keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
malesef benım aılem zaten yok ... oyuzden en uygunu buydu
anlıyorum hepinizin hakkında hayırlısı olsun, annesiniz sonuçta evladınızla olmayı eminim sizde istersiniz, tek kelime laf söyleyemem.. inşallah en kısa zamanda işlerinizi rayına oturtup çocuklarınızı yanınıza alabilirsiniz.. mutluluklar.. :)

Yasadiklarina cok uzuldum... Aldatilmanin en aci halini yasamissin. En yakin iki insan tarafindan boyle bir darbe cok yikmistir seni ama eminim cok sey de katmistir. Ayni anda hem esini hem kardesini kaybetmissin. Dilerim bundan sonra omrunun sonuna kadar mutlu mesut bir hayatin olur.

Toparlanip evlenmene, mutlu olmana gercekten cok sevindim. Dilerim sonsuza kadar guzel bir hayatin olur, bir daha bu sekilde incitilmezsin. Ayrica guzel gelismeleri de burada paylastigin icin tesekkurler. Sen bu kadar buyuk acilar sonrasinda da, insanin iyilesebilmesine cok guzel bir orneksin.

Ben bu zihniyetteki kadinlari anlamiyorum bizi dovmus aldatmis erkeklerin yasini kac yil tutmaliyiz 5 10 20 siz zamanin kiymetini bilmeyenler diledigi kadar gec atlatabilirler ama lutfen guclu kadinlara atifta bulunmayin..konu sahibi sizin adiniza cok mutlu oldum yasadiklarinizi hicbir kadina yasatmasin Allah mutlu olun hep mutlu olun insallah.

Konu Sahibi arkadaşım neden burada anlatmak zorunda hissediyorsun ki kendini? Senin de birçok yorumunda söylediğin gibi dışarıdan yorum yapmak kolay.lutfen daha fazla açıklama yaparak kendini yıpratma, buna mecbur değilsin. .

Insanin zaten yasadiklari saniyeye dakkalara saatlere bakar oyuzden iki uc yil gecmis aradan dogru insandir umarim mutlulugunuzun dewamini dilerim
Onemli olan gecmisten ders alip onune bakmaktir bunlar hep bir tecrube oluyor insana hepimiz icin gecerli

Reactions: anu

çok haklısınız aslında...tşk ederım
ben bu konuyu tamamen unutmustum 1 arkads bugun evlenmıssınız mutlu haberınızı neden paylasmadınızz yazmıs ona cevap verdım konu yıne tabıkı baska yerlere getırıldı...
sonuç olarak gerçekten çok mutluyum.. oğlum içinde elbettekıı tum ıhtımallerı dusunup onun acısından en dogru olan kararı verdım ve sureklı ılgılenıyorum...
destekleyen arkadaslara cok tesekkurler..
3 sene az bı zaman degıl zaten ömrümüz ne kadar ki ?
aglayıp sızlamak hayata küsmek kolay ... ben yenıden baslamayı sectım

İlk konuda şok oldum fakat son sayfaları okuyunca sevindim sizin için. Üstelik 2 sene geçmiş. Evlenmenizde ne zarar olacak. Eşinizle mutluysanız ne güzel. En yakın zamanda inşallah çocuğunuza da kesin olarak kavuşursunuz.

gebersin (eşiniz )kardeşiniz daha çok toy .Kimbilir nasıl kandırdı p...nk

İnanmıyorum. Keşke fake olsa diyebileceğim bir konu gerçekten.
Bu ne ahlaksızlık yahu! Hadi biri ergen ne yaptığını bilmiyor diyelim, adama ne demeli.
Allah ıslah etsin.

Ben de merak ettim ama konu sahibine sormaya cekindim acikcasi.bi de 116 sayfanin hepsini okuyamadim ama kardesi pisligin teki diye tum ailesini neden yok sayiyor anlamadim. Konu sahibi canini acitmayacak eski kotu gunleri hatirlatmayacaksa anlatir misin

ilk sayfayı okudum şok geçirdim
son sayfaya açtım,zaten konu sahibi ikinci evliliğini yapmış
Rabbim mutlu etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…