keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç arkadaş kardeşine arkanı dönme vs. demişler ama kendileri evlerine kabul ederler mi acaba bu 15 yaşındaki kızı? Yoksa eşimizi de baştan çıkarmak için uğraşır mı diye mi düşünürler? Kızın ilk hatası değil ki bu daha önce de ablasının uyarılarına rağmen yanlış arkadaşlıklarda bulunmuş. Siz evinize almayı kabul ederim derseniz işte o zaman konu sahibine de sırtını dönme demeye hakkınız olur.

valla konu sahibi kendi psikolojisini toparlamaya çalıştığı için zaten bu çocukla ilgilenemez konuşup konuşmaması kendi tercihidir onu bağlar yanlış arkadaşlıkları varsa bile cocukla ailesi ilgilenmelidir bi psikologa götürseler iyi olur dışlaya dışlaya çocuğu uçurumdan aşağı atmak da insanlık değildir büyük konuşmayalım hepimnizin ilerde 15 yaşında kızları olacak belki..yoksa bukadar dışlamaya kızı kendi elinizle geneleve götürün olsun bitsin yani koca koca kadınlarız hepimiz bütün herşeyin faturasını 15 yaşında bir cocuğa kesmek insanlık değil aklıma 13 yaşında tecavüze uğrayan kıza mahkemede kesilen toplu indirim cezası geldi...bu arada 15 yaşında bir cocukla baştan çıkacaksa bi adam öyle bir sapığı zaten ben yanımda bulundurmam onla yaşamayı zaten şerefime yediremem bu yüzden kocalarınızı kıyı bucak kaçırmanıza luzum yok dışarısı kadın kız kaynıyor..

tahmn edersınkı sonuna kadar katılıyorum dedıklerıne bızlerde 15 yasında olduk o yastakı aklımı gayet ıyı bılıyorum

benı merak edenler olmnus artık gercekten ıyıyım kendımı ısıme vermeye calısıyorum oglumla ve sevdıklerımle vakıt geciriyorum mumkun oldugu kadar gezmeye eglenmeye kafamdakı dusunceelerden uzaklaşmaya calısyorum
perşembe gunu mahkemesı var cıkmasını cok ıstıyorum oglum çok özledı cunku ama bılıyorum kı cıkınca bana rahat vermeyecek yanı daha zor gunler benı beklıyor umarım bunlarıda atlatırım

yorum yapacaktım ama söylenebilecek her şeyi söylemişsiniz
kelimesi kelimesine katılıyorum
bu toplum erkeği yüceltip tüm suçu kadınlara yıkar
kadının kocası aldatır baştan çıkarıldı olur hiç suçu yoktur gariban adamı 13 yaşındaki kız kendi istekli olur
bu kafayla bu toplumdan hiç bi,şey olmaz
konu sahibi arkadaşım senin kardeşine arkadaşına komşuna (karşı taraf ne yaparsa yapsın) yan gözle bakacak adam değersizdir sapıktır
kız kardeşi suçlayarak adamı aklamaya çalışmayın
dürüst adam en başında gider aileye de eşine de durumu anlatır önlemini alır

Koskoca 28 yasindaki bir evli erkek 15 yasindaki kizdan ne istiyor Allah askina???
O kocayi kapalli psikyatri bölüme yatirmali...Sübyanci seni sübyanci...
Canli canli pipisini keseceksin bunlarin.....Terbiyesiz, serefsiz seni...
Böyle bir adamin ne yüzünü görmek isterdim, nede cocugumu gösterirdim...

ben de dahıl kımsenın kızkardesı suclayarak adamı aklamaya calıstıgı yok benım gozumde ıkısınınde sucu esıt
kımsede bana kardesmı aklamaya calısmasın (kardesım demek ıstemıyorum cunku benım kardesım yok artık )

kardeş değil artık sadece karındaş... yaptığı kötülüğü ondan daha fazla kimse bu kadar acıtarak yapamazdı.

ama yaşı genç ileride onu daha uzun yıllar koca bir ömür bekliyor. hayat ikiside de oynar oyununu... onların canı sizden daha çok yanar..merhem bile bulamazlar...

