- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Ben şaka da yapmıyorum oysa.E şaka kabul edilmez diyorsunuz kaç sayfa kendisine şizofren imasında bulundunuz dalga geçerek. Ne olcak şimdi?
Nasıl yani o iki üye ve bu üye yani üçü aynı üye değil mi? Bu kadar benzerlik nasıl olabilir.sevgili @Kazen biz hala ısrarcıyız bu üyenin sizin emin olmadığınız diğer üyeliklerle bağlantısı olduğuna.. :)
birde meraktan çatlayacağım diğer aynı 2 üyelik neden kapatılmadı yada birleştirme yapılmadı ?
Ayyy desene sende evde hukuk sınav sonucunu bekleyen ev hanımı olucanben de bizden doktor tavsiyesi istieyeceksinzi sanmıştım, geçekten zor durumlar bunlar, şaka ya da kabul etmez,kim dalga geçiyorsa Allah zaten yaşatır, yaşadıklarıma kim sahte diyorsa gülüyorsa zaten Allah başlarını aynısını versin, bu belki bir sınavımdır, hayatımın böyle olması gerekiyordur, yüce Rabbimin takdiridir, ben ailemi seçmedim, ailemdeki engelli syasını da belirlemedim, oğlumun kalp anomaliliolması da Allahn bir takdiri,Benim hayatım biraz fazla sıkıntılı olduama böyle olması gerektiği içindir, sizin benim için üzülmenize gerek, kız kardeşiniz ne hastası deyip gülücükişaretleriyle üzülecekseniz gerek yok, Rabbime havale ediyorum, zaten ne yaşatırsanız onu yaşarsınız, dualarım da hep olmuştur.
hemen yan komşumuz 20 sene önce kız kardeşimle ilgili bir dedikodu yapmıştı ve çok üzülmüştüm ve beddua etmiştim, Allhım demiştim, dedikodu yapıldı, dalga geçildi, ne olur yardım et ve çok geçmedi onlar da aynı şeyleri yaşadılar, insanız herkesin başına herşey gelebilir kimse kimseyle dalga geçemez ya da geçmemeli.
Peki siz niye sitenin sabrını sınıyorsunuz? Kendinize kadınlar kulübünün imtihanı misyonunu mu yüklediniz? Gerçekten ne dememizi istersiniz? Size herşey söylendi o halde yeni konu açıp durmayın.sizi tanımam etmem amaçok ağırkonuşuyorsunuz ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.Allah kendisine olan günahları bağışlar da bir tek kul hakkını helal etmezmiş.bu da size son yazım.
sataşan bendeğilim, baştan aşağı okuyun,yok farkılı üyelikler varmış vs, yok hayal ürünü imiş vs yok benimiçin üzülünüyormuş vs
Nasıl yani o iki üye ve bu üye yani üçü aynı üye değil mi? Bu kadar benzerlik nasıl olabilir.
Bu üyenin her konusunda kulaklarımda aynı şarkı çalıyor 'beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın'
Öeff.Millete beddua edeceğinize mahvettiğiniz oğlunuzun hayatına bakın siz.Ondan büyük kul hakkı yok haberiniz olsun.ben de bizden doktor tavsiyesi istieyeceksinzi sanmıştım, geçekten zor durumlar bunlar, şaka ya da kabul etmez,kim dalga geçiyorsa Allah zaten yaşatır, yaşadıklarıma kim sahte diyorsa gülüyorsa zaten Allah başlarını aynısını versin, bu belki bir sınavımdır, hayatımın böyle olması gerekiyordur, yüce Rabbimin takdiridir, ben ailemi seçmedim, ailemdeki engelli syasını da belirlemedim, oğlumun kalp anomaliliolması da Allahn bir takdiri,Benim hayatım biraz fazla sıkıntılı olduama böyle olması gerektiği içindir, sizin benim için üzülmenize gerek, kız kardeşiniz ne hastası deyip gülücükişaretleriyle üzülecekseniz gerek yok, Rabbime havale ediyorum, zaten ne yaşatırsanız onu yaşarsınız, dualarım da hep olmuştur.
hemen yan komşumuz 20 sene önce kız kardeşimle ilgili bir dedikodu yapmıştı ve çok üzülmüştüm ve beddua etmiştim, Allhım demiştim, dedikodu yapıldı, dalga geçildi, ne olur yardım et ve çok geçmedi onlar da aynı şeyleri yaşadılar, insanız herkesin başına herşey gelebilir kimse kimseyle dalga geçemez ya da geçmemeli.
Çok tatlısınTamam tamam sizsiniz, delirmeyin lütfen, onca insanı delirtmiş birisiniz kendinize gelin ve beni delirtin.
Ben hastalıkla dalga geçmedim. Ama sen sürekli dalgaya aldın yine de ben size beddua etmeyeceğim; çünkü Rabbim kimseyi böyle bir şeyle sınasın istemem, kardeşim; ama evladım gibidir, her gün yarın ona nasıl daha iyi bir gelecek verebilirim, benden sonra ne olur düşüncesi yer bitirir insanı, ben kimseyi böyle bir şeyi reva görmem.ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum Allaha havale ediyorum.Allah herşeyi en iyibilendir.hayırlı akşamlar.
Başkasının kendi yaşadığı zorlukları yaşaması için beddua etmek ne kadar büyük bir kötülük...ben de bizden doktor tavsiyesi istieyeceksinzi sanmıştım, geçekten zor durumlar bunlar, şaka ya da kabul etmez,kim dalga geçiyorsa Allah zaten yaşatır, yaşadıklarıma kim sahte diyorsa gülüyorsa zaten Allah başlarını aynısını versin, bu belki bir sınavımdır, hayatımın böyle olması gerekiyordur, yüce Rabbimin takdiridir, ben ailemi seçmedim, ailemdeki engelli syasını da belirlemedim, oğlumun kalp anomaliliolması da Allahn bir takdiri,Benim hayatım biraz fazla sıkıntılı olduama böyle olması gerektiği içindir, sizin benim için üzülmenize gerek, kız kardeşiniz ne hastası deyip gülücükişaretleriyle üzülecekseniz gerek yok, Rabbime havale ediyorum, zaten ne yaşatırsanız onu yaşarsınız, dualarım da hep olmuştur.
normal ve anormal insanlar, ne demek bu,teessüf ederim
Beklentilerini minumum tut cherryAblacığım sen neden sadece işine gelen mesajlara yorum yapıyorsun?
Önceki mesajımda sosyal fobi tedavisi ol işine dön yazdım ona niye bir cevap ihsan etmedin mesela?
Ablacığım sen neden sadece işine gelen mesajlara yorum yapıyorsun?
Önceki mesajımda sosyal fobi tedavisi ol işine dön yazdım ona niye bir cevap ihsan etmedin mesela?
Beklentilerini minumum tut cherry
Konu sahibi yine gitmiş zatenYine banlanmayayım da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?