keşke...

dediğiniz gibi çok rahat zaten kendinden emin sabah bağırdı çağırdı yine akşam konuşacam dedim adamın aklına gelen tamam gerekeni yapcam bende diyor hemen ne kadar basit ya

Sizin ikinizin de sinirleri bozulmuş.Aile terapistinden yardım alın.Sorunlarınızı kendi aranızda çözemiyorsunuz.Ve ikinizde birbirinizi yıpratıp üzülüyorsunuz.

evlenince düzelir mantığını biri bana açsa, kızlarda o kadar yaygın ki bu düşünce, ne oluyoda düzelicek evlilik sihir değil büyü değil, ben 9 sene flörtten sonra bile evlenmeye yanaşmıyodum evlenince herşey berbat olucak diye, güç bela anneminde telkinleriyle evlenmeye ikna oldum pişman değilim evlendiğime ma 90 yaşımada gelsem evlenince düzelir lafını ben anlamıcam

Ben işyerimdeki sinirli adamı bile çekemezken sen aynı evdesin. Hep derdim Allah bunun karısına sabır versin diye.. Allah sana da sabır versin çünkü vara yoka sinirlenen adamlar hiç çekilmiyor..

"keşke" ile başlayan her cüme insanı mutsuz eder ve çaresizlik içinde kendini daha kötü hissettirir. yani daha güçsüz. madem bir pişmanlık var o zaman nasıl hayat düzene girer diye düşünmek daha iyi değil mi? çünkü yıllar geçtikçe keşke ile başlayan cümleler kitabı yazarsın bu gidişle.
eşini nasıl düzeltebilirsin? düzelmesini istiyorsan ki istersin neler yapabilirsin onun için ve tabi evliliğiniz için..
zamanla aranızdaki sevgi ve saygı da aşındıysa o zaman neler yapılabilir?

kısa bir hikaye anlatacağım. bir şirket batmak üzereymiş. japonyadan bilim adamları getirmişler hatalarını bulması için. adam toplantı yapmış "hadi anlatın bakalım derdinizi"
başlamışlar her kafadan bir ses şu kişi şunu yaptı,X bunu yaptı, Y bunu yapmasaydı bu yerde olmazdık. yani uzayan bir şikayet ve suç atma listesi..
adam demiş ki: işte asıl sorununuz bu. geçmişten kurtulamıyorsunuz. önünüze bakın nasıl çıkarsınız bu işten diye. geçmişin kini bir şey kazandırmaz.

Şiddete karşıyım ama Ousların çoğu sopalık..

cinsel oyunlarla kocalarını kendilerine bağlayabileceklerini sanıyolar çünkü o yüzden.

Dedigimdedik ve hatasini görmeyen bi kisiyle yasamak cok zor...Daha cok yeni evlisiniz,birbirinize alisma sürecindesiniz,bunlarda etken olabilir ama daha öncede zaten böyleyse bundan sonrada pek degismez...konusmayi deneyin ama hemen bosanmaya getirmeyin lafi o kullanirsa onuda uyarin bosanmak icinmi evlendik biz gibisine falan...bosanma lafi lackalasmasin aranizda... Yürüte bilmek icinde vurdumduymaz olacaksiniz nekadar basarabilir ve siz o sekil nekadar mutlu olursaniz artik...sakin oldugu zamanlarda konuyu acsaniz daha iyi olur,ilimli bi sekilde nedenini sorsaniz nekadar kirildiginizi,incindiginizi anlatsaniz,belki biraz degisim olur...

evliyim en büyük sorun eşim onunla boşanırsam ancak olumsuzluklar ortadan kalkar.çok sinirli bir eşim var artık bu strese dayanamıyorum.

canım benim babam cok sinirli ve kiskanc birisidir anneme hayati zindan etti annem simdi depresyonda ve hayattan hic zevk almiyor ve kaynana kahrida cekti .
cocugun yoksa ve askindan olmuyorsan hayati kendine zindan etme derim degismiyorlar cunki beni cocuklugum kavgalar icinde gecti aglardik abimle babam annemin ustune yururdu ve biz araya girerdik .diyecegim oki butip evliliklerde cocuklara yazik oluyor.
kimse bosanicam diye evlenmiyor ama evlilik piyango gibi altiliyi tutturmak cok zor en azindan hemen cocuk dusunme .
bide sinirlendigi seyler neler ?

çok zor bir durum.kimse boşanmak için evlenmez ama hayatınız zindan gibiysede kula kulluk yapmak zorunda değilsiniz.stres streste bır yere kadar bencillik bu yaptıgı sizin sinir damarlarınız yokmu siz ona size stres yaptıgı gibi stres yapsanız o hep alttan alırmı acaba.siz fedakarlık yapıyosanız oda yapmalı yapmıyosa sizde onu çekmek zorunda değilsiniz.cocugunuzda yoksa eger hiç düşünmeyin derim zararın neresinden dönsen kardır.

Değişse babam değişirdi..Hayatını zindan etti annemin..Bizim de öyle..Sinirinden bıktık usandık..Düşüncesizliğinden..Yalanlarından !

Değişmedi hiçbir zaman değişmeyecekte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…