- Konu Sahibi Masal the end
-
benimde eniştem yani teyzemin kocası böyle pisliklerden biri geçen sene buna benzer bi olay yaşadım..
eniştem aradı evde tektim
-nasılsın yavrum
-iyiyim enişte teyzemler nasıl iyiler mi?
- ben onların yanında değilim gülüm rahat mısın iyi misin?
- iyiyimmm
- sana telefon aldım bana hat yok demiştin ya güzel bebeğim
- ne gerek vardı ben senden telefon mu istedim benim babam alamıyo mu?!!!
-olsun yavrum benden hediye olur gelince ödeşiriz, yani sen beni gezdirirsin oralarda..
- iyi madem teyzemle gelirsiniz babam gezdirir. kapatıyorum teyzeme selamımı söylersin
-tamam güzelim ben seni ararım numaranı ver bana
-hattım yok çalındı bi daha çıkartmayı düşünmüyorum ayrıca senin niyetini anladım ben teyzemin kulağına gitmesini boşanmanızı istiyosan şimdi açıyorum telefonu! benim yaşında senin kızın var! kırkından sonra azanı ne paklar bilirsin ayağını denk al! babam duyarsa seni vurur haberinde olsun hani ayrıca sevgilim var sizinle tanıştırmaya getircem bilgine.. ve telefonu suratına kapadım sonrasında hiç bi aramasına çıkmadım anneme sormuş beni sürekli arıyordu annemde hayırdır falan diyince arayamadı daha böylede kurtuldum gerekseydi olayı büyütür o adamın burnundan fitil fitilde getirirdim iyiki yüz yüze gelemeyecek kadAR uzaktayız..
yani ki ben daha 19 yaşındayım o ise kocaman adam benim yaşımda kızı varne cesaret be Allah Allahhh
Ben kandil akşamı aradım ablamı kandilini kutladım. Sonra o da enişteme verdi telf.
Kandilini kutladım onun da ban dediği şey:
Rüyamda gördüm seni ağlıyordun, iyi misin
Seni çok özledim
Buraya bir gel kucağıma oturtup öpücem sevicem seni.
Bende cvp yok
O da sessizce sanki aşığıymışım gibi
duydun mu beni çok özledim seni diyo
Sonra ablamı istedim boğazım düğümlendi
Bilemiyorum işte ben hep nazlı bebek in eşine suç buluyorum kardeşinden çok
ya kusura bakmada sen kaç yaşındasın...merak ettim ..bide ablan salakmı senin afedersinde yani kocası sana saryo ve senin ablan anlamıyo ya bence anlamakmı istemiyo evliliği bitmesin diye gibime geldi.....ve sen diyemiyomusun lan sen bana bak beni küçük görüp böyle sapık sapık bana sulanma senin ananı ........valla banlanmasam yazcam desene kızım beeeeeeee....ne korkuyon susmak iyi değil ..ne olursa olsun.
benı gercekten anlamısın ama ınan ben kardesım olaxak o pisliğe ne yaparsam yapayım benım kadar canı yanmayacak evet esımde onun kadar hatalı ben ıkısınıde sıldım ama bana kardesın cahıldır bılmemnedır dıyenlerı parcalamak gelıyor ıcımden
yani ki ben daha 19 yaşındayım o ise kocaman adam benim yaşımda kızı var
işte ruhları bu kadar sapıklaşmış bunların.. allah ıslah etsin
Bence ablanın nasıl biriyle yaşadığını bilmesi lazım. Nasıl bir sapıkla aynı yastığa başkoyduğunu... Allah'ım sen bizi koru.
o ben değilimm
benimki teyzemin kocası ve ben adamı mahvederim hiç sabretmem
kocana sahip çık bi daha adım atmıcam sizin eve senide sildim dedim teyzeme zaten
ben sabredemem fitil fitil burnundan getirirm adamın
Yok artık gerçekmi bu??
Böyle adamlarla evli olan bayanlara çok için acıyor.Oturup yere ayaklarımı vura vura ağlamak istiyorum..
Hepsini hadım etmeli en güvenilir çözüm bu bence...
adam bunlari ablanizin yanindami soyledi ???
Cevap veremedinizmi?
Niye tepki vermiyorsunuz anlamıyorum, bir sert çıkın da bakalım bi daha yapabilir mi?
ya kusura bakmada sen kaç yaşındasın...merak ettim ..bide ablan salakmı senin afedersinde yani kocası sana saryo ve senin ablan anlamıyo ya bence anlamakmı istemiyo evliliği bitmesin diye gibime geldi.....ve sen diyemiyomusun lan sen bana bak beni küçük görüp böyle sapık sapık bana sulanma senin ananı ........valla banlanmasam yazcam desene kızım beeeeeeee....ne korkuyon susmak iyi değil ..ne olursa olsun.
canım senın olayın cok farklı sen tacız edılıyorsun ve sana tavsıyem bır an önce delıllerle bunu ablana ıspatlaaaa lutfennnn yap bunu
benım kardesım karsılıklı yasadıgı bırsey yanı senın gıbı deıl senın gıbı olsaydı da canımı verseydım ama deılıkısnıde allah a havale etmekten baska yapabıleceım bısey yok benım
Bence ablanın nasıl biriyle yaşadığını bilmesi lazım. Nasıl bir sapıkla aynı yastığa başkoyduğunu... Allah'ım sen bizi koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?