Keşke aldatsa da ayrılsak

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Yaklaşık 5 aydır yani dogum yaptigimdan beri bu evde kalana kisilmis gibiyim. Daha demin bosanmak istiyorum dedi ya sabır duyup odaya gitti. Kesinlikle konuşmuyor bu konuyu,ciddiye almıyor ama es gibi de davranmıyor. Ailemin yanında beni terslemeler de başladı. Tahammül edemiyorum. Oğlum 5 aylik biraz büyüsün diyorum çünkü atanamadim ailemin durumu çok iyi değil zaten onlarla yaşamak istemem, ama o bi adım atsa yada bişey olsa aldatma mesela da işler karıssa. Daha doğrusu beni muhattap almak zorunda olsa. Beni görmüyor duymuyor sadece eleştiriyor kavga çıkarıyor. Minicik bebegimi bırakıp daha sezeryan ağrım geçmeden ise döndüm hala sabahın köründe benimle kavga etmeden evden çıkmıyor. Babasi da gecimsizligiyle meshur.Allah kahretsin onu da onu öyle yetistirenleri de.

Boşanmak isteme sebebi nedşr?
Hep öi böyleydi bu adam?
Hiç alttan almayın yarın git dilekçeni ver boşanacağız şartlarında bunlar bunlar deyin.
Siz alttan aldıkça şımarıyor bence.

konunuza yorum yapamıyorum da
5 aylık çocuğunuz var, böyle beddua edilir mi?
hem eşinize, hem annesine, hem babasına...

ben küçükken bir tanıdığımız her gün eşine beddua ederdi
gidişin olsun dönüşün olmasın derdi
birlikte dönemediler...

ne olursa olsun bu kadar ağır beddua etmeyin bence

Başı sonu karışan uzayan uzadıkça civki çıkan(uzatan ailesiydi ve suan gorusmuyoruz) bir ilişki bizimki. Ne güzel ayrilmistim keşke hiç barismasaydim yıllar sonra. Araya başkaları girmişti az çok ikimizin de. 2 yıl sonra barışip evlendik,ailesi nedeniyle ayrilmistik. Acaba geçmişe mi öfkeli nedir anlamadım. Çok zor günler yaşadık dugunumuzde sadece ailem vardı,eşyalarım eski,misafir dahi çağırmayı utandigim bir evdeyim. Kaç yıldır dışarı davet eden kimseye evet diyemedik yemek masrafi yüzünden bunlara dayandim karşılığı bu mu olacaktı. Devamlı asagiliyir hakaret ediyor dışarı çıkarken korkuyorum öğrencilerim denk gelecek duyacak diye. İckisi sigarası da yok yani ayık kafayla yapıyor bunları.

Boşanmak isteme sebebi nedşr?
Hep öi böyleydi bu adam?
Hiç alttan almayın yarın git dilekçeni ver boşanacağız şartlarında bunlar bunlar deyin.
Siz alttan aldıkça şımarıyor bence.
Ciddi düşünüyorum yarın kapalıdır ist avrupa yakasindayim nobetci mi olur nasil olur bu işler ve eline kağıt gelir mi

Bence postalayin evden gitsin bi sure ..
Dusunsun tasinsin derdi ne?
Bos bos hakaret dinleyeceginize rest cekin ,anlasin pabuc pahali ;₩

Ayrılmak için veya işlerinizin karismasi için aldatmaya gerek yok bence.zaten karismis canınızı sıkmis.aldatsa cozumsuz vaka olur.o saatten sonra size yalvarsa önemi ne?

Sabah ben de ettim beni ve çocuğunu Göreme inş diye ama geldi. Hemde giderken yuzsuzce soylenmeye devam ederek kapıyı cekip giderek gitti. Oğluma çok yazık ettik çok.

Ayrılmak için veya işlerinizin karismasi için aldatmaya gerek yok bence.zaten karismis canınızı sıkmis.aldatsa cozumsuz vaka olur.o saatten sonra size yalvarsa önemi ne?
Şuan da iflah olmuyor birsey yokmuş gibi davranıyor. Ama hiç susmuyor devamli hakaret devamli eleştiri. Çok yorgun oluyorum inadına tam oturdugum an bişey istiyor yapamam diyince beddua hakaret ağzına ne gelirse ediyor.

Şuan da iflah olmuyor birsey yokmuş gibi davranıyor. Ama hiç susmuyor devamli hakaret devamli eleştiri. Çok yorgun oluyorum inadına tam oturdugum an bişey istiyor yapamam diyince beddua hakaret ağzına ne gelirse ediyor.
Hiç karşılık vermeden gözünün içine bakın bur süre. Ve hiç muhattap olmayın ne derse desin.bakalım ne yapacak?

Konuyu ciddiye almıyorsa açarsın davayı mahkeme celbi gidince anlar ne kadar ciddi olduğunu. Atraksiyonlara gerek you bence. Şimdi böyle dersin bi aldatır gururun kişiler.

Hiç karşılık vermeden gözünün içine bakın bur süre. Ve hiç muhattap olmayın ne derse desin.bakalım ne yapacak?
Öyle öfkeli öyle kırginim ki. Bakamam. Baksam da gormez.Cevap veriyorum duymuyor,sadece deli gibi konuşuyor. Tuvalete giderken beni arar sorardi. İşyerinde bişey olunca sahi bana sorardi bazen isim var yeter desem de susmazdi. Şimdi en ufak bi fikrimde bana akıl verme sen kimsin ki diyor. Ki sonucu beni ilgilendiren şeyler için dahi. Mesela eve ekmek alamıyoruz beyefendi kahvaltı ismarlamis subedekilere,yapamazsin çocuğuna eksik almiyorsun dedim akşam, sen kimsin akılsiz diyor. Deli midir nedir sorusuna cevap aramak dahi anlamsiz

Gitmez ki çok arsiz. Mesela para bulamıyoruz annenden al diyordu borç. Ama asla geri ödeyecek güç yok. Mecbur ise girdim. Kocam gibi erkek gibi görmüyorum artık.

Anliyorum konularinizi da biliyorum
Gercekten cok bile sabrettiniz bu adama .
Para yok ,muhabbet yok ,incelik kibarlik yok ,
Daha ne kadar sirtlanabilirsin ki tek basina ?
Derdi nedir anlamadim hala ..
Ama akli basina gelir insallah.
Bu evden atma meselesini dusunun
O gelmeden kapinin gobegini degistir,esyalarini da bi posete tik .
Kendi basina kalsin dusunsun
Baslarim onun arsizlgina.....

Konularımi biliyorsanız beyefendi güya mudur oldu eve hafta sonu 3 te gelen adam 9 da geldi nerdeyse. Sabah kahvaltı ismarlamis. Daha mudur olduğu resmilesmedi ne bu ? Ben o gelsin de çocuğa baksin yemek yiyeyim diye bekliyorum dinlenmeyi geçtim. Hafta içi uyumadan ise gidiyorum zaten. Bu araca zaten anahtar taşımaz göbeği gerek yok ta aile apartmanı ve zaten gidecek yeri yok benim bildiğim. Annemlere gider cirkeflik yapar. Yada ses çıkarır kapıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…