- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi Masal the end
-
Birkaç arkadaş kardeşine arkanı dönme vs. demişler ama kendileri evlerine kabul ederler mi acaba bu 15 yaşındaki kızı? Yoksa eşimizi de baştan çıkarmak için uğraşır mı diye mi düşünürler? Kızın ilk hatası değil ki bu daha önce de ablasının uyarılarına rağmen yanlış arkadaşlıklarda bulunmuş. Siz evinize almayı kabul ederim derseniz işte o zaman konu sahibine de sırtını dönme demeye hakkınız olur.
valla konu sahibi kendi psikolojisini toparlamaya çalıştığı için zaten bu çocukla ilgilenemez konuşup konuşmaması kendi tercihidir onu bağlar yanlış arkadaşlıkları varsa bile cocukla ailesi ilgilenmelidir bi psikologa götürseler iyi olur dışlaya dışlaya çocuğu uçurumdan aşağı atmak da insanlık değildir büyük konuşmayalım hepimnizin ilerde 15 yaşında kızları olacak belki..yoksa bukadar dışlamaya kızı kendi elinizle geneleve götürün olsun bitsin yani koca koca kadınlarız hepimiz bütün herşeyin faturasını 15 yaşında bir cocuğa kesmek insanlık değil aklıma 13 yaşında tecavüze uğrayan kıza mahkemede kesilen toplu indirim cezası geldi...bu arada 15 yaşında bir cocukla baştan çıkacaksa bi adam öyle bir sapığı zaten ben yanımda bulundurmam onla yaşamayı zaten şerefime yediremem bu yüzden kocalarınızı kıyı bucak kaçırmanıza luzum yok dışarısı kadın kız kaynıyor..
yorum yapacaktım ama söylenebilecek her şeyi söylemişsiniz
kelimesi kelimesine katılıyorum
bu toplum erkeği yüceltip tüm suçu kadınlara yıkar
kadının kocası aldatır baştan çıkarıldı olur hiç suçu yoktur gariban adamı 13 yaşındaki kız kendi istekli olur
bu kafayla bu toplumdan hiç bi,şey olmaz
konu sahibi arkadaşım senin kardeşine arkadaşına komşuna (karşı taraf ne yaparsa yapsın) yan gözle bakacak adam değersizdir sapıktır
kız kardeşi suçlayarak adamı aklamaya çalışmayın
dürüst adam en başında gider aileye de eşine de durumu anlatır önlemini alır
hep bu salak saçma diziler yüzünden...
ahlakla alakası olmayan durumlar sanki çok normalmiş gibi yansıtılıyor insanların özellikle de gençlerin beyinlerine sokuluyor sonra böyle manzaralarla karşılaşmak da normal oluyor malesef. Allah yardımcın olsun ama ben de ikisini de silerdim. böyle bişeyin benim kitabımda affı yok.
Türkiye`de su mantik var, birsey olunca kocasi degilde, karsidaki sucludur.
Ben yine yaziyorum 14- 15 yasindaki bir cocukla 28 yasindaki bir adami nasil ayni kefeye koyarsiniz? Allah askina???
Adam sübyanci, adam sapik!!!
Daha hala cocugunu göstermeyi düsünüyor konusahibi.....böyke bir serefsize...ipleri tamamen koparmaya niyeti yok, cocukda bahane tabi.
Ama kizkardese felaket bir öfke....
Yapmayin Allah askina, eger birazcik Allah korkusu var ise icinizde, 15 yasindaki cocugu degilde, evlenmis, ev bark sahibi olmus, birde üstelik baba olmus adamdan almaya calisin hirsinizi...
Yukarida bir arkadasin dedigi gibi ergenlik bunun adi, hepimizde öyle degilmiydik?
Kendimizi yasimizdan daha büyük göstermek, veya tamam ben büyüdüm artik edalari, ya daha cocuk onlar ya....Bir cocukdan 28 yasindaki adam ne ister????
Neden bir eniste baldiziyla muhatab olma istegi dogar?
Neticede evlisin, cocugun var kim olursa olsun neden baskasina yönelme istegin var?
Üzüldügüm tek sey o genc ergen cocugun psikolojisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?