keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

çok tuhaf bile bile öyle bi adamla nası evlenmiş hayret yani
 


yazdıklarından hemen olayın ardından yazılmış izlenimi sezdim canım. şimdi bi kaç gün sonra yazdım demişsin.
 

Hayatta insanın olmaz dediği pekçok şey olabilir, insanlar en yakınlarından zarar görebilir, en güvendikleri kişilerin ihanetiyle karşı karşıya gelebilir, tam 1 yıl önce açılmış bir konu, 1 yıl sonra sahte konu iddialarında bulunanlar olmuş, öyle olsaydı bile konuyu açan bu yalanı 1 yıl sürdürmemiş, belkide olanları unutmak için bir daha topiğine uğramamış ama konu başka üyelerce güncellenmiş.

Aylar sonra konuya 98. sayfada yorum yapıp topiğin tekrar güncellenmesi sağlanırken konunun sahte olabileceği de düşünülmüş lakin yönetime bildirim yapılmamış, sadece üyeyi itham etmekle kalmış.


Üyeler 2. üyelik almadıkları sürece kullanıcı adlarını geçerli bir sebep sundukları takdirde değiştirebilirler, birçok kişi isim değişikliğine gitti, onlar yalancı mı yani ve her üye için kullanıcı adı değişikliği 1 defa yapılır, defalarca yapılmaz.

Ortada bir yalan varsa elbette ortaya çıkar, evet yalan söylemek çok kötüdür, üyelik iptallerinin mutlaka geçerli sebepleri olur, kiminin üyeliğide yalan söylediği için iptal edilir.

Şimdi konu sahibesinin açmış olduğu konuyu sahte diyerek dağıtmak yerine içeriğe yorum yapınız.

Sayın Konu sahibesi,
1 yıl önce açmış olduğunuz konuyu isterseniz kapattırma hakkınız var, kapattırmak isterseniz bana bir mesaj atmanız yeterlidir.
 
canım bence de konunu kapattır
artık bunları hatırlayıp durmazsın açıklama yapma gereği hissetmezsin en azından
 
Bu konu durduk yere güncellendi.
Konu sahibi konunu kapattırmalısın geçmişi geçmişte bırakmak lazım.
Herseferinde yaraları tekrar kanatmaya gerek yok.
Umarım bundan sonra mutlu olursun.
Bu arada konulara fake demek moda oldu kk da.
İnanmadığımız konulara yorum yapmama hakkımız var.
Şahsen ben öyle yapıyorum.
Herkese de tavsiye ederim
 
Sizin adınıza geçekten çok sevindim. Rabbim bir evlat ve sizi gerçekten seven bir adam bahşetti. Kolay kolay kaldırılamayacak bir olayı da böylece hallettiniz. Yeni yaşamınızda mutluluklar diliyorum.
 
yazdıklarından hemen olayın ardından yazılmış izlenimi sezdim canım. şimdi bi kaç gün sonra yazdım demişsin.

ewet bnde sımdı baktım o olayın gecesı yazmısım saat 23,30 gıbı. ınan sen soylemesen hatrlamıyordum bıle hafızamdan sılmek ıcın ustun bır caba sarfedıyorum cunku o yasadıklarımı
 
arkadaşlar kiminiz ınanmamıs,kımınız yurekten ınanıp benim için çok guzel dıleklerde bulunmussunuz..
evet bu konunun uzerınden 1 yıldan fazla zaman gectı. bu sure ıcınde ben hayatımdakı pisliklerden arındım. yepyenı sayfalar actım. çok agladım ,zor gunler gecırdım ama güçlendım...rabbım benı gercekten seven sevgısıne ınandıgım bı adamı cıkardı karsıma. oğlum sağlıklı işlerım yolunda. bınlerce kez sukur olsun kı. herkese hak ettıgını verıyor rabbım.hakkımda hayırlısı buymuş... ben bı aldatmaca uzerıne kurulu bır evlılık oyunundan kurtuldum.hayatta ''yok artık'' ''bu kadar da olmaz'' dememeyı ogrendım. allah kımseye yasatmasın bunları. herkesın kaldırabılecegı seyler olmadıgına ınanıyorm. ve konunun kapatılmasını ıstıyorum. daha fazla o gunlere dönmek ıstemıyorm. destek olan herkeze de yenıden tesekkur edıyorum. umarım artık hep güzel konularda başka topıklerde sohbetler ederiz :)
 
ewet bnde sımdı baktım o olayın gecesı yazmısım saat 23,30 gıbı. ınan sen soylemesen hatrlamıyordum bıle hafızamdan sılmek ıcın ustun bır caba sarfedıyorum cunku o yasadıklarımı

madem öyle sen en iyisi bu konuyu kapattır, hatta sildir canım. konu burda oldukça mutlaka birileri güncelleyecek, merak edecek. nacizane bir arkadaş tavsieysi
 
