keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cnm telefonda yanında kim olursa olsun söylen...

messela yine aptalca cümleelr kurdu?

gerizekalı mısın de??? insan gibi konuş de?

mesela aynı ortama girdiğinizde ona slm verme hal hatır sorma herkesle merabalaş ama onu es geç..

ama muhabbet olduğunda da herkesin içinde boz at o adamı...

yapamam deme cnm yapmassan zaten olmaz.. ahh ahhh o bana denk gelicekti ağzını nasıl çarşambaya çeviriyordum...

o şerefsizin... madem ablanızdada iş yok ... o aşağılık adama slm vermeyin konuşmayın soranada sevmiyorum deyin..

en güseli böyle bence...umarım yapmaz bir daha...

zaten bu forumda hangı konuyu okuduysam ay ben bırsey dıyemem cevap veremem mıy mıy tıpte kadınların dertlerıyle dolmuş burası biride çıkıp yürekli olsun hanı nerede türk kadınının o cesareti haaa neredeee!!!!!!!!!!!!!

nefret ediyorum ezik kadınlardan ay ben yapamam ay ben edemem sen yapamazsan sana yaparlar adını da cıkartırlar olan yıne sana olur!!!!!!!!!!!!!

ya olduğu zaman pat pat cevabını vereceksın yada susup oturacaksın sonra buraya gelipte ay bendede bu dert var deyınce oluyormu??? aile içi sapık ilişkiye bile ses edemeyen kadına kadın mı dıyelım ne dıyelım !!!!!!!!!!!!!!1

şimdi derler hanı nerede sapık ilişki mi var ne olmuş yahu enişte tacizi var daha ne duruyorsun!!

ha o adam senın çoluğunu çocuğunu ya da kendı çocuğunu taciz edince mi cevap vereceksin anlamadım ki

ha o adam senın çoluğunu çocuğunu ya da kendı çocuğunu taciz edince mi cevap vereceksin anlamadım ki

Çok haklısın , halı altına süpürmeyle hiç bir yere varılmaz , yapanın yanına kendince kar kalır yaptıkları , ve daha sonra yapacakları için cesaretlendirir kendini.Susmakla çanak tutuluyor , her ne olursa olsun anında tepki göstermeli bence..

Oğlunuz babasını kötü bilmesin üzülür etkilenir diye düşünmeyin zamanla hepiniz için kolaylaşacaktır öyle bir insanla büyümesi sizce daha mı iyi? Ablamda eşinden boşandı (bir bayan sebebiyle) eşi oğlunu arayıp sormadı bile ama ablam her seferinde örttü üstünü bugun baban aradı uyuyordun bugun baban aradı yoktun selam soyledı para gönderdi falan. Aldığı oyuncakları bile baban aldı diye vermişliği var. Şimdi ne oldu oğlu büyüdü gerçekleri göremiyor en küçük tartışmalarında babam bana hiç bağırmıyor o beni senden çok seviyor moduna giriyor çocuk işte. çünkü annesinin boşanma sürecinde neler yaşadığını görmedi ablam ona yansımasın diye o kadar çabaladı ki şu gün iyi mi yaptı kötü mü yaptı bilemiyorum istediği çikolataları ona siz alın ben alırım annecim diyin sevginizi çarpı 5 gösterin anlayacak yaşa geldiğinde zaten durması gerektiği yeri çok iyi bilecektir. Allah size bilerek erkek evlat vermiş hem onu güzel ahlaklı yetiştirin diye hemde zor günlerinizde yanınızda olsun diye hayatınız boyunca size destek olsun sizi asla yalnız bırakmasın diye gücünüzü ondan alın inşallah duygusal olarak saglıgınıza cabuk kavusursunuz hayat bundan sonra size ve oğlunuza güzellikler göstersin.

