- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
teşekkürederim, aynı fikireyim ama ben dürüstlükten yanayım, yalanla dolanla işi olan bana yazmasın bir zahmetBende de mağaza bilmem nesi yazıyor ama değilim :)
Millet burada karakterini, tüm yaşam stilini gizliyor.
Profil bilgisinden doğruluk mu bekliyorsunuz? :)
Konuya yorumum..
Keşkesiz insan var mı?
Bundan sonra iyikilerimiz bol olsun inşallah..
Shdhhwgdjwaç araştır netten vajinismus hastaları hamilekalabiliyormu, senin gerçekçi demenle olmuyor, vajinismus hastası hamilekalabilir
ama profilinde ev hanımı yazan sayın avukat nasılolabilir, hayalürünümüyani, face de de yardımeidyorumdiyor, kime yardımetmiş,
ev hnımı yazıyor profilinde yani ya ev hanımı ya da hukukçu,hangisi?Hayır bir de kendisinin bütünüyle garip hayatının daha açıklamasını yapamazken
Garip düşünceleri varken , ilginç konuları varken oturmuş hukukcuyum diyene mantık soruları yöneltiyor hdhahdhabaha :))
Offf offf :)ev hnımı yazıyor profilinde yani ya ev hanımı ya da hukukçu,hangisi?
teşekkürederim, aynı fikireyim ama ben dürüstlükten yanayım, yalanla dolanla işi olan bana yazmasın bir zahmet
Hakim-savcılık sınavına girmiş, sınav sonucunu evde bekleyen bir hukukçu, yeterli mi? Kardeşin kaç senedir hasta?ev hnımı yazıyor profilinde yani ya ev hanımı ya da hukukçu,hangisi?
mesleğiniz ev hanımımı avukat mı merak ettimSana tek ve net sorum kardeşin kaç senedir hasta?
Önce ben sordum cevap verin lütfen :) soruya soruyla karşılık verilmez, çok ayıp. :)mesleğiniz ev hanımımı avukat mı merak ettim
ne zaman oldu ki sınavı?Hakim-savcılık sınavına girmiş, sınav sonucunu evde bekleyen bir hukukçu, yeterli mi? Kardeşin kaç senedir hasta?
24 aralık.Önce ben sordum cevap verin lütfen :) soruya soruyla karşılık verilmez, çok ayıp. :)
adınızı merak ettim buradan yazın adınızı madem avukatsınız ne güzelSana tek ve net sorum kardeşin kaç senedir hasta?
alanınız çalışma hukukumu hangiünv mezuniyet isminiz ne24 aralık.
Sorumu cevaplarsan yazacağım :)adınızı merak ettim buradan yazın adınızı madem avukatsınız ne güzel
Çalışma hukuku değil o idare hukuku, sorumu yanıtlarsanız ben de hepsini cevaplarım :)alanınız çalışma hukukumu hangiünv mezuniyet isminiz ne
yazmayın isminizi, gerek yok, zaten siz cevaplarınızı verdiniz, buradan şöyle ders çıkartın, profilinizdeki bilgiler bile doğru değilken başkalarını sorgulama zahmetine girmeyin sayın avukat hanım.Çalışma hukuku değil o idare hukuku, sorumu yanıtlarsanız ben de hepsini cevaplarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?