- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.041
Boşuna çene yoruyoruz , pardon elleri
bu konu açıldığında nedense belli bir noktadan sonra ben de inandırıcılığını yitirmişti
ablam sen de mi:)
bu sahte olaylar yüzünden kk hatunları olarak paranoyak olduk :)
keşke gelse de 1-2 bişey yazsa.affettiyse de onu yazsa en azından şüpheleri giderir.
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm[/Q
Bir insanın başına gelebilcek en kötü şey
kaçıncı sayfada canım resımlerr..
Ne Nasil Nezaman ??? Ne olmus ?? Resimler nerde ?? son durum belli degil galiba hmmm :44:
Ne Nasil Nezaman ??? Ne olmus ?? Resimler nerde ?? son durum belli degil galiba hmmm :44:[/QUO
pardon 2 msj atmışım üst üste...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?