Dinimizde boşuna nikah düşen ve nikah düşmeyen kişiler diye ayrım yok. Baldız- enişte- kayın- kuzen muhabbetlerının samımı olmasına oldum olası karşıyımdır. Ben ona abı gozuyle abla gozuyle bakıyorum da o benı kardesı olarak goruyor da aman olur mu oyle sey de o benım ablamın kocası kocamın kardesı de teyzemın oglu bılmem nesı de.. gececeksın bunları. Eger Allah boyle bır sınır çizmişse demek ki tehlike var ortada. Ustelık bu ahır zamanda. Duymuyor muyuz adam kendı kızına tecavuz edıyor da dunyaya cocuk getırtıyor. Belkı bazılarınıza abartı gelecektır bu dusuncem ama hakıkat bu. Kuzenınle kaynınla baldızınla enıstenle arana mesafe koyacaksın. Abımdır kardesımdır ıcımız fesat degıldır vs dıye dusunup de muhallebı gııbı gevsemeyeceksın..! Ahır zaman bu ahır zaman en beklemedıgın ınsandan en beklemedıgın seylere maruz kalırsın. Hudutlara riayet etmek lehımızedır. Dıkkat edelım.

we bu zamanda 15 yasında bır ınsanın cahıl oldugu dusuncesıne asla ve asla ınanmıyorum. Arkadaslardan bırı enıstesıyle ask yasamayı bılıyosa bunun yanlıs oldgunu da bılır demıs. Alnındann öpülesi insansın bunu yazan arkadasım. Kızkardesten külliyen ümidi kesmek ayrı bır mevzudur tartısılır. Ama cahıl oldugunu kımse soylemesın bana bu mılenyum çağında.

hani bi an gelir keşke dersin keşke yaşamasaydım keşke görmeseydim keşke duymasaydım keşke yapmasaydım... aslında bir keşkenin bedeli o kadar agırdır ki dönüşü olmayan bir yoldur keşke... çıkmaz bir sokak misali telefisi asla mümkün degildir. hatalarımla dogrularımla sevaplarımda günahlarımla keşkelerimden hiç pişmanlık duymadım ben. her keşke degişim birşey ögretti bana hayatımda. en yakın bildigim dostlarımı en dogru bildigim kararları keşke dedikten sonra anladım ben keşke dostum bilmseydim keşke o yanlış kararı vermeseydim her keşke dedigimde hayatı tanıdım ben. canım yandı kalbim acıdı ne günler geçirdim dört duvar arasında .bir ben bir ALLAH şahit oldu... her bir keşkemin bedelini cektigim acılarla ödedim ben hemde fazlasıyla keşkelerimin yerini iyiki aldı iyiki yaşamışım diyorum yaşamasaydım nasıl görürdüm insanların gerçek yüzünü hayatı nasıl tanırdım. hatalar bazen öyle ders verir ki insana bir hata bin nasihata bedel olur. keşkelerim SAGOLSUN ÖGRETTİLER BANA DOSTUMU DÜŞMANIMI DOGRUMU YANLIŞIMI......

Sana tavsiyem ablanla irtibatı kes.. Ve o enişten olacak İnsan bürümündeki hayvanla ne olursa olsun muhatap olma Allah koruun yuvandan da olursun... Allah yar ve yardımcın olsun..

ya yaşı küçük deniliyor ama
karşısındaki kadın alalade bir kadın değil ki
ablası yaaa...
yaşla alakası yok bence bunun tamamen karaktersizlik, arsızlık....

sana katılıyorum madem eniştesi mavi boncuk dağıtıyo insanda bi vicdan olur yaa gider direk ablasına söylemeliydi mesaj bilmem ne bi kanıt adamın düşüncesini göstermeliydi uzak durmalıydı vicdansız arsız bi kız resmen ya eşin canı cehenneme amenna bu kız ablasına karsı hiçmi sevgi beslemiyo hiç bu kadar vicdansız arsız nasıl şok geçirir insan resmen karsılıklı mesajlasmalar var resmen

