keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne cesaret be Allah Allahhh

nekadar igrnec bi sey.

insan hic enistesiyle iliski yasarmi???

bu devir nereye gidiyor böyle??

artik kendi ailemize bile güvenemicekmiyiz???

esimizi kafese mi koymaliyiz?????

allah yardimcin olsun cnm

Allah'ım, böyle şeylerle sınama insanları

Oğlunuz için ayakta durmak, verdiğiniz en doğru karar .. Sakın vazgeçmeyin.

ya kusura bakmada sen kaç yaşındasın...merak ettim ..bide ablan salakmı senin afedersinde yani kocası sana saryo ve senin ablan anlamıyo ya bence anlamakmı istemiyo evliliği bitmesin diye gibime geldi.....ve sen diyemiyomusun lan sen bana bak beni küçük görüp böyle sapık sapık bana sulanma senin ananı ........valla banlanmasam yazcam desene kızım beeeeeeee....ne korkuyon susmak iyi değil ..ne olursa olsun.

sen kucağına ananı otuttur öp diye .......

anlamammı kardeşim olcak şeymi afedersin oooohha 15 yaşındaki kız evlendirsen doğurur....heleki bu zamanda ne cahilliği yaaaaaaaaaaa..ondan küçükler bu zamanda ne fırıldaklar çeviriyo duyyoz göryoz

NAZLIBEBEK şu senin kardeşini bana vercekler varya senide bi koltuğa otturcam sen seyret.....varya etleri oduna parçalanıp yapışana kadar döver ellerimle ciğerini çıkarıp sana armağan ederdim

yani ki ben daha 19 yaşındayım o ise kocaman adam benim yaşımda kızı var
işte ruhları bu kadar sapıklaşmış bunların.. allah ıslah etsin

Bence ablanın nasıl biriyle yaşadığını bilmesi lazım. Nasıl bir sapıkla aynı yastığa başkoyduğunu... Allah'ım sen bizi koru.

Bence ablanın nasıl biriyle yaşadığını bilmesi lazım. Nasıl bir sapıkla aynı yastığa başkoyduğunu... Allah'ım sen bizi koru.

o ben değilimm
benimki teyzemin kocası ve ben adamı mahvederim hiç sabretmem
kocana sahip çık bi daha adım atmıcam sizin eve senide sildim dedim teyzeme zaten
ben sabredemem fitil fitil burnundan getirirm adamın

o ben değilimm
benimki teyzemin kocası ve ben adamı mahvederim hiç sabretmem
kocana sahip çık bi daha adım atmıcam sizin eve senide sildim dedim teyzeme zaten
ben sabredemem fitil fitil burnundan getirirm adamın

Cnm pardon ben sen sandım :26: Yanlış okudum sanırım sen de en güzelini yapmışsın gerçekten.

Yuhhhhhhhhhhh.............
Allah kahretsin ya.
Biz kime güveneceğiz ? Kardeşimize bile güvenemiyorsak, kime güveneceğiz ?
Kimseye arkamızı dönüpte bir şeyleri emanet edemeyecek miyiz biz ?
O kadar üzüldüm ki...
Bu resmen İNSANLIK AYIBI dır...
Yazıklar olsun senin o kardeşine !
Hadi eş, eldir... El adamıdır da, o kardeş !
Allah cezasını versin ...

Cevap veremedinizmi?
Niye tepki vermiyorsunuz anlamıyorum, bir sert çıkın da bakalım bi daha yapabilir mi?

Haklısınız ama daha önce çok sert tepkiler verdim zaten çalışırken işten dönerken bulduğu zaman da oluyordu. Zaten belden aşağı konuşmayı sever kendisi. Ne zaman sert tepki versem niye kızıyorsun ki ben senin abinim diyor. İnanın ne yapacağımı şaşırıyorum çoğu zaman. Kaç tane çocukları var.

İşte öyle diyemiyorum sorun da orda önceden söylerdim evlenmeden önce ama şimdi ben de evliyim zaten birde evlenirken ailemle aram açılmıştı ablam uzun süre konuşmadı benimle ve doğal olarak ailemi de kışkırttı. Şimdilerde iyiyiz işin içinde aile olunca diyemiyorum inanın. Söylesem zaten inanmaz ki ablam diyeceği şey; o sizi kardeşi gibi görüyor biz evlendiğimizde siz küçüktünüz elinde büyüdünüz der.
Sonrasında da iftira atıyorum zannedip bi daha benimle tekrar görüşmez ve aileme de lanse ettirir çünkü altlı üstlü oturuyorlar.
Erkek kardeşimde var böyle birşeyn lafını bile dile getirmek nasıl sonuçlar doğurur bilemiyorum. Benim evliliğim de var işin içinde...
Zaten uzakta evliyim artık ama gittikçe buluyor işte sapıklığına doymasın insanoğlu.
Çok ama çok huzursuz oluyorum.
Yazarken bile içim ürperiyor inanın. Kendim suç işlemişim gibi utanıyorum.

