KEŞKELERİM VAR

şiz

DDDDDDDDDDD
Yazık çok üzülüyorum aslında size, engelli bir kardeş, başarı takıntılı bir baba yüzünden sürekli psikolojik baskı, üstüne bir de fiziksel şiddet, evlenip gitmeniz konusunda da sürekli bir baskı, neden hayal dünyanıza sığındığınızı anlayabiliyorum. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz, cidden mutlu günler yaşayıp içten gülebilirsiniz. Iyi aksamlar.

Bu üyenin iki üyeliği daha yok muydu?

Açtığı konular anlattığı hikayeler bile aynı değil miydi?

Bir bu üye bir de ucuz çocuklarını babalarına bırakmak isteyen üye bu sitenin sabır deneme ve sabır taşını çatlatma üyeleri olarak site tarihine geçmeli.

Bizden ne istiyorsun konu sahibi amacın hedefin ne?

Senin de binlerce hatan olan bu evlilik adı altındaki şey bitmiş.bosan desek yok diyorsun devam da edemiyorsun ailenin yanına da gidemezsin peki biz ne yapalım?

Geçen konunda ikinci çocuğu istiyorum deyip milleti çıldırtıp gittin.şimdiki hedefin ne?

sevgili Kazen biz hala ısrarcıyız bu üyenin sizin emin olmadığınız diğer üyeliklerle bağlantısı olduğuna.. :)
birde meraktan çatlayacağım diğer aynı 2 üyelik neden kapatılmadı yada birleştirme yapılmadı ?

ben de bizden doktor tavsiyesi istieyeceksinzi sanmıştım, geçekten zor durumlar bunlar, şaka ya da kabul etmez,kim dalga geçiyorsa Allah zaten yaşatır, yaşadıklarıma kim sahte diyorsa gülüyorsa zaten Allah başlarını aynısını versin, bu belki bir sınavımdır, hayatımın böyle olması gerekiyordur, yüce Rabbimin takdiridir, ben ailemi seçmedim, ailemdeki engelli syasını da belirlemedim, oğlumun kalp anomaliliolması da Allahn bir takdiri,Benim hayatım biraz fazla sıkıntılı olduama böyle olması gerektiği içindir, sizin benim için üzülmenize gerek, kız kardeşiniz ne hastası deyip gülücükişaretleriyle üzülecekseniz gerek yok, Rabbime havale ediyorum, zaten ne yaşatırsanız onu yaşarsınız, dualarım da hep olmuştur.
hemen yan komşumuz 20 sene önce kız kardeşimle ilgili bir dedikodu yapmıştı ve çok üzülmüştüm ve beddua etmiştim, Allhım demiştim, dedikodu yapıldı, dalga geçildi, ne olur yardım et ve çok geçmedi onlar da aynı şeyleri yaşadılar, insanız herkesin başına herşey gelebilir kimse kimseyle dalga geçemez ya da geçmemeli.

sizi tanımam etmem amaçok ağırkonuşuyorsunuz ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum.Allah kendisine olan günahları bağışlar da bir tek kul hakkını helal etmezmiş.bu da size son yazım.

E şaka kabul edilmez diyorsunuz kaç sayfa kendisine şizofren imasında bulundunuz dalga geçerek. Ne olcak şimdi?

sataşan bendeğilim, baştan aşağı okuyun,yok farkılı üyelikler varmış vs, yok hayal ürünü imiş vs yok benimiçin üzülünüyormuş vs

Sizi hastalık konusunda en iyi anlayacak kişi benim oysa zaten kardeşim 4 yaşından beri hasta, yani tam 13 senedir, bu konularla dalga geçmedim, geçmediğimi de tane tane anlattım, aile içinizi tahmin edebildiğim için ne kadar psikolojinizin etkilendiğini iyi anlıyorum ve cidden hasta olabileceğinizde hala ısrarcıyım; çünkü herkes böyle şeyleri kaldıramaz, psikolojisi mutlaka etkilenir.

ben haksızlığa uğradığımı düşünüyorum Allaha havale ediyorum.Allah herşeyi en iyibilendir.hayırlı akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…