keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bişeyi merak ettim,mesleğiniz ne bilmiyorum ama evi siz geçindiriyosunuz sanırım,evlenirken de bütün yük üstünüzde miydi neden sizden daha iyi konumda biriyle evlenmediniz,bence eşiniz rahata alıştığı için sizin ona kıyamayacağınızı düşündüğü için aldatmış olabilir

hayr evlendıımızde 16yasımdaydm 17 de anne oldum calışmıyrdm ama oğlum dunyaya geldıkten sonra hep calıştm ona destek oldm.

Ay allahım.. dedeye güvenme. kardeşine güvenme .kuzenine güvenme..:18:
şizofren olup çıkıcaz bu hayatta..

kızlar beterin beteri var eskiden bu olaylar gizlenebiliyordu. ama artık gizlenmiyor suçlular hak ettikleri cezayı çekerler inş.
benim ev arkadaşım da ensest ilişki kurbanıymış o kadar ağırıma gitti ki kimlere danışmadım neler yaptım kendime gelebilmek için anlatamam (

Arkadaşım Merhaba
Allah sabırlar versin... Daha doğrusu sabır değil iyilik güzellik versin. Sabır dersek sabrını sınayacak şeyler verirmiş Allah
Öncelikle çok küçük yaşta evlenmişsin, öyle ki eşini bile tanıyamadan evlenmişsin. Annenin ölümüyle baban böyle bir karar almış olabilir bilemem.
Lakin kardeşin belkide seni eşli olduğun için kıskanmış ve eşine kayıtsız kalmamış olabilir.
Baban da hayatta olmasaydı eğer ve kardeşin seninle yaşıyor olsaydı böyle bir ilişkiyi belki de çok uzun zaman sonra hatta iş işten geçtikten sonra öğrene bilirdin( Belki de hiç öğrenemezdin).

Çevrendeki kimseye boşanma sebebini belli etme burada herkes elinden geldiğince yorum yazmış sana ve destek olmuşlar, burada paylaş ama çevrendekilere belli etmemeye çalış çok zor bir durum olsa da öyle yap hayatım. İlerinin ne getireceği belli olmaz.

Bazen suskunluk en büyük metanet olabilir, hatta belki de ileride savunman için bile fayda sağlayabilir, en doğru kararı sen ver yinede.
Çünkü eşini atsan da kardeşler ne yaparsa yapsın atılamıyor işte
(Öyle ki çok büyük öfkelerde ölüm de düğün de görüşmeyelim diyen insanların bir zaman sonra yağlı ballı olduklarını bile gördüm)

Allah yardım etsin sana, bebeğine ve babana

İnsan neler yaşıyor hayatta bende zaman zaman eniştemin tacizlerine maruz kaldığım oldu. Şimdi evliyim halen tek bulsa gel sana masaj yapayım sırtını ovayım falan diyor.
Artık Annemlere gitmek bile istemiyorum ne kadar acı olsa da. Ablam zaten öyle bir insandır ki öyle bir şeyi çıtlatsam kulağına çıldırır ve beni siler kocasına toz kondurmaz. Kimselere birşey diyemiyorum ve bu durum beni ömür boyu hep rahatsız edecek ama ne yapsam, ne olur hiç birşey düşünemiyorum.
Son gittiğimde çocuklarına ders gösterirken yakaladı beni kaçacak delik aradım.
Hayat işte her şey yaşanıyor bu hayatta
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş ama kınamadan da gelebiliyor başına...

canım öyleleri çok var..sert bir dille uyarın zayıf göstermeyin kendinizi..şaka bile olsa hoşlanmam deyin gözüne korku verin..

Yok boyle birsey yaa sakin gucsuzlesme oglun icin dimdik ayakta dur sabirli ol.yorumlari okuyamadimda suan nerde kaliyorsun canim.kardesinle yuzyuze geldinmi tepkisi ne oldu.ne cvp verebildi sana .nasil baslamis

Yok boyle birsey yaa sakin gucsuzlesme oglun icin dimdik ayakta dur sabirli ol.yorumlari okuyamadimda suan nerde kaliyorsun canim.kardesinle yuzyuze geldinmi tepkisi ne oldu.ne cvp verebildi sana .nasil baslamis

Kendi evinde kalıyormuş canım yanında teyzesi varmış. O boyu devrilesi adam da intihar edicem deyip dolanıyormuş işte ikisiylede görüşmemiş :26:

Bu durumu söylediniz mi annenize,diğer akrabalarınıza ?? Kuzenim annesine ve anneanneme söylemiş ama şaka yapmıştır deden diye kapattırmışlar konuyu..Ve bir daha da o konu hiç açılmamış..Dedem de bak sana inanmadılar demiş....Kuzenimin de tekrar söylemeye cesareti olmamış..Öyle böyle değil ağır tacizler yaşamış..(( Annesine söylemeyi düşünüyor..Neden tepki göstermedin diyecekmiş....Ben bu olayı yaşamadım ama kuzenimle yaşlarımız yakın..Başıma gelmediği halde çok sarsıldım..Başıma gelse söylemeden duramazdım sanırım..Offf offf..Daha önce de demiştim ya..Hep başkalarının başına gelir sanıyoruz bir çok şeyi..Bayanız, hepimizin başına az çok dışardan hafifte olsa taciz olayı gelmiştir..Ama bunun dededen gelmesi berbat bir şey...............

