keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu hatırlıyorum ama sonrası hakkında bir bilgim yok, bu adi eş ve kardeşe ne olmuş.

kızlar önce özet yapayım isterseniz,konu sahibi eski eşi de kardeşini de görmüyor.ama eski eş başkasıyla evlenmiş.çocukları olduğu için okul sebebiyle konuşmuşlar arada..
konu sahibi yeniden evlenmiş.ancak çocuğu babaannede kalıyor.h.sonu ve tatilllerde alıyormuş yyanına..
mutlaka yaşamak çok farklıdır,Allah yaşatmasın ama yine de bu söylediklerinizin hiçbiri çocuğu babanede bırakmak için yeterli değil bana göre..üstelik artık 8 yaşındadır oğlunuz.ben de çalışan ve sıklıkla seyahat eden bir anneyim.üstelik kendi işim de değil.neyse karşılaştırma yapmak ya da fikir vermek değil niyetim ,zaten siz karar verip uyguluyorsunuz.fikre ihtiyacınız yok..
şartların hazır olmasını beklemek zor bence şartlar asla istediği gibi olmaz insanın..hep iyinin "daha iyisi" vardır mutlaka.
çocuklarınızla beraber mutlu olmanızı dilerim.

üstelik kendi işiniz.
bilmem bana çok tuhaf geliyor ikinizde cocukları emanet etmişssiniz hiç hoş değil
cocukların geri alınma planı ise ortak bir cocuktan geciyor.
vah babam vah
olan cocuklara oluyor

ayretten yazmışlar ama belirteyim bu şekilde bir geçmiş yaşatan eşin annasınada danasınada bırak cocugumu cocugumun zıbınını bile emanet etmem.

buarada bende calısıyorumda.
mesela calısanlar cocuk sahibi olmasınmı.

üstelik kendi işinizken.
allah insanı yoldan çıkarmasın
yerinde mutlu etsin

2013 yılındada 1 sene sonra cocugunu alacagını yazmış.
şimdide 2014 yılı bıtmek uzere 1.5 yıl sonra alacak.
bilmiyorum bazen çocuguma çok iyi bir anne oldugumu düşünmem asla ukalalık olamaz sanırım

Başka birisi bu yorumu yazsa belki davulun sesi uzaktan hoş gelir derdim ama sizde ikinci evliliğini yapmış boşanmış bir hanımsınız o yüzden size aynen katılıyorum...

niyeki böyle olmasında bir sorunmu var?
allah allah ya

Neden kizdiniz ki bunu anlamadim.allah allah ya falan ...

Konu eski ve üzücü bir şey geçmiş başından sonunda kendini toplamıp yeni bir hayat kurmuş yeni konu açarak bu tarz üzücü olaylar yasiyanlarada ornek olması açısından daha güzel olurdu.iki konu bir arada başı üzücü sonu mutlu karışım olmuş.bu anlamda dedim ben ne var ki bunda kizicak ha kendi açmak ister istemez bilemem.sadece bu kadar üzücü hayatları olup hala evliliklerini sürdürüp yeni hayata cesareti olmayanlara ornek olsun diyeydi derdim var bölümünde neler oluyoruz gayet iyi niyetli bir şey dedim bunun neresi yalnız anlamadım doğrusu...

önceki sayfadaki yorumu yapan kişide sensin sandım
ksuura bakma lütfen
yerinde olmamış.

bence konunun ardına yazılması daha ıyı cunku ben cogu zaman kı emınım bır cokk kısıdır lınk su sorunum bu devamı su denen konulara ıtıbar gösteremiyorum.
burada giriş gelişme sonuç var
öyle yani

valla cute böyle şeyler okudukça asla ukalalık olmaz tam tersine alçak gönüllülük olıur sanıyorum..
ben şimdi çok çıkmıyorum ama 1 sene öncesine kadar devamlı seyahatlerim oluyordu.Ata 8 aylıktı ilke dafe y.dışına gittiğimde..ben sadece bu zamanlarda gündüz anneme,gece babanesine emanet ettim.üstelik kendi işi.ve yakın olmaları lazım ,h.sonu alabildiğine göre...yani mecburiyet değil de,daha rahat olmak adına yapıldığını düşünüyourm.
yoksa mecburiyet o değildir bana göre..
dedim ya işte,iyinin daha iyisi hep vardır,paranın da daha çoğu hep vardır..asla yetinemez ki insan..
kokusunu duymadan nasıl huzurla koyar ki insan başını yastığa?dediğim gibi gerçekten mecbur olanları tenzih ederim..

bence için rahat olsun
bu şekilde olmalarında asla bir mecburiyet olamaz.
ama düşünsene iki insan seviyor evleniyor sevişiyor doğuruyor.
sonra bütün suclu sanki o bir damla cocukmuş gibi , yasal olarak hiç bir hakkı olmayan insanlara emanet ediliyor.

bilmem duyanınız varmı , dün akşam duydum şu pamir dikdik vardı ya hani havuzda düşen boğulan , onun adli tıp raporu çıkmış. evet bogulmuş ama nolmuş biliyormusun 6 sene anneye ceza davası acılacakmış.
çünkü cocugun sorumlulugu annede diye.
siz sanıyormusunuz yasal olarak babanneye veya ananeye velayet verilmiyor hatta özel görüş günleri bile yok. bu cocugun velayetı ya annede ya babada cocuk filen babanne yanında. üstelik eminimki oturumuda doğru değil. adres kaydı yani.

ben seyahatlere filan gitmem gerekmiyor yani hiç gerekmedi ben bundan önce oglum için yaptıklarımı zaten yazmıştım tekrar yazmıcam okuyanlar bilir zaten fakat yani şuanda bile ben 2 gün üst üste dışarı cıkmıyoruz bakın cogul konusuyorum cünkü dersleriyle ilgilenemiyoruz üst üste 2 gün aşıyor bizi diye. ki cocuk bir canta bizim yanımızda.

şuna katılıyorum daha iyisi bu oldugu için değil, daha rahatı bu oldugu için seçilmiş bu.

üstelik durumunun maddi olarakta hiç kötü olmadığı biri var karşımızda yani diğer bayanlar gibi 5 kuruş param yoktu ailem yoktu diyecek biri olmamlı.

ve bir not evlenmeden öncede cocuk babannesindeydi.
eski yorumlarında var.

niye tek suçlu o cocuk çünkü

[QteMom, post: 37646859, member: 468236"]önceki sayfadaki yorumu yapan kişide sensin sandım
ksuura bakma lütfen
yerinde olmamış.

bence konunun ardına yazılması daha ıyı cunku ben cogu zaman kı emınım bır cokk kısıdır lınk su sorunum bu devamı su denen konulara ıtıbar gösteremiyorum.
burada giriş gelişme sonuç var
öyle yani[/QUOTE]

Onemli degil...Dedigim gibi sadece iyi niyet ve ornek olma acisindan oyle yazdim...Arkadaşı iki kez tebrik ederim hem cesaretinden azminden dolayi hemde yeni hayatindan dolayi mutluluklar dilerim ...

buarada konu sahibi gelir şimdi konuyu kapattırır
bu kadar kolay çünkü geçmişteki herşeyi geride bırakmak

dediğim gibi maddi gücü yerinde bir bayan bu , ne bahanesi olacakki forumdaki diğer cocuklarını bırakmış kadınlarla aynı cümleleri kuramaz param yoktu ailem yoktu

Çok atarlanmışsın..Yazdıklarında tamamen doğru ama konu çok uzun..Kapanmadan konuyu bir özet geçebilirmisin canım..

size çok üzülmüştüm
ancak bazen demek ki insanlar yapacaklarının cezasını baştan çekiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…