keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok artık gerçekmi bu??
Böyle adamlarla evli olan bayanlara çok için acıyor.Oturup yere ayaklarımı vura vura ağlamak istiyorum..
Hepsini hadım etmeli en güvenilir çözüm bu bence...

adam bunlari ablanizin yanindami soyledi ???

yuhhhhhh bu nedir yaa iğrençç bunu ablanın yanında söylemiyordur yani o kadarda geniş değildir yani ablannn

Ya bence sadece kardeşine suç bulmayın.. 15 yaşında olan biri eniştesiyle bir ilişki yaşamayı biliyorsa, bunun yanlış olacağını da bilebilir.. Erkek milleti zaten ne kadar seviyorum deselerde gözleri hep dışarıda.. Sana bunu başka biriyle de yapabilirdi ki kardeşinle yapması kötü olmuş.. İki tarafta suçlu.. ikisini de ömür boyu çıkaramazsın hayatından.. Allah kolaylık sabır versin bacım yaa çok zor gerçekten çok zor.. Biz burda ne desek boş yaşamayan senin acını nasıl bilsin.. Elimden bişey gelse de yapsam keşke.. En kısa zamanda atlatırsın inşallah..

okurken beynim uyuştu resmen...
15 yaşında hataya müsait diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum... eşi ne kadar suçluysa kardeşi de o kadar suçlu.
biz de 15 yaşında olduk bırakın kardeşimizin arkadaşlarımızın sevgililerine bile kafamızı kaldırıp bakmadık. rahmetli anneannemin bi lafı vardı er bilen herşeyi bilir diye. ne kadar doğruymuş. zaten o tiyniyette bir insan topluma kazandırılamaz bırakın ne hali varsa görsün, hatta ölsün

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun gercekden zor bir süreç o suçlu bu suçlu diye bişeydemicem çünki ikiside suçlu ama herseyden önce oglun için sım sıkı tutunmalısın hayata sanada bişey olursa o ne yapıcak onun için çok güçlü olmalısın aglamıyorum bile yazmışsın agla aglamakdan çekinme gözünden döküldükce zamanla azalıcak öfken nötürleşiceksin ama bırak allahlarından bulsunlar sende oglunla bambaşka bir hayat kur

benı gercekten anlamısın ama ınan ben kardesım olaxak o pisliğe ne yaparsam yapayım benım kadar canı yanmayacak evet esımde onun kadar hatalı ben ıkısınıde sıldım ama bana kardesın cahıldır bılmemnedır dıyenlerı parcalamak gelıyor ıcımden

Cevap veremedinizmi?
Niye tepki vermiyorsunuz anlamıyorum, bir sert çıkın da bakalım bi daha yapabilir mi?

canım senın olayın cok farklı sen tacız edılıyorsun ve sana tavsıyem bır an önce delıllerle bunu ablana ıspatlaaaa lutfennnn yap bunu

benım kardesım karsılıklı yasadıgı bırsey yanı senın gıbı deıl senın gıbı olsaydı da canımı verseydım ama deıl ıkısnıde allah a havale etmekten baska yapabıleceım bısey yok benım

Nazlı bebek biliyormusun çok şanslısın..Aradan çok geçmeden öğrenmişsin..Bu tarz şeylerin üzerini örtbas etmek hiç doğru değil..Benim dede konumundaki yaratık bizim bilmediğimiz neler neler yapmış ta anneannem örtbas etmiş..Evliliğim kurtulsun diye...Dede yaratığı kuzenime tacizle kalmamış anneannemin erkek kardeşine de bir şeyler yapmış...Komşu çocuklarına.....İğrenç iğrenç..Utanç verici....Hep bize çok yüce mükemmel insan olarak tanıttı kocasını..Yıllarca bizi kocaman bir yalana inandırdı...İnanki yıllardır iyi sandığın insanın ve bir çok şeyin yalan olduğunu öğrenmek çok berbat bir duygu..Ailece şoklardayız...

Son düzenleyen: Moderatör:

ananende en az onun kadar suçlu bır gunahı ısleyen kadar ona sahıt olup da susan da suçludur bence ve anlamadıgım sey bır kadın nasıl olurda bu durumda evlılıgını dusunur hem de boyle bır adamla......

ananende en az onun kadar suçlu bır gunahı ısleyen kadar ona sahıt olup da susan da suçludur bence ve anlamadıgım sey bır kadın nasıl olurda bu durumda evlılıgını dusunur hem de boyle bır adamla......

Nasılsın? Özledik seni...Hadi biraz neler yaptığını anlat, oğluşun nasıl...Havalar çok soğuk, sağlığın nasıl?

Kesinlikle en az onun kadar suçlu..off offf..nasıl bir vicdansızlıktır bu anlayamadık gitti..şu an 93 yaşında kendisi...Daima herkesi birbirine düşürmüş,sevgisiz,ilgisiz bir kadın..Hepimize kan kusturdu yıllarca....Demek ki tüm bunlar içinde saklayıp söylemediği gerçeklermiş..Kocasına toz kondurmadı...Evliliğini düşünmüş işte...Artık yuva mı denir buna...Bencilliğin de bu kadarı....Kardeşini öyle kötü durumda görüp te nasıl örts bas edebildi..Nasıl gülebildi yeniden...Yatacak yeri yok öldüğünde.....Allah affetsin onu..Ama biz asla affetmiyoruz...Hala bakılıyor Allah rızası için...Bu arada o sırada kardeşi 15 yaşındaymış ve 20 yaşında da ölmüş....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ai allahim nedicemi bilemiyorum, gercekten aglamak istedim bunlari okurken.sen allaha sigin o sana sabirda verir yardimda eder.allah kimseye göstermesin böyle birsey yasatmasin...allah yardimcin olsun canimm.bence sen bi piskologa felan git iyi gelir gercekten tavsiye ederim.

bosandınmı cnm

kardesın ne alemde
ve sen nasılsın
umarım sen ıyıdsındır

benimde eniştem yani teyzemin kocası böyle pisliklerden biri geçen sene buna benzer bi olay yaşadım..
eniştem aradı evde tektim
-nasılsın yavrum
-iyiyim enişte teyzemler nasıl iyiler mi?
- ben onların yanında değilim gülüm rahat mısın iyi misin?
- iyiyimmm
- sana telefon aldım bana hat yok demiştin ya güzel bebeğim
- ne gerek vardı ben senden telefon mu istedim benim babam alamıyo mu?!!!
-olsun yavrum benden hediye olur gelince ödeşiriz, yani sen beni gezdirirsin oralarda..
- iyi madem teyzemle gelirsiniz babam gezdirir. kapatıyorum teyzeme selamımı söylersin
-tamam güzelim ben seni ararım numaranı ver bana
-hattım yok çalındı bi daha çıkartmayı düşünmüyorum ayrıca senin niyetini anladım ben teyzemin kulağına gitmesini boşanmanızı istiyosan şimdi açıyorum telefonu! benim yaşında senin kızın var! kırkından sonra azanı ne paklar bilirsin ayağını denk al! babam duyarsa seni vurur haberinde olsun hani ayrıca sevgilim var sizinle tanıştırmaya getircem bilgine.. ve telefonu suratına kapadım sonrasında hiç bi aramasına çıkmadım anneme sormuş beni sürekli arıyordu annemde hayırdır falan diyince arayamadı daha böylede kurtuldum gerekseydi olayı büyütür o adamın burnundan fitil fitilde getirirdim iyiki yüz yüze gelemeyecek kadAR uzaktayız..

Nazlı bebek cevremde okadar cok olaya sayıt oldum kı anlatamam ınan yuva yıkanın yuvası olmuyor kımsenın ahı kımsede kalmıyor ama 1 yıl ama 10yıl sonra cıkıyor bı yerden allah ole buyuk allah ki...
Ve acıkcası sonradan o adılık yapan sahısların kendı pıslıklerınde bogulduklarını duymak benı cok mutlu edıyor

Nasılsın? Özledik seni...Hadi biraz neler yaptığını anlat, oğluşun nasıl...Havalar çok soğuk, sağlığın nasıl?

ıyı olmaya calısıyorum canım
oğlumla vakıt gecırıyorum ısımle ılgılenıyorum ve mumkun oldugu kadar evde yalnız kalmıyorm gezıyorum kafamı dagıtacak seyler yapıyorum anlıyorumı kı öldurmeyen her acı guclendırıyormus... zamanla daha ıyı olucam ınsallah... arada boslukta hıssedıyorum kendımı ama oğlumu dusunup toparlanıyorum

canım benım o senın karakterın ıste dıyorum ya ben hangısını tutsam elımde kalıyor ıkııde bırbırnden karaktersız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…