay kontrolüm vardı gittim doktorumla görüştüm kulaklarımın gayet iyi ve sağlıklı olduğunu söyledi biraz daha açılacakmış bu normalmiş öyle dedi cansuturkuaz1453 için bir kaç soru sordum kdndisine biliyorsunuz cansuturkuaz1453 sürekli açılcak açılcak diye başımıza kalkıyor bende doktoruma sordum kıkırdak hafızalı bana anlatın dedim ben kıkırdağı plastik kabloya benzetirim dedi sen onu elinle sıkıştırırsın katılarsın ama plastik kablo eski halini alır yavaş yavaş kıkırdakta aynı böyledir dedi bunun olmaması için ben kıkırdağa iyi şekilde zararlar veriyorum karşısına çizikler atıyorum ki halini koruyamasın bozulsun eski halini almasın dedi ve ekledi benim yaptığım yöntemle açılma olması çok zor dedi olursada ben zaten ücretsiz düzeltirim dedi umarım bu cevap cansuturkuaz1453 ü tatmin eder bu arada happytreefriend in kulağındaki buruşuk izlerini söyledim dediki doktor özen göstermemiş baştan savma yapmış ve el beceresi pek iyi değilmiş dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen öyle canooo, eğer benzer işi farklı fiyata çıkarabilen iyi doktorlar varsa ki burada istanbul, ankara ve kocaelide olmak üzere sadece iyi birkaşm doktorun ismi geçiyor takip ettiğim kadarıyla, fiyat benim için kriterler arasına girer.tabiki herkes güzel olsun tam olsun mantığı ile hareket eder, kimse ikinci kez ameliyat olmak istemez ki bu sebeple hepimizi araştırıp bilgi, tecrübe ve duyumlarımızı paylaşmaya çalışıyoruz.

Eceba ve inightworl arkadaslara lucin cok guzel ozetlemis sorularini gercekten ben de basta olmak uzere bu sorularin cevaplarini merak ediyoruz.MAHLASİ canim sen de ercan cihandide hakkinda olumsuz yorum yapmistin sebebini ve aciklamasini yaparsan sevinirim arkadasim neox tabi ki haklisin kafamda herseyi bitirmeye calisirken ve zamanini beklerken ikinci amt kesinlikle olmak istemem kimse istemez insallah gec ama temiz olur

Mahlasi foruma yazdim cevap verirsen sevinirim kontrole gitmissin iyi gectigine sevindim doktorun kimdi cnm gecmis olsun

Ameliyat olanlara bir sorum olacak?Ben de oldum fakat ikinci kez olmam gerek yardımcı olabilir misiniz?

Özelden yanıtlamışsınız ama burdan yazarsanız herkes bilgilenmis olur "devlet hastanesinde 6-7 ay önce ameliyat oldum" yazmışsınız hangi hastane ve doktorunuz kimdi hangi şehirde oldunuz ne kadar ödediniz bu bilgileri verirseniz ameliyat olucak olan arkadaşlar da seçimini ona göre yapar. Lütfen daha açıklayıcı bilgiler verin.
Çok geçmiş olsun.

Kocaeli merkez yada umuttepe araştırma hasnasinde önerebileceginiz doktor varmı arkadaşlar yada bu kesimde ameliyat olan artık karar verdim olucam ve araştırmam lazım sadece benım tek kulak nasıl oluyo zaten tek kulak Allahın takdiri ve ne kadara olurum tek kulaktan amelıyat daha kolay olur gibi gelıyo bana 2 kulaga nazaran.

Bu amaliyati olali 1 sene oldu kesinlikle açılmıyor. Atılan dikişler eriyo eski kulağın nasılsa öle... eski haline dönmez ama tabi amaliyati başarı sz gecenler vardr.

Mahlasiden cevap gelmedigine gore ercan beyin iyi bir doktor oldugunu dusunuyorum.simse senin ne kadar oldu cnm ve kime oldun amt i?

7 ay olması lazım açıldı çünkü.

arkadaşım bana da cevap yazabilir mısın rica etsem? Burdan yazarsanız herkes bilgilenmis olur "devlet hastanesinde 6-7 ay önce ameliyat oldum" yazmışsınız hangi hastane ve doktorunuz kimdi hangi şehirde oldunuz ne kadar ödediniz bu bilgileri verirseniz ameliyat olucak olan arkadaşlar da seçimini ona göre yapar. Lütfen daha açıklayıcı bilgiler verin. Sadece 6-7 ay önce ameliyat oldum yazmışsınız.

Devlette oldum tanıdık değil benim olduğum yerde olmalarını istemem ben de yeni bir yer bulmaya çalışıyorum zaten.

Devlette oldum tanıdık değil benim olduğum yerde olmalarını istemem ben de yeni bir yer bulmaya çalışıyorum zaten.

Tamam eğer söylerseniz arkadaşlar da orada ameliyat olmaz. Şimdi belki bilmeden gidecekler oraya. Tanıdık tanımadık hiç farketmez haberi olsun herkesin.

Lucin cok hakli inightworld sana da tabiki gecmis olsun.mahlasi de sadece bir duyum aldigini soylemisti ve olacak olan arkadaslara olumsuz bir yorum yapmisti.hadi ben neyse ben arastirimi yapmis ve muayene olmus biri olarak ercan beyi tercih edecegim.ama diger arkadsslar icin de daha aciklayici duyumsal olmayan gercekci yorum ve deneyimler dile getirilirse daha iyi olur kanisindayim...

Bende ikinci ameliyati oldum sorun nedir belki yardimci olabilirim

cnm sende 2 kere ameliyat olmussun. birsey soracakdim ikinci ameliyat ilk ameliyat gibimi yoksa kücük bir mudahale mi ediyorlar?

cnm sende 2 kere ameliyat olmussun. birsey soracakdim ikinci ameliyat ilk ameliyat gibimi yoksa kücük bir mudahale mi ediyorlar?

Ayni ilk ameliyat gibi oldu benim sadece ust tarafta acilma vardi küçük bi müdahale yeterli olur mu diye doktora sordum eger sadece ust kisma bi müdahale olursa tekrar acikir garantili olsun dedi. Dün kontrole gittim doktor ikiside yuzde 95 oraninda ayni dedi ama ben sol kulagimi daha cok begendim :) sag kulagimda da onden bakinca sivilce gibi iki nokta var doktor krem verdi bakalım gececek dedi ama cok iyi dusunun ve doktoru cok iyi secin gerci sans mi anlamadım benim ilk doktor hakkinda da hic kötü yorum duymadim. İnşallah her sey istedigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…