- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.081
ewet sımdıkı evlendıgı ınsan bana çok bulaşmaya kalktı zamanın da bende kendısıne eger kardesı varsa dıkkat etmesını ve asla muhattabım olmadıklarını söyledım...
aslında bu kadar cabuk toparlayamazdım eger hayatımda oğlum ve şimdiki erkek arkadasım olmasaydı... ama atlattım sonucta bu olayda masum olan taraf ben ve oğlumdu. rabbım de bızım yanımızdaydı.
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
allah razı olsn hepınzden aglayamyrm bıle hala bunu atlatmak ıcın fıkırlere ıhtyacım oldugundan yazdm bazen kaısık yazıyorm elım tıtrıyo arada cunku.yaeın umarım kendıme gelırım ve bosanıcam tabıkı kesınlıkle çok sukur kendı ısım var maddı anlamda her turlu calısırm ogluma bakarım ama bunu nasıl unuturum bırdaha kıme guvenırım bu hayatta bılemıorm
yazdıklarından hemen olayın ardından yazılmış izlenimi sezdim canım. şimdi bi kaç gün sonra yazdım demişsin.arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...
benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter
ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm
yazdıklarından hemen olayın ardından yazılmış izlenimi sezdim canım. şimdi bi kaç gün sonra yazdım demişsin.
yazdıklarından hemen olayın ardından yazılmış izlenimi sezdim canım. şimdi bi kaç gün sonra yazdım demişsin.
ewet bnde sımdı baktım o olayın gecesı yazmısım saat 23,30 gıbı. ınan sen soylemesen hatrlamıyordum bıle hafızamdan sılmek ıcın ustun bır caba sarfedıyorum cunku o yasadıklarımı
kocam ve bebek tedavısı dedım yorumu bulun cıkarın hemen!!! su an resmen ıftıa atıp bulasacak yer arıosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?