keşke...

çocuk yok daha 2 aylık evliyim konuşamıyoruz kendi doğruları var onlar olursa tmm yoksa hiçbişey umrunda değil.çok seviyorum.ama yok olmuyor.inatçıymış.katıymış.görememişim.bu evliliğin bitmesinden beni kaybetmekten hiç korkmuyor

ablam bundan 20 30 yıl sonra senden bişey kalmayacaksa, sinir stresten yataklara düşüp gencecik yaşında öleceksen, bitir bi iki zaman sıkıntı cek tamamdır.

bizim bi akraba zorla istediği adamla evlenmş zamanında . dugun gecesi dayak manyagı etmiş tabi o zamanlar öyle kadın iradesi boşanma su bu yok.

simdi kadın daha ne 40 falandır meme kanseriydi. o tedavi oldu derken hop ciğerine sıçramış. sence kurtuluşu? umarım olur ama kanser bu bi yayılınca zor yani 1 2 yıl daha dayanır sonra..

çoğumuzun annesi zamanında çok çekmemiş mi bi yüzü gülsn diye saçını süpürge etmiş.. şimdi bi aynaya baksalar gözleri doluyo

bunu buraya yazdıgına göre, yeni evlisin ilgi alaka istersin,öyle de olmalı. ama vatandas odun dmekki.

sadece sunu sor kendine; bu adamla ömrümü geçirebilir miyim? bunun cevabını biz bilemeyiz :)

Senin gayet normal söylediğin şeylere o sinirleniyor

Akım desen b...um anlayıp, alınıyor

En ufak bir tartışmada biterse bitsin korkmuyorum diyor

Ne söylersen söyle fikri değişmiyor

Kendi istekleri olsun gerisi sorun değil, senin ruhsal durumun onu bağlamıyor

Sen sorununu anlattığında, öyle bir tepki veriyor ki kendini suçlu hissediyorsun

İnadı tuttuğu zaman nuh diyor peygamber demiyor, mantıklı mantıksız fark etmez

Bunları mı anlatmak istedin =)))

aynen öyle..gerçekten

aynen öyle..gerçekten

Bir tane de bende var ondan =))

Bakma güldüğüme, çok yorucu, çok sinir bozucu

Yıllarca çekilir mi bilmiyorum. Küfür yok, hakaret yok ama bitmeyen bir sinir harbi var. Hep suçluyum =))

Zamanla törpülendi biraz ama hala çok şiddetli çıkışları olabiliyor, bir süre melek gibi giderken birden içine şeytan kaçıyor sanki. Sonra insan yaşadığı güzelliklere kıyamayıp ikileme düşüyor. Bilmiyorum çözümü var gibi durmuyor, ya böyle kabul edeceğiz ya da giderim dediği zaman yol açık diyeceğiz. O kadar yoruyor ki insanı ve hiç bir şeyden korku yok, hiçbir şeyle ikna olmuyorlar, öfkesi geçince sen haklıydın diyor, ee diyorum neden bu kadar kavga o zaman, gelme üzerime inadım tutuyor diyor. Oysa gittiğimde yoktur, kendi söyler kendi kızar =))

daha şimdiden çok yoruldum siz kaç zamandır evlisiniz

13 yıldır tanırım onu, son 1 yıldır birlikte yaşıyoruz evli değiliz. Tanıdığım günden beri aşkımdan perişan yalvarır durur =))

Aramız iyiyken itiraf eder her şeyi, doğum günümde bana verdiği hediyenin üzerindeki notta aynen şöyle yazıyordu ; senin bana gösterdiğin sabırdan zaman utanmıştır...

Ama yine de huylu huyundan vazgeçmiyor, bir tuttumu hoyratlığı günlerce sürüyor, ne yapsam olmuyor, tükendiğimi hissediyorum bazen sırf bu yüzden sürekli erteliyorum evliliği, gitmekle kalmak arasında bocalarken bir de resmi bir bağ oluşturmaktan çekiniyorum. Seni anlayabiliyorum, insanın isyan edesi geliyor, haklısın ama kabahatlisin, çıldırtırlar insanı. Sonra ansızın gözlerime bakıyor, başını dizlerime koyuyor, saçlarımı sev çok özledim seni diyor ve tüm duygularım karma karışık oluyor... Ve evet haklısın bir tür bağımlılık bu ...

Son düzenleme:
ben bunu bir hastalik olarak goruyorum nasil kalp hastasi kocamizi birakamazsak sinir hastasini da birakamayiz ancak, kalp hastasi dr a gider tedavisini olur, sizinki de aynini yapmali. terapi almali.

E benimde kocam oyleydi. Tersliyor yuzume bakmiyor, off... yemeklerimi hep kotuler, allahim birseyi iyi demezdi. hep beni asagilar, kocalik yapmazdi yani. yanina gelipte birsey konusmak istedigimde "bana niye diyorsun, bana ne yani!" deyerek terslerdi. cook seyleri yetistirip diyemiyorum. ama felaket. kac kere evde intihara kalkistim. sag elimdeki bicak izi hala kaliyor... yerden kan lekesini cikarttigimi hatirliyorum... feci bir hayat yasadim. ama gel ki, bagimlilik! sersem bir hastalik bu! neden o zamanlar terketmedim, neden kaldim diye hala dusunuyorum. neydi beni buna mecbur yapan? Bu bir hastalik. gercek bir hastalik, unutma. Bu hastaligi yenmen lazim. Cok zor, herkesin yapamadigi bir is ama yapabilirsin. Gercekten biraz kendini zorlasdan basara bilirsin. Belki canin yanacak, haftalarca yatagindan kalkamayacaksin, acidan kurtulamayacaksin ve s. ama yapman lazim. guclu olman lazim. basardiktan sonra, kendinle gurur duyacaksin. ve emin ol, erkekler degismez...... cok guzel bir filmde izlemistim, kadin itiraf ediyordu "erkeklerin hicbir zaman degismedigini bildigim halde ona dondum, cunku seviyordum..." sonra kadin feci sekidle ayriliyor. yani, bunun sonu ayrilik. herhalde bir evlilikte sartlari benden cok zorlayan, benden cok sans veren kisi olmamistir. ben denedim. olmuyor. bu erkekler ayni. olmayacakta. inan bana cekilmiyor. eger ciddi sebebler varsa, bu bagimliliktan, isgenceden kurtul. ama tabi yoksa, duzeltile bilir seyse, baska... taniyip bilemeyiz ki hayatini...

bosanmak istemedigine gore cekiceksin.huylu huyundan vazgecmez e seninde gitmeyecegini biliyor rahat tabi.bagimlilik dedigin şey çok tehlikeli birsey aslında. Sana ne yaparsa yapsin onu birakamazsin.e zaten erkeklerinde isine gelir.o yuzden değişmesini bekleme mutlu olmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…