keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocguundan ayrı oldugunu okudum
dıyecek bırsey bulamıyorum

çocugum haftaıcı babanesı ıle ayrı oldugum falan yok sureklı okulu ve kursları ıle ben ılgılenıyorum onun dısında da bızımle zaten
uzaktan davulun sesı hos gelır ama
ben calısıyorum burada oldugunda onunla babanesı kadar ılgılenıcek kımse yok mesela kaza yaptım 1 aydır yatıyorum bana bakacak kımse yokken oglumun benımle olması cok daha kotu olurdu.. bu konuda verılebılecek en dogru karar buydu ve gerekn ılgıyı goruyor benım oglum..

evlenmenize hiç lafım yok,ne güzel mutluymuşsunuz..sadece oğlunuzun babanede kalmasına itirazım var..bu kadar ahlaksızca işler yapmış babanın hiçbir akrabasına oğlumu emanet etmezdim..ne kadar çalışan anne olsanız da(ben de öyleyim)daha çok zaman ayıracak diye başkasına emanet etmenizi doğru bulmuyorum.
eşinizin çocukları var mı?

Konuyu okuyunca sok oldum ama cok sevindim simdi mutluymussunuz. Eski esiniz olacak o şahsın ailesinin ogullarıyla arası nasıl, sizin ailenizin kız kardesinizle arası nasıl? Ve eski esiniz ve kız kardeşiniz görüşüyor mu acaba hala... Ay dizi gibi olay cok sasırdım ama mutlu oldum hak etmişsiniz mutluluğu sonunda

Başına böyle bir olay gelen kadın neden evlenmesin ki? 2 küsür sene az mı? İnsan hepi topu kaç yıl yaşıyor? BU yılların kaçında sağlığı zindeliği yerinde. Neden hayattaki en kıymeyli şeyimiz olan zamanı bir şerefsizin peşiden harcayalım ki. İyi yapmışsın evlenmekle. Musmutlu olursun inşallah.

Başınıza gelen talihsiz olaya çok üzüldüm.
Ama herşeye rağmen çok güçlü olup olayları atlatmış olmanıza ve şuan gerçekten çok mutlu olmanıza da çok sevindim.
İnşallah eşinle, çocuğunla bir ömür sağlıklı huzurlu yaşarsınız.

Ben pek inanmadim bu konuya. Cocuga bAbanne bakiyor. Oyle bir adami yetiştiren kadina cocugumu emanet etmem. Bir de hemen evlenivermis. Burda konular okuyoruz. Bir kadin ayrilik yasadi mi 1 yilda atlatiyor belki. Ne cabuk atlattiniz zor gunleri, ne cabuk birine guvendiniz sevdiniz? Sorular...

inanmamakta özgürsünüz
umarım bu ınanmadıgınz olayları gercekte de hıcbırzaman yasamazsınız
atlatmam tabıkı kolay olmadı ama serefsız ıkı ınsanın hatası benım mutsuz bı omur gecırmeme neden olamazdı kendıme geldım kendımı ısıme ve ogluma verdım toparlandım... tekrar sevmek ımkansız degıl tekrar guvenmek zor... ama eşim bu konuda da gayet anlayıslı...
oğlum babanesı ıle evet.. cunku burada ona bakabılecek kımse yok ımkanlar bunu gerektırıyor.. zaten her haftasonu benımle...

iyi de bu olayların üzerinden 2 seneden fazla zaman geçmiş zaten... bence toparlanabilmesi açısından yeterli bir süre.. haa ama babaanne konusunda hak veriyorum size tabi konu sahibinin şartlarını bilemem büyük de konuşmak istemem ama ben babaannede bırakmak yerine kendi akrabalarımdan birini tercih ederdim.

peki bakıcı tutma şansınız yok mu? güvenilir biri bulunabilir bence.. ne biliyim babaanne fikri sizin durumunuzda bana cazip gelmiyor.. tabii şartlarınızı bilemem

eşiminde 1 oğlu var
ona da eşimin annesı bakıyor... su durumda cocuklarıyanımızaalmak lux sureklı sehır dısı yada gec saatlere kadar ısımızolabılıyor kendı ısımız ama yogun... rayına oturması ıcın 1 bucuk yılımız kaldı onumuzde planlarımıza gore ozmn zaten hem bebek dsunuyoruz hemde cocuklarımızı tamamen almayı
dısarıdan elestırmek cok kolay ama sartlar herzaman o kadar kolay olmuyor...

malesef benım aılem zaten yok ... oyuzden en uygunu buydu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…