- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.061
kimse yanlış anlamasın ama bu tür ağır olayları yaşayıp yarım saat sonrasında, bir saat sonrasında yada bir gün sonrasında gelip buraya şu kadar zaman önce şunu öğrendim tarzı konulara hiç inanmıyorum ben. kimse o acısıyla aman kadınlar kulubüne koşup yazayım telaşına düşmez. allah esirgesin böyle bir şey yaşadığınızı düşünün gerçekten o an aklınızdan en son geçecek yer burasıdır. ayrıca böyle konularda direk yorum yapmak yerine konu sahibinin geçmişine göz atıyorum ben. ee ben yorumum değerli hakedene yapmak lazım.
bende okurken çok üzüldüm kadın heryere yazıyo burayıda böyle birseyler yazıp bırakmış boşanmamış sanırım yazdığı konuları okudum kocası yurt dışına gidince üzülüp özlüyomuş yaniii kızlar laf olsun torba dolsun diye yazmış çok film izlemiş galibaa dayanamayıp seneryolar yazmk istemiş galiba sonunu getirememş bu konuyu böyle bırakmışsa herkesin sorularını cevapsz bırakmışsa kusura bakmasın bende böyle derim inanmadım sana masal the end
avatardaki kim merak ettim de:44:konudakı yenı mesajları goormemıstım zaten cok da gıremedım. eskı esm de evlenmiş kardeşimden de hiç haberım yok dıyebılırım okula gıdıyormus bıldıgım kadarıyla ben yenı bır sayfa actım kendıme bana uzak olsunlar yeter. onunla tek ortak noktam oğlum artık.
herkes hak ettıgını buluyor duyuyorum ıkısıde hıc mutlu değiller. eskı eşimle oğlumun okul nişlemlerı ıcın gorustugumuzde bana dedıgı sey ''ben sana yaptıklarımın cezasını cekıyorum ''oldu. ben beddua bıle etmıyorum rabbım herkese layığını verıyor.... merak eden arkadaslara ayrıca tesekkur edıyorum. konu fake değil malesef kı hayatta boyle gerçekler var...
yani şuan sevgiliniz...fotodaki erkek arkadsım. daha doğrusu cocukluk arkadsımdı aynı zamanda
konudakı yenı mesajları goormemıstım zaten cok da gıremedım. eskı esm de evlenmiş kardeşimden de hiç haberım yok dıyebılırım okula gıdıyormus bıldıgım kadarıyla ben yenı bır sayfa actım kendıme bana uzak olsunlar yeter. onunla tek ortak noktam oğlum artık.
herkes hak ettıgını buluyor duyuyorum ıkısıde hıc mutlu değiller. eskı eşimle oğlumun okul nişlemlerı ıcın gorustugumuzde bana dedıgı sey ''ben sana yaptıklarımın cezasını cekıyorum ''oldu. ben beddua bıle etmıyorum rabbım herkese layığını verıyor.... merak eden arkadaslara ayrıca tesekkur edıyorum. konu fake değil malesef kı hayatta boyle gerçekler var...
peki ailen ne diyor kızlarıyla görüşüyorlarmı ve senleewet sımdıkı evlendıgı ınsan bana çok bulaşmaya kalktı zamanın da bende kendısıne eger kardesı varsa dıkkat etmesını ve asla muhattabım olmadıklarını söyledım...
aslında bu kadar cabuk toparlayamazdım eger hayatımda oğlum ve şimdiki erkek arkadasım olmasaydı... ama atlattım sonucta bu olayda masum olan taraf ben ve oğlumdu. rabbım de bızım yanımızdaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?