- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.141
anlıyorum hepinizin hakkında hayırlısı olsun, annesiniz sonuçta evladınızla olmayı eminim sizde istersiniz, tek kelime laf söyleyemem.. inşallah en kısa zamanda işlerinizi rayına oturtup çocuklarınızı yanınıza alabilirsiniz.. mutluluklar.. :)malesef benım aılem zaten yok ... oyuzden en uygunu buydu
Yasadiklarina cok uzuldum... Aldatilmanin en aci halini yasamissin. En yakin iki insan tarafindan boyle bir darbe cok yikmistir seni ama eminim cok sey de katmistir. Ayni anda hem esini hem kardesini kaybetmissin. Dilerim bundan sonra omrunun sonuna kadar mutlu mesut bir hayatin olur.inanmamakta özgürsünüz
umarım bu ınanmadıgınz olayları gercekte de hıcbırzaman yasamazsınız
atlatmam tabıkı kolay olmadı ama serefsız ıkı ınsanın hatası benım mutsuz bı omur gecırmeme neden olamazdı kendıme geldım kendımı ısıme ve ogluma verdım toparlandım... tekrar sevmek ımkansız degıl tekrar guvenmek zor... ama eşim bu konuda da gayet anlayıslı...
oğlum babanesı ıle evet.. cunku burada ona bakabılecek kımse yok ımkanlar bunu gerektırıyor.. zaten her haftasonu benımle...
Konu Sahibi arkadaşım neden burada anlatmak zorunda hissediyorsun ki kendini? Senin de birçok yorumunda söylediğin gibi dışarıdan yorum yapmak kolay.lutfen daha fazla açıklama yaparak kendini yıpratma, buna mecbur değilsin. .
gebersin (eşiniz )kardeşiniz daha çok toy .Kimbilir nasıl kandırdı p...nkkeşke şaka olsa hala soktayım tepkısızm bu davranısım herkesı sasırtıyo kaynanam geldı benım oyle bı oglum yok artık dıyo babamda bnm oyle bı kızım yok artk dedı ben ne dusunecegımı bılmıyorum bıle...eşim kendını öldureceını söleyp kayıplara karıstı.. ben ruyada olup uyanmak ıstıyrmmmm
Allah bir daha sizi hiç bir seciminizden dolayi pişman etmesin . Mutluluklargüzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara cok tesekkur ederım
Offf off off ne diyimki benn koca koca diye kendini yiyo bu kadinlar zor tutuyorum kendimi valla ne diyim neeeeÇocugundan ayrı olduğunu okudum
dıyecek bırsey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?