Keşke bizi de anlasaydın baba_!

Anladığım kadarıyla baban hem hasta hemde çekilmez birisi..Babalık yapmadı diyorsun her saat aynı değilya bu adam ilaç kullanmıyormu iyi zamanlarında seni sevebilir sana annene iyi davranabilir yazık annenin durumuna çok üzüldüm..Baban hastalığın haricindede dengesiz birisi canım heralde bilmiyorum bana öyle gibi geldi..Bak canım ne kadar kötü olup size hakaret etsede bu saatten sonra babanı yalnız bırakmak terketmek yakışık almaz üstelik yaşlı hasta bir insanı..Benim komşumum eşi şizofrendi kadın neler çekmedi hep kocam dedi bırakmadı ama hastalık ilerledikçe çekilmez hale geldi başa çıkamadı ..Düşünsene geceleri uyku uyuyamıyodu onu öldürür falan diye(bu hastalığında kaç türlüsü varmış hepsi aynı değilmiş)bir keresinde elinde bir şey almış yatağının ucunda ona bakarken yakalamış..İki kızı var komşumum büyük kızındada başladı şimdi hastalığın belirtileri. Lafı fazla uzatmayayım komşum ne yaptı biliyomusun zaten bu hastalar raporlu..Doktoruna durumu anlattı artık beraber yaşayamayacaklarını onun ve çocuklarınında pisikolojilerinin bozulduğunu hastaneye yatırmak istediklerini.(Yalnız komşum yurt dışında yaşıyor bizim ülkemizde nasıl olur bilmiyorum)Kendisi çoçuklar hepsi doktora çıktı her şey kanıtlandı ..Eşi hastaneye temelli yattı komşumda çocuklarda şimdi iyiler.Her hafta ziyarete gidiyorlar babalarını 3 ayda birde eve izin var iki gün ne babaları mutsuz.. nede çoçuklar babasından nefret ediyor.. ziyaret günü güzel güzel giyinip süslenip gidiyorlar babalarını görmeye ..babalarıda orda daha başka oldu tabiiki sürekli ilaçlrı veriliyor..Sizin hastaneye yatırma gibi bir durumunuz olmazmı??En azından kimsesiz ortalarda kalmaz insancık..Allah kolaylık versin sanada annenede....

Aaaaaa listeyi bırakmamışsınız ya..
İsim listesini diyorum!
Hani konunuza yorum yapacakların ve yapmayacakların isimlerini yazsaydınız da aşağıdaki arkadaşlar zahmet edip okumasalardı di mi?şakkıdı

Benim ailemden dem vurmaktan vazgeçseniz iyi olur!
Eski insanların eşlerinden boşanması kolay zor ben bilemem..
Kendi ve evlatlarının hayatlarını mahvettiten sonra eskiden böyleydi,şöyleydi şimdiye fayda sağlamaz..
Babanızı yatırın hastaneye,sonra siz devam edin hayatınıza..
Daha ne diyeyim!

anneniz cok çaresiz kaldıysa çözüm var,maddi durumunuz iyi değilse gerekli evrakları düzenleyip , babanıza bakacak bakım evi var,ama maddi durudunuz iyiyse 1.000 t£ ödemeniz gerek,bakım evi çok iyi bakıyor hastalara,adana.da bulunmaktadır bu bakım evi.

Allah razı olsun canım öncelikle_! Ama durumumuz gerçekten çok kötü_! İyi olsaydı emin ol ben de öyle şeyleri düşündüm çok ama şimdi tek isteğim babamın emekli parasını yatırıp emekli olmasını sağlamak_! 5000 tl gerekıo kredı cekeriz gerekırse ama onu gene de parasız bırakmayız_! Çok üzülüyorum çookkk...benneyaptımki

Allah kolaylık versin sanada annenede....

Allah razı olsun canım_! Komşunuzun durumu gerçekten çok zormuş ama ne güzel şimdi mutlular_! Babam da sureklı bızı tehdıt edıo sızı oldurucem, doğrucam falan diye; biz de hep korkuyla yaşadık_! Ben annemle aynı odada yatıyorum bazı geceler kapıyı kilitliyorduk_! Babam babalık yapmadı derken; ne maddi ne manevı yanımda olmadı demek ıstedım_! Benı hep tersledi; hiçbi başarımı takdir etmedi daha cok kucumsedi_! İş bulamadım diye kızdı bana cok_! Evlatları ona hıc yaranamadı_! Abısının cocukları ayda yılda bı mıktar para yolluyorlar dıye benım cocuklarım onlar dedi_! Biz de para yok dıye bızı hıc sevmedı yanı_! :1no2:

Bence daha fazla birşey demeyin siz yaa_! Durumumuz olsa yatırcaz herhalde_! Mübarek ramazan günü kırmak istemiyorum sizi; lütfen...

Sanırım ben bir konuda yanlış bilgi verdim. Babam yatalak değil; o yönden oldukça sağlıklı yani. Yaşlı ama halter bile kaldırıyor bu yaşta o derece siz düşünün. Bazı arkadaşlar hastaneye yatırın falan deyınce farkettım yanlıs bılgı verdiğimi; kusura bakmayın...

Konu içeriğini boşaltmak yasak arkadaşlar.
Lütfen silmek kapattırmak üzere konu açmayalım,
Yorumda bulunan arkadaşlar bizler de daha fazla empati ile cevap vermeye çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…