- Konu Sahibi Masal the end
-
Konu sahibi neden hiç cevap vermiyor yazılanlara acaba :44:
biz yorum yapıp soru soruyoruz ama, onun kafası allak bullak şimdi..
nasıl cvp versin..
Haklısın öyle olabilirdi ama babası mesajları okumuş. Öyle birşey yazılmış olsa, hissetse kızına sahip çıkmaz mıydı? Tehdit etse -ki neyle tehdit edebilir bi hatası olmadıktan sonra? Ya da taciz etse bu onun utanması gereken birşey değil. Açıkcası ben söyleyebiliceğini düşünüyorum. Çok iyi niyetlisin bence
ewet yası kucuk ama ben o yasta evlıydm ynı bılıncsız olacak bı yas deıl ınsan ablasına bunu nasıl yapar eşimi allaha havale ettım böyle bı ıgrenclıgı dusundukce allahım aklımı koru dıe dua edıorm ıkısınınde rabbım versn cezasını
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
şakamı yapıyorsun arkadaşım hiç sırası değil
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
herkesin cezasını bu dünyada çekmesi gerektiğini düşünüyorum sadece.
herkesin cezasını bu dünyada çekmesi gerektiğini düşünüyorum sadece.
Ben biraz da merak ettim kendisini o yüzden sormuştum,uzun süre sessiz kalınca hani.
Ama sadece ben merak ediyorum sanırım 50 kişiden.
Herneyse...
yok artık.. affet mi
bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.
yok bende merak ettim ama bazen bende bir sayfayi acip kalkiyorum pc den belki öyle bir durumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?