keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konudan bazı mesajları okudum

eğer konu sahibi kocasını affettiyse, bu ben hakkdiyorum demektir

koca ile kızkardeş yine gizli gizli görüşmeye devam eder bu durumda, sonra da 2-3 yıl sonra kaçarlar muhtemelen...

kız reşit olunca

bu olayda 3 kişi de hatalı bence

hayır anlamadığım bir şey var konu sahibi profil resmini de o resim olarak değiştirmiş.
burayı okuyor görüyor ve cevap vermiyor.Sanırım affetti biz böyle affedilmez falan yazıyoruz
kendileri de affettikleri için cevap vermiyor bence.

evet bize ne ama günlerce okuduk paylaştık birçoğumuz üzüldü belki kendi hayatlarımızda bile
böyle bir şey olup olmayacağını düşündük.en azından eğer affetti ise konuyu kapattıra bilir bizde gaipten yorumlar yapmayız...

ya herşey müstehak böyle konu sahiplerine zerre üzülmüyorum

15 yaşında ergenliğin verdiği cahillikle kendini kullandıran kardeşi affedip bağrına basmasan bile çünkü çocuk o(20 25 yaşına geldiğinde zaten pişmanlık travma utanma her türlü kötü duyguyu yaşayacak senın kardeşin)

kocaya tekmeyi basacağına sabi sübyancı pis bir sapık olduğu için

resmen kızkardeşe kin kusmuş sübyancı adamla aynı yastığa baş koyuyor

durum bu ne kadar inceltip kibarlaştırsakta o adam bir sübyancı peki onu yatağına alan konu sahibine ne demeli

ben söyleyim o adamdan çocuk yapma yaparsan da gözünü çocuğundan ayırma kocan onuda kullanabilir çünkü!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
konu sahibi daha birşey yazmamış..İnşallah bu sapığı affetmemiştir..

umarım o profildeki de başka biridir.hangi kadın kendisini 15 yaşındaki kardeşiyle aldatan bir sapığı affedip fotosunu avatarı yapar ki

ayrıca yanlışm varsa düzeltin konu sahibesinin kullanıcı adı 1-2 değişik kullanıcı adı var gibi geldi bana ..ilk youmlarla daha sonrakilerde kullanıcı adları farklı..

ya giriyor nete hiç mi görmüyor kendi konusu en üste çıkıyor cevap yazılıyor hiç mi görmüyor ben inanmıyorum görmediğine falan

basbayağı affetmiş utancından yazmıyor buraya zıyaretçi modda bile okuyor olabilir

en son fal topiklerine yazmış e doğru işi fallara kaldı

Son düzenleme:
O resim olayına bende cok ttakıldım. Bu durumda evlilikleri sürüyor.
Yada anlattıkları dogru degildi.

ve başka bir isimle tekrar aramizdadir.

bence burayı görmemesi mümkün değil
o yüzden durum belli affetmiş ve yazamıyor ama en azından sonucu yazıp konusu kapattırsa yani
o kadar okuyup üzülüyo insanlar burda sonuç yazmayacaksa kapattırsın

sen çok cesur bi kadınsın.yerinde ben olsaydım şimdi annemle babamın kızı olan şahıs sokaklarda yaşıyodu
Böyle bir hikaye biliyordum bundan 15,20 yıl önce olmuş.

ama tam terzi,
kadin eşinin küçük erkek kardeşi ile birlikde olmuş diye dedikodusunu yapıyorlardı.
kadinla o küçük erkek cocuğun arasındaki yaş farkı ise konu saybin eşi ve kız kardeşinin arasındaki yaş kadardı:)
çocukluğumdan beri hatırladığım kadarı ile, boşanmış ve görüşmüyorlardı.

sonra ne oldu biliyormusunuz?
O kadının en büyük kıslari komşusu ile kaçdı, evli ve babaydi.

dünyada cok çirkin ve mikrop insanlar var...

konuyu açan arkadaş,keşke okuyup çıkmak yerine gelip 1-2 cümle yazsan ya da konunu kapattırsan..

ya kızlar acaba bu konu fake mi belkide kız bu yorumları okuyup içten içe gülüyor bize yada sözlükten geldi biri açtı konuyu çıktı gitti bizde burda merakla sonucu bekliyoruz eğer öyleyse yazık

Son düzenleme:
konuyu açıp cevap vermemesi ilginç
babası kızının damatıyla telefon görüşmelerini görüyor
kızının elinden sadece telefonu alıp kızını okula yolluyor buda ilginç??

Son düzenleme:
104 sayfayı okuyamadım tabıkıde neler oldu bıttı bılmıyorum sadece konu sahıbının bu konusunaa şok oldum.. Bir anda gözlerım yerınden cıktı sandım...rabbım şaşırtmasın.. Ne hallere geldıkk.. Töbee yarabbimm.allahım kımsenın başına vermesın ..

bu konu açıldığında nedense belli bir noktadan sonra ben de inandırıcılığını yitirmişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…