keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz yorum yapıp soru soruyoruz ama, onun kafası allak bullak şimdi..
nasıl cvp versin..

Ben biraz da merak ettim kendisini o yüzden sormuştum,uzun süre sessiz kalınca hani.
Ama sadece ben merak ediyorum sanırım 50 kişiden.
Herneyse...

doğru babanın mesjları okuduğunu göz ardı ettim biran.
inanası gelmiyor insanın yaa

Kız kardeşinizin kandırılmış olduğuna inanmıyorum. Eşiniz masum kız kardeşinizi ayartmış diye bir şey yok ama tek kelimeyle sübyancıymış. Siz de onunla evlendiğinizde 15 yaşınızdaymışsınız. Önce siz, sonra kardeşiniz... Pis sapık, umarım kendini gebertmeyi beceremez de cezasını çeker.

bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

Son düzenleme:
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

Kusura bakmayın ama böyle yorumları görünce inanamıyorum..Bir daha bir daha okuma ihtiyacı duyuyorum...Şaka mı gerçek mi diye.....

Ben biraz da merak ettim kendisini o yüzden sormuştum,uzun süre sessiz kalınca hani.
Ama sadece ben merak ediyorum sanırım 50 kişiden.
Herneyse...

yok bende merak ettim ama bazen bende bir sayfayi acip kalkiyorum pc den belki öyle bir durumdur...

15 yaşında bir kızın kişiliüi oturmamış olabilir diye düşünüyorum..anne yok..28 yaşında eniştesi var..ilgi duymuş belli..ama delikanlı alıp karşısına konuşabilirdi..sen benim kardeşim sayılırsın diyebilirdi..
annemin vefaatında ilk gün eşim bana çok destek olmuştu ...kızkardeşim bunu kıskandığını kendisinin yanlız kaldığını söylemişti..psikolojik anlamda...bu olayın altında psikolojik nedenler olabilir diyorum kızkardeş için..olağanmı asla değil ama maalesef olmuş..tabii bu duygulara eniştenin karşılık vermemesi gerekirdi...

aman allahım ewlerden ırak.....böyle bir durumda napılır rabbim bizleri böyle sınamasın..bi yanda eş bi yanda kardeş;bunları haketmeyen bir kadın...yerinizde olsam ikisinide silerdim hayatımdan...ne öyle bir adamdan artık size eş nede öyle bir kızdan bacı olur...çok yazık;sizi kaybettiklerinee değdimi sormak lazım:26: allah yardım etsin sabır güç wersin.başka ne denir ki bilemedim :26:

bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

affet mi?

buradaki kadınlar aldatıldıklarında, eşinin aldattğı kişi, hiç tanımadıkları bir kadın olduğu halde affedemiyor..
konu sahibi eşiyle kardeşini öğrenmiş ,nasıl hiçbirşey olamamış gibi davranır eşine..

benim için konu zaten şok edici bu mesajda tuz biber oldu üstüne
şu durumda sevgi mi kalır insanın içinde
bakış açınız epeyce ilginç

Buradaki birçok arkadaş 15 yaşın küçük bir yaş olmadığını herşeyin farkında olduğunu vs vs gibi durumlarla belirtmiş.

Evet bu kardeşimiz herşeyin farkında 10 yaşındaki çocuklar kadar herşeye kanacak bir yaşta da değil ama duygusal bir konuda kandırılmaya fazlasıyla müsait bir yaşta.

Heyecan, heves, ilgi, alaka...

Evden kaçan ergen kızlarımızın yaş aralığına bir bakın lütfen.. 14-20 arası..

20+ bulmanız zordur..

Eğer ailesi bu kıza sırtını çevirirse hayatının geri kalanını bundan daha zor şekilde belkide daha büyük hatalar yaparak geçirecek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…