Sen çok güçlüsün. Çünki genelde insanlar başlarına böyle felaket geldiğinde ilk önce çok kızarlar sonra suçu kendilerinde aramaya başlarlar elindekileri kaybetmemeye geri almaya çalışırlar. Suçu eş/sevgilide değil de bayandan yana bulurlar. Gitgeller başlar bi kaç birleşip ayrılma yaşarsın. Sonra inziva ve üzüntü dönemi başlar gerçeklerden kaçmaya çalışır insan bu arada çok kilo verilir tabi. Kayıtsızlık başlar ruh gibidir insan bütün insanlardan kaçar çünki kimseye güvenemez kendisini üzenler sürünsün ister onların mutlu olduğu düşünülür. Sonra ki aşama intikamdır çünki hayatta başka bişey kişiyi ilgilendirmez ki bu evre gerçekten tehlikeli sonradan pişman olunacak kişilik dışı davranışlarda bulunulur. Sonra kişi kendi yaşamına dönmek ister çabalar bu dönemde de bilinçsiz bi yemek yeme dönemi başlar kilo alınır dertlerinden kurtulmuş gibi görünmek ister etrafına hiç yansıtmamaya çalışır bu dönemde de kendisinin hatalı davranışı olduğununu düşündüğü huylarını göstermemeye çalışır ama kişi kendisi gibi davranmaz. Ama dışardan normaldir. Sonra kendine bi liman bulusun yeni bi ilgi alanı.(aslında tehlikelisindir birine bağlanamassın bunun için de daha cazip olursun karşı cins için) Zaten bu dönemde sadece kendin için yaşarsın başka hiç bir bağı önemsemezsin. Zaten artık ağlama nöbetlerin azalır o eskiden kendinin ne kadar mağdur olduğu düşünüp benim başıma neden geldi nasıl onlar mutluyken ben bunları yaşıyorum diye allaha yakarışların ah etmelerin azalır. 2 yıl içinde de kendinin ne kadar şanslı bi insan olduğunu düşünürsün çünki insanın kendisinin suçsuz olup da allaha rahat dua edebilmesinin ne büyük nimet olduğunu anlarsın. Sonra o kişinin senin için ne kadar yanlış olduğunu anlarsın iyi ki böyle bir olay yaşamışım ya hala onla olsaydım neden salak gibi o kadar yıl üzülmüşüm dersin. Artık ona karşı hiçbir nefretin yoktur. Hatta başı sıkıştığında yardım bile edecek duruma gelirsin çünki karşındaki insan artık senin için önemsizdir onun karakterini çözdüğün için onun böyle bi karakteri olduğu için onun adına üzülürsün bile. Çünki bu kişiler emin ol buna kesinlikle inan senin bile acıyacağın durumlara düşüyor. Yani onlara olan nefretin tamamen geçtiğinde sen artık iyileşmişsindir. Ama senden ricam lütfen yıllarını kaybetme nefret sadece kendine zarar verir. Sen zaten kedini mutlu etme evresine geçmişsin bu çok güzel spor salonuna yazıl dans kursuna git salsa, oryantal, bachata, hip-hop,tango. Veya bi ebru, resim kursu. Fırsat sitelerinde uygun fiyatlı böyle kurslar var sosyalleş. Oğlunla bi taekwando, tae-bo kursuna da gidebilirsin. Kendini mutlu et.

psıkolog musun bılmıyorum ama benım yasadıklarımı ben bıle bu kadar guzel anlatamazdım
bu arada benden dualarını eksık etmeyen benı merak eden arkadaslara tesekkur ederım ben ıyıyım bunu bılın en cokda sızelrden aldıgım destekle ıyıyım

Canım haklısın biraz daha soğuk nevale olmamdan bir zarar gelmez. Zaten ablamla aramız açıkken onunla da görüşmüyorduk doğal olarak lakin şimdi yenilerde tekrar başlayınca durum çok rahatsız oldum.
Önerilerin ve dileklerin için teşekkürederim.

Size de düşünceleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Konu sahibinin derdinin arasına girmiş oldum. Ve lakin yazılanlarda duygular bazen hissedilemeye biliniyor. Daha önce ki yaşantımdan dolayı belkide kendime güvenimi yitirdiğimden, öyle hemen söyleyemeyen biriyimdir, mıy mıy olmadım hiçbirzaman lakin belki de pek çok şeyin ezikliğini yaşadım.
düşünceleriniz ayna olacak elbette yüreğime teşekürederim

Sana tavsiyem ablanla irtibatı kes.. Ve o enişten olacak İnsan bürümündeki hayvanla ne olursa olsun muhatap olma Allah koruun yuvandan da olursun... Allah yar ve yardımcın olsun..

Amin canım benim. Düşünce ve dileklerin için. Zaten katlanılan ne varsa yuvam için. Rabbim hepimizin ama herkesin yar ve yardımcısı olsun, içimizdeki sevgisini eksik etmesin

O kadar haklısınız ki belki de bu yüzden bir yerlere varamayabiliyor insan. Çok teşekkürederim. İnanın sanırım rahatladım ayna oldunuz belki de göremediğim yahut görmek istemediğim tarafıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…