- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.121
Sok oldum yazacak bisey bulamiyorum cunku soylencek cook sey var!!!!! (-_-)
Hey gidi...
2 sene mi olmuş bu konuya, gerçekten ne çabuk geçiyor zaman.
çok şükürçok mtluyum canım esımınde 2. evlılıgı.. cok guzel anlasıyoruz
cocguundan ayrı oldugunu okudum
dıyecek bırsey bulamıyorum
Konu baya değişmiş ben ilk sayfayi okuyarak o yorumu yaptim
113 sayfa olmus okumaya usendim biraz kusura bakmayin. Son durumunuzun ozetini anlatin diyemicem yormak istemem sizi. Ne olursa olsun hakkinizda hayirlisi insallahanladım son sayfalarda bazı arkadaslar evlenmeme tepı gostermıs sızıde oyle sandım...
Ben pek inanmadim bu konuya. Cocuga bAbanne bakiyor. Oyle bir adami yetiştiren kadina cocugumu emanet etmem. Bir de hemen evlenivermis. Burda konular okuyoruz. Bir kadin ayrilik yasadi mi 1 yilda atlatiyor belki. Ne cabuk atlattiniz zor gunleri, ne cabuk birine guvendiniz sevdiniz? Sorular...
iyi de bu olayların üzerinden 2 seneden fazla zaman geçmiş zaten... bence toparlanabilmesi açısından yeterli bir süre.. haa ama babaanne konusunda hak veriyorum size tabi konu sahibinin şartlarını bilemem büyük de konuşmak istemem ama ben babaannede bırakmak yerine kendi akrabalarımdan birini tercih ederdim.Ben pek inanmadim bu konuya. Cocuga bAbanne bakiyor. Oyle bir adami yetiştiren kadina cocugumu emanet etmem. Bir de hemen evlenivermis. Burda konular okuyoruz. Bir kadin ayrilik yasadi mi 1 yilda atlatiyor belki. Ne cabuk atlattiniz zor gunleri, ne cabuk birine guvendiniz sevdiniz? Sorular...
peki bakıcı tutma şansınız yok mu? güvenilir biri bulunabilir bence.. ne biliyim babaanne fikri sizin durumunuzda bana cazip gelmiyor..inanmamakta özgürsünüz
umarım bu ınanmadıgınz olayları gercekte de hıcbırzaman yasamazsınız
atlatmam tabıkı kolay olmadı ama serefsız ıkı ınsanın hatası benım mutsuz bı omur gecırmeme neden olamazdı kendıme geldım kendımı ısıme ve ogluma verdım toparlandım... tekrar sevmek ımkansız degıl tekrar guvenmek zor... ama eşim bu konuda da gayet anlayıslı...
oğlum babanesı ıle evet.. cunku burada ona bakabılecek kımse yok ımkanlar bunu gerektırıyor.. zaten her haftasonu benımle...
evlenmenize hiç lafım yok,ne güzel mutluymuşsunuz..sadece oğlunuzun babanede kalmasına itirazım var..bu kadar ahlaksızca işler yapmış babanın hiçbir akrabasına oğlumu emanet etmezdim..ne kadar çalışan anne olsanız da(ben de öyleyim)daha çok zaman ayıracak diye başkasına emanet etmenizi doğru bulmuyorum.
eşinizin çocukları var mı?
iyi de bu olayların üzerinden 2 seneden fazla zaman geçmiş zaten... bence toparlanabilmesi açısından yeterli bir süre.. haa ama babaanne konusunda hak veriyorum size tabi konu sahibinin şartlarını bilemem büyük de konuşmak istemem ama ben babaannede bırakmak yerine kendi akrabalarımdan birini tercih ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?