Keşfedilmek İstiyorum.

Kimseye iftira atmam. Dediklerimin arkasındayım. Ben konu aratmada acemiyim,isterseniz siz aratın gelinle ilgili konuyu. Ayrıca her konuda bana muhalefet olan ve hakaretvari sözler sarfeden sizsiniz.Haddinizi bileceksiniz.

Kimseye iftira atmam. Dediklerimin arkasındayım. Ben konu aratmada acemiyim,isterseniz siz aratın gelinle ilgili konuyu. Ayrıca her konuda bana muhalefet olan ve hakaretvari sözler sarfeden sizsiniz.Haddinizi bileceksiniz.
Ayrıca ne oldu o yorumu hatırladınız, değil mi? Ahh insan kendini bilmeden yorum yapmasa bu hallere de düşmez.İnsanların üye oldukları tarihleri saymak ve konularına müdahale etmek vazifeniz değil.Haddinizi bilin.

Öğretmenimle bir an önce paylaş yoksa böyle kalırsın yeteneğinden boşa gider insanlarla paylaştıkça da utancından gider umarım ben de sessiz biriyim liseye gidiyorum ve utangaç sessiz biri olmayı hiç sevmiyorum

Üzgünüm ama iftira attın.
Yalan bir ithamda bulundun.
O dediğin konuyu da çok net hatırlıyorum üyenin adını çıkaramıyorum şuan. Ve evet ordada yazdığımın arkasındayım.
Gelinlerinin hamileliğini, borçlarını, zırtını pırtını attığı adımı bile konu açmıştı. Hakaret etmişti bebeğin başkasından olduğunu falan söylemişti. Bende ona gelinlerinin özel hayatına girdiğini bu kadarının fazla olduğunu bilmem kaçtane konu açtığını ve bunun doğru olmadığını yazmıştım.

Tam uyumak uzereydim ama kayitsiz kalamadim. Bir kere daha bu toplumdan bir cacik olmayacagini anladim. Kucuk bir arkadasimiz konu aciyor, hemen uzerine cullanmis herkes. Ne olmus kendine guveniyorsa? Kendine guvenmek kotu bir sey mi? Kiz iki satir yazmis, ondan hemen karakter tahlili yapanlar var vay anasini! Etrafınızda tanidiginiz kac tane genc tahayyul kelimesini kullaniyor? Gencligin hali ortada.

Canim burdaki yorumlar seni hedefinden alikoymasin. Yazarligi hedefliyorsan daha dişli, daha atilgan, daha tuttuğunu koparan olmalisin. Kendine guvenin bence tam yerinde. Sana sadece bir baslangic lazim. Her yazar zamaninda bir yerlerden basladi. Ben olsam wattpad falan ugrasmam oralar tam bir copluk. En iyisi edebiyat hocana yazilarindan bir parcasini gostermen. Belkide sevmeyecek diye korkuyorsun, negatif seyler soyler diye dusunuyorsun ama oyle dusunme. Oyle olsa bile denemeye devam etmelisin. En ufak bir yenilgi de pes etmemelisin. Amacina ulasman dilegiyle, Allah yardimcin olsun :)

Keşfedilmek istiyorsan peri annenin gelip yazılarını yayımlamasını beklemeyi bırakmaya ne dersin? Keşfedilmek istiyorsun ama istemiyorsun, elinde var olan fırsatları değerlendirmiyorsun. Ayrıca edebiyat bir sanatsa snatçının kendi eserini değerlendirmesi ne derece objektiftir? Harika yaşıyorsanız bir dergiye yazın da ben de okuyayım, bu aralar ilgimi çeken yeni bir deneme yazarı olmadı.

Bana sen diye hitap edemezsiniz bu bir.
İkincisi de hani hiçbir üyenin üye olduğu tarihi saymıyor,sadece bana karşı böyle yorumlar yapıyordunuz? Yüzünüz mora döndü sanırım:)

Çokk teşekkürlerrr:)

Hmmmm son sayfaya bakınca aleni polemik var, polemik demek uyarı demek, ikinize de hoşçakalın demek zorundayız hanımlar, belki bu sayede topiğin tansiyonu düşer.

Mesajda bir oynama yapılmamış, sorun nedir miyaww__ ?
Mune Hanım size bir şey sormak istiyorum. Bir üyenin diğer üyenin konularına müdahil olma hakkı var mıdır? Ve bu üye gayet saygılı bir şekilde yazıyor.

Bir edebiyat öğretmeni olarak en kestirme önerim Varlık,Dergâh gibi dergilere başvurman...
Çevrendekilere kıyasla çok farklı bir tarzın olabilir ama inan ülkede bu işe gönül vermiş o kadar çok kişi var ki keşfedilmeyi beklersen ömrün yetmez.
Bir kere yazar kıtlığı yok aksine yazar patlaması var ülkede(nitelikli ya da değil orası tartışılır. )
Gönder en beğendiğin hikayeni/şiirini
Onlar kayda değer bulursa zaten yayınlarlar.
Bu bahsettiğim iki dergiden birinde yayınlanırsa eserin zaten ilerlemen kolay olur

Mune Hanım size bir şey sormak istiyorum. Bir üyenin diğer üyenin konularına müdahil olma hakkı var mıdır? Ve bu üye gayet saygılı bir şekilde yazıyor.
Banlandınız ama yanıtlayayım, müdahilden kastınız herhangi bir üyenin konusuna yorum yapmaksa, bunu engelleyen bir kural yok, konular tüm üyelerin yorumlarına açıktır, site kurallarına uyulduğu sürece herkes dilediği konuya yorum yazabilir.

Çok haklısınız. Hem gerçekten edebiyata ilgi duyduğum için hem de belki destek olunur, fikir verilir diye ben de önermiştim paylaşmasını, ancak diğer yorumları görünce çok pişman oldum. Başka forumlarda insanlar yazdıkları şiirleri/öyküleri paylaşıp diğerlerinden fikir alabiliyor. Burası hele daha lise öğrencisi bir genç arkadaşımız için doğru paylaşım ortamı olmayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…