- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
konularımı açıp okuyun yazıyorMadem öyle sizde açık ve net olun
Neden ücretsiz izindesiniz ?Sosyal fobi demeyin kimse bunun için uzun süreli rapor vermez kanımca
Evet açık ve netlik ?
Zibilyon tane konunuz var.konularımı açıp okuyun yazıyor
yıllık izin ve şizofreni,süper çıkarım :) sorularım burada bitti, sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz,o yüzden artık cevap yazmayacağım.oturun netten google dan izin konusunu yönetmelikleriyle araştırın,doğumyapan kadına 2 yıl, ücretlizin bitim tarihinden itibaren ücretsiz izin verilir, bunu herkes bilir, biraz araştırma yapmanız yeterli, bunu bile buradan ben yazıyorum, yazmayın Allah aşkınıza,bişibildiğiniz ettiğiniz yok, yazıyorsunuz.artık size cevap vermeyeceğim.O kullandığınız sıfatları da zatalinize iade ediyorumŞizofreni hakaret değil ki ruhsal bir hastalık, sen hasta insanları mı aşağılıyorsun çok ayıp, onca şizofreni hastasından nasıl helallik alacaksınız şimdi? Yooo kafamdan uydurmadım, herkes girip konularınızı baştan aşağı okusun, yıllık izin bile ipucu bu konuda. Neyse siz asıl soruma cevap verin, kardeşiniz kaç senedir hasta?
Nete gerek yok ben hukukçuyum.yıllık izin ve şizofreni,süper çıkarım :) sorularım burada bitti, sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz,o yüzden artık cevap yazmayacağım.oturun netten google dan izin konusunu yönetmelikleriyle araştırın,doğumyapan kadına 2 yıl, ücretlizin bitim tarihinden itibaren ücretsiz izin verilir, bunu herkes bilir, biraz araştırma yapmanız yeterli, bunu bile buradan ben yazıyorum, yazmayın Allah aşkınıza,bişibildiğiniz ettiğiniz yok, yazıyorsunuz.artık size cevap vermeyeceğim.O kullandığınız sıfatları da zatalinize iade ediyorum
Ben izin dışında 50 tane şey de yazdım başlıkta; ama nedense siz sadece hastalığa takıldınız neyse iyi akşamlar efenim.yıllık izin ve şizofreni,süper çıkarım :) sorularım burada bitti, sizinle aynı dili konuşmuyoruz biz,o yüzden artık cevap yazmayacağım.oturun netten google dan izin konusunu yönetmelikleriyle araştırın,doğumyapan kadına 2 yıl, ücretlizin bitim tarihinden itibaren ücretsiz izin verilir, bunu herkes bilir, biraz araştırma yapmanız yeterli, bunu bile buradan ben yazıyorum, yazmayın Allah aşkınıza,bişibildiğiniz ettiğiniz yok, yazıyorsunuz.artık size cevap vermeyeceğim.O kullandığınız sıfatları da zatalinize iade ediyorum
Nete gerek yok ben hukukçuyum.
siz bir avukat olarak çalışmahukukunu da yeterince çalışmalısınız sayın ev hanımı(profilinizden gördüm)avukatımıza selamlar.:))))))))))Nete gerek yok ben hukukçuyum.
Zibilyon tane konunuz var.hepsine
Hangi birine bakayım
Assdfhk reklama ihtiyacım yok, burda yardım ettiğim hatta forumda konularda bile yardım ettiğim oldu. Instagram, face vs nerde isterseniz kanıtlarım, siz de gerçek olduğunuzu kanıtlar mısız?siz bir avukat olarak çalışmahukukunu da yeterince çalışmalısınız sayın ev hanımı(profilinizden gördüm)avukatımıza selamlar.:))))))))))
profilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksaNete gerek yok ben hukukçuyum.
benim o üyeliklerle ilgili bir bilgim de ilgim de yoktur
buraya yazın isminizikanıtlayın ohalde, nasıl olsa burada avukat arayan arkadaşlarımız var kolaylıkolur, kanıt bekliyoruzAssdfhk reklama ihtiyacım yok, burda yardım ettiğim hatta forumda konularda bile yardım ettiğim oldu. Instagram, face vs nerde isterseniz kanıtlarım, siz de gerçek olduğunuzu kanıtlar mısız?
Ya da kardeşinizin kaç senedir hasta olduğunu artık söyler misiniz?
Senin surtunerek hamile kaldım demenden daha gerçekçi oysaprofilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksaD
Bana insanlar dürüst değilsin derken kendine bakmalı
benimşizofren olma ihtimalimi sorgulayan önce kendinisorgulamalı
Reklama ihtiyacım yokun neresini anlamadınız? Bi de profile denk gelen ücretsiz avukat ayağına soru yağmuruna tutuyor o yüzden yazmıyorum. Neyse artık hadi var mı siz de o cesaret, dediklerimi yapalım ?profilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksaD
pelincim profilinde jewelsin ev hanımı yazıyori avukatım diyor, daha ücretsiz izinden bilgisiyok, unu sorguluyorum, atarla ne ilgisi varçok ilginç, kader arkadaşlarınızla birebir aynı şeyleri yaşayıp aynı yaşta evlenip aynı şekilde hamile kalmış ve eşlerinizle aynı sorunlrı yaşayıp bunları aynı cümlelerle ifade eden konular açmışsınız.
burda bize atarlanacağınıza gidin de dayakçı eşinize atarlanın, en azından atarınız bir işe yarar.
profilinizde nedne ev hanımı yazıyor sayın avukatım?bir hayalinmiiçindesiniz yoksaD
aç araştır netten vajinismus hastaları hamilekalabiliyormu, senin gerçekçi demenle olmuyor, vajinismus hastası hamilekalabilirSenin surtunerek hamile kaldım demeden daha gerçekçi oysa
Off neyse kib bay
Hayır bir de kendisinin bütünüyle garip hayatının daha açıklamasını yapamazkenBende de mağaza bilmem nesi yazıyor ama değilim :)
Millet burada karakterini, tüm yaşam stilini gizliyor.
Profil bilgisinden doğruluk mu bekliyorsunuz? :)
Konuya yorumum..
Keşkesiz insan var mı?
Bundan sonra iyikilerimiz bol olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?