şimdi nerede yaşıyor o peki.. görüşüyormusunuz? (kardeşin demek hiç istemiyorum 'o..' işte)

sizin herşeyden değerli evladınız var. ona sımsıkı sarılıp güzel günlere sağlam adımlar atın.

acil şifalar diliyorum.

Tövbe est, yazık ki ne yazık.
Kimse 15 yaşında diye kardeş dediği insan böyle birşey yaptığında başında gezdirecek değil.
Allah kimsenin başına vermesin, ne kadar zor birşey, ne desem teselli edecek bir cümle yok malesef.
Ne karaktersiz insanlarmış.
Zor olsa da zaman herşeyin ilacı, Rabbim yardımcınız olsun, çocuğunuzla size güzel bir hayat nasip etsin inş.

bi insan bu kadar kötü bi duruma düşemez herhalde.
yazık.senin altı yılına mal oldu.
ALLAH sana ve annene sabır versın,sözün bittiği yer galiba
bi yerde kardeşin daha 15 yaşinda
bi yerde eşin ve 6 yılın ve bi çocuk.
nne denile bilinirki!
oğlun iiçin ayakta kal.
ONLAR UTANSIN

15 yaşındaki bir insan çocuktur.Bu çocuğu kullanmaya çalışan 28 yaşındaki adam ise sapıktır.
Konu sahibi kendisine yapılan haksızlık için ne diyorsa doğrudur bence ,haklıdır.Ama kalkıp da ben 15 yaşında çok aklı başındaydım vs diyen diğerlerine ne demeli.Yapmayın etmeyin bir kaç kişi 13 yaşında tecavüze uğrayıp da erkekleri tahrik ettiği gerekçesiyle tecavüzcülere indirim yapıldığı örneğini vermiş.O zaman bu haberleri okuduğumda dehşete düşmüştüm ama şimdi kadınların ağzından bu lafları duyunca o mahkeme kararı bile böyle bir toplum için normal geliyor bana.Haksızlığa uğrayan konu sahibine tek bir lafım yok.Artık bu yaşananları unutup önüne bakmalı.Kendine yeni bir hayat kurmalı.İnşllah bunları unutur ve çok güzel bir hayatı olur.

Çok zor bir durum. Kardeşinizin neden böyle birşey yaptığını dinlediniz mi ya da öğrene şansınız oldu mu.Bunu şu açıdan soruyorum ergenlik dönemindeki gençler her zaman karşı cinse ilgi duyarlar arkadaşlarına kendinden büyüklere öğretmenlere vs. bazende keşke diye kendilerini görmek istedikleri sevgili modeliyle özdeşleştirmek isterler. mesela sizin evliliğinz çok mutlu eşiniz sizle çok ilgili şakalaşıyor gülüyor eğleniyorsunuz diyelim. ergenlik dönemindeki gençte imrenme bir nebze kıskançlık olabiliyor.

Bu yaptığı yanlışı ört bas etmez sadece farklı bir fikir olması açısından söyledim. öğretmenim çünkü benzer büyük yaşlara ilgiyle ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz çalıştığım lisedede. kardeşin hatasının sizi üzdüğünü anlayabiliyorum, keşke eşiniz bu duruma getirmeseymiş. Kardeşiniz abla sevgisini kaybettiğinde hayatındaki en büyük pişmanlığı yaşayacağı için şimdiden acıyorum ona. çünkü hiç birşey kardeş sevgisinin yerini tutamaz kendine yazık etmiş

hep bu salak saçma diziler yüzünden...
ahlakla alakası olmayan durumlar sanki çok normalmiş gibi yansıtılıyor insanların özellikle de gençlerin beyinlerine sokuluyor sonra böyle manzaralarla karşılaşmak da normal oluyor malesef. Allah yardımcın olsun ama ben de ikisini de silerdim. böyle bişeyin benim kitabımda affı yok.

dizilerle ne alakası varya tamamen karakter meselesi

dizilerle ne alakası var yaa karakteri zayıf olan insan gerçekle kurguyu ayırt edemez, aşk-ı memnuyu herkes eleştiriyodu ama herkes izliyodu bende izledim aklıma enişteme vs yazmak gelmedi izledik bitti, zaten karakteri bozuk adam diziler olmasa şeytana uydum der, şeytan en sık sarıldıkları materyaldir bu tür insanların

