keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben durumunuza çok üzüldüm ben 15 yaşındayken annemler üzülmesin diye kendi hayatımdan vazgeçerdim şimdide öyle ama hayat insanlara bazı tecrübeler yaşatıyor ister istemez bunların hepsi tertemiz ve kusursuz bi hayat tecrübesi olmuyor malesef.. hiç kimseyi kendin gibi göremezsin haytında bi mantığı bir matematiiği yok açıkçası ben olsam şöyle yapardım dememek lazım öncelik çocuğunuz kendinizsiniz gerisi artık önemsiz uzak durun ki olayları daha iyi tartın yani bağırsanız kavga etsenizde geçmiş artık değişmez bu yaşadığımız hayat denilen acıması az dünyada heryerden darbe alabiliyoruz.. kaderiniz sizi bu şekilde sınamak istemiş kolay bir durum değil ama insan kardeşsiz kusura bakmayın ama ş.... bir kocasızda yaşar iyiki çalışıyorsunuz kendi ayaklarınızın üstünde durun çocuğunuz için... tertemiz 5 yaşında sana sahip çıkacak bi oğlunuz var galiba inşallah allahım bu durumu en kısa zamanda atlatmanızı sağlar insanlar hep mtihan içinde sizinde buymuş bide kardeşinize gelince suçlamak istemiyorum hata yaptı belki ama bir insan 7 sinde neyse 70 ndede odur diye bi atasözü vardır... yaniii sizin yaranıza derman olmıyacak bi kardeşiniz var silin asla ve asla sizin hayatınızda yeri yok artık kötü şeyler söylemeyin ama bitsin sizin için kocanıza gelince çok sürmez merak etmeyin en kısa zamanda kötü haberlerini almaya başlarsınız bide bu olaylarda sizin bi rolünüz yok uzak durun ve olayları izleyin gerçekten diizide olmaz ...zaten hayatta en büyük darbeyi yakınlarımızdan yeriz buda haytın gerçeği sizinki baya bi yakın olmuş hepsi bukadar.. söylemek kolay yaşamak tabiki çok zor biliyorum ama inanın kendimi sizin yerinize koyarak ve en mantıklı şeyleri yazıyorum... allah yardımcınız olsun...

Gerçekten çok üzüldüm.
Allah sana sabır selamet versin inşallah... Ailene de sabır versin.
Çok zor bir durum...

İnşallah toparlamaya başlamışsındır kendini ve inşallah daha iyisindir.

Gerçekten diyecek bir şey yok…
Nasıl bir adamdır ki eşinin kardeşine o gözle bakabiliyor. Adamı attın, kardeşinle bir ömür bunu nasıl kaldıracaksın… çocuğuna her baktığında kardeşinin böyle bir şey yaptığı aklına gelmez mi insanın…yaşı küçük değil…tam okumadım geçmişi de açıklamaları nasıl oldu acaba?

mrb arkadaslar uzun zaman oldu yazmayalı bu surede kendımı toparladım artık
kendımı ısıme vermeye calısıyorum artık ıcıme kapanmıyorum arkadaslarımla sevdıklerımle daha sık gorusuyor ve ogluma daha ıyı vakıt ayırabılıyorum
ama cuma gunu mahkemesı var ve cıkacak benı sanırım tekrar zor zamnlar beklıyor...
cıkması ıcın en cok caba sarfeden benım cunku ogluma kıyamıyorum ama cıkınca da benı huzursuz etmesınden gerı eskı halıme donmekden korkuyorum bu kadar seyı atlattım elbet bunuda atlatrm dıye tesellı edıyorum kendımı umarım o da artık benden tum umudunu keser ve kendı yolunu çizer....

mrba arkadaşım gerçekten okuduguma inanamadım kardeşinizle eşiniz bu durumda

şuan ailenizlemi yaşıorsunuz ayrı ev mi tuttunuz

kardeşinizi görüyormusunuz

ailenizle diyologunuz nasıl oldu düzeldimi kardeşinle aran

merakımı mozur görün

oglumun babası cezaevnde kardesım demek ıstemıorm ama o sahısda ne halde bılmıorm bılmek ıstemıorm tahmınımce normal hayatına devam edıyor ben kendı evımdeyım oglumla yasıyorum

Moralini yüksek tut canım, herşeyin üstesinden gelirsin evelallah.. İkisini de düşünme artık bu saatten sonra herşey olacağına varır canım olay mahkeme de zaten sıkma canını..