Canım benim kendi sorununun içinde bana yardımcı olmak için yazmışsın çok sağol.
Benim öyle birşey yapma durumum yok çocukları var. İş nerelere varır düşünmek bile korkutuyor beni. Uzak akraba olsa neyse bende söver konuyu kapatırım ama çok yakın işte
İnan artık sadece bu olay değil pek çok şeyi takmaktan kulağımda uğultu aşladı 4 doktora gittim çaresi yokmuş.

Haklısın senin kardeşinin karşılıklı yaşadığı bir durum. İşte bu kötü durumda seni boşanmaya kadar götürdü. Hayatı ona zindan etsen neye yarar senin yüreğine su serpilir belki. Lakin bu durum gerçekleri ve içindeki fırtınaları dindirmeye yetmez. Rabbim çok ama çok yar ve yardımcın olsun

Bilse n'olucak ki birşey değişmez o sadece beni suçlar. Evlenirken neler yaptı bana eşimin ve ailesinin yanında rezil etti beni.
Beş buçuk senelik evliyim 4 yıl konuşmadık ta ki kızkardeşimin düğününe kadar.
Kendisi bayaa bir kıskançtır, bana ailem bişey almasın diye onları doldurduda doldurdu. Bir iğne bile almayı bırak bana takılanları aldılar.
Bir gece erkek kardeşimle konuştuklarına şahit oldum.
Nişanlıyken eşya falan almaya diye geldik ailem ablamla gönderdi tek olmazmış ta.
Geri döndü çocuklarım var evde diye büyüğü yanımızdaydı zaten. Sizin eşyalarınızın gelmeye niyeti yok dedi. Milletin yanında utfak dolaplarını kafama çarptı.
Dönerken yolparasına ve biküvi ve sigarasına kadar herşeyini aldırttı.
Eve gittiğinde öyle şeyler anlatmış ki burnumdan getirdi ailem. Geri dönmek zorunda kaldım. Eşyalarımın hiçbirini göremedim yani. Eşim beğendiklerinin fotosunu çekip bana mail atıyordu. Bende ordan gördüğüm kadarıyla tamam sen bilirsin diyordum.
Bir gece cam da sigara içerken duydum konuştuklarını aklım hafzalam almadı neler neler yapmışım da haberim yokmuş nerdeyse yattılar diyecek. Duysanız kulaklarınıza inanamazdınız. Burda yazmaya terbiyem müsait değil yani. Tek dediğim bunları ben mi yapmışım.
Ertesi gün aileme anlattım böyle böyle anlatırken duydum ablamı reva mı bu bana ne yaptım size namusunuza halel mi getirttim diye, ağlamaktan gözlerim şişti.

Annem ve babam dan destek bulacağıma nişanımda takılan altınları alırken gördüm. Onları niye aldınız n'oluyo diyorum;
Onlar bizim, nişanda takılanlar kız tarafının olur,yarın bi gün çocuğun olunca takarız, otur konuşalım dedik gelmiyosun deyip uydurdukları bahane bu oldu.
Şimdide çocuğum olmuyor zaten
Bu kadarla bitmiyor işte.
Kime ne anlatayım güveni bırak özgüven bırakmadılar içimde
Kimseyi sıkmak istemedim ama anlattım işte birazcık sizlere

merhaba konuyu okuduğumda dehşete kapıldım ne demek bu ya !
yaşadığımız dünyaya bile anlam veremez olduk ve ben şuan kendime nasıl bir dünyada yaşıyoruz diye soruyorum..eşe dosta kardeşe hatta babaya bile güveni kaybettik ne yazık ! boşuna dememiişler HAYATTA 2 ŞEYE GÜVENİRİM BİRİ AYNAYA BAKTIĞIMDA GÖRDÜĞÜME DİĞERİ YUKARI BAKTIĞIMDA GÖREMEDİĞİME..Kurban olduğum Allah sana ve oğluna yardım etsin hep yardımcınız olsun inşallah güçlü bir insansın dirençlisin.. yıkılmak kolaydır önemli olan tekrar kalkabilmek..Evet yaşadığın çok çok çok acı ama Allah sana teselli olsun diye bir evlat vermiş onun için ayakta kalıcam diyorsun ve kalmalısın..hiç pes etme ve emin ol sen dayandıkça Allah yardım edecek.. geçecek nolur güçlü ol..geçeceğine dair inancını hiç kaybetme nefes aldığın sürece umut hep vardır..yanındayız..Dualarımız seninle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…