- Konu Sahibi Masal the end
-
ben bişeyi merak ettim,mesleğiniz ne bilmiyorum ama evi siz geçindiriyosunuz sanırım,evlenirken de bütün yük üstünüzde miydi neden sizden daha iyi konumda biriyle evlenmediniz,bence eşiniz rahata alıştığı için sizin ona kıyamayacağınızı düşündüğü için aldatmış olabilir
Ay allahım.. dedeye güvenme. kardeşine güvenme .kuzenine güvenme..:18:
şizofren olup çıkıcaz bu hayatta..
canım öyleleri çok var..sert bir dille uyarın zayıf göstermeyin kendinizi..şaka bile olsa hoşlanmam deyin gözüne korku verin..İnsan neler yaşıyor hayatta bende zaman zaman eniştemin tacizlerine maruz kaldığım oldu. Şimdi evliyim halen tek bulsa gel sana masaj yapayım sırtını ovayım falan diyor.
Artık Annemlere gitmek bile istemiyorum ne kadar acı olsa da. Ablam zaten öyle bir insandır ki öyle bir şeyi çıtlatsam kulağına çıldırır ve beni siler kocasına toz kondurmaz. Kimselere birşey diyemiyorum ve bu durum beni ömür boyu hep rahatsız edecek ama ne yapsam, ne olur hiç birşey düşünemiyorum.
Son gittiğimde çocuklarına ders gösterirken yakaladı beni kaçacak delik aradım.
Hayat işte her şey yaşanıyor bu hayatta
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş ama kınamadan da gelebiliyor başına...
Yok boyle birsey yaa sakin gucsuzlesme oglun icin dimdik ayakta dur sabirli ol.yorumlari okuyamadimda suan nerde kaliyorsun canim.kardesinle yuzyuze geldinmi tepkisi ne oldu.ne cvp verebildi sana .nasil baslamis
İnsan neler yaşıyor hayatta bende zaman zaman eniştemin tacizlerine maruz kaldığım oldu. Şimdi evliyim halen tek bulsa gel sana masaj yapayım sırtını ovayım falan diyor.
Artık Annemlere gitmek bile istemiyorum ne kadar acı olsa da. Ablam zaten öyle bir insandır ki öyle bir şeyi çıtlatsam kulağına çıldırır ve beni siler kocasına toz kondurmaz. Kimselere birşey diyemiyorum ve bu durum beni ömür boyu hep rahatsız edecek ama ne yapsam, ne olur hiç birşey düşünemiyorum.
Son gittiğimde çocuklarına ders gösterirken yakaladı beni kaçacak delik aradım.
Hayat işte her şey yaşanıyor bu hayatta
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş ama kınamadan da gelebiliyor başına...
beni o kadar iiyi anlamışsın ki dediğin gıbı zorla olsa kendı acımı bırakır onun için üzülürüm bağrıma basarım ama karsılıklı ıkısıde bırbırınden cok acıttı canımı
Kuzenim şu an evli ve bir kız çocuk annesiDedem de 30 yıl önce öldü............İyi aile babası,çocuklarına düşkün,iyi bir aileden geliyor,vs vs..Çevrede yarattığı intiba da bu..Teyzemler annem falan hiç bilmiyorlar..Asla konduramazlar da zaten....Ama öğrenicekler..Kuzenim kendinde o cesareti gördüğü zaman....Anlatabildiği zaman..Ki anlatması için onu ikna etmeye çalışıyorum....
Bu durumu söylediniz mi annenize,diğer akrabalarınıza ?? Kuzenim annesine ve anneanneme söylemiş ama şaka yapmıştır deden diye kapattırmışlar konuyu..Ve bir daha da o konu hiç açılmamış..Dedem de bak sana inanmadılar demiş....Kuzenimin de tekrar söylemeye cesareti olmamış..Öyle böyle değil ağır tacizler yaşamış..(( Annesine söylemeyi düşünüyor..Neden tepki göstermedin diyecekmiş....Ben bu olayı yaşamadım ama kuzenimle yaşlarımız yakın..Başıma gelmediği halde çok sarsıldım..Başıma gelse söylemeden duramazdım sanırım..Offf offf..Daha önce de demiştim ya..Hep başkalarının başına gelir sanıyoruz bir çok şeyi..Bayanız, hepimizin başına az çok dışardan hafifte olsa taciz olayı gelmiştir..Ama bunun dededen gelmesi berbat bir şey...............
uyku ılaçlarının etkısınden dolayı uyanamadım ve gıdemedım carsambaya kaldı
ama ben bıraz daha ıyyıım fakat bugun onun aılesı gelecekmıs dıger sehırdekı kardeslerı falan gelmiş tekrar kotu olacam bılıorm yasadıgım normal bır aldatma sankı daha benden ne beklıorlar bılmıyorm
bundan sonra tek ıstedıım onun baska sehrde olması cocuguna da ıı bı baba olması ben baska sehre tasıncam zaten o tasınmıyacaksa akşam konusulan herseyı gecte olsa yazarım buraya
uyku ılaçlarının etkısınden dolayı uyanamadım ve gıdemedım carsambaya kaldı
ama ben bıraz daha ıyyıım fakat bugun onun aılesı gelecekmıs dıger sehırdekı kardeslerı falan gelmiş tekrar kotu olacam bılıorm yasadıgım normal bır aldatma sankı daha benden ne beklıorlar bılmıyorm
bundan sonra tek ıstedıım onun baska sehrde olması cocuguna da ıı bı baba olması ben baska sehre tasıncam zaten o tasınmıyacaksa akşam konusulan herseyı gecte olsa yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?