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok kişi sormuş mesajların içeriği nedir,kız kardeşiniz su anda nerde falan diye ama nedense konu sahibi cevap vermemiş onlara....Allah yardımcınız olsun......

günaydın nazlı bebek nasılsın canım
eminim bugün dışarı çıktığında doktora gidip
geldiğinde için biraz daha rahat olucaktır
bu sancılı süreci tez zamanda atlatırsın inşallah
senin için çok dua ediyorum canım
bu arada oğlum kayınvalidemde demişsin
peki nasıl güveniyorsun canım onlara
bence geri çağır ve mümkün mü bilmiyorum ama
kendi akrabalarından rica etsen kısa bi süre orda kalsa
daha iyi olmaz mı yani senin onlara çocuğu göstermeyeceğini
düşünüp kaçırabilirler aklıma geldi şimdi de yazayım dedim

Seni gercekten cok iyi anlıyorum kardesinizin ona karsılık verdigini bile bile nasıl birsey olmamıs gibi davranıp bütün sucu o adama yükleyebilirsiniz ki?
İki günlük birsey de degil aylarca sürmüs? Uyanması, yaptıgı seyin yanlıs oldugunu görmesi icin daha kac ay' ın gecmesi gerekiyordu? :26:
Doktora gitmen cok iyi onların' da yardımıyla tez vakitte atlatıcaksın insallah..
En önce bunu senin istemen lazım kendin icin, oglun icin..
Dualarım seninle..

dedeye güvenme, babaya güvenme, kardeşe güvenme, dayıya güvenme, amcaya güvenme, enişteye güvenme, konu komşu arkadaşa hiç güvenme..
kim kaldı geriye güvenecek?
nasıl iğrenç bir dünya oldu bu gezegen???

bir de dede öleli 30 yol olduğuna göre yaş da küçükmüş sanırım değil mi?
yok vallahi Allah yardımcımız olsun, özellikle de kız çocuk annelerinin

uyku ılaçlarının etkısınden dolayı uyanamadım ve gıdemedım carsambaya kaldı

ama ben bıraz daha ıyyıım fakat bugun onun aılesı gelecekmıs dıger sehırdekı kardeslerı falan gelmiş tekrar kotu olacam bılıorm yasadıgım normal bır aldatma sankı daha benden ne beklıorlar bılmıyorm

bundan sonra tek ıstedıım onun baska sehrde olması cocuguna da ıı bı baba olması ben baska sehre tasıncam zaten o tasınmıyacaksa akşam konusulan herseyı gecte olsa yazarım buraya

kızlar tacizle ilgili yazanları okudumda bende birşeyler yazaYIM DEDİM. dede amca diyorsunuz ama bu ülkede öz babası tarafından taciz değil tecavüze uğrayan hatta hamile kalanlar var. eşimin işi sebebi ile biliyorum. uyarmak için yazayım dedim. kız erkek farketmez çocuklarınızı çok iyi gözlemleyin. iç çamaşırını falan kontrol edin kan var mı diye...ve hiçbir akrabaya güvenmeyin. VE çocuğun bakıcısına da . benim bir arkadaşım. küçükken bayan bakıcısının tacizine uğramış ve hala ağır ilaçlar kullanıyor ...Geçen sene bir olay vardı 13 yaşındaki kız babasının tacizi sebebi ile evden kaçmış. aşim babası ile yapılan telefon görüşmesinin kaydını dinletmişti bana. pislik herif utanmadan telefonde diyorki. kız kendisi istedi o beni baştan çıkardı. öz baba bu hanımlar öz baba

Hangi yüzle ne istemeye geliyorlar anlayamadım. Hala olmayan evliliğini kurtar mı diyecekler? Normal bir aldatma mı bu? Şaka mı ya bu el sallayalım... Kız kardeşimle ilişkisi olacaktı de hayatına bak nazlı bebek. Bir de bu insanların kahrını çekme senin yaşadıkların sana yeter. Artık mutlu ol vallahi ben burdan bunu istiyorum.

canım dik dur. dua et sabret. rabbim büyüktür. yapanlar yaptıklarının cezasını mutlaka görür. Allah yardımcın olsun duam seninle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…