- 7 Mart 2012
- 3.227
- 74
- 363
- Konu Sahibi Masal the end
-
mrb arkadaslar uzun zaman oldu yazmayalı bu surede kendımı toparladım artık
kendımı ısıme vermeye calısıyorum artık ıcıme kapanmıyorum arkadaslarımla sevdıklerımle daha sık gorusuyor ve ogluma daha ıyı vakıt ayırabılıyorum
ama cuma gunu mahkemesı var ve cıkacak benı sanırım tekrar zor zamnlar beklıyor...
cıkması ıcın en cok caba sarfeden benım cunku ogluma kıyamıyorum ama cıkınca da benı huzursuz etmesınden gerı eskı halıme donmekden korkuyorum bu kadar seyı atlattım elbet bunuda atlatrm dıye tesellı edıyorum kendımı umarım o da artık benden tum umudunu keser ve kendı yolunu çizer....
Türkiye`de su mantik var, birsey olunca kocasi degilde, karsidaki sucludur.
Ben yine yaziyorum 14- 15 yasindaki bir cocukla 28 yasindaki bir adami nasil ayni kefeye koyarsiniz? Allah askina???
Adam sübyanci, adam sapik!!!
Daha hala cocugunu göstermeyi düsünüyor konusahibi.....böyke bir serefsize...ipleri tamamen koparmaya niyeti yok, cocukda bahane tabi.
Ama kizkardese felaket bir öfke....
Yapmayin Allah askina, eger birazcik Allah korkusu var ise icinizde, 15 yasindaki cocugu degilde, evlenmis, ev bark sahibi olmus, birde üstelik baba olmus adamdan almaya calisin hirsinizi...
Yukarida bir arkadasin dedigi gibi ergenlik bunun adi, hepimizde öyle degilmiydik?
Kendimizi yasimizdan daha büyük göstermek, veya tamam ben büyüdüm artik edalari, ya daha cocuk onlar ya....Bir cocukdan 28 yasindaki adam ne ister????
Neden bir eniste baldiziyla muhatab olma istegi dogar?
Neticede evlisin, cocugun var kim olursa olsun neden baskasina yönelme istegin var?
Üzüldügüm tek sey o genc ergen cocugun psikolojisi...
kesinlikle katılıyorum size.
evet konu sahibine çokk üzüldüm,burda tek suçsuz o ve çocuğu.
ama 30 yaşındaki ş....z adamı lütfen 15 yaşında ergen bir çocukla aynı tutmayın.
o çocuğun da hayatı bitti,daha bu yaşta ailesi tarafından silindi.
burda çoğu insan o çocuğa hakaretler etmiş.15 likler herşeyin farkındaymış.o zaman neden kanunlarımızın önünde 18 yaşının altındaki çocuk,kendi rızasıyla dahi olsa ilişkiye girerse zorla yaşattırılmış muamelesi görüyor.
burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben.
burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben'''
derken ??????????
burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben'''
derken ??????????
Affetmiş olamaz ki :/
Giriyor ama buraya birşey yazmıyor.
İyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?