Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

Hepsi döndü er ya da geç..

-Bi tanesi tam 13 yıl sonra aradı sordu (bayan sıkıntısı çeken biri de değildi üstelil) ama benim için tüm anlamını kaybetmişti.
-Başka biri de 2 yıl sonra aradı yüzüne bile bakmadım ayrılma sebebimi hatırlayınca
- Bi başkası 1 ay sonra

Yani uzun süre arayanların büyük oranda meraktan aradığını düşüniyorum ben

Hayır hiçbiri dönmedi.
Dönmesinler de hayret bişey, napıyım bıraktığım, bana kötü gelen adamı.
Ne hali varsa görsün.
Benim özgüvenimi, şerefimi tanımlayan onlar değil.

Bi sevgilim vardi lisedeyken o uni ogrencisiydi. Ayri sehirler felan ama haftada 1mutlaka gelirdi gormek icin. Neyse ben bunu sevmemeye basladim ergen kafasi iste. Ayrilcam ayrilamiyom pisman olurum diye. Bide o cok artist birseydi bi daha yuzume bakmaz derdim hep. Neyse en sonunda cesaretimi topladim ayrilaim dedim. Asla bu cocuk pesimden kosmaz unide kizmi yok felan diye geciriyorum aklimdan. Ayyy allahim bu bi yalvariyo agliyo gozumun onunde. Iyice sogudum :D. Tatlim ummadigin tas bas yarar. Donmez dersin doner. Gelmez dersin gelir.

Ayni seyi oyle guclu hissediyorum ki...
Dualarimda bile bunu istiyorum ama diyorum benim icin coktan bitmis olsun.
Biraz once kendimi biraz yokladim. Biraz ugrassa kabul eder miydim diye. Cevabini vermeye korktum. Burdaki cevaplarin beni heycanlandirdigini gordum. Ama ama ama
Denenmisi denemek iyi sonuc vermiyor
pismanligini gormek hala onunla ilgili bir beklentide olmak demek. Bence bu bi savassa ve biz kazanmak istiyorsak onunla ilgili her seyi tum dusunceleri silmek gerek kalpten beyinden
Her sabah ben de kötü uyaniyorum.
Ama ilk gunler kadar degil. Gecicek galiba zamanla
Bahsettiğiniz kişi dönmüş müydü aynı durumdayım da pişmanlık görmek şstşyorum😕

Döndü evet. Artık üniversitedeymiş de, güvenebileceği sevebileceği birini istiyormuş da, o zamanlar çocukmuş cahilmiş de... ben de istiyorum güvenebileceğim birini, o sebepten olmaz dedim. Biten bitmiştir

döndü. ama yine kendine yakışacak bir biçimde en şerefsiz haliyle ben en mutlu olduğum zamanda çıktı ortaya. yüzüne bakmaya bile değmezdi.

buraya karşı belki dürüst olamıyorsunuz tepkilerden çekindiğiniz için ama geri dönen insanı kabul etmek bence yapılacak en büyük aptallıklardan birisi.
yuh bu konuyu kim hortlatti ben sok ahakahajahh

bi de su laflara bak yassy allah seni kahretmesin. bu yorumda bahsettigim kisi baska ama ben 3 kere ayrilip baristigim kisiyle nisanlandim nasil da yemisim lafimi :D

in biyik iptilliklirdin biri binci zuahahhahahaha

Her sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
Bir erkek geri dönüyorsa pişman olduğu için ve ya sizi düşündüğü için geri dönmüyordur. Takılacak karı kız kalmamıştır ha ben şu enayiye bir yazayım diye akıllarına geliyordur. Kesin bilgi.

döndüler ama boşta kaldıkları için. komik yani kendilerini akıllı sanmaları, hala isteyeceğimi düşünmeleri falan. akılları ile şeyleri arasındaki mesafe neden o kadar uzun hep merak etmişimdir.

ben hep ismini bile hatırlamıyorum moduna girmişimdir ve muhatap olmamışımdır döndüklerinde.

yuh bu konuyu kim hortlatti ben sok ahakahajahh

bi de su laflara bak yassy allah seni kahretmesin. bu yorumda bahsettigim kisi baska ama ben 3 kere ayrilip baristigim kisiyle nisanlandim nasil da yemisim lafimi :KK70:

in biyik iptilliklirdin biri binci zuahahhahahaha
Valla hayatta herşey geliyor insanın başına olmaz demeyecen bazı şeylere ben kaç kere ayrıldık bilmiyorum en sonkinde hele tamamen kopmuştuk bidaha imkansız diyordum bir araya gelmemiz şimdi evliyiz :KK23:

Back
X