- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
blöf yaptımKardeşim sanane milletten hadi gidiyorum diyordun güle güle ne diye insanların sabrını zorluyorsun hala? İstenmediğiniz yerde durmak en büyük hobiniz sanırım.
Benim işim sorgulamak.yazmayın isminizi, gerek yok, zaten siz cevaplarınızı verdiniz, buradan şöyle ders çıkartın, profilinizdeki bilgiler bile doğru değilken başkalarını sorgulama zahmetine girmeyin sayın avukat hanım.
profil resminiz çok güzel, hangi ünlü oyuncumuzdu?Sorumu cevaplarsan yazacağım :)
ben profilime de resim koymadım biliyormusun, başkasının resmini asla koymadım mesela,kendimi inkar etmiş olmaz mıyım,olurum değil mi?Sen bu konuda ne düşünüyorsun?Benim işim sorgulamak.
Canım :) sınav :) sonucunu :) evde :) bekliyorum :) ev :) hanımı :) kategorisine :) ordan :) giriyorum :) kardeşiniz kaç senedir hasta?1
profil resminiz çok güzel, hangi ünlü oyuncumuzdu?
profildeki oyuncu, kendisi ev hanımı ve avukat süper valla
hayaller ve hayatlar
son cümlen için keşke dedim sadece keşke,
Aşırı güzel olduğum için nazar değiyor o yüzden koymadım, hadi aşırı güzel olduğumu kanıtlamak için bana fırsat ver ve bir sosyal medya hesabından ekleşelim. :)ben profilime de resim koymadım biliyormusun, başkasının resmini asla koymadım mesela,kendimi inkar etmiş olmaz mıyım,olurum değil mi?Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
profil resminiz çokgüzelBenim işim sorgulamak.
pelincim profilinde jewelsin ev hanımı yazıyori avukatım diyor, daha ücretsiz izinden bilgisiyok, unu sorguluyorum, atarla ne ilgisi var
blöf yaptımDDDDDD
Yok teşekkür ederim, sosyalmedyaya arkadaşlık kabul etmiyorumAşırı güzel olduğum için nazar değiyor o yüzden koymadım, hadi aşırı güzel olduğumu kanıtlamak için bana fırsat ver ve bir sosyal medya hesabından ekleşelim. :)
Hay aksi, kardeşin kaç senedir hasta? hadi konudan devam edelim :)Yok teşekkür ederim, sosyalmedyaya arkadaşlık kabul etmiyorum
hastalıklara neden gülmeimleci yaptınki,komikmi geliyoHay aksi, kardeşin kaç senedir hasta? hadi konudan devam edelim :)
O cümle soru işareti ile bitmiş. Bir sonraki cümlede gülücük var. Kardeşin kaç senedir hasta?hastalıklara neden gülmeimleci yaptınki,komikmi geliyo
kardeşimin tedavisi bitti neden ilgileniyorsun bu kadar anlamadımO cümle soru işareti ile bitmiş. Bir sonraki cümlede gülücük var. Kardeşin kaç senedir hasta?
Nesi var peki tam olarak ?doğumsal
Var demek ki aklımda bir şey.kardeşimin tedavisi bitti neden ilgileniyorsun bu kadar anlamadım
şizNesi var peki tam olarak ?
Var demek ki aklımda bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?