KEŞKELERİM VAR

yazmayın isminizi, gerek yok, zaten siz cevaplarınızı verdiniz, buradan şöyle ders çıkartın, profilinizdeki bilgiler bile doğru değilken başkalarını sorgulama zahmetine girmeyin sayın avukat hanım.
Benim işim sorgulamak.

1

profil resminiz çok güzel, hangi ünlü oyuncumuzdu?
profildeki oyuncu, kendisi ev hanımı ve avukat süper valla
hayaller ve hayatlar
Canım :) sınav :) sonucunu :) evde :) bekliyorum :) ev :) hanımı :) kategorisine :) ordan :) giriyorum :) kardeşiniz kaç senedir hasta?

son cümlen için keşke dedim sadece keşke,

Tamam işte yasadiklarin gerçektir belkide ama lütfen tedavi ol bu kadar zor mu bu?
Bak yarın senin çocuğununda kendin gibi olmasını ister misin? Sosyal fobi, takıntılı ev içindeki herşeyden etkileniyor konsurken anlıyor bugün degil ama büyüyecek bu cocuk ozguvenini yitirecek... eşinle birlikte olmuyorsun sorununuz büyük ölçüde bu 3 senede bir erkek normal ilişki istemez mi sence?neden denemiyorsun iyi olmayi engelleyen ne? Hadi herşeyi geçtim sosyal fobi yüzünden işine gitmek istemiyorsun bu durumdan ayrilmayi göze alamiyorsun...

Bir düşün cocuklugunda ne oldu simdi neden böylesin yarin kendi çocuğunda aynisini yaşayacak...
Okumus etmiş insanın çocuğunu sevdiğini düşünüyorum insan onun için adim atar... para mi yok gitmeye eşinle konuş her iki durum içinde adim at yazik ediyorsun kendine, suanda 33 yaşındasın yarin 63 olacaksin ama sen hala yerinde sayacaksin kendine acimiyorsun çocuğuna acı

ben profilime de resim koymadım biliyormusun, başkasının resmini asla koymadım mesela,kendimi inkar etmiş olmaz mıyım,olurum değil mi?Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Aşırı güzel olduğum için nazar değiyor o yüzden koymadım, hadi aşırı güzel olduğumu kanıtlamak için bana fırsat ver ve bir sosyal medya hesabından ekleşelim. :)

pelincim profilinde jewelsin ev hanımı yazıyori avukatım diyor, daha ücretsiz izinden bilgisiyok, unu sorguluyorum, atarla ne ilgisi var

ama konumuz Jewels_ değil ki, sensin
bu diğer üyelerin hepsinin aynı kişi olduğunu Kazen yazmış bir konuda, ben de o konulardaki hikaye ve ifadelerin seninkilerle birebir aynı olduğunu görüyorum. bakan herkes görür bunu, ama sen kabul etmiyorsun ayrı, hoş beni de ilgilendirmez...

blöf yaptım DDDDDD

Ha etiketlenen diğer üyeliklerle ilginiz sorulunca başta blöf yapıp kimse de aman gitme demeyince karşı tarafa yüklenmeyi seçtiniz yani. Sizin bütün olayınız psikolojik şiddet. Karşı tarafı bezdirip soğutup sonra herşey normalmiş gibi hayatına devam etmek. Normal hayatta da böyleyseniz ben çevrenizdeki herkese hak verdim (dayak olayı hariç). Çok pişkinsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…