keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:44:konunun açıldığı 1 yıldan fazla olmuş arkadaşlar,ben de tarihe bakmadan 1 aylık mevzu diye okuyorum
fotodaki de eşiymiş,geçmiş sayfalarda konuşulmuş, yorum yazmasın bence artık kimse, herkes tercihini yaşar...

kimse yanlış anlamasın ama bu tür ağır olayları yaşayıp yarım saat sonrasında, bir saat sonrasında yada bir gün sonrasında gelip buraya şu kadar zaman önce şunu öğrendim tarzı konulara hiç inanmıyorum ben. kimse o acısıyla aman kadınlar kulubüne koşup yazayım telaşına düşmez. allah esirgesin böyle bir şey yaşadığınızı düşünün gerçekten o an aklınızdan en son geçecek yer burasıdır. ayrıca böyle konularda direk yorum yapmak yerine konu sahibinin geçmişine göz atıyorum ben. ee ben yorumum değerli hakedene yapmak lazım.

son olarak site yöneticileri eften püften sebep yere kişileri engelleyip
üyeliklerini sonlandırıyor sunuz bu bayan böyle güzelce bissürü insanı topladı yorum yaptı anlattı vs..
sonra kullanıcı ismini defalarca değiştirip duruyor ama nasıl oluyorsa gözden kaçıyor...
bence küfür ve hakaretten daha kötüdür yalan söyleyip insanları aptal yerine koymak.buna kayıtsız kalmakta een az yapan kadar kötü.....

herkes nasıl yargılamıs boyle ben buraya kaç yıldır uyeyım dıyecek bırsey bulamıyorum sızlereee..... boyle birseyın sakası aldatmacası olur mu elıme ne gececekkıı ayrıca fotodakı de eşim falan deıl ben coktan bosandım . fotodakı erkek arkadasım....eskı nıckım nazlı bebek eskı esım ve kardesım olacak sahsıyetler nıckımı bılıyorlardıı deıstrmemdekı tek neden budur!!!

zaten yarım saat deıl bırkaç gun sonrasında paylasmıstım kendımı eve kapatıp dısarıyla ırtıbatımı kesmıstım o dönemlrde... ama kımseyı ınandırmak zorunda deılım o dönemlerde benı dınleyıp destek olanlar oldu bu arada onların hepsıne cok cok tesekkur edıyorm ...sizin gıbı on yargılı ınsanlarada bısey dıyemem zaten

yurdısı falan nedır bu yorumu bulup cıkarın ıspatlayn hemen bana

inş herşey güzel olur bundan sonra senin için
yeni bi hayata başlamana çok sevindim

fotoyu görünce ve yorum yapmayınca herkes barıştınız o yüzden yazmıyosunuz sandı

Son düzenleme:
Bu konunun sahte ya da gerçek olup olmadığını bilemem tabii, ama bunlar maalesef olan şeyler.. Zamanında Nazan Öncel de ablasını eşinden ayırıp onunla evlenmiş mesela..
Daha neler neler vardır. Allah korusun. Allah bunu yaşayanlara sabır versin..

konudakı yenı mesajları goormemıstım zaten cok da gıremedım. eskı esm de evlenmiş kardeşimden de hiç haberım yok dıyebılırım okula gıdıyormus bıldıgım kadarıyla ben yenı bır sayfa actım kendıme bana uzak olsunlar yeter. onunla tek ortak noktam oğlum artık.
herkes hak ettıgını buluyor duyuyorum ıkısıde hıc mutlu değiller. eskı eşimle oğlumun okul nişlemlerı ıcın gorustugumuzde bana dedıgı sey ''ben sana yaptıklarımın cezasını cekıyorum ''oldu. ben beddua bıle etmıyorum rabbım herkese layığını verıyor.... merak eden arkadaslara ayrıca tesekkur edıyorum. konu fake değil malesef kı hayatta boyle gerçekler var...

avatardaki kim merak ettim de:44:

kimsenin ahı kimse de kalmazmış..mutlu olduğuna ve o insandan kurtulduğuna sevindim.

yalnız o adamın şimdi ki eşine sormak lazım kız kardeşi var mı? varsa uzak tutsun bu insandan!

ewet sımdıkı evlendıgı ınsan bana çok bulaşmaya kalktı zamanın da bende kendısıne eger kardesı varsa dıkkat etmesını ve asla muhattabım olmadıklarını söyledım...

aslında bu kadar cabuk toparlayamazdım eger hayatımda oğlum ve şimdiki erkek arkadasım olmasaydı... ama atlattım sonucta bu olayda masum olan taraf ben ve oğlumdu. rabbım de bızım yanımızdaydı.

peki ailen ne diyor kızlarıyla görüşüyorlarmı ve senle

daha öncede yazmıstım annem ben 11 yasındayken vefat ettı kardesımı ben buyutmustum. babamla da aram ıyı sayılmazdı gorusmuyordm. ben sadece ananem ve teyzelerımle gorusuyorum onlarda kardesım ıcın bızım oyle bır torunumuz-yeğenmiz yok diyorlar

cidden konunuzu okuduğumda şok geçirmiş hatta düşünmekten bi kaç gün kendime gelememiştim.umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz.

geçmiş olsun öncelikle Allah yardımınız olsun. pardon tamamını bilmiyorum olayların ama kardeşiniz şuan nerede kalıyor?

15 yaşa kimse küçük demesin lütfennn.. ben 19 yaşındayım 15 yaşındaki halimi hatırlıyorum ve suan ki düşüncelerimden hiçde farklı birşey düşünmüyordum. Allah islah etsin kız kardeşini. Kız kardeşini diyorum çünkü o canın,bir parçan.. eşin el oğlu kardeşin yapmamalıydı... eşin olacak haysiyetsize hiç birşey diyemiyorum bile.. Allah belasını versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…