keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konu açıldığında nedense belli bir noktadan sonra ben de inandırıcılığını yitirmişti

ablam sen de mi:)

bu sahte olaylar yüzünden kk hatunları olarak paranoyak olduk :)

keşke gelse de 1-2 bişey yazsa.affettiyse de onu yazsa en azından şüpheleri giderir.

ablam sen de mi:)

bu sahte olaylar yüzünden kk hatunları olarak paranoyak olduk :)

keşke gelse de 1-2 bişey yazsa.affettiyse de onu yazsa en azından şüpheleri giderir.

evet canım,bir sebepten inanmaz olmuşdum ve okumayı bırakmıştım.şimdi sebebini hatırlamıyorum ama geri dönüp tekrar okumakta istemiyorum

bende okurken çok üzüldüm kadın heryere yazıyo burayıda böyle birseyler yazıp bırakmış boşanmamış sanırım yazdığı konuları okudum kocası yurt dışına gidince üzülüp özlüyomuş yaniii kızlar laf olsun torba dolsun diye yazmış çok film izlemiş galibaa dayanamayıp seneryolar yazmk istemiş galiba sonunu getirememş bu konuyu böyle bırakmışsa herkesin sorularını cevapsz bırakmışsa kusura bakmasın bende böyle derim inanmadım sana masal the end

Allah verir onun da cezasını elbet.
Boşanmak en hayırlısı olurda kardeşinden boşanamaz işte insan.
Kardesin sanırım yerin dibine girecektir böyle bir durumda. Tabi o yüz varsa.
Suan ergenlik döneminde belliki basında kavak yelleri esiyor. iyiyi doğruyu kötüyü ayırt edemeyecek durumda.
Çevresinde hangi erkeği görse ilgi duyabilecek bir dönemden geçiyor.
Onada hak vermek lazım bir bakıma ama ya eşin!! eşine ne demeli?
boşandığında hala devam edebileceklerini hiç sanmıyorum ama Kardesinle aranı nasıl düzeltmeyi düşünüyorsun.

Allah yardımcın olsun canım
cok üzüldüm gerçekten. berbat bir durum

İnşallah faketir konu ne diyeyim, burada insanlar sana "kardeşin ne kadar hatalı da olsa onu silip bu hayatta yalnız bırakırsan daha da kötüye gider" dedikçe belki kocandan çok bize kızıyordun. Şimdi o sübyancıyı affadip kız kardeşini sildiysen sana diyecek lafım yok. Çocuğuna üzülürüm sadece.

Ohaa ya neler oluyomuş çok şaşırdım kardeşinle aran nasıldı ki kocanla ilişkisi olmuş böyle saçmalık mı olur ya kocan resmen 15 yasındaki kızı kandırmıs bence ergen bi kız hata yapmış 28 yasında adam neden böyle bi şey yapıyo allah belasını versin böyle adamlrın hepsi gebersinlar

konu fakede olsa gerçektende oluyor bu tür olaylar ..bir tanesi zaten bilinen örnek ... kardeşini silip kocasınla barışmıştı ....biz kadınlar duygularımıza yeniliyoruz yada bir hırsa kapılıyoruz belkide benim kocamı elimden alamaz gibilerinden ..ne acı ....

eğer gerçekse..
dediğin gibi keşke ölselerdi 3 gün ağlardın 4. gün unutur allah rahmet eylesin derdin....
ama böyle hergün bela okusan yeridir

bence sevgilisi yada kardesi
bunca olaydan sonra kocasiyla barismaz
egerki baristiysa kardesiylede barismasi gerek
ama yok 15 yasindaki kiz o... damgasiyla durup
kocanin koynuna girildiyse yazik derim

konu sahibi burda bir konu acmıs bir daha da umursamamıs

fal sayfalarında durmadan yorum yapmıs ee işi fallara kalmıs

boşuna dert etmeyin arkadaslar
konu sahibi umursamıyor

Allah sana ve anne babana sabır versin arkadaşım, senin adına çok üzgünüm.. kardeş ve koca... ne denir ki bu duruma...

aman yarabbim

hadi eş i boşver boşadın gitti diyelim peki ya kardeşin ? kim suçlu kim suçsuz diye bişey yok, kardeşin enişten ablamın eşi deyip durmalıydı,eşin o benim kardeşim demeliydi. soğukkanlı olmalısın . kardeşin ne yaptı peki,ne dedi

Son düzenleme:
ya biz burada üzülüyoruz ne oldu diye bekliyoruz konu sahibi başka konulara cvp yazıyor. şu noktadan sonra konunun doğruluğuna kesinlikle inanmıyorum.insanın başına böyle bişey gelse dertleşmek ister derdine ortak olan insanlarla paylaşır gidip kahve falı mevzularında muhabbetleşmez.
çok sinirlendim ya,şimdi konuşacm yine banlanacm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…