Keşke aldatsa da ayrılsak

Bebek doğduktan sonra mı böyle oldu hep mi böyleydi?
Bebekten sonra iyice azitti. İlk ben doğum yaptiktan 2 gün sonra ameliyat sancimdan bebeği düzgün tutamamla başladı. Kendi annem bana senden iş beklemiyoruz bebeği emzir yeter dedi,o da aynı lafı aldı susmadan tekrarladı her gün defalarca. Acaba benden ne iş bekleyeceklerdi merak ediyorum. 24 saat dolmadan taburcu edildim ağrı kesici iğne olmaya gidemedim emzirdigim için agri kesici bile yoktu bana parol vs dokunuyor çünkü. Ve bana çocuk rahat emsin öne egil yana dön diyordu. Daha da toparlanamadik

Sezeryan dışında hepsi hepsi aynı ben.. Bebeğim yedi aylık atanamadım ailem le yaşamak asla istemem.. Sürekli kızmak bagrmak asslamak en ufak birşeye öfke patlaması çok yoruldum

Şöyle de bir gerçek var. Doğum sonrası erkekler de depresyona girebiliyor. Veya çeşitli psikolojik sorunlar yaşayabiliyor. Eşlerinin bütün ilgisinin bebeğe kayması gibi sebeplerle. Doğum öncesi böyle değilse biraz zaman tanıyın. Sizin de yeni doğum yapmış olmanızla birlikte psikolojik sorun yaşamanız Hassas olmanız normal.

Sizin evliliginiz zaten bitmis, bosanmak icin aldatilmayi neden bekliyorsunuz?
Zaten bu hakaretlere maruz kalmaya devam ettikce bosanma cesaretiniz de kirilacak, bir omur küfür kiyamet yasayacaksiniz, olan o ortamda buyuyen cocugunuza olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…