• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

Bak benim dedigim gibi.
Donsun de tekrar baslayalim diye bekliyorsun aslinda.

Cunku takinti seninkisi..

Psikiyatrise gitmeni defalarca soyledik burda.

Inan ilaclar sana iyi gelecek
peki takıntı olmasaydı nasıl davranırdım lütfen bir anlatın o kadar emeğin hayalin fedakarlığın üzerine adam silip attığında aaa evet hadi hoşçakal byee mı demeliydim bunu anlayamadım? yani nasıl davranmalıydım ?

Seven gitmez. Dönen kimseyi bulamadığından ya da boşluktan döner.
yok canım artık dönmesini de eskisi kadar istemiyorum.Allah a mutlu huzurlu bir aile kurmak için dua ediyorum.
sanırım sorun bende.yanlış insanlrı sokuyorum hayatıma.hayatıma girip perperişan edip gidiyorlar.
sanırım kendime değer vermiyorum.bundan sonra en çok kendime değer vreceğim.

peki takıntı olmasaydı nasıl davranırdım lütfen bir anlatın o kadar emeğin hayalin fedakarlığın üzerine adam silip attığında aaa evet hadi hoşçakal byee mı demeliydim bunu anlayamadım? yani nasıl davranmalıydım ?
Aynem byyy demeliydin kurtulduguna sukretmeliydin.evlenip silseydi iyi mi olcakti

yok canım artık dönmesini de eskisi kadar istemiyorum.Allah a mutlu huzurlu bir aile kurmak için dua ediyorum.
sanırım sorun bende.yanlış insanlrı sokuyorum hayatıma.hayatıma girip perperişan edip gidiyorlar.
sanırım kendime değer vermiyorum.bundan sonra en çok kendime değer vreceğim.

Kendinizi iyileştirin evet.
O zaman kim döndü kim kaldı umurunuzda olmaz

Onun karaktersizligine daha fazla dayanamayip bitirmistim. Acayip gururluydu. Ben ayrildigimda da hemen kabul etmisti ayrilmayi. Dönmez sanmistim. Döndü ama yine kabul etmedim cok zevkliydi :D

ruh halim bozuk falan değil.akıl hastanesine de gidecek kadar delirmedim.
,sadece sevdim güvendim değer verdim ve müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım.desteğiniz için thanks.
Saglam psikoloji egitmenleri esliginde psikolojik destek almalisin. Doktor a gidip ben cok sevdim guvendim aslinda baska bir hastaligim yok takintim yok ne biliyim sizofreni okb falan da degil gibiyim ama asik oldum. Unutamiyorum bana bir ilac yazin demelisin oda hemen sana dur ben unutturuyum bir ilac yaziyim der. Sonra bir bakmissin kalbinden sokup atmis. Halbuki onca ask sarkilari veda sarkilari siirler bosuna yazilmamis .ne diyeyim psikolojik bir rahatsizlik degil .unutmaya calismak dan baska caren yok yazdiklarimi okuyabiliyorsun? Degilmi :) kimlerin ne takintilari var gecer seninki daha hizli gecer.

Hayatı yolunda gider, iyi birini bulursa dönmez. Ama hayatı yolunda gitmez, iyi birini bulamazsa döner. döndüğü zaman oh olsun bile diyemiyorsunuz. O kadar bitiyorki sevgide geçiyor, nefrette.

Evt by demelisin.

Adam seni istemedigini olmayacagini defalarca soyledi.

Sana burda..biraz gururlu ol adamin pesini birak..da denildi defalarca.

Ne yapacaksin yani by demezsen .?seni istemeyem adamin bogazina bicak mi dayayacaksin illa olsun diye?

Adam seni istemiyor anlasana artik

Döner bilemezsin
Benim dönmedi .dönmeleride pek önemli değildi zaten .
Erkekler neden döner bilinmez.ama gerçekten sevse zaten gitmez gidemez
O yüzden bekleme derim ben
Dönenlerde pişman oluyor .başka biri tarafından o sevgiyi ilgiyi göremiyor.çok sevdiysen zaten şımarıyorlar öyle tipler.kendilerini bir halt sanıyorlar .bakıyorlar öyle değiller dönüyorlar işte.
Affetmemek gerek ama.çünkü bir kez giden hep gider.

Konularini biliyorum.
Sevgilin pisman olup donse sen yine atlarsin bu iliskiye durust ol.

Amacin onun pisman oldunu gormek degil onun gercekten pisman olmasi ve iliskiye yeniden baslamak istemen

Ama uzgunum sevgilin sana donmeyecek.

Unut artik adami da sakin arama
Nasıl bu kadar emin oldunuz ilginç

Döndü tabi. Hem de hiç ummazdım ve de zaten öyle bir beklentim yoktu. Hep söylerim bu sözü, yine tekrar etmek isterim. BİR ERKEĞİN BİR KADINI ÇOK ÜZDÜĞÜNÜ FARKETTİĞİ AN, GENELLİKLE SÖZ KONUSU KADININ O ERKEĞİ ARTIK HİÇ SALLAMADIĞI ANA TAKABÜL ETTİĞİNDEN; MANASIZ BİR AYDINLANMA OLUR İŞTE.. :KK66:
Üzdüklerini biliyorlar giderken
Ben kızı üzdüm döneyim diye düşünmüyorlar ki
Bakıyorlar daha iyisini bulamıyorlar ondan dönüyorlar..

ben kendimi takıntılı sanırdım benden beterleri varmış.
bak ben eşimden boşandım 10 küsür senemi verdim şerefsize 3 kere beni aldatmış başka bir sürü pislik yaptı ama çok aşıktım hala seviyorum bana dünyanın en güzeli geliyor hala konduramıyorum ama gerçekmi yaptıkları evet gerçek kendi pisliği ortaya çıkacak diye bıraktı beni
deli gibi üzülüyorum özlüyorum kızıyorum yuvamızı dağıttı diye küfürler sayıyorum ama asla dönsün diye beklemiyorum
sevse değer verse yapmazdı hiçbirini egosu için yaşıyordu bundan sonrada öyle yaşayacak ama benden başka kadın çekermi onu öyle hayır çekmez
artık hayatıma daha imanlı daha dürüst daha saygılı daha erkek daha adam ve daha yakısıklı biri gelsin rabbim nasip etsin birde bebeğim olsun diye dua ediyorum
giden geri geldimi yama gibi oluyor bir yerde sökülüyor
silkelen kendine gel

Bilmiyorum belki de adamin bu kadar kararli olmasi benim boyle dusunmeme sebep oldu.

Onceki konularinda yazmisti arkadas.

Yine de insallah doner diyelim madem
Erkekler konusunda kesin konuşamam
Kadın dönmez bitirdiyse ama erkekler pişman olabiliyor çoğu zaman
Ama yinede konu sahibi umutmaya çalışmalı tabi

Back
X