Son düzenleme:
bıraaz cabuk toparlanılmıs ama olabılır
resımde hos gozukuyor esınızde cok cabuk evlenmıs cok garıp
neyse yolunzu acık olsun oglanı goruyormu acaba ?
 
Madem atıfta bulunulmuş 98 .sayfada yorum yapan birisi olarak;
o zaman cevap hakkım var herhalde. Orada sorduğum çok basit bir konuydu merak etmiştim hepsininde
kendi fikrim olduğunu iletmiştim. Kimsenin özel hayatı beni zerre kadar ilgilendirmez ama kişinin bir taraftan aile,
geleneksel değerler v.s. demesi ve Birçok konuda kocam diye bahsedip ki birde bebek tedavisi görmesi 5 aylık bir ilişki için çok manidar.Üstelik böyle büyük hayal kırıklığı yaşayan biri olduğunu da unutmadan eklemek isterim.Ayrıca arkadasımın unuttuğu birşey var biz burada hangi konuya bakıyoruz ve neleri takip ediyoruz
konunun hemen altında yelik adımızla çıkıyor Tıpkı sizin de olduğu gibi.....


Birkez daha söylüyorum Bütün bunlar beni zerre kadar ilgilendirmiyor sadece birşeyler yazılırken acaba sadece ben mi okdudum yazılanları demekten kendimi alamıyorum.
umarım anlaşılmışım dır.
Herhangi bir üyeliğin ya da konunun incelenmesi için Kişiyi şikayet etme gereği olduğunu bilmiyordum.Sürekli olarak sizleri burada konu okurken ya da yorumlarınızı gördüğümden
olsa gerek.
 
Canim suan sana ne söylense inan ki boş. Yapacağin sey cok acik ve net. O adama tek damla göz yasi dökmeden hayatindan cekip atacaksin. Ne demek bu. Inan soke oldum. 15 yasindaki bir kiz,bu senin kardesi dahi olmasa bir cocukla nasil... Aman Allahim. Allah sana güc kuvvet versin. Kardesinle durumunu nasil yaparsin bilemem. Ama ben ikisinide asla affetmezdim.
 
kocam ve bebek tedavısı dedım yorumu bulun cıkarın hemen!!! su an resmen ıftıa atıp bulasacak yer arıosunz

Bu tür mesajlar gelmeye devam edecektir. Konunu kapatırsan daha iyi olur senin için. Ne güzel, mutlu olmak için bahanelerin var, çocuğun, seni seven bir adam. Bu konunun eskiyi hatırlatmaktan başka bir işlevi kalmadı.
 
gerçeklikle yakında bir alakası yoktur bunun ya saçmalamış. 1 yıl önce bu olayı yaşıyor bundan 5-6 ay önce boşanıyor ve şuan bir sevgilisi var kocası evlenmiş vs vs :) hiç inandırıcı gelmiyor.
 
canım dondum kaldım resmen Allah sabır versin sana
sakin ol kendini sakın sıkma dik dur
ya nediyeceğimi bilemedim biri eşin biri kardeşin
kardeşin olmasa
ya ne diyorum ben
keşke hiç olmasaydı Allah sabır versin
 
Zannediyorumki burda hiçbirimiz polislik yada dedektiflik yapmıyoruz gerçek olup olmadığından inandırcılığından ziyade konuyla ilgili yorum yapmalıyız ki sahte olduğunu düşünen varsa bunun yoruma yazılmaması yönetime haber verilmesi gerektiğindende bahsedilmişti . Bu konu saçma kesin sahte gibi cümleler konuyu saptırmaktanve karşıdaki kişiyi üzmekten başka bir işe yaramıyor .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…