Son düzenleme:

caniim benim hosgeldiiin :) kendini toparladigina cok sevindiimmm :) durust guzel ahlakinla sen buyuuk bir sinavdan gectin bunu boyle dusun eminim hayatinda daha cok guzel seyler olacak oglunun buyudugunu meslek sahibi oldugunu goruceksiinn arkadaslarinla daha sik gorusmene ayrica sevindim zaten :) iyilesmis kalbin birazcik da olsa. Cok mutlu ol emiii! ne varsa icimizde var aslinda sen kendi icinde bul mutlulugu huzuru icin rahat olsun :) mahkeme bitince de umarim hersey daha guzel olur senin icin. umarim pesine dusecek kadar adi degildir ya birazcik gurur (hangi gururdan bahsettigimi bende bilmiyorum ama) varsa icinde seni rahat birakir diye dusunuyorum. mutlu kal ablacim

Canım konuların hepsini okumadım ancak genel bir bilgi sahibi oldum. Öncelikle hatalı olsa da kardeşin çok suçlu değil. Bu yaşlarda kandırılmaya çok müsaittirler. Yaptığı büyük hata ama onu düşünme.

İkinci olarak esas önemli konu şu: Hem baldız hem de 15 yaşında birisine ilgi duyan bir erkek hastadır. Bu psikiyatrik bir hastalıktır. Tedavi olması gerekir ama iyileşme oranı çok düşüktür. Bu durumda hasta bir insanla ömrünün geçmeyeceği için üzülmek yerine sevinmen gerekiyor. İleride daha büyük sıkıntılar olmaması için. Bu tür vakalarda ensest de çok fazla görülür. Allah korusun ileride böyle düşkünlükleri olsaydı ya?

Kurtulduğun için o adamdan sevin. Ama başına gelenler için tabii ki üzüleceksin çok doğal. Bomba gibi dim dik ayakta ve sağlıklı bir yaşam seni bekliyor. Oğluşunla beraber. Emin ol 5 sene sonra her şey daha güzel gelecek ve bu olaya bile olumlu yanlarından bakacaksın.

kesinlikle katılıyorum size.
evet konu sahibine çokk üzüldüm,burda tek suçsuz o ve çocuğu.
ama 30 yaşındaki ş....z adamı lütfen 15 yaşında ergen bir çocukla aynı tutmayın.
o çocuğun da hayatı bitti,daha bu yaşta ailesi tarafından silindi.
burda çoğu insan o çocuğa hakaretler etmiş.15 likler herşeyin farkındaymış.o zaman neden kanunlarımızın önünde 18 yaşının altındaki çocuk,kendi rızasıyla dahi olsa ilişkiye girerse zorla yaşattırılmış muamelesi görüyor.
burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben.

çok zor bir durum ,bol bol dua edin ,namaz kılın ve maneviyatınızı yüksek tutun .kardeşinizle bencede görüşmeyin ,o nasıl kardeşmiş vicdansız ,bir çocuk var ortada ,terbiyesiz ahh yanımda olsa onun saçını başını yolardım ya çok sinirlendim şimdi.babanada çok zor böyle evlat .kardeşin çok fazla dizi izlemiş sanırım şu yaprak dökümü pisligi gibi falan

burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben'''

derken ??????????

burda konu sahibinden daha suçlu birini göremiyorum ben'''

derken ??????????

Arada eşi kelimesini unutmuşum.
Tabii ki konu sahibine suç bulacak halim yok böyle bir konuda.
Tek suçlu ''konu sahibinin eşi demek istemiştim''
Kelime eksik kalmış kusura bakmayın.

arkadaslar son durum nedir nazlı bebek ismini değiştirmiş konuya geliyorum konu sahibi başkası çıkıyor
onunda profiline baktım evli , çocuk için tedavi falan yazıyor.eşiyle barıştı mı noldu?bileniniz var mı

Ozaman başka birisiyle evlendi ???? ayy ne biliyim böyle çok okudum takip ettim burayı merak ediyorum
Ama eğer hislerimde yanılmıyorsam avatarına falan baktımm o yeni bir ilişkiye pek benzemiyor.
yada çok çabuk toparlandı.Evlendi ve bebk için tedavi görüyor şaşırdımm keşke öyle olmuş olsaa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…