keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ne denir böyle bir durumda bilemiyorum...nasıl mide var anlamıyorum..eşinede kardeşine dicek çok söz var ama sen en iyisini yapıyorsun boşver Allahlarından bulsunlar..eşinden kurtulcan boşanıpta kardeşin nolcak bilemiyorum baban yatılı okula falan gönderebilir adamcağızda çok kötü olmuş..Allah yardımcın olsun..sana sabır versin.

cute ben kkda özellikle kimsenin anneliğine laf söylemekten kaçınırım.kimseye de evladıyla annelşğyle ilgili eleştirielri reva görmem ama işte böyle şeyler okuyunca içim cız ediyor.
olanakları olmaz,çalışması gereklidir;bakacak kimsesi yoktur ,bırakır ona çaresizlik derim,üzülürüm yardım etmek isterim..ama böylesi olunca çok kızıyorum..
işi gücü rayına oturtmak adına,h.sonu ve tatillerde görüyorum diyerek kendini avutarak ,çocuğu başkasına bırakanı anlamam mümkün değil..
tonla para kazansan ne oalcak ki,telafisi olur mu geçen yılların onca para?

bu arada Pamirle ilgili yazdıklarını bilmiyordum..eğer böyle bir dava varsa sevinirim,ceza alması için değil sadece yasaların düzgün çalıştığını görmek için.

Şoke oldum ya.Kardeş ve eş beraber boşanma oluyor,konu sahibi bu travmayi atlatıp boşanıyor ve yeniden evleniyor .Günahsız masum da babaanne de.
Bunların hepsi 2012-2014 yılları arasında oluyor.Ne zaman bosandin ne zaman koca bulup evlendin .Bu kocalar katologdan begenilip aliniyorda benim mi haberim yok ,bu nedenle koca bulamadim evlenmedim.
Çocuğu evlenip babaanneye bırakırken çok mu açtin aciktaydin ,kimsen yok muydu?
Ne desem daha bilemedim. Üzücü

Allah yardımcın olsun İnşallah
kocanızı ve kardeşinizi ıslah etsin...
sizin şimdi düşünmeniz gereken bir oğlunuz var bana söylemesi kolay belki ama onun için metanetli olmanız gerekir...

bacım allah sabır versin bunun hiç bir açıklaması yok nasıl kötü bi durum allahım yarabbim bende kız kardeşim var içim sızladı yemin ederim ama inan çok cahil oluyorlar akılları yerinde olmuyor o da küçük değil ki artık neyin yanlış neyin doğru olduğunu az çok görüyor boşan direk allah babana sabır versin yarabbim ya evlat bu atsa atılmaz satsa satılmaz deniz suyu işte içemiosunda geçemiosun da offfff düşünemedim bi an

şimdi belki bana kızacaksınız ama artık genç kızlarda küçük kadınlar gibi geziyor ortalıkta tabii ki hata adamda ama 15 yaş da az bir yaş değil.en azından ablanın kocasıyla olamayacağını biirsin değil mi.hepimiz o yaşlardan geçtik tam benmerkezci oldugu bir yaş kızın.hata tamamen kocada.

benim değinmek istediğim nokta öğretmenim ve lisede ki kız çocklarını gördünüz mü diye sormak istiyorum.bu çocular evden nasıl çıkıyor anne babaları görmüyor mu deliricem.etekler popolarında ful makyaj açık boyalı saçlar.

bu dizi vardı ya küçük sırlarmıydı neydi türk genç kızlarının dönüm noktası olmuştur ve genç kızları dönülmez hatalar yaptrımış durumda.

size hemen bir örnek vermek istiyorum meslek lisesinden stayjerler geliyor çalıştıgım kuruma yıl sonuna doğru samimiyet ilerleynce açılıyorlar genlde bana ve emin olun 10 tanesinden 9 u bakire değil.ilk ne zaman ilişkiye girdin diyorum orta 2 orta son diye cevaplar alıyorum ve kahraoluyorum.

demem o ki erkeklerin etkilenmemesi işten bile değil.çünkü zilliler 15 değil 25 gibi .allah ıslah etsin

Kadınlar kulübü linç ekibi iş başında.
Kadıncağızın ne yaşadığı bir kenara bırakıldı bütün sorun çocuğa babaannenin bakması oldu. Bir siz iyi biliyorsunuz her şeyi zaten.
Kendi işi olması dışardan bakınca çok rahat dimi? Ama ancak kendi işinin başında olanlar bilir ne kadar zor olduğunu. Hele ki ilk yıllarda. Gece gündüz çalıştığınız zamanlar olur. Öyle mesaili iş gibi sabah 9 akşam 5 diye bir ihtimal yok. Ama siz daha iyi bilirsiniz tabi her şeyi. İnsanları kararlarıyla ilgili yargılamak da dahil...

bence cok iyi bir anne degil, olmasi gereken bir annesin. sorun cocugu koca evinde alinmis bir esyaymis gibi birakip babaevine donenlerde.

Kimi konu sahibinin evlenmesine takmış. Yahu size mi soracaktı ne zaman evleneceğini?

Erkek evlenince sorun yok da, kadın evlenince neden koca meraklısı oluyor? Kimse kusura bakmasın, kadını aşağılayan yine kadın.

Konu sahibinin çocuğunu neden almadığını anlamadım doğrusu ama kendince bir nedeni vardır tabi. Herkes mükemmel anne zaten, hemen yargılamalar başlıyor. Umarım konu sahibi de bir an önce çocuğunu yanına alabilir.

gerekirse isini kapatacak cocuga uygun is bulacak.
hanimefendi olan cocuklarini alacagini soyluyor ve ekliyor. bebek planimiz var. isleri yoluna koyar koymaz yeni bir bebek!
zaten ilgiye muhtac olan cocuklar yine 3. 4. planda.
kocayla bosaninca cocukla bosanilmadigini ogrenmeyen herkese mustehak bu laflar.

eski konu nasıl hortlatılmış bilmiyorum .
heralde konu sahibi tarafından değil.
konu sahibi kendisine yeni bir hayat kurmuş devam ediyor doğru olan da bu.
oğlunu yanına almaması ile ilgili çok eleştirmişsiniz ama bence yargısız infaz yapmayalım.
tam olarak ne şartlarda bilmiyoruz ve tanımadığımız bir insanı bu kadar kolay etiketlemeyelim.
kadın durumunu kısaca özetledi.
ancak o kısa cümlelerin elbet derin izleri yaraları var kendisinde.
evladından vazgeçtiğini veya az sevdiğini ima etmek biraz acımasızca.
ben de bir anneyim.biri 8 yaşında diğerleri karnımda:))
yani annelik duygularım hormonlar sayesinde tavan yapmış durumda.
oğlumun bacağı ağrıyor diye oturup ağlıyorum yani tamamen dengesiz bir annelik modundayım
ama bu konu sahibinin anneliğini yerme hakkı vermez bana.
kendisi zaten bu özel durumu ile ilgili bir yorum talep etmemiş,doğru mu yanlış mı dememiş,fikir verin dememiş değil mi...

Hayat kendi hayati kimseden ogeenecek degil konus sahibi yapacaklarini. Fakat baska hayatlar ahkam kesmek ne kolay di mi.. Bazen burda yorum yazanlari (sonucta net kullanabildigine gore belli bi seviyenin ustunde olan insanlari) gorunce cogumuzun aslinda o begenmedigimiz her seye kulp takan , yerli yersiz her seyi elestiren ama kendi mukemmel (!) olan komsu teyzelerden farkimiz olmadigini dusunuyorum..

Tabi yeni kurulmuş bir işi kapatsın, iş arasın. Bu devirde de o kadar kolay bulunuyor ki iş. İnsanların kendi hayatları kendi planları. Kadın çocuğumdan vazgeçtim dememiş hayatımı düzene koymaya çalışıyorum demiş.
Yargılamakla, anneliğini sorgulamakla, hakaret etmekle elinize ne geçiyor merak ediyorum.

anlayamadım şimdi hangi bahane çocuğunu bırakmayı haklı gösterebilir
üstelik de öyle bir ailede

Allah'ım ya.... Nasıl kardeş nasıl eş onlar ya ! Yazık vallahi ne hallere düştük ... Allah yardımcınız olsun Allah sabır versin.. Yine de konu başlığınız çok yanlış olmuş.Ölüm Allah'ın emri biz karar veremeyiz.. Büyük bir imtihan. Allah kolaylık versin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…