Türkiye`de su mantik var, birsey olunca kocasi degilde, karsidaki sucludur.
Ben yine yaziyorum 14- 15 yasindaki bir cocukla 28 yasindaki bir adami nasil ayni kefeye koyarsiniz? Allah askina???
Adam sübyanci, adam sapik!!!
Daha hala cocugunu göstermeyi düsünüyor konusahibi.....böyke bir serefsize...ipleri tamamen koparmaya niyeti yok, cocukda bahane tabi.
Ama kizkardese felaket bir öfke....
Yapmayin Allah askina, eger birazcik Allah korkusu var ise icinizde, 15 yasindaki cocugu degilde, evlenmis, ev bark sahibi olmus, birde üstelik baba olmus adamdan almaya calisin hirsinizi...
Yukarida bir arkadasin dedigi gibi ergenlik bunun adi, hepimizde öyle degilmiydik?
Kendimizi yasimizdan daha büyük göstermek, veya tamam ben büyüdüm artik edalari, ya daha cocuk onlar ya....Bir cocukdan 28 yasindaki adam ne ister????
Neden bir eniste baldiziyla muhatab olma istegi dogar?
Neticede evlisin, cocugun var kim olursa olsun neden baskasina yönelme istegin var?

Üzüldügüm tek sey o genc ergen cocugun psikolojisi...

canim cok gecmis olsun umarim cabucak atlatirsin diyecek birsey bulamiyorum kendimi senin yerine bile koyamiyorum o kadar imkansiz birseymis gibi gorunuyor ki yasadigin allah bidaha boyle birsey yasatmasin canim. bence de cok guclu bir kadinsin sen Allaha emanet ol.

canim cok haklisin ama simdi 15 yasindayken ben su an 19 um 15 yasimdayken hayatta aklimdan boyle birsey geciremezdim ben 15 yasimda bugun bilmem gereken ne varsa hepsini biliyordum ve kocasi elin erkegi hepsi yapiyor kocana kondurursun kac yillik hayat arkadasina kondurursun da kizin gibi sevdigin kiz kardesine konduramazsin ya imkansiz bu yuzden kiz kardesine daha cok tepkili. su an benim kiz kardesimin sacinin teline zarar gelse onun kadar benim canim yanar ama boyle birsey yasamis olsam o zaman da herkesten cok ondan nefret ederim cunku o benim icin herkesten farklidir. birtek babasi birde kiz kardesi var nazli melekin (icimden gelmis melek yazmisim demekki canim yorumumu tekrar okuyunca farkettim allah soyletti heralde :) ) ailesinden ve bu olayla karsi karsiya oldugunu dusun. Konu sahibi boyle birseyi zaten affetmez bence kocasini affetmez sadece cocugunun hayatini dusunuyor heleki annesini genc yasta kaybetmis bir bayan olarak bunun ne demek oldugunu biliyordur. su an cocugu disinda ne kocasi olcak se..sizi ne de kiz kardesini dusundugunu sanmiyorum ben. cok da yuklenmeyelim ustune cok hassas bi durum bu biz burdan konusuyoruz ama kimbilir icinde ne firtinalar kopuyodur onun...
nazlibebek kendini suclu hissetme hicbisekilde tamam mi canim atlaticaksin bu da gecicek

Son düzenleme:
ya lütfen yapmayın bizlerde 15 yaşını yaşadık iyi ozaman duygusal boşlukta olan her bayan eniştesiyle konuşsun vs bu böyle sürsün gitsin ya allah aşkına varmı böyle birşey yapmayın ya nolur yapmayın.. nolur biraz düşünün ya 15 yaşındaki kız ablasına yapıo ya ve o 28 yaşındaki insanı da ben hiç söylemniorum insan değil çünkü...ikisininde affedilir hiç bir yanı yok.herkes yaptığını çeker.o küçük çocuğun ilerdeki psikolojisi ne olcak?yapan her zaman kendine yapar.ablası affetse o kız şimdi nasıl bakcak hepsinin yüzüne şimdiyide geçtim ilerde yiğeni sormucakmı nasıl bakcak yüzüne.ne diyim nazlı bebek ALLAH ÇOK ÇOK YARDIMCIN OLSUN İNş..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…