keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sok oldum, nasil olur yaaaa....
Kötü durum esini bosarsin gider, ama cocgunu büyütürken hep kardesini göreceksin ona kinin hic dinmicek , asil kötü olan bu...
Ne desem bilmiyorum...

allah sabir versin....

Nedir su an durumun ?

Fotodaki eşiydi öyle hatırlıyorum çünkü konunun ilk açıldığında da bu foto vardı kaldır demiştik kaldırmıştı..
eğer gerçekten eşi ise affetmesine çok şaşırdım.çünkü kolay hazmedilebilecek bir konu değil.adam başkasıyla değil baldızıyla aldatmış.yazık eder kendisine ne diyeyim.

cok samımı oldugum bı arkadasımda bunun gıbı bı durum yasadı ama esınen bosandı
cocukları verdı
kız kardesıyle araları ıyı gordugum kdarıyla ..
daha fazla bısey yazamıcam dogru olmaz

Bir de üstüne üstlük kız 15 yaşında. Hastalıklı bir zihniyet ne yazık ki.

valla 15 yaşında ama eniştesiyle kırıştırmasını biliyor. dünyada başka adammı kalmadı sanki gitmiş eniştesini bulmuş. kocasıda 28 yaşında uçkuruna sahip olamayan herifin tekiymiş ne diyelim.hata üstüne hataaaa. bence konu sahibinin gelip bian önce bu konunun sonucunu paylaşması lazım.

ay kızlar bu konuyu okuyunca çok tuhaf oldum ya çünkü bir kaç ay sonra evlenecem ve 18 yaşında kız kardeşim bizle yaşayacak tabi mecburiyetten annemiz babamız yok ablam var ama onun da istanbula gelin gitme ihtimali var kardeşimin düzeni burda onun düzenini bozamayız benim nişanlıma ve kardeşime güvenim tam ay allahım evlerden ırak ne insanlar var

Ne koca olacak adami, ne da besleyip bakip buyuttugum kardesimi affederdim ben olsam ki Allah kimseye vermesin boyle sey.
Konu sahibine de sabir ve guc dilerim.

çok üzüldüm ya Allah başa vermesin. size de sabır versin.
mutlaka bi doktora gidip bu durumu atlatmaya çalışın kendi içinizde halletmeyin bence
şimdi şu dizilere daha da sinirleniyorum bu kardeşleri sürekli aynı kıza ya da erkeğe aşık göstere göstere çocukların da ahlakı psikolojisi bozuluyo

Hadi o 15 yaşında ergen saf salak bir şeyde.. Eşi çook suçlu bu durumda.. Asla affedilmemeli bence!

bu konu baya eskiymiş ya yeni farkettim inş eşiyle barışmamıştır çok merak ettim şimdi

Hala merak ediyorum ne oldu acaba diye.

Baristilar gibi hissediyorum ben ama inanamiyorum yani.

Adamin yaptigi hem sapkinlik hem de sapiklik.

Allah korusun ya boylelerinden..

Tabi kizda da hata var ama onun ergenlikteki dusunce yapisina veriyorum artik bu ayibi.

Ancak 15 yas cok kucuk ya subyanciliga giriyor bu ciddi bir suc.

Birde boyle kisilerin kendi oz cocuklarini taciz etme olasiligi da cok yuksek.

Mahkemede de soylemislerdir zaten ona gore velayeti vermemislerdir..

çok üzüldüm Allahım kimseyi bu duruma düşürmesin. bu da yanlış belki ama keşke başkasıyla aldatsaydı kardeş başka bi şeye benzemez. ne söyleyim bilemedim. Allah yardımcın olsun..

bu olay bana güldem-neşe karaböcek olayını hatırlattı .güldem karaböcek ablasının kocasınla olmuştu .sonra adam ondan ayrıldı eski karısına döndü .kadında kabul etti .. hatta bide çocuk doğurdu .kız kardeşini sildi kocasını geri aldı ... yani bu olaydada eşini affetmişse hiç şaşırmam ..gerçek hayattada gördük bütün türkiye izlemişti olayı ..gerçi bizim zamanımızda değildi ama annelerimiz görümüş ..bilenler bilir ...
eşinle profil fotosu var sanırım konu sahibinin ... bilmiyorum affetmiş olabilir zaten yazmıyor konuya bir yorum ....

Yorumlar tek tek okumamın mümkanatı yok konuya ve konu sahibesine itafen neden hala sitede avatarınızla eşinizle sizin resminiz var(eşini ise eğer ki öyle sanıyorum) yani bu eşle hala resmini burda tutcak kadar seviyomusunuz?
dikkatimi çekti sormak istedim..

arkadaslar gunahını almak ıstemem ama benım fıkrımce konu sahıbı affetmemiş olsaydı burda bızlere cevap werır ve dertlesıyor olurdu bellı kı ıkıncı baharlarını yasıyorlar yazık birde resim koymus ınsallah baskasıdır ama sanmıyorum ........

bencede öyle ... kız kötü baştan çıkarmıştır zaten ....

dizilere konu olacak tarzda hayatlar var ne denir ki bu durumda,Rabbim kimselere yaşatmasın,kocanamı yanarsın canın ciğerin olan kardeşinemi,affedilecek bir durumda asla değil,Allah kimseyi şaşırtmasın evlatlarımızı,eşlerimizi,bizleri..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…