KEŞKELERİM VAR

Nasıl yani o iki üye ve bu üye yani üçü aynı üye değil mi? Bu kadar benzerlik nasıl olabilir.

Bu üyenin her konusunda kulaklarımda aynı şarkı çalıyor 'beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın'

Ayyy desene sende evde hukuk sınav sonucunu bekleyen ev hanımı olucan

Jewels_ sarılasım geldi sana

M mandalinalimon kardeş dün çok güzel konştm ve yine hep yan çizdin. İyi konuş ayada kötü konuşmayada net cvbın yok hala insanları yargılıyor sorguluyorsun.

sizi tanımam etmem amaçok ağırkonuşuyorsunuz ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.Allah kendisine olan günahları bağışlar da bir tek kul hakkını helal etmezmiş.bu da size son yazım.
Peki siz niye sitenin sabrını sınıyorsunuz? Kendinize kadınlar kulübünün imtihanı misyonunu mu yüklediniz? Gerçekten ne dememizi istersiniz? Size herşey söylendi o halde yeni konu açıp durmayın.
İnsanlar etkileniyor burda yazılanlardan. Okuduklarıma üzülüyorum açıkçası. Siz kendinizi çaresiz en dipte göstermekten zihnen orgazm oluyorsunuz belli.

Konu sahibi grip olunca karnın agriyinca yani bedensel hastalıklarında doktora gidiyorsun değil mi? insanin ruhu da hasta olabilir bunu niye kabul etmiyorsun?

Bu devirde psikolojik destek almayan insan mı var?

sataşan bendeğilim, baştan aşağı okuyun,yok farkılı üyelikler varmış vs, yok hayal ürünü imiş vs yok benimiçin üzülünüyormuş vs

Baştan beridir okuyorum. Önceki konunuzu da okumuştum. Eğer diğer iki üyeliğin konuları sizinkilerle örtüşüyorsa insanların şüphelenmesi normal. Benle alakası yok diyip geçebilirdiniz. Benim asıl takıldığım hastalığı dalga konusu yapan karşı taraf değil sizsiniz o zaman ben de sizi Allah'a havale ediyorum.

Öeff.Millete beddua edeceğinize mahvettiğiniz oğlunuzun hayatına bakın siz.Ondan büyük kul hakkı yok haberiniz olsun.

Evde yemek yapma,temizlik yapma,çalışma rapor al neymiş sosyal fobiymiş.Burada millete carcar konuşurken hiç fobik gibi degilsiniz valla.Bi de insanların zekasıyla dalga geçmeyin sizin hesaplarınız onlar ışte.Kabul etmeyip her seferinde farklı şeyler söylediğiniz için de ithamlara maruz kaldınız.Bi çocuğumuz da Jewels_ 'a katılıyor zaten.Burada bi şey ispatlanacaksa siz ispatlayacaksınız kendinizi.Blöfsüz tabi.

ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum Allaha havale ediyorum.Allah herşeyi en iyibilendir.hayırlı akşamlar.
Ben hastalıkla dalga geçmedim. Ama sen sürekli dalgaya aldın yine de ben size beddua etmeyeceğim; çünkü Rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınasın istemem, kardeşim; ama evladım gibidir, her gün yarın ona nasıl daha iyi bir gelecek verebilirim, benden sonra ne olur düşüncesi yer bitirir insanı, ben kimseyi böyle bir şeyi reva görmem.

Başkasının kendi yaşadığı zorlukları yaşaması için beddua etmek ne kadar büyük bir kötülük...

Inşaallah en yakın zamanda kendinizi toparlar ve kurtulursunuz o hayattan.
Siz ve evladiniz daha güzel bir hayat hak ediyorsunuz.
Gençken , sağlığınız yerindeyken hamle yapın ve kurtulun.
Herşey bir davaya bakar . Sonra terapi alırsınız. Iş bulursunuz. Taptaze , huzur dolu bir yuva kurarsiniz.

Dediğim gibi her şey bir anda hareket etmenize bağlı. Daha ileride, yarınlarda keşkeniz olmasın . Bunun için uğraşın.

Affettiyseniz affettiniz. Denediniz olmadı. Şimdi bu kararinizin altında ezilmeyin. Yine yeniden deneyin.

Artık eşinle muhatap olma sordugüna kısa ve net cvp ver bu durumu eşiniz anlayana kadar sürdürün evinizi derleyip toplayın yemek yapın bunlari enerjinizi harcayın bir şey dediğinde hiç oralı olmayın sabırlı olun zamanla düzelecek eşiniz doğuluydu diye hatırlıyorum. Kalbinden rahatsız bir evladınız var onunda psikoloji etkiliyor anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…