- Konu Sahibi Masal the end
-
Haklısınız ama daha önce çok sert tepkiler verdim zaten çalışırken işten dönerken bulduğu zaman da oluyordu. Zaten belden aşağı konuşmayı sever kendisi. Ne zaman sert tepki versem niye kızıyorsun ki ben senin abinim diyor. İnanın ne yapacağımı şaşırıyorum çoğu zaman. Kaç tane çocukları var.
İşte öyle diyemiyorum sorun da orda önceden söylerdim evlenmeden önce ama şimdi ben de evliyim zaten birde evlenirken ailemle aram açılmıştı ablam uzun süre konuşmadı benimle ve doğal olarak ailemi de kışkırttı. Şimdilerde iyiyiz işin içinde aile olunca diyemiyorum inanın. Söylesem zaten inanmaz ki ablam diyeceği şey; o sizi kardeşi gibi görüyor biz evlendiğimizde siz küçüktünüz elinde büyüdünüz der.
Sonrasında da iftira atıyorum zannedip bi daha benimle tekrar görüşmez ve aileme de lanse ettirir çünkü altlı üstlü oturuyorlar.
Erkek kardeşimde var böyle birşeyn lafını bile dile getirmek nasıl sonuçlar doğurur bilemiyorum. Benim evliliğim de var işin içinde...
Zaten uzakta evliyim artık ama gittikçe buluyor işte sapıklığına doymasın insanoğlu.
Çok ama çok huzursuz oluyorum.
Yazarken bile içim ürperiyor inanın. Kendim suç işlemişim gibi utanıyorum.
zaten bu forumda hangı konuyu okuduysam ay ben bırsey dıyemem cevap veremem mıy mıy tıpte kadınların dertlerıyle dolmuş burası biride çıkıp yürekli olsun hanı nerede türk kadınının o cesareti haaa neredeee!!!!!!!!!!!!!
nefret ediyorum ezik kadınlardan ay ben yapamam ay ben edemem sen yapamazsan sana yaparlar adını da cıkartırlar olan yıne sana olur!!!!!!!!!!!!!
ya olduğu zaman pat pat cevabını vereceksın yada susup oturacaksın sonra buraya gelipte ay bendede bu dert var deyınce oluyormu??? aile içi sapık ilişkiye bile ses edemeyen kadına kadın mı dıyelım ne dıyelım !!!!!!!!!!!!!!1
şimdi derler hanı nerede sapık ilişki mi var ne olmuş yahu enişte tacizi var daha ne duruyorsun!!
ha o adam senın çoluğunu çocuğunu ya da kendı çocuğunu taciz edince mi cevap vereceksin anlamadım ki
Bilse n'olucak ki birşey değişmez o sadece beni suçlar. Evlenirken neler yaptı bana eşimin ve ailesinin yanında rezil etti beni.
Beş buçuk senelik evliyim 4 yıl konuşmadık ta ki kızkardeşimin düğününe kadar.
Kendisi bayaa bir kıskançtır, bana ailem bişey almasın diye onları doldurduda doldurdu. Bir iğne bile almayı bırak bana takılanları aldılar.
Bir gece erkek kardeşimle konuştuklarına şahit oldum.
Nişanlıyken eşya falan almaya diye geldik ailem ablamla gönderdi tek olmazmış ta.
Geri döndü çocuklarım var evde diye büyüğü yanımızdaydı zaten. Sizin eşyalarınızın gelmeye niyeti yok dedi. Milletin yanında utfak dolaplarını kafama çarptı.
Dönerken yolparasına ve biküvi ve sigarasına kadar herşeyini aldırttı.
Eve gittiğinde öyle şeyler anlatmış ki burnumdan getirdi ailem. Geri dönmek zorunda kaldım. Eşyalarımın hiçbirini göremedim yani. Eşim beğendiklerinin fotosunu çekip bana mail atıyordu. Bende ordan gördüğüm kadarıyla tamam sen bilirsin diyordum.
Bir gece cam da sigara içerken duydum konuştuklarını aklım hafzalam almadı neler neler yapmışım da haberim yokmuş nerdeyse yattılar diyecek. Duysanız kulaklarınıza inanamazdınız. Burda yazmaya terbiyem müsait değil yani. Tek dediğim bunları ben mi yapmışım.
Ertesi gün aileme anlattım böyle böyle anlatırken duydum ablamı reva mı bu bana ne yaptım size namusunuza halel mi getirttim diye, ağlamaktan gözlerim şişti.
Annem ve babam dan destek bulacağıma nişanımda takılan altınları alırken gördüm. Onları niye aldınız n'oluyo diyorum;
Onlar bizim, nişanda takılanlar kız tarafının olur,yarın bi gün çocuğun olunca takarız, otur konuşalım dedik gelmiyosun deyip uydurdukları bahane bu oldu.
Şimdide çocuğum olmuyor zaten
Bu kadarla bitmiyor işte.
Kime ne anlatayım güveni bırak özgüven bırakmadılar içimde
Kimseyi sıkmak istemedim ama anlattım işte birazcık sizlere
ya yaşı küçük deniliyor ama
karşısındaki kadın alalade bir kadın değil ki
ablası yaaa...
yaşla alakası yok bence bunun tamamen karaktersizlik, arsızlık....
Sen çok güçlüsün. Çünki genelde insanlar başlarına böyle felaket geldiğinde ilk önce çok kızarlar sonra suçu kendilerinde aramaya başlarlar elindekileri kaybetmemeye geri almaya çalışırlar. Suçu eş/sevgilide değil de bayandan yana bulurlar. Gitgeller başlar bi kaç birleşip ayrılma yaşarsın. Sonra inziva ve üzüntü dönemi başlar gerçeklerden kaçmaya çalışır insan bu arada çok kilo verilir tabi. Kayıtsızlık başlar ruh gibidir insan bütün insanlardan kaçar çünki kimseye güvenemez kendisini üzenler sürünsün ister onların mutlu olduğu düşünülür. Sonra ki aşama intikamdır çünki hayatta başka bişey kişiyi ilgilendirmez ki bu evre gerçekten tehlikeli sonradan pişman olunacak kişilik dışı davranışlarda bulunulur. Sonra kişi kendi yaşamına dönmek ister çabalar bu dönemde de bilinçsiz bi yemek yeme dönemi başlar kilo alınır dertlerinden kurtulmuş gibi görünmek ister etrafına hiç yansıtmamaya çalışır bu dönemde de kendisinin hatalı davranışı olduğununu düşündüğü huylarını göstermemeye çalışır ama kişi kendisi gibi davranmaz. Ama dışardan normaldir. Sonra kendine bi liman bulusun yeni bi ilgi alanı.(aslında tehlikelisindir birine bağlanamassın bunun için de daha cazip olursun karşı cins için) Zaten bu dönemde sadece kendin için yaşarsın başka hiç bir bağı önemsemezsin. Zaten artık ağlama nöbetlerin azalır o eskiden kendinin ne kadar mağdur olduğu düşünüp benim başıma neden geldi nasıl onlar mutluyken ben bunları yaşıyorum diye allaha yakarışların ah etmelerin azalır. 2 yıl içinde de kendinin ne kadar şanslı bi insan olduğunu düşünürsün çünki insanın kendisinin suçsuz olup da allaha rahat dua edebilmesinin ne büyük nimet olduğunu anlarsın. Sonra o kişinin senin için ne kadar yanlış olduğunu anlarsın iyi ki böyle bir olay yaşamışım ya hala onla olsaydım neden salak gibi o kadar yıl üzülmüşüm dersin. Artık ona karşı hiçbir nefretin yoktur. Hatta başı sıkıştığında yardım bile edecek duruma gelirsin çünki karşındaki insan artık senin için önemsizdir onun karakterini çözdüğün için onun böyle bi karakteri olduğu için onun adına üzülürsün bile. Çünki bu kişiler emin ol buna kesinlikle inan senin bile acıyacağın durumlara düşüyor. Yani onlara olan nefretin tamamen geçtiğinde sen artık iyileşmişsindir. Ama senden ricam lütfen yıllarını kaybetme nefret sadece kendine zarar verir. Sen zaten kedini mutlu etme evresine geçmişsin bu çok güzel spor salonuna yazıl dans kursuna git salsa, oryantal, bachata, hip-hop,tango. Veya bi ebru, resim kursu. Fırsat sitelerinde uygun fiyatlı böyle kurslar var sosyalleş. Oğlunla bi taekwando, tae-bo kursuna da gidebilirsin. Kendini mutlu et.
cnm telefonda yanında kim olursa olsun söylen...
messela yine aptalca cümleelr kurdu?
gerizekalı mısın de??? insan gibi konuş de?
mesela aynı ortama girdiğinizde ona slm verme hal hatır sorma herkesle merabalaş ama onu es geç..
ama muhabbet olduğunda da herkesin içinde boz at o adamı...
yapamam deme cnm yapmassan zaten olmaz.. ahh ahhh o bana denk gelicekti ağzını nasıl çarşambaya çeviriyordum...
o şerefsizin... madem ablanızdada iş yok ... o aşağılık adama slm vermeyin konuşmayın soranada sevmiyorum deyin..
en güseli böyle bence...umarım yapmaz bir daha...
zaten bu forumda hangı konuyu okuduysam ay ben bırsey dıyemem cevap veremem mıy mıy tıpte kadınların dertlerıyle dolmuş burası biride çıkıp yürekli olsun hanı nerede türk kadınının o cesareti haaa neredeee!!!!!!!!!!!!!
nefret ediyorum ezik kadınlardan ay ben yapamam ay ben edemem sen yapamazsan sana yaparlar adını da cıkartırlar olan yıne sana olur!!!!!!!!!!!!!
ya olduğu zaman pat pat cevabını vereceksın yada susup oturacaksın sonra buraya gelipte ay bendede bu dert var deyınce oluyormu??? aile içi sapık ilişkiye bile ses edemeyen kadına kadın mı dıyelım ne dıyelım !!!!!!!!!!!!!!1
şimdi derler hanı nerede sapık ilişki mi var ne olmuş yahu enişte tacizi var daha ne duruyorsun!!
Sana tavsiyem ablanla irtibatı kes.. Ve o enişten olacak İnsan bürümündeki hayvanla ne olursa olsun muhatap olma Allah koruun yuvandan da olursun... Allah yar ve yardımcın olsun..
Çok haklısın , halı altına süpürmeyle hiç bir yere varılmaz , yapanın yanına kendince kar kalır yaptıkları , ve daha sonra yapacakları için cesaretlendirir kendini.Susmakla çanak tutuluyor , her ne olursa olsun anında tepki göstermeli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?