KEŞKELERİM VAR

yıllık izin ve şizofreni,süper çıkarım :) sorularım burada bitti, sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz,o yüzden artık cevap yazmayacağım.oturun netten google dan izin konusunu yönetmelikleriyle araştırın,doğumyapan kadına 2 yıl, ücretlizin bitim tarihinden itibaren ücretsiz izin verilir, bunu herkes bilir, biraz araştırma yapmanız yeterli, bunu bile buradan ben yazıyorum, yazmayın Allah aşkınıza,bişibildiğiniz ettiğiniz yok, yazıyorsunuz.artık size cevap vermeyeceğim.O kullandığınız sıfatları da zatalinize iade ediyorum

Nete gerek yok ben hukukçuyum.

Ben izin dışında 50 tane şey de yazdım başlıkta; ama nedense siz sadece hastalığa takıldınız neyse iyi akşamlar efenim.

siz bir avukat olarak çalışmahukukunu da yeterince çalışmalısınız sayın ev hanımı(profilinizden gördüm)avukatımıza selamlar.:))))))))))
Assdfhk reklama ihtiyacım yok, burda yardım ettiğim hatta forumda konularda bile yardım ettiğim oldu. Instagram, face vs nerde isterseniz kanıtlarım, siz de gerçek olduğunuzu kanıtlar mısız?
Ya da kardeşinizin kaç senedir hasta olduğunu artık söyler misiniz?

benim o üyeliklerle ilgili bir bilgim de ilgim de yoktur

çok ilginç, kader arkadaşlarınızla birebir aynı şeyleri yaşayıp aynı yaşta evlenip aynı şekilde hamile kalmış ve eşlerinizle aynı sorunlrı yaşayıp bunları aynı cümlelerle ifade eden konular açmışsınız.

burda bize atarlanacağınıza gidin de dayakçı eşinize atarlanın, en azından atarınız bir işe yarar.

buraya yazın isminizikanıtlayın ohalde, nasıl olsa burada avukat arayan arkadaşlarımız var kolaylıkolur, kanıt bekliyoruz

Aynı üye, yine çıldıran diğer üyeler
Konu sahibi senin troll olduğunu düşünüyorum hala. Değilsen de üzülmemizi gerektirecek bir halin yok senin.
Maddi bağımlılığın yok, anlattıkların psikolojinin normal olmadığını gösteriyor ama kabullenmiyorsun.
Allahım ben nasıl affederim diyormuşsun ya, adam geçen gün sana boşanalım dedi karalar bağladın. Şimdi neye yakınıyorsun? Sana akıl fikir diliyorum en acilinden.

profilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksa D
Bana insanlar dürüst değilsin derken kendine bakmalı
benimşizofren olma ihtimalimi sorgulayan önce kendinisorgulamalı
Senin surtunerek hamile kaldım demenden daha gerçekçi oysa
Off neyse kib bay

profilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksa D
Reklama ihtiyacım yokun neresini anlamadınız? Bi de profile denk gelen ücretsiz avukat ayağına soru yağmuruna tutuyor o yüzden yazmıyorum. Neyse artık hadi var mı siz de o cesaret, dediklerimi yapalım ?

pelincim profilinde jewelsin ev hanımı yazıyori avukatım diyor, daha ücretsiz izinden bilgisiyok, unu sorguluyorum, atarla ne ilgisi var

Bende de mağaza bilmem nesi yazıyor ama değilim :)
Millet burada karakterini, tüm yaşam stilini gizliyor.
Profil bilgisinden doğruluk mu bekliyorsunuz? :)

Konuya yorumum..
Keşkesiz insan var mı?
Bundan sonra iyikilerimiz bol olsun inşallah..

Senin surtunerek hamile kaldım demeden daha gerçekçi oysa
Off neyse kib bay
aç araştır netten vajinismus hastaları hamilekalabiliyormu, senin gerçekçi demenle olmuyor, vajinismus hastası hamilekalabilir
ama profilinde ev hanımı yazan sayın avukat nasılolabilir, hayalürünümüyani, face de de yardımeidyorumdiyor, kime yardımetmiş,

Hayır bir de kendisinin bütünüyle garip hayatının daha açıklamasını yapamazken
Garip düşünceleri varken , ilginç konuları varken oturmuş hukukcuyum diyene mantık soruları yöneltiyor hdhahdhabaha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…