Kimseye iftira atmam. Dediklerimin arkasındayım. Ben konu aratmada acemiyim,isterseniz siz aratın gelinle ilgili konuyu. Ayrıca her konuda bana muhalefet olan ve hakaretvari sözler sarfeden sizsiniz.Haddinizi bileceksiniz.
Silip yeni yorum mu yazmışım? ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Sizin forum kurallarınızdan haberiniz mi yok? Bu konudaki düzenlemem alıntılar ayrı bir şekilde çıkmış halbuki tek mesaj onlar onu ayırmak istedim. O bahsettiğiniz mesajı da hatırlıyorum şu gelinlerine hakarer eden kişinin konusı ama onu silmem ve düzeltmem teknik olarak mümkün değil. ☺ 15. Dakikadan sonra düzeltmek hele ki silmek mümkün değil
Mune ya da Kazen mesajlardaki tüm düzeltmeleri görebiliyorlar. Neyi sildiğimi veya neyi düzelttiğimi söylesinler.
Siz yalan söylüyorsunuz. ☺ Bakın bu yaptığınız iftiradır, yalandır.
Ayrıca ne oldu o yorumu hatırladınız, değil mi? Ahh insan kendini bilmeden yorum yapmasa bu hallere de düşmez.İnsanların üye oldukları tarihleri saymak ve konularına müdahale etmek vazifeniz değil.Haddinizi bilin.Kimseye iftira atmam. Dediklerimin arkasındayım. Ben konu aratmada acemiyim,isterseniz siz aratın gelinle ilgili konuyu. Ayrıca her konuda bana muhalefet olan ve hakaretvari sözler sarfeden sizsiniz.Haddinizi bileceksiniz.
Öğretmenimle bir an önce paylaş yoksa böyle kalırsın yeteneğinden boşa gider insanlarla paylaştıkça da utancından gider umarım ben de sessiz biriyim liseye gidiyorum ve utangaç sessiz biri olmayı hiç sevmiyorumMerhaba.Nasıl başlayacağımı bilemiyorum aslında.Lisede okuyorum.Doğuştan gelen çok büyük bir edebi kabiliyete sahibim(asla övünmek için söylemiyorum,yanlış anlaşılmasın.) Kendimi bildim bileli hep yazıyorum.
İç dünyam ile dış dünyam çok,çok farklı.Dışarıda çok sessiz bir insanım.Okulda çok sessiz bir insan olarak tanınıyorum. Benim bu hiçbir şeyden haberi olmayan saf halime bakanlar,benim iç dünyamı tahayyül dahi edemezler. Yazılarımı kimse ile paylaşmıyorum. Görseler, şaşkınlıktan küçük dillerini yutarlar."Bunları bu süklüm püklüm duran insan mı yazdı derler,"eminim.
Yazılarımı kimse ile paylaşmamın sebebi ise çok tuhaf. Sanki bütün özelimi öğreneceklermiş gibi geliyor bana.
Edebiyat öğretmenimiz bize, "Aranızda yazı yazan var mı,"diye soruyor. Ben yazıyorum demiyorum. Okulumuz çok faal bir okul,kendimize ait dergilerimiz var. Bazı okul arkadaşlarım oraya yazılarını gönderiyorlar. Yarışmalara vs. de katılıyorlar.Çok beğenilenler oluyor. Ben yazsam hayran kalırlar,eminim. Kendimi övmek için söylemiyorum dediğim gibi,ama ben edebiyat aşkıyla dolu biriyim. Artık bu aşkı içimde fazla taşıyamıyorum.Birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Keşfedilmek istiyorum. Ama dediğim gibi,tuhaf bir şekilde utanıyorum. Sanki tüm mahremimi öğrenmiş olacaklar gibi hissediyorum.
Yazılarımdan birkaçını Edebiyat öğretmenime götürmeyi düşünüyorum. En azından biraz da olsa içimdeki dünyayı paylaşmış olurum. Kısacası,ne yapmam gerektiğini tam olarak bilemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?Beni cesaretlendirir misiniz?
Kimseye iftira atmam. Dediklerimin arkasındayım. Ben konu aratmada acemiyim,isterseniz siz aratın gelinle ilgili konuyu. Ayrıca her konuda bana muhalefet olan ve hakaretvari sözler sarfeden sizsiniz.Haddinizi bileceksiniz.
Bana sen diye hitap edemezsiniz bu bir.
Üzgünüm ama iftira attın.
Yalan bir ithamda bulundun.
O dediğin konuyu da çok net hatırlıyorum üyenin adını çıkaramıyorum şuan. Ve evet ordada yazdığımın arkasındayım.
Gelinlerinin hamileliğini, borçlarını, zırtını pırtını attığı adımı bile konu açmıştı. Hakaret etmişti bebeğin başkasından olduğunu falan söylemişti. Bende ona gelinlerinin özel hayatına girdiğini bu kadarının fazla olduğunu bilmem kaçtane konu açtığını ve bunun doğru olmadığını yazmıştım.
Çokk teşekkürlerrr:)Tam uyumak uzereydim ama kayitsiz kalamadim. Bir kere daha bu toplumdan bir cacik olmayacagini anladim. Kucuk bir arkadasimiz konu aciyor, hemen uzerine cullanmis herkes. Ne olmus kendine guveniyorsa? Kendine guvenmek kotu bir sey mi? Kiz iki satir yazmis, ondan hemen karakter tahlili yapanlar var vay anasini! Etrafınızda tanidiginiz kac tane genc tahayyul kelimesini kullaniyor? Gencligin hali ortada.
Canim burdaki yorumlar seni hedefinden alikoymasin. Yazarligi hedefliyorsan daha dişli, daha atilgan, daha tuttuğunu koparan olmalisin. Kendine guvenin bence tam yerinde. Sana sadece bir baslangic lazim. Her yazar zamaninda bir yerlerden basladi. Ben olsam wattpad falan ugrasmam oralar tam bir copluk. En iyisi edebiyat hocana yazilarindan bir parcasini gostermen. Belkide sevmeyecek diye korkuyorsun, negatif seyler soyler diye dusunuyorsun ama oyle dusunme. Oyle olsa bile denemeye devam etmelisin. En ufak bir yenilgi de pes etmemelisin. Amacina ulasman dilegiyle, Allah yardimcin olsun :)
Bana sen diye hitap edemezsiniz bu bir.
İkincisi de hani hiçbir üyenin üye olduğu tarihi saymıyor,sadece bana karşı böyle yorumlar yapıyordunuz? Yüzünüz mora döndü sanırım:)
Mune Hanım size bir şey sormak istiyorum. Bir üyenin diğer üyenin konularına müdahil olma hakkı var mıdır? Ve bu üye gayet saygılı bir şekilde yazıyor.Mesajda bir oynama yapılmamış, sorun nedir miyaww__ ?
Banlandınız ama yanıtlayayım, müdahilden kastınız herhangi bir üyenin konusuna yorum yapmaksa, bunu engelleyen bir kural yok, konular tüm üyelerin yorumlarına açıktır, site kurallarına uyulduğu sürece herkes dilediği konuya yorum yazabilir.Mune Hanım size bir şey sormak istiyorum. Bir üyenin diğer üyenin konularına müdahil olma hakkı var mıdır? Ve bu üye gayet saygılı bir şekilde yazıyor.
Edebiyat hocanla görüş, konuş.
Yazmayı seviyorsan, ilerletirsin, devamı geldikten sonra denemelerle, okuyarak-karşılaştırarak yeteneğini parlatırsın da.
Ve eklemek isterim, burada paylaşma yazılarını naçizane tavsiyemdir, incinirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?