- 9 Mart 2011
- 12.507
- 11.247
- 498
- Konu Sahibi Masal the end
-
- #1.181
ayrıca davulun sesi uzaktan da hoş gelmiyor banasize çok üzülmüştüm
ancak bazen demek ki insanlar yapacaklarının cezasını baştan çekiyorlar
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
cute ben kkda özellikle kimsenin anneliğine laf söylemekten kaçınırım.kimseye de evladıyla annelşğyle ilgili eleştirielri reva görmem ama işte böyle şeyler okuyunca içim cız ediyor.bence için rahat olsun
bu şekilde olmalarında asla bir mecburiyet olamaz.
ama düşünsene iki insan seviyor evleniyor sevişiyor doğuruyor.
sonra bütün suclu sanki o bir damla cocukmuş gibi , yasal olarak hiç bir hakkı olmayan insanlara emanet ediliyor.
bilmem duyanınız varmı , dün akşam duydum şu pamir dikdik vardı ya hani havuzda düşen boğulan , onun adli tıp raporu çıkmış. evet bogulmuş ama nolmuş biliyormusun 6 sene anneye ceza davası acılacakmış.
çünkü cocugun sorumlulugu annede diye.
siz sanıyormusunuz yasal olarak babanneye veya ananeye velayet verilmiyor hatta özel görüş günleri bile yok. bu cocugun velayetı ya annede ya babada cocuk filen babanne yanında. üstelik eminimki oturumuda doğru değil. adres kaydı yani.
ben seyahatlere filan gitmem gerekmiyor yani hiç gerekmedi ben bundan önce oglum için yaptıklarımı zaten yazmıştım tekrar yazmıcam okuyanlar bilir zaten fakat yani şuanda bile ben 2 gün üst üste dışarı cıkmıyoruz bakın cogul konusuyorum cünkü dersleriyle ilgilenemiyoruz üst üste 2 gün aşıyor bizi diye. ki cocuk bir canta bizim yanımızda.
şuna katılıyorum daha iyisi bu oldugu için değil, daha rahatı bu oldugu için seçilmiş bu.
üstelik durumunun maddi olarakta hiç kötü olmadığı biri var karşımızda yani diğer bayanlar gibi 5 kuruş param yoktu ailem yoktu diyecek biri olmamlı.
ve bir not evlenmeden öncede cocuk babannesindeydi.
eski yorumlarında var.
niye tek suçlu o cocuk çünkü
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm
bence cok iyi bir anne degil, olmasi gereken bir annesin. sorun cocugu koca evinde alinmis bir esyaymis gibi birakip babaevine donenlerde.2013 yılındada 1 sene sonra cocugunu alacagını yazmış.
şimdide 2014 yılı bıtmek uzere 1.5 yıl sonra alacak.
bilmiyorum bazen çocuguma çok iyi bir anne oldugumu düşünmem asla ukalalık olamaz sanırım
gerekirse isini kapatacak cocuga uygun is bulacak.Kadınlar kulübü linç ekibi iş başında.
Kadıncağızın ne yaşadığı bir kenara bırakıldı bütün sorun çocuğa babaannenin bakması oldu. Bir siz iyi biliyorsunuz her şeyi zaten.
Kendi işi olması dışardan bakınca çok rahat dimi? Ama ancak kendi işinin başında olanlar bilir ne kadar zor olduğunu. Hele ki ilk yıllarda. Gece gündüz çalıştığınız zamanlar olur. Öyle mesaili iş gibi sabah 9 akşam 5 diye bir ihtimal yok. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi her şeyi. İnsanları kararlarıyla ilgili yargılamak da dahil...
Tabi yeni kurulmuş bir işi kapatsın, iş arasın. Bu devirde de o kadar kolay bulunuyor ki iş. İnsanların kendi hayatları kendi planları. Kadın çocuğumdan vazgeçtim dememiş hayatımı düzene koymaya çalışıyorum demiş.gerekirse isini kapatacak cocuga uygun is bulacak.
hanimefendi olan cocuklarini alacagini soyluyor ve ekliyor. bebek planimiz var. isleri yoluna koyar koymaz yeni bir bebek!
zaten ilgiye muhtac olan cocuklar yine 3. 4. planda.
kocayla bosaninca cocukla bosanilmadigini ogrenmeyen herkese mustehak bu laflar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?