- 27 Haziran 2010
- 1.825
- 2.059
- 658
- Konu Sahibi Masal the end
-
Ben kandil akşamı aradım ablamı kandilini kutladım. Sonra o da enişteme verdi telf.
Kandilini kutladım onun da ban dediği şey:
Rüyamda gördüm seni ağlıyordun, iyi misin
Seni çok özledim
Buraya bir gel kucağıma oturtup öpücem sevicem seni.
Bende cvp yok
O da sessizce sanki aşığıymışım gibi
duydun mu beni çok özledim seni diyo
Sonra ablamı istedim boğazım düğümlendi
Bilemiyorum işte ben hep nazlı bebek in eşine suç buluyorum kardeşinden çok
Ben kandil akşamı aradım ablamı kandilini kutladım. Sonra o da enişteme verdi telf.
Seni çok özledim
Bende cvp yok
Seni çok özledim
Bende cvp yok
15 yaşımdaki halimi hatırlıyorumda koca kızdım yaaa...kocan zaten bir numaralı pislik ama kız kardeşinde az değil...ya benim çocukluğum o kadar zor gectiki annem çalışıyodu sabah kahvaltısı nedir hiç bilmedim ben neyse...9 yaşındayken ben en küçük kardeşimin altını değiştirip ona bakıyodum.......yani 15 yaş az değil koca genç kız yani ....Allah yardımcın olsun hıncını almak için bi parçala şu kızı böyle hastanelik et bence...bu kız akıllanmaz kötü yola bile düşer bu kardeşin varya...ya ben 15 yaşında erkeklere bakamazdım kafamı yerden kaldıramazdım bile yaa
Seni çok özledim
Bende cvp yok
Seni çok özledim
Bende cvp yok
adam bunlari ablanizin yanindami soyledi ???
Nazlı bebek biliyormusun çok şanslısın..Aradan çok geçmeden öğrenmişsin..Bu tarz şeylerin üzerini örtbas etmek hiç doğru değil..Benim dede konumundaki yaratık bizim bilmediğimiz neler neler yapmış ta anneannem örtbas etmiş..Evliliğim kurtulsun diye...Dede yaratığı kuzenime tacizle kalmamış anneannemin erkek kardeşine de bir şeyler yapmış...Komşu çocuklarına.....İğrenç iğrenç..Utanç verici....Hep bize çok yüce mükemmel insan olarak tanıttı kocasını..Yıllarca bizi kocaman bir yalana inandırdı...İnanki yıllardır iyi sandığın insanın ve bir çok şeyin yalan olduğunu öğrenmek çok berbat bir duygu..Ailece şoklardayız...
ananende en az onun kadar suçlu bır gunahı ısleyen kadar ona sahıt olup da susan da suçludur bence ve anlamadıgım sey bır kadın nasıl olurda bu durumda evlılıgını dusunur hem de boyle bır adamla......
ananende en az onun kadar suçlu bır gunahı ısleyen kadar ona sahıt olup da susan da suçludur bence ve anlamadıgım sey bır kadın nasıl olurda bu durumda evlılıgını dusunur hem de boyle bır adamla......
canım senın olayın cok farklı sen tacız edılıyorsun ve sana tavsıyem bır an önce delıllerle bunu ablana ıspatlaaaa lutfennnn yap bunu
benım kardesım karsılıklı yasadıgı bırsey yanı senın gıbı deıl senın gıbı olsaydı da canımı verseydım ama deılıkısnıde allah a havale etmekten baska yapabıleceım bısey yok benım
Nasılsın? Özledik seni...Hadi biraz neler yaptığını anlat, oğluşun nasıl...Havalar çok soğuk, sağlığın nasıl?
benimde eniştem yani teyzemin kocası böyle pisliklerden biri geçen sene buna benzer bi olay yaşadım..
eniştem aradı evde tektim
-nasılsın yavrum
-iyiyim enişte teyzemler nasıl iyiler mi?
- ben onların yanında değilim gülüm rahat mısın iyi misin?
- iyiyimmm
- sana telefon aldım bana hat yok demiştin ya güzel bebeğim
- ne gerek vardı ben senden telefon mu istedim benim babam alamıyo mu?!!!
-olsun yavrum benden hediye olur gelince ödeşiriz, yani sen beni gezdirirsin oralarda..
- iyi madem teyzemle gelirsiniz babam gezdirir. kapatıyorum teyzeme selamımı söylersin
-tamam güzelim ben seni ararım numaranı ver bana
-hattım yok çalındı bi daha çıkartmayı düşünmüyorum ayrıca senin niyetini anladım ben teyzemin kulağına gitmesini boşanmanızı istiyosan şimdi açıyorum telefonu! benim yaşında senin kızın var! kırkından sonra azanı ne paklar bilirsin ayağını denk al! babam duyarsa seni vurur haberinde olsun hani ayrıca sevgilim var sizinle tanıştırmaya getircem bilgine.. ve telefonu suratına kapadım sonrasında hiç bi aramasına çıkmadım anneme sormuş beni sürekli arıyordu annemde hayırdır falan diyince arayamadı daha böylede kurtuldum gerekseydi olayı büyütür o adamın burnundan fitil fitilde getirirdim iyiki yüz yüze gelemeyecek kadAR uzaktayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?