Keşke aldatsa da ayrılsak

Annemin arkadası kocasından bıkmıştı artk nefret edıyodu ahlar edıyodu adam gece uykudayken ruhunu teslim etmiş sabah kadın uyanıyo ki kocası ölü... o kadın çın ağlamadığı gün yok şuan biliyomusunuz. Gölgesi yetermiş diyor... zor durumda olan çıkmazda olan herkese Rabbim çıkış kapısı gostersın yolunu aydınlatsın. Ama beddua ettirmesin döner dolaşır bulur Allah vermesin...

Başka çare yokmuş gibi geliyor.

çok doğru, amin...

Sabah ben de ettim beni ve çocuğunu Göreme inş diye ama geldi. Hemde giderken yuzsuzce soylenmeye devam ederek kapıyı cekip giderek gitti. Oğluma çok yazık ettik çok.
Bu bedduaları ettiğiniz insanla evli kalma nedeniniz nedir tam olarak????

Evlilik diye birşey kalmamış zaten boyut atlamış sizinki... en azılı düşmanıma etmem bu lafları, siz bebeğinizin babasına nasıl ediyorsunuz???

Bu kadar büyükse nefretiniz iş güç para vs bahane olamaz. Akıl sağlığınız için bir an önce ayrılın

O lafları benden duyunca yanıma gelip biz neden bu hale geldik diye aglamasini hala beklediğim evliyim hala. Ama bunlar son günler. Kendime bir rota çizmem plan yapmam lazım nerde nasıl yaşarız oglumla. Ailemle konuşmam lazım önce ki onları araya koyamasin.

Gosteris meraki iste
Aferin alcak ..
Tabii ki gerek yok evdeki cocugunu eksik birakiyorsa..
Ee ne yapmayi planliyorsun peki ?

Bosanmak icin neden esinizin aldatmasini bekliyorsunuz ki? Bu kadar bıktıysaniz birbirinizden bosanin neden zorluyorsunuz?

Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle umarım herşey gönlünce olur ama emin ol daha beteri olmaz kardeşim elin ekmek de tutuyor annende minige bakıyor ayrıl bak yoluna huzursuz ortamda büyümesi dahamı iyi sence hergün aşağılanan bir anne çok zor rabbim kuvvet versin inşallah kardeşim

Allah razı olsun. Zaten en çok icimi yakan da bu. Kendi annesi çok çektim gençken demişti babası için, kendisi de babamı sevmiyorum derdi. Nasıl şimdi kendi bu hale geldi anlam veremiyorum ama armut misali sanırım...

Bi gun annen sabah 7.30 ta gelsin ya da o aksam sizde kalsin sabah erkenden adliyeye git
Orda bilgi verirler
Erkek kardeşim var bekar annem ona kahvaltı vermeden çıkmaz anca açıklama yapmam lazim. Böyle bişeyi kabul etmez zaten eşim de ondan yüz buluyor. Ama çaresine bakicam tabii önce ne istiyorum ne zaman istiyorum ve elimde neler var bunları sakın kafayla değerlendirmek istiyorum

Selam,
Oncelikle umarim hersey senin ve bebegin icin iyi olur ama insallah aldatsada ayrilsam demen kimseye fayda saglamaz kendini doldurursun sinirlenirsin mantikli karar veremezssin otur konusmaya calis vir isik gorucekmisib yoluna girermi hic birsey olmasa maddi gucunu eline almadan birsey yapamazssin stresli ortama maruz kalmamis olursun bosandiktan sonra aile yanina gitmek zorundasin bebegin kucuk bir ise girersen daha mantikli karar verirsin ne yapabilecegini gorursun

Ailemle yasayamam bekarken de anlasamiyorduk. Inanin karşılıklı konuşulmuyor ya dalga geçiyor ya hakaret ediyor.

Sıkıntılar genel olarak maddi galiba. Tabii ki evi kesik bırakıp, ofiste kahvaltı vermesi asla kabul edilebilir birşey değil. Ama maddiyat dışında bir sorununuz var mı? Belki geçici bir dönemdir, sabredip birbirinize destek olursanız güzel günler gelecektir.
Zaten siz işe başlayalı 2 hafta falan oldu sanırım. En azından sizin de katkınız başlayacak eve. Belki biraz rahatlarsınız

Ailemle yasayamam bekarken de anlasamiyorduk. Inanin karşılıklı konuşulmuyor ya dalga geçiyor ya hakaret ediyor.
Aile ile ben bekar oldugum halde yapamiyorum ama suda var turkiyede yasiyoruz kimle ciksam ilk kelimesi tekmi yasiyosun geliyim hesabi yapiyor guvenlik meselesi koruyucu kalkan gibiler bir bakima bu herkesin eve gelmek istemesi evin rahat hesabi olmasaanca oyle yasarim ki senin bebegin var calisirsan ufak ona kim bkicak heryere birakilmaz bakici tutsan karsilayabilicekmisin nasil guveniceksin bunun kirasi faturasi durumun nasil bilmiyorum bebegin sana ihtiyaci var biraz toparlasaydi keske ama ortam dayanilmaz durumdaysa once ise gir yavas yavas ayrilma planlarini yap derim hepsi bir anda olmaz

Durum yokken boşanma kartını oynarsan tabi ki ciddiye alınmazsın. Hakime ne diyeceksiniz ailemin yanında bana laf sokuyor geçimsizlik çıkarıyor mu? Hakim de hadi kızım bebeğin var git evine der. Ayrıca eski konularından biliyorum seni. Eşim sorunlu ama senin de ciddi sorunların var. Senin bir psikoloktan yardım Alman lazım. En azından içini döküp seni sakinleştirmesi lazım çünkü kızgınsın gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…