keşke...

birsenh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
512
2
48
Bolu
evet bugün bir kere daa keşke ile başladım güne..keşke hiç evlenmeseydim..bu kadar zor ve sinirli bir adamı hayatıma almasaydım.herşey okadar açık ve netti ki neden ozman göremedim..ah kafam ah..ne yapcam ben şimdi..

ne oldu canım sorununu biraz daha açar mısın canını sıkan şeyler neler?

keşke demeyin önünüze bakın hayat keşkelerle geçmez ya olumsuzlukları ortadan kaldırım yada
olumsuzluklarla yaşamaya alışın.......

evliyim en büyük sorun eşim onunla boşanırsam ancak olumsuzluklar ortadan kalkar.çok sinirli bir eşim var artık bu strese dayanamıyorum.

can cıkar huy cıkmaz arkadaşım benım babam 30 senedir aynı, simdiki nişanlımda aynı ve ayrlmayı düsünüyorum acıkcası. kendimizi yıprattıgımıza degmıyor ınan. ınsanoglu nankör. sor anneme bin pişman, ben bitir demiyorum sabır et ama asla kendini sindirme, kisiliginden ödün verme

o zaman da görmüşsündür de "evlenince düzelir" diye düşünmüşsündür.

evet evlenince düzelir dedim am düzelmedi. dahada beter oldu.ödün vermeyip inatlaşsam hiç yürümüyor.canımdan bezdirdi

canım dünyaya bir kere geliyorsun ve tek çaresi boşanmak diyosan yapacak bir şey yok..boşanmak için aldatma,şiddet,vb..olması gerekmez..eğer eşin seni canından bezdirdiyse hayatın kabusa döndüyse ve hiç değişmiyorsa keşkelerini geri almak senin elinde.

bana mesaj atmak ıstemıssınız mesaj kutum doluymus bosalttım

Diger konularini ve yorumlarini hatirliyorum. Ben evli degilim yorum getirmem ne kadar dogru olur bilmiyorum ama sen cok mutsuzsun. Mesela bi konuda esinin sigarayi birakmadigindan yakinmistin orda da uzulmustum senin adina. Esin duygusuz bir adam gibi, senin isteklerine onem vermiyor ve sen de kendini paraliyorsun. Evliligin daha yeniydi sanirim bence bir sure daha dayan surekli onunla konusmaya, derdini anlatmaya calis kafasina sok zorla da olsa. Acik acik soyle beni mutlu edemiyorsun de. Baktin ki isler yoluna girmedi o zaman tek cozum bosanmak gibi.. Bosanmaktan da korkma kaldiramam deme. Komsumuz bosandi esinden 2 cocugu vardi hem de ve hic de gucsuz kalmadi hatta calismaya basladi cocuklarini annesine birakip ve artik kadinin yuzu guluyor. Insallah duzelir her sey senin icin..

konularına baktımda kendı sıkayetlerınden bahsetmıssın
ama neden boyle dusundugunu yazmamıssın
bır kac tane ornek versen

bizi letişim kuramıyoruz birbirimizi anlayamıyoruz benim dediğim ona ters onun dediği bana ters bir ortak nokta yok bulamıyoruz

Evliliğin ilk zamanları zordur. Ne kadar daha önceden birbirinizi tanısanız da, artık aynı evde yaşamaya başlayan yol arkadaşı oluyorsunuz birbirinize. İnsanın evi içindeki tavırları, alışkanlıkları bambaşka olabiliyor. Mutsuz olmak için çok erken bence. Mutsuz olmak yerine bir durum değerlendirmesi yapmalısınız. Eşimin bu huyu böyle, ben kendimden taviz vermeden bu huya nasıl karşılık verebilirim demelisiniz. Veya bu durum konuşulmayı gerektiriyor, eşimle birlikte aşmamız gerekiyor demelisiniz. Eşinize bazı olayların konuşularak çözüleceğini anlatmalısınız. Anlayana kadar anlatın, erkekler biraz geç anlar bazen.

Size hakaret ediyor mu, dövüyor mu, aldatıyor mu? Eğer ortada bunlar yoksa ve sevgi varsa her şey